Productafbeelding
Productafbeelding
Productafbeelding
Productafbeelding
Productafbeelding
Productafbeelding
Productafbeelding
Klein, licht en full-frame

Dankzij de nieuwste mechanische en optische technologie biedt de lichtste en compactste standaardzoomlens ter wereld full-frame prestaties. Hoewel de FE 28–60 mm F4-5.6 is ontworpen om eenvoudig mee te nemen voor dagelijkse gebruik, heeft de lens niettemin een brandpuntsafstand van 28–60 mm voor een full-frame bereik.

Compacte standaard zoomlens met full-frame-prestaties
FE 28–60mm F4–5.6 Fotogalerij
Voorbeeldafbeelding
's Werelds kleinste en lichtste full-frame-compatibele zoomlens

De FE 28–60mm F4–5.6 combineert full-frame-beeldkwaliteit met een toonaangevend compact en licht (167 g) design dankzij het uitmuntende mechanische en optische ontwerp, waaronder het uitschuifmechanisme en drie asferische lenselementen. De handige, hoogwaardige lens is ideaal voor een snel kiekje, reisshoots en vloggen en perfect voor compacte full-frame-camera's met E-bevestiging.

Voorbeeldafbeelding
Een standaardzoomlens met full-frame-resolutie van hoek tot hoek

Om de optische prestaties en resolutie van hoek tot hoek te leveren die nodig zijn voor full-frame beeldkwaliteit, heeft de FE 28–60mm F4–5.6 drie asferische lenselementen. De vorm van deze elementen onderdrukt diverse vervormingen en aberraties. 

Voorbeeldafbeelding
De ideale brandpuntsafstand en close-upmogelijkheden

Leg een diversiteit aan onderwerpen vast met het flexibele scherpstelbereik. Met een minimale scherpstelafstand van slechts 0,3 m (telefoto 0,45 m) kunt u goede close-ups van eten en bloemen maken. Door het compacte ontwerp is dit het ideale hulpmiddel, voor tafelfoto's tot vlogs met full-frame-kwaliteit.

Voorbeeldafbeelding
Lineair aandrijvingssysteem zorgt voor maximale AF-prestaties van full-frame-camera's

Lineaire aandrijving van Sony zorgt voor snel en nauwkeurig scherpstellen en stille bediening bij zowel filmen als fotograferen. Samen met de nieuwste full-frame α-camera's kunt u zelfs snelbewegende onderwerpen vastleggen met AF-functies als realtime tracking en realtime eye-AF.

Illustratie met beschrijving van stof- en vochtbestendig ontwerp
Stof- en vochtbestendig ontwerp

Voor extra betrouwbaarheid en gebruiksgemak is het compacte en lichte ontwerp voorzien van afdichtingen voor stof- en vochtbestendigheid.

Illustratie van lensconfiguratie
Lensconfiguratie

Indrukwekkende optische prestaties voor camera's van Sony, uiterst nauwkeurig ontworpen voor veelzijdig en betrouwbaar gebruik in diverse toepassingen.

[1] Asferische lens

Modulation Transfer Function van SEL2860
MTF-grafiek

MTF (Modulation Transfer Function) geeft aan hoe goed een lens fijne details reproduceert, gemeten als mate van contrast bij lijnen dicht op elkaar.

[1] Contrast (%)  [2] Afstand vanaf optisch midden van de lens (mm)   [3] Op 28 mm/Max. diafragma  [4] Op 28 mm/F8-diafragma  [5] Op 60 mm/Max. diafragma  [6] Op 60 mm/F8-diafragma  [7] Ruimtelijke frequentie  [8] 10 lijnparen/mm  [9] 30 lijnparen/mm  [10] Radiale waarden  [11] Tangentiële waarden

Lensbediening

1. Scherpstelring / 2. Zoomring

Compatibel met FE 28–60mm F4–5.6

Klik op de onderstaande koppeling voor compatibiliteitsgegevens voor lens en camera.

Specificaties en kenmerken

  • De kleinste en lichtste full-frame standaardzoomlens ter wereld

  • Full-frame standaard zoomlens met hoge beeldkwaliteit

  • Snelle, stille AF-prestaties door lineaire aandrijving

  • Stof- en vochtwerende vormgeving

  • 7-bladig diafragma voor natuurlijke bokeh

Minimale scherpstelafstand:
Groothoek 0,3 m (0,99 ft), telefoto 0,45 m (1,48 ft)
Maximale vergrotingsverhouding (x)
0,16
Filterdiameter (mm)
40,5
Gewicht
167 g (5,9 oz)

Inhoud van de verpakking

Voorkap voor lens: ALC-F405S, Achterkap voor lens: ALC-R1EM, Tas:-

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers