E 30 MM F3.5 MACRO

Productbeoordelingen

€ 270,00

(inclusief btw)
11

4.2 gebaseerd op 11 klantbeoordelingen

3
7
1
0
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

11 klantbeoordelingen

0

Super duidelijke en prachtige resultaten

SEL30M35 13-07-2019 door Margriet66

Gekocht en direct uitgeprobeerd op vakantie, geweldig!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig

SEL30M35 21-02-2019 door Antje53

Top artikel, doet wat het moet doen. Waar voor je geld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige lens met goede bokeh!

SEL30M35 05-02-2019 door Nielscaptures

Ik heb dit product vorige maand gekocht en ben er tot nu toe zeer tevreden mee. Alleen scherpstellen duurt soms best lang.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

mooie macrofoto's

SEL30M35 22-08-2018 door Fotokennis

heb vorig jaar gekocht een mooie lichte camera heel goud idee dus

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Kwalitatieve lens

SEL30M35 26-01-2018

Zeer scherpe en kwalitatief goede macro lens. Aanrader voor wie het juiste toestel heeft.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Leuke lens

SEL30M35 15-07-2016 door JP01

Deze lens doet wat 'ie belooft: hij levert goede macro-foto's. Je kan hem ook voor gewone foto's gebruiken, maar het is duidelijk dat de lens vooral bedoelt is om lekker dichtbij te komen. Alles ziet er anders uit van dichtbij. Als je geen macro-foto's wilt nemen, is deze lens misschien niet ideaal voor je... Bij voldoende licht (let erop dat je zelf of je camera geen schaduw op je onderwerp werpt!) kan je makkelijk vanuit de hand macro schieten met deze lens. Als het wat donkerder is en je langere sluitertijden nodig hebt, is een statief (ik gebruik een gorillapod) handig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

scherpte

SEL30M35 03-01-2016 door Kastanje

super goed lens, voor een lage prijs, alleen jammer dat hij niet toereikend is voor full frame.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Eenvoudige maar prima macro lens

SEL30M35 26-09-2015

Een macrolens met een zeer kleine brandpunt afstand. Voor onderwerpen die weg kunnen bewegen dus niet heel geschikt omdat je er erg dicht op moet met de lens. Maar voor macro/close-up product fotografie prima te gebruiken. Ik gebruik hem op de Sony A7-II die dan automatisch naar APS-C mode omschakelt om vignettering te voorkomen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

macro lens met a6000.

SEL30M35 30-08-2015 door KillicK

Ik heb deze lens 2 weken geleden aangeschaft. Hij maakt erg mooie en gedetailleerde foto's, echter moet je zeer dichtbij je target komen. Hier valt omheen te werken door achteraf bij te snijden, wat met 24MP goed kan.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Een goede macro lens

SEL30M35 31-05-2015 door Flyerdel

Maakt goede macro foto's ben er tevreden mee Maakt mooie foto,s van heel dicht bij.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

ervaringen met de lens

SEL30M35 24-02-2015 door jeanne

Ik ben tevreden met de lens. Het scherpstellen was in het begin even wennen, maar oefening baart kunst

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0