DISTAGON® T* FE 35 mm F1.4 ZA

Productbeoordelingen

€ 1.200,00

(inclusief btw)
17

4.6 gebaseerd op 17 klantbeoordelingen

13
3
0
1
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

17 klantbeoordelingen

0

Great quality Images

SEL35F14Z 13-10-2021 door Joesa (Verenigd Koninkrijk)

I bought this lens and very happy with the quality images And the build is absolutely solid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Great bokeh

SEL35F14Z 13-10-2021 door Abwatershots (Verenigd Koninkrijk)

This lens is super smooth has some lovely creamy bokeh to it and will get you shots that will take your breath away

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Tevreden klant!

SEL35F14Z 21-09-2020 door Djiedie (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Vorige week Sony alpha 7 VI gekocht en zeer tevreden. Zoals een camera moet zijn

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Autofocus werkt niet zoals verwacht

SEL35F14Z 03-11-2019  (België)

Ik kocht deze lens voor evenementen en huwelijken. Ik wou deze lens heel graag, omdat ik las over zijn fantastische capaciteiten. Maar ik ben vrij teleurgesteld: in donkere omgevingen slaagt de lens er niet in om een onderwerp te vinden en blijft hij dus steeds zoeken. Daarom stap ik altijd over naar mijn manuele lenzen. Ik ben erg ontgoocheld.

Beeldkwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

1

1

Reactie van Customer Support
06-11-2019

Goedemiddag,

Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met de SEL-35F14Z lens.

Graag willen wij u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice om u verder te kunnen helpen.

Klantenservice: https://bit.ly/2PSgufi.

Met vriendelijke groet,

Willem

0

Super

SEL35F14Z 15-10-2018 door 61bijlf (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Lang getwijfeld maar blij met deze geweldige keuze

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

My first prime lens - a great choice!

SEL35F14Z 03-03-2018 door KevinR (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought my first prime with my new Sony A7r III. Loving the sharpness!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

4

0

0

Fixed focal length detail...

SEL35F14Z 11-11-2017 door Mal360 (Verenigd Koninkrijk)

I've only owned this lens for a couple of weeks and was keen to test out both its landscape capability and its ability to capture a close up when the lighting and texture asked you to take that shot. The in hand balance of the A7r2 with this lens attached is also impressive...

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

10

1

0

WOW - SONY FE 35MM F1.4 ZA Distagon

SEL35F14Z 12-09-2017 door rodriguesn84 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

The FE 35mm F1.4 ZA is an outstanding lens, I would rate them the best portrait lens and is perfect for Weddings & Low-light. If you're thinking of buying this Lens, you should. Yes it is very expensive, but you're going to end up having outstanding images.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

12

1

0

Prima lichtkanon, maar teveel exemplaarspreiding

SEL35F14Z 08-12-2016 door ad1740 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb dit objectief tweedehands gekocht, het is het vierde exemplaar dat ik op mijn camera heb gehad, de vorige drie waren onscherp aan de linker- of rechterkant. Dit exemplaar kan een scherp beeld geven op elk gedeelte van het beeldvlak, maar er is wel beeldveldwelving en het vlak van optimale scherpte ligt ook scheef: bij scherpstelling in het centrum ligt de optimale scherpte rechts veel dichterbij en links maar een beetje dichterbij. De scherpte bij volle opening is goed, maar niet zo bijtend als bij kleinere openingen (vanaf f/2) en ook het contrast wordt hoger bij diafragmeren. In mijn praktijk (straatfotografie en familie snapshots) voldoet de lens prima, zonder meer bruikbaar bij f/1,4. Heel weinig last van overstraling en reflecties, prima. Vignettering valt mij niet op omdat Lightroom dat automatisch corrigeert; van extra ruis in de hoeken daardoor heb ik niets gemerkt. Zoals velen al gezegd hebben: de weergave van onscherpe beelddelen is in het algemeen fraai en rustig, ideaal om het onderwerp los te maken van de achtergrond, al moet je daarvoor wel redelijk dicht op het onderwerp komen, het is tenslotte een groothoekige standaardlens. Het objectief is groot en zwaar, maar het werken ermee op de A7R2 is geen enkel probleem. Scherpstellen gaat behoorlijk snel, maar voor mijn gevoel een tikje trager dan met de FE 2,8/35. Je valt echt wel op met zo'n camera en lens, ongemerkt fotograferen is er niet bij. De diafragmaring is voor mij nutteloos omdat het mijn enige lens is die er een heeft, ik gebruik dus altijd het instelwieltje op de camera. Ik neem de lens alleen mee als ik situaties met weinig licht denk tegen te komen, anders zet ik de FE 2,8/35 op de camera. Handmatige scherpstelling vind ik slecht werken met de twee-snelheden benadering, zoals bij alle Sony E/FE objectieven, hopeloos onbruikbaar wat mij betreft. Samengevat: aanbevolen, maar test voordat je koopt.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

4

3

0

My workhorse!

SEL35F14Z 12-09-2016  (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I've been using the lens since the day I bought it and can't get it off my camera. Its just too perfect! The declick feature is just so convenient if I want to shoot videos. The lens is so sharp and the bokeh on this one is on unreal.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

13

0

0

A great lens

SEL35F14Z 19-03-2016 door BAzzFreeman (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

The 35mm FE format is great for group shots, street and just general photography. Evey one should have at least one of this length in their bag.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

4

0

0

amazing sharpness

SEL35F14Z 18-01-2016 door cleemski (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Superlens, superscherp, prachtige kleuren, geweldige snelheid. Enige minpuntje is de prijs

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mag niet ontbreken in de uitrusting

SEL35F14Z 30-12-2015 door wtibos (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Een maand geleden aangeschaft. Geweldige lens. Lichtsterk, uiterst scherp, makkelijk te bedienen. Een kunstwerkje van Sony/Zeiss. Er hangt wel een stevig prijskaartje aan vast.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

BIG LENS with BIG QUALITY

SEL35F14Z 11-09-2015 door Chris_lyle21 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought this lens a few weeks ago for adding to my Landscape Photography kit, but also to take good quality images of my on the way baby and partner. I feel that this lens would be a good addition to fill the gap between my Sony Alpha Mount 20f2.8 and 50f1.7 lenses. Yeah the lens is big, but the Image Quality that I have already seen from this lens is amazing. When I first got it I walked around with the on the lens adjustable Aperture rotated to F1.4 and noticed quickly how precise the focusing was (I was getting blurry pictures at first!) However after a bit of playing and magnifying via the evf this was no longer an Issue and managed to get some cracking shots. I, like many people were toying with the idea of this lens or the new Zeiss Loxia 35mm F2 manual focus. Although the Loxia would be similar IQ and a lot smaller and discreet, It never had the f1.4. I have never owned an f1.4 lens and wanted this from day one. The autofocus for me, was never really important, as I don't usually use this for Landscapes, I prefer to use manual, but it is there If I ever wanted it. I'll be honest, after a few hours of carrying the camera and lens, I wonder if the Loxia would have been a better choice, but then I get the images home and I see the quality, so I am also happy with the 35f14.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

33

6

0

Great Images, but too big and heavy for me.

SEL35F14Z 08-05-2015 door suttus (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Does produce great images, but it is too large and heavy to use as an everday lens. Compared to the Sony Zeiss 55 f1.8 it's not a order of magnitude different in terms of image quality and for the price I couldnt justify keeping the lens.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

5

12

0

Early days

SEL35F14Z 03-05-2015 door A Rainy Night in England (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Not yet had an opportunity to use the lens on a day out. Otherwise, looks promising.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

36

0

Super shallow depth of field

SEL35F14Z 19-04-2015 door infynity (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

This is an excellent all round lens with wafer thin depth of field at f1.4. It is sturdy and quite large but not out of place on my a7s. The focussing time is good but not as quick as some mf3 lenses I have used. Never the less, the shots this 35mm can produce are extremely impressive and certainly the best I've seen from the native emount Sony lenses. I have read some reviews suggesting issues with right side blur at f1.4 but I have not experienced this.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

19

0