SONNAR T * FE 35 mm F 2.8 ZA

Volledige specificaties en kenmerken

SEL35F28Z

€ 700,00

(inclusief btw)

Lensspecificaties

Bevestiging
E-bevestiging van Sony
Indeling
Full-frame van 35 mm
Brandpuntsafstand (mm)
35 mm
35mm-equivalent brandpuntsafstand (APS-C)
52,5 mm
Lensgroepen / -elementen
5/7
Beeldhoek (35 mm)
63°
Beeldhoek (APS-C)
44°
Maximaal diafragma (F)
2.8
Minimaal diafragma (f)
22
Diafragmaschijven
7
Rond diafragma
Ja
Minimale scherpstelafstand:
0,35 m
Maximale vergrotingsverhouding (x)
0,12x
Filterdiameter (mm)
49 mm

Afmetingen en gewicht

Afmetingen (D x L)
61,5 x 36,5 mm
Gewicht
120 g

Voetnoten

*
'35mm-equivalent brandpuntsafstand (APS-C)' en 'beeldhoek (APS-C)' bij digitale camera met verwisselbare lens en APS-C-beeldsensoren.

Inhoud van de verpakking

  • Zonnekap (ALC-SH129: kaptype)
  • Voorkap voor lens
  • Achterkap voor lens
Placeholder

Kenmerken

Afbeelding van Sonnar T * FE 35 mm F 2.8 ZA

Perfecte prestaties voor de α7-serie

De bediening en het gemak van deze compacte 35mm-lens worden verbeterd door een intern scherpstelmechanisme dat zorgt dat de lenslengte constant blijft tijdens het scherpstellen. Het lichte ontwerp zorgt voor extra draagbaarheid en soepele bediening. Dit alles plus uitstekende resolutie en prachtig contrast van ZEISS® maken deze lens ideaal voor full-frame camera's uit de α7-serie.

Meer informatie

Afbeelding van Sonnar T * FE 35 mm F 2.8 ZA

ZEISS®-resolutie van hoek tot hoek

Uitstekende resolutie en prachtig contrast zijn de hoofdkenmerken van deze lens. Drie dubbelzijdige asferische elementen beperken de sferische aberratie, terwijl de ZEISS® T*-coating niet alleen schitteringen en spiegelingen beperkt voor een natuurlijke kleurreproductie, maar ook essentieel is voor indrukwekkend contrast.

Meer informatie

Afbeelding van Sonnar T * FE 35 mm F 2.8 ZA

Prachtige bokeh en uitstekende prestaties bij weinig licht

Een diafragma van maximaal F2.8 vergemakkelijkt opnamen in allerlei lichtomstandigheden, met consistente beeldkwaliteit bij alle diafragma's. Heldere lenzen zijn vaak groot, maar dankzij een nieuw lensgroepontwerp is een groot maximaal diafragma ook mogelijk in een compacte lens. Een rond diafragma draagt bij aan prachtige bokeh voor licht onscherpe achtergronden.

Afbeelding van Sonnar T * FE 35 mm F 2.8 ZA

Maak overal met vertrouwen opnamen

De mooiste opnamen worden vaak gemaakt in veeleisende omgevingen. Het vocht- en stofbestendige ontwerp zorgt dat de lens betrouwbaar blijft functioneren in vochtige of stoffige omstandigheden, zodat u altijd en overal fantastische opnamen kunt blijven maken.

Meer informatie

Afbeelding van Sonnar T * FE 35 mm F 2.8 ZA

Unieke kleuren en adembenemend contrast

De ZEISS® T*-coating speelt daarbij een belangrijke rol, aangezien deze op effectieve wijze de reflecties onderdrukt die de algehele beeldkwaliteit doen afnemen. De schittering en spiegeling nemen af en er ontstaan mooiere kleuren en een beter contrast voor afbeeldingen met een diep, driedimensionaal gevoel.

Meer informatie

Afbeelding van Sonnar T * FE 35 mm F 2.8 ZA

7-bladig rond diafragma

Met het ronde diafragma met 7 bladen is het mogelijk een meer vloeiende, natuurlijke vervaging in uw foto's te bereiken. Laat uw creatieve kant zien door artistiek vervagen of 'bokeh' te gebruiken - en meer controle over de scherptediepte te bereiken.

Meer informatie

De speciale zonnekap past bij de compacte vorm van de lens

De meegeleverde ALC-SH129 is een fantastische zonnekap. Dit ontwerp is een perfecte aanvulling op de compacte lenscilinder en zorgt voor extra draagbaarheid en bescherming. De lenskap zelf bevat een filterschroefdraad, zodat u 40,5mm-filters kunt aanbrengen terwijl de zonnekap in gebruik is.