FE 28mm F2

Productbeoordelingen

Verkrijgbaar vanaf

€ 480,00

(inclusief btw)
32

4.6 gebaseerd op 32 klantbeoordelingen

22
8
2
0
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

32 klantbeoordelingen

3 Modellen

Modellen

0

Breedbeeld

Alleen lens 14-10-2021  (Nederland)

Ik heb dit objectief gekocht samen met de ultra groothoek (fisheye) VCL-ECF2. Ik ben uiterst tevreden over de basis lens waarmee ik zo en mét de fisheye erbij fraaie landschapfoto's maak

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Reasonable

Alleen lens 13-10-2021 door Kees Woestenenk (Verenigd Koninkrijk)

A reasonable lens, but with much distortion and not so reliable autofocus

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

veelzijdig

Alleen lens 17-08-2021 door Ardjoen (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Een mooie veelzijdige lens voor landschappen en straatfotografie. Prima formaat en Uitstekende scherpe foto's!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi lichtgevoelig

Alleen lens 15-03-2021 door Martinbeeren (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Het is een mooie lichte lens, met een scherp beeld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Simply a great lens

Alleen lens 05-02-2021 door Vespasian (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

My main interest is street photography and this lens fits the bill perfectly, it's lightweight but great quality. A great buy.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

superfijne lens voor een zachte prijs

Alleen lens 09-03-2020 door TomVH (België)

2 maanden geleden deze lens aangekocht. Gewicht: top, scherpte: top! En ook de prijs is geweldig....

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Great everyday prime Lens

Alleen lens 27-01-2020 door Mike1881 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought this Lens a month ago and I love it great depth of field and good everyday prime.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

3

0

0

Fantastic little lens.

Alleen lens 21-01-2020 door Aberdeenshire (Verenigd Koninkrijk)

I bought this in MArch 2018 and love its size and low weight along with excellent image quality.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

prima lens

Alleen lens 09-01-2020 door amdekker2 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Nu ca 1 maand in mijn. De scherpstelling gaat niet zo snel.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Brilliantly Practical

Alleen lens 12-12-2019 door Ashaz666 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Very small and light so great for carrying around and outdoor work. The f2 is very useable and not as soft as some reviews suggest, though at the f20 and f22 end it does get a bit soft. Not so hot on starburst effects, I find. I will add a photo but once it's compressed as per the rules it's not really going to tell you anything.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

2

0

0

Super lens en zeer compact & betaalbaar

Alleen lens 02-01-2019 door Boekhorst (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Omdat ik pas net ben overgestapt van Nikon naar Sony, wilde ik niet gelijk de 24mm GMaster kopen en eerst even kijken of Sony echt beviel. Deze lens (en de A7III) bevallen zeer goed en eigenlijk is zo'n klein licht lensje erg fijn. Ik sta vaak meer dan 12 uur achter elkaar te fotograferen met meerdere camera's op bruiloften. De "oude" dslr's met dikke primes begonnen dan aardig zwaar te worden. Ander voordeel is dat zo'n kleine lens een stuk minder opvalt in veel situaties. De beeldkwaliteit is gewoon perfect. Op dit moment overweeg ik om een 2e A7III met de 85mm aan te schaffen. Ook hier zal ik in eerste instantie kiezen voor de compacte 1.8.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Great street lens

Alleen lens 28-12-2018 door Bryank67 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Small light fast aperture F2.0 fast focussing and sharp 28mm a little wider than what I would normally use but my 35 and 50mm are f1.4 big and heavy tiring to use all day this Sony is ideal very pleased

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Alleen lens 22-12-2018 door pegelli (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb de lens nu al een paar jaar en de resultaten op APS-C en FF zijn allebei prima, Scherp, niet al te druk bokeh, snalle AF. Verder weegt hij niet veel en is niet groot, dus er is altijd wel een plekje in de tas om hem mee te nemen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne multi inzetbare lens

Alleen lens 01-06-2018 door Splashy (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heerlijke scherpe lens, lekker licht focust zeer snel. Op een Sony A7RIII (42 MP) heb je in principe geen korte zoom nodig met deze lens, Indien nodig kan je flink uitsnijden en/of een andere compositie van de opname maken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Very good wide angle lens

Alleen lens 03-04-2018 door PCPhil (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought in conjunction with the 21mm Ultra wide conversion and very happy. 28mm is one of my favorite focal lengths and this gives very pleasing results. The Ultra wide is a simple attachment for those specious scenes when required. Great price as well.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

4

0

0

Great lens for video and stills

Alleen lens 30-11-2017 door wardenet (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

This is a great lens i brought it mainly for vlogging and needed something that would be good enough to focus and also give good depth of field, i do use it every now and again for stills.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

4

0

0

Sony FE28mm f2.0 lens

Alleen lens 22-02-2017 door Altrekkie (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought this over a year ago to fit on my Sony A7m2

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

24

0

Cracking lens

Alleen lens 14-02-2017 door Jacko Jackson (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

This is the first lens I bought for my A7ii and I am very, very pleased with them both. The lens is very quick to focus the images are very sharp. The wide F2 gives me great control over focus. I really love the 28mm focal length. What I particularly like is that it gives me the right size frame to use a landscape as a background for someone that is near to me or something that is happening near to me. There is plenty of space to capture a subject right in front of me but I still get plenty of background too. The above coupled with it being small and light means I can take it running in the hills to capture the action & the hills! Awesome value, high quality lens, takes cracking pictures.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

36

3

0

voor als je het breed wilt zien

Lens + ultrabreedbeeldconverter 23-01-2017 door bnw1 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

uitstekende kwaliteit, makkelijk wisselen tijdens actie en goed qua gewicht in combinatie met de body

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

4

0

LIGHT, SMALL AND SUPER SHARP

Lens + ultrabreedbeeldconverter 01-08-2016 door chrisraph (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

SUPER SHARP, FAST - EXCELLENT great value for money

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

11

1

0

FE28/2 - small light and able

Alleen lens 06-04-2016  (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought a few months back, great little lens to keep in the bag

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

6

5

0

Very Sharp

Alleen lens 03-04-2016 door Notginvok (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Very happy with this lens, good allround performer and nice sharp results even wide open.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

9

2

0

Lichtsterk , licht, klein formaat

Alleen lens 28-03-2016 door dhemes (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Maakt hele mooie scherpe foto's. Ik gebruik deze lens voor streetphotography.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

Excellent lens

Alleen lens 13-02-2016 door Lesann (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Excellent additional lens to my Sony A7, great wide angle

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

7

0

0

Great value lens

Alleen lens 13-01-2016 door Russtafab (Verenigd Koninkrijk)

I initially had my doubts about this lens. Since purchasing my Sony a7Rii camera I have spent a considerable amount of money on E mount lenses which cost far more money that this FE28mm F2 lens. I love this lens and it really fits that specific niche for me. With the recent price drop of the Carl Zeiss Vario Tessar T* FE 24-70mm f/4 which is next on my list, I will still be using this 28mm lens a lot. I am not a professional but merely a keen photographer. What I really like with primes is that I have to "work hard' to get the shot and this often captures much better images for me. Also the Sony a7Rii is a really great Video camera. I work in Post Production and will be using this 28mm quite a bit for shooting video. Great lens, do not underestimate it, nor think less about it just because it is cheaper than most of the other E mount lenses. Really recommend this lens, always has a spot in my "kit bag"

Beeldkwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

17

0

0

28mm f2 full frame e mount

Alleen lens 28-11-2015 door Seba84 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Worth every penny, quick autofocus, crisp sharpness even wide open, you do not gonna be disappointed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

9

0

0

Great for street photography

Alleen lens 27-11-2015 door Dr Paddy (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I've been using this lens for the last couple of weeks and find it great for street photography. Though Raw files show a lot of edge distortion, Lightroom sorts it out very effectively. Once shut down to f8 or f11 it's very sharp throughout. Very good value for money.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

5

1

0

Prima objectief

Alleen lens 17-11-2015 door Hans Boom (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik werk er nu een klein half jaar mee en ben zeer tevreden. De prijs-prestatie-verhouding is ook heel goed. Zeker bijv, in vergelijking met 2.8/35, maar ja dat is Zeiss, de 2/28 mm doet er zichtbaar niet voor onder.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Excellent Value and versatile lens

Alleen lens 15-10-2015 door Jackie S (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Just acquired this lens 10 days ago. Little usage but pleased with performance, handling and ergonomics.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

18

7

0

Beautifully crafted piece of kit.

Alleen lens 11-09-2015  (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

The quality of the images are outstanding and it meets all my expectations.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

5

0

0

Such good value for money

Alleen lens 22-06-2015 door Sydney2 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I own the FE55 F1.8 the FE35 F2.8 and the FE28 F2 completes the trio Although the FE28 F2 is not a Carl Zeiss it has the image and build quality to match my two other primes. I now use these 3 lenses with the A7R to shoot weddings.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

11

0

0

Basis groothoeklens met F2

Alleen lens 14-06-2015 door Bertus B (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb de lens aangeschaft om te gebruiken met de Fish-eye adapter

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1