E 35 MM F1.8 OSS

Productbeoordelingen

€ 470,00

(inclusief btw)
15

4.4 gebaseerd op 15 klantbeoordelingen

7
7
1
0
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

15 klantbeoordelingen

0

Goede lens

SEL35F18 10-10-2020 door ArienvtHof

Ruim een half jaar geleden heb ik deze lens gekocht en ik ben er zeker tevreden mee! De foto's zijn van goede kwaliteit, beduidend beter dan die van de kitlens (16-50) en de hoge lichtgevoeligheid is erg fijn. Vooral binnen is het de standaard lens voor mij.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldige Lens

SEL35F18 22-02-2020 door Robbe53

Uitstekende lens. Scherp mooi bokeh incl oss. door het diafragma van 1.8 heel lichtsterk.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi lichtsterk objectief

SEL35F18 23-12-2019 door Guill

Met dit objectief maakte ik heldere foto's met een lage ISO-waarde. Vanwege het format erg handig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima standaardlens

SEL35F18 13-12-2019 door Michel 47

Prachtige portretfoto's en buitenopnames in combinatie met mijn A6400

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Superscherpe, lichtsterke lens!

SEL35F18 23-11-2019 door Wimmetje

Fijne primelens voor portretten en natuur, mooi klein met snelle autofocus, top!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooi lensje

SEL35F18 12-08-2019 door bawd

Heb deze lens nu een maandje en vind het een fijne lens en geeft een mooie bokeh effect

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

scherp, snel en lichtgevoelig

SEL35F18 02-07-2019 door ro active

Deze lens heb ik gekocht voor vooral portretfotografie. Hij bevalt mij super goed: snelle focus, scherp, compact en lichtgevoelig. In combinatie met een apsc sensor is het gelijk aan een 52mm objectief met fullframe sensor. De 1.8 maakt fantastische bokeh en relatief korte sluitertijd bij minder licht mogelijk.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie lens

SEL35F18 17-04-2019 door RonZw

Praktische lichtgevoelige lens met een perfecte groothoek voor de huis, tuin en straat foto's. Ik heb ook de 50 mm f1.8 voor portretfotografie en om onderwerpen net iets dichter bij te halen. De lens is klein en mooi strak wat mooi samen gaat met mijn a6000. T.o.v. de kitlens is het een ware verademing wat betreft de kwaliteit van de foto's. Zeker als je foto's neemt met weinig licht. De lens is niet de goedkoopste maar ik heb er nog nooit spijt van gehad.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top foto's met deze lens.

SEL35F18 04-02-2019 door twojelmer

Als je wild weten wat je somy camera toe in staat is beveel ik deze lens zeker aan. Mooie foto's voor binnen en buiten. Onscherpe achtergronden met mooie details en kleuren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Beoordeling SEL35F18

SEL35F18 15-01-2019 door akirale

Vorige maand deze lens gekocht. Mooi kwaliteit en stelt snel scherp op autofucus. Minpunt is de handmatige scherpstelling. Traag en veel te licht.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Standaard lens steengoed

SEL35F18 06-01-2019

Na veel lovende filmpjes op YouTube gezien te hebben en daarna reviews gelezen uiteindelijk deze lens aangeschaft. In de jaren 70 begonnen met fotografie met de Zenit E. 50mm was de standaard lens toen, met f2. 0 als grootste diafragma was er vignettering en enige chromatische aberrantie. Met de sony 35mm is bij de grootste opening geen vignettering te zien. Een aantal opnames met 1.8 in de avond met straatverlichting genomen en alle foto's waren scherp en mooie bokeh. De kitlens van 16-50mm haalt het niet om dezelfde bokeh weer te geven. Eigenlijk zou bij aanschaf van een sony 6000, 6300 of 6500 de lens van 35mm f1. 8 standaard geleverd moeten worden vind ik, de kitlens is maar matig bij grootste diaframa.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekend resultaat bij weinig licht

SEL35F18 17-12-2018 door BrtBrg

Zeer compacte lens met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Licht en lichtgevoelig

SEL35F18 14-12-2018 door Acak

Prima lens voor erbij, lekker licht om op je toestel te hebben in bijvoorbeeld een stedentrip. Fijn lichtgevoelig voor binnenfoto's en prachtige scherpte/diepte

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Erg scherp en snel in gebruik

SEL35F18 31-05-2016 door rontermeer

Inmiddels 14 dagen in gebruik en erg goed te spreken over dit objectief. Goed scherp, snel en ideaal in situaties met minder licht.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Goede lens.

SEL35F18 09-06-2015 door Gloombug

Een compacte, lichte en scherpe lens. Stille en snelle focusmotor. Goede bouwkwaliteit. De implementatie van focus-by-wire werkt goed. Goede performance wide-open. Mooie achtergrond blur (Bokeh) voor close-focus. De spherochromatisme in de achtergrond highlights in de midrange focus (3-5 meter) en duidelijk onrustigere bokeh is enigszins teleurstellend voor de prijsklasse van de lens. Vanaf f4 is het echter duidelijk beter. Uitstekende scherpte bij infinity focus en f5.6 voor landschapsfoto's.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

2

0