FE 70-200 mm F4 G OSS

Volledige specificaties en kenmerken

SEL70200G

€ 1.189,00

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

Lensspecificaties

Bevestiging
E-bevestiging van Sony
Indeling
Full-frame van 35 mm
Brandpuntsafstand (mm)
70-200 mm
35mm-equivalent brandpuntsafstand (APS-C)
105-300mm
Lensgroepen / -elementen
15/21
Beeldhoek (35 mm)
34°-12°
Beeldhoek (APS-C)
22°-8°
Maximaal diafragma (F)
4
Minimaal diafragma (f)
22
Diafragmaschijven
9
Rond diafragma
Ja
Minimale scherpstelafstand:
1–1,5 m (autofocus) / 1–1,35 m (handmatige scherpstelling)
Maximale vergrotingsverhouding (x)
0,13x
Filterdiameter (mm)
72 mm
Beeldstabilisatie (SteadyShot)
Optical SteadyShot

Afmetingen en gewicht

Afmetingen (D x L)
80 x 175 mm (3 1/4 x 7 inch)
Gewicht
840 g (zonder statiefbevestiging)

Voetnoten

*
'35mm-equivalent brandpuntsafstand (APS-C)' en 'beeldhoek (APS-C)' bij digitale camera met verwisselbare lens en APS-C-beeldsensoren.

Inhoud van de verpakking

  • Zonnekap (ALC-SH133: rond, met bajonetbevestiging)
  • Voorkap voor lens
  • Achterkap voor lens
  • Draagtas
Placeholder

Kenmerken

Afbeelding van FE 70-200 mm F4 G OSS

Superieure G-lens

Geavanceerde optische kenmerken in een compacte, lichtgewicht lens met constant diafragma van maximaal F4 zorgen voor de aantrekkelijk, expressieve beeldkwaliteit waar de G-lenzen om bekend staan. G-lenzen worden geproduceerd volgens exacte specificaties en afzonderlijk getest om te zorgen dat elke unit voldoet aan dezelfde hoge normen voor beeldkwaliteit en creatieve vrijheid.

Afbeelding van FE 70-200 mm F4 G OSS

Optimale scherpte en bokeh met één lens

Het geavanceerde ontwerp met precisie AA-elementen, super ED-glas en antireflecterende nanocoating zorgt voor hoge resolutie in het hele beeld bij elke brandpuntsafstand. Een 9-bladig rond diafragma vergroot de expressieve mogelijkheden met prachtige achtergrond-bokeh met natuurlijke highlights.

Meer informatie

Afbeelding van FE 70-200 mm F4 G OSS

Lichtgewicht mobiliteit en soepele bediening

Deze compacte, lichtgewicht full-frame zoomlens met E-bevestiging biedt maximale mobiliteit en balans voor camera's uit de α7-serie. Interne scherpstelling is een ander voordeel; het biedt een constante lenslengte voor beter allround gebruik. Alle bedieningselementen, waaronder de scherpstelvergrendeling en scherpstelbegrenzer, zijn ontworpen voor intuïtieve bediening, zodat je je kunt concentreren op de opname.

Meer informatie

Afbeelding van FE 70-200 mm F4 G OSS

Altijd scherp en helder

Ingebouwde Optical SteadyShot-beeldstabilisatie compenseert camerabewegingen voor opnamen zonder ruis wanneer je geen statief gebruikt. Scherpe, heldere telefoto-opnamen zijn gemakkelijker te maken. Ook kun je binnenopnamen bij weinig licht maken zonder de ISO-gevoeligheid te verhogen, wat vaak extra ruis geeft.

Meer informatie

Afbeelding van FE 70-200 mm F4 G OSS

Pan-modi

De eerste beeldstabilisatie-modusschakelaar in een G-lens biedt een modus voor pannen waarmee Optical SteadyShot-beeldstabilisatie actief kan blijven tijdens het pannen. Zo kun je dynamische horizontaal gepande opnamen maken en door trillingen veroorzaakte ruis in andere richtingen minimaliseren.

Meer informatie

Afbeelding van FE 70-200 mm F4 G OSS

Constant diafragma van maximaal F4

Een constant F4-diafragma over het hele 70-200mm-bereik betekent dat je kunt inzoomen en herkaderen zonder belichtingsinstellingen te moeten wijzigen.

Afbeelding van FE 70-200 mm F4 G OSS

Dubbele lineaire motoren

Scherpstelling is snel en nauwkeurig dankzij dubbele lineaire motoren. De geruisloze en vloeiende beweging is perfect voor het opnemen van films en snel bewegende actiebeelden, of voor wanneer de scherpstelling snel en vaak wordt gewijzigd. Het gebruik van een groep voor interne scherpstelling, in plaats van een bewegend voorste lenselement, zorgt voor een compact design dat goed samengaat met accessoires zoals zonnekappen en polarisatiefilters.

Meer informatie

Afbeelding van FE 70-200 mm F4 G OSS

Antireflecterende nanocoating

Deze lenscoating is ontworpen om licht nauwkeurig door te laten en de negatieve effecten van schittering, reflectie en spiegeling te verminderen. Dit zorgt voor opnamen met sterk contrast, hoge helderheid en een betere algemene beeldkwaliteit. (1. Antireflecterende nanocoating / 2. Glas / 3. Uitgezonden licht)

Meer informatie

Afbeelding van FE 70-200 mm F4 G OSS

9-bladig rond diafragma

Met het unieke ronde 9-bladige ontwerp kan het diafragma bijna perfect rond blijven, zelfs wanneer het met twee stops wordt gesloten. Dit maakt het mogelijk soepelere, natuurlijkere onscherpte in je foto's (inclusief artistiek vervagen of 'bokeh') en meer controle over de scherptediepte te bereiken.

Meer informatie

Afbeelding van FE 70-200 mm F4 G OSS

Betrouwbaar en eenvoudig in alle omstandigheden

Betrouwbare werking onder uiteenlopende omstandigheden wordt gegarandeerd door een ontwerp dat voorkomt dat er stof en vocht in de lens komt.

Meer informatie