FE 70-300MM F4.5-5.6 G OSS

Volledige specificaties en kenmerken

SEL70300G

€ 1.099,00

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

Lensspecificaties

Bevestiging
E-bevestiging van Sony
Indeling
Full-frame van 35 mm
Brandpuntsafstand (mm)
70-300 mm
35mm-equivalent brandpuntsafstand (APS-C)
105-450 mm
Lensgroepen / -elementen
13 / 16
Beeldhoek (35 mm)
34° – 8°10'
Beeldhoek (APS-C)
23° – 5°20'
Maximaal diafragma (F)
4,5–5,6
Minimaal diafragma (f)
22-29
Diafragmaschijven
9
Rond diafragma
Ja
Minimale scherpstelafstand:
0,9 m
Maximale vergrotingsverhouding (x)
0,31x
Filterdiameter (mm)
72 mm
Beeldstabilisatie (SteadyShot)
Optical SteadyShot
Soort kap
Rond, met bajonetbevestiging

Afmetingen en gewicht

Afmetingen (D x L)
84 x 143,5 mm
Gewicht
854 g

Inhoud van de verpakking

  • Kap (ALC-SH144)
  • Voorkap voor lens
  • Achterkap voor lens
  • Draagtas
Placeholder

Kenmerken

Afbeelding van FE 70-300mm F4.5-5.6 G OSS

Extra bereik van 70 tot 300 mm bij een FE-zoomlens

Deze eerste zoomlens met E-bevestiging en een bereik van 70 tot 300 mm is een veelzijdige tool waarmee u vele verschillende soorten opnamen kunt maken, zoals portretten, landschappen, sportopnamen en natuuropnamen. De telefoto-zoominstelling op een APS-C levert een brandpuntsafstand equivalent aan 450 mm, voor serieuze supertelefoto-opnamen.

Afbeelding van FE 70-300mm F4.5-5.6 G OSS

Hoge resolutie bij elke brandpuntsafstand

Vier asferische elementen en twee ED-glaselementen (extra lage verstrooiing) werken samen met de anti-reflecterende nanotechnologie van Sony om ervoor te zorgen dat elke vorm van optische aberratie doeltreffend wordt onderdrukt, voor een fantastische resolutie van hoek tot hoek. Dit ontwerp draagt ook bij aan de prachtige achtergrond-bokeh, een belangrijk onderdeel van de aantrekkingskracht van de G Lens.

Meer informatie

Afbeelding van FE 70-300mm F4.5-5.6 G OSS

De beste close-upprestaties uit zijn klasse

Dankzij de minimale scherpstelafstand van slechts 0,9 meter en een maximale vergroting van 0,31x van deze veelzijdige zoomlens kunt u nieuwe details en perspectieven vastleggen. Zo krijgt u oneindig veel creatieve mogelijkheden. Deze hoogwaardige lens is zowel te gebruiken als middelgrote telelens, supertelezoomlens en macro-telelens.

Afbeelding van FE 70-300mm F4.5-5.6 G OSS

Scherpe, duidelijke opnamen uit de hand

De ingebouwde Optical SteadyShot-beeldstabilisatie vermindert de effecten van camerabewegingen bij opnamen uit de hand, waardoor u eenvoudig duidelijke, scherpe opnamen maakt die de volledige potentie van de lens benutten. De Optical SteadyShot werkt bij alle brandpuntsafstanden en vergroot uw kansen op fantastische opnamen aanzienlijk, zelfs in omstandigheden met weinig licht.

Meer informatie

Afbeelding van FE 70-300mm F4.5-5.6 G OSS

Betrouwbaar in moeilijke omstandigheden

Een afgesloten water- en stofbestendig ontwerp geeft extra bescherming en zorgt voor betrouwbare prestaties in uitdagende omgevingen. Maak vol vertrouwen opnamen in lichte regen of bij harde wind.** Hoewel het ontwerp water- en stofbestendig is, wordt absolute bescherming tegen water en stof niet gegarandeerd.

Meer informatie

Afbeelding van FE 70-300mm F4.5-5.6 G OSS

Supersnelle en precieze scherpstelling

De geavanceerde actuator maximaliseert de snelheid en de precisie van de automatische scherpstelling bij de meest uiteenlopende onderwerpen en opnamesituaties. Scherpstellen gaat eenvoudig en stil, wat een voordeel is bij zowel films als foto's.

Afbeelding van FE 70-300mm F4.5-5.6 G OSS

Geoptimaliseerde, veelzijdige bediening

Het grote aantal bedieningsopties op de lens zorgt voor veelzijdige opnamemogelijkheden in veel verschillende situaties. Met de scherpstelmodusschakelaar kunt u direct handmatige of automatische scherpstelling selecteren. Met de knop voor scherpstelvergrendeling kan het focuspunt zelfs tijdens constant gebruik van de autofocus worden vastgehouden. Bovendien kan de scherpstelbegrenzer worden gebruikt om een scherpstelafstandbereik vooraf in te stellen voor maximale autofocussnelheid.

Meer informatie