E PZ 16-50 MM F3.5-5.6 OSS

Productbeoordelingen

€ 380,00

(inclusief btw)
29

4.1 gebaseerd op 29 klantbeoordelingen

11
12
5
0
1
Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

30 klantbeoordelingen

0

Veelzijdige lens

SELP1650 08-12-2019 door BoRay

Meegenomen op reis met mijn A6000-body. In alle omstandigheden prachtige haarscherpe foto's en geen gesleur meer met een zware cameratas.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

heerlijk licht en snel objectief

SELP1650 13-09-2019

Ik heb dit objectief een paar weken geleden (samen met de Sony A6000) gekocht omdat ik veel aan reisfotografie doe en geen zin meer heb om met een zware spiegelreflex camera rond te lopen zeulen. Voor reisfotografie is dit een ideale combinatie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldig objectief

SELP1650 08-09-2019 door Stifelio

objectief zit bij de camera die ik gekocht heb, past perfect.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

Doet wat er van verwacht wordt

SELP1650 09-08-2019 door MarkC71

Tijdens afgelopen vakantie ruim 1000 foto's mee gemaakt. Kwaliteit is prima. Zoomfunctie en autofocus werken zoals van een Sony product verwacht wordt.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldige lens

SELP1650 03-07-2019 door TonDeg

ik heb het vorige week gekocht en ben zeer tevreden over de kwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

Prima objectief

SELP1650 22-05-2019 door Lensje

Na een paar weken gebruikt te hebben,bevalt het mij nog steeds prima.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

Topklasse Camera

SELP1650 15-05-2019 door Scorpio09

Heb de Sony a6400 met 16-50mm objectief gekocht. het objectief is niet zo heel lichtsterk, maar met het verhogen van de iso waarde zijn er top foto's te maken bij slechte lichtomstandigheden. Ook bij het maken van landschap en/of portret fotografie is dit objectief prima te gebruiken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Prima kitlens voor Sony mirrorless APS-C camera's.

SELP1650 09-04-2019 door Donaltuk

Made in Thailand met de hoogste serienummers zijn de beste.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima

SELP1650 13-03-2019 door Zeegb

Ben aan het spelen en maak veel foto’s van zelfde onderwerp met diverse instellingen

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

geweldige cameras's

SELP1650 12-03-2019

Ik heb hem nu weer even maar perfect camera A6000

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Soepel werkend en compact 16-50mm objectief

SELP1650 01-02-2019 door CKK67

Lekker klein en goed werkend 16-50mm objectief welke ik gebruik op de A6000 systeemcamera.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Blij mee

SELP1650 28-01-2019 door Rikmax

Paar dagen in bezit maakt mooie fotos en film 4k ben tot nu toe blij er mee

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

makkelijke en prettig toestel

SELP1650 14-12-2018 door retep1951

ik heb dit toestel gekocht omdat het handzaam is en snel werkt

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima Kitlens

SELP1650 05-09-2018 door AJ1965

Nu een paar weken in mijn bezit en ik ben er zeer tevreden over. Mooie heldere foto's, ook bij weinig licht

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima lens heel dichtbij

SELP1650 25-07-2018 door Fotokennis

Vorig jaar gekocht, heel veel plezier er mee. Ik neem vaak macro foto's

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

1

0

Onscherp

SELP1650 12-07-2018 door Kees27

Ik vindt mijn foto’s niet echt scherp en de hoeken verlopen naar erg onscherp

Beeldkwaliteit

Slecht

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Fijne, Makkelijke, Sterke lens

SELP1650 09-01-2018

Ik heb deze gekocht en ben er erg tevreden mee. Ben beginnend en gebruik het voor productfoto's. Zeker een aanrader.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Lekker klein en duidelijke foto's.

SELP1650 01-12-2017

Ik ben er tevreden over. Ik moet nog een koordje hebben van de lensdop.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer tevreden

SELP1650 11-02-2017 door geest213

Ik heb de Sony A6000 aangeschaft en deze lens is mijn standaard lens. Ik ben zeer tevreden over de werking van de lens in zijn geheel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooie beeldkwaliteit

SELP1650 04-10-2016 door doeiiii

Maakt prachtige foto's, alleen in de gebruiksaanwijzing mis ik wel wat punten.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

1

0

Goede lens

SELP1650 06-08-2016

Ik heb deze lens bij de camera gekocht. Zeer tevreden over maar nog tekort in bezit om in details in te gaan

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne allround lens

SELP1650 29-10-2015 door Arjan de V

Prima lens voor de prijs. Zeker indien deze als package worden gekocht

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

gemiddelde lens

SELP1650 13-09-2015 door mavinom

Het goede aan deze lens is dat hij klein is. Dit zorgt ervoor dat de camera waarop deze gemonteerd zit een stuk makkelijker op te bergen is. Het slechte is dat het beeld erg veel vervormt in de hoeken. Ook voelt de lens slap/niet stevig aan. Ik gebruik de lens vaak door de compactheid, maar het heeft dus wel enkele nadelen.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

5

0

Prima voor beginners

SELP1650 27-07-2015 door Cruzz

Dit is geen PRO lens, maar het doet alles en nog meer voor beginners. Ik ben zelf een videograaf die al5 jaar bezig is met documentaires, events en algemene home videos. De 16mm op deze lens tegenovergesteld van de 18mm of meeste kit lenzen was best een verrasing. Brandpunt afstand heeft een grotere impact op de groothoek kant van de lens. Ook is de powerzoom handig als je met 1 hand wilt filmen. en de OSS is gewoon magisch. het maakt nutteloze beelden in bruikbare beelden. ik zou durven zeggen dat het zelfs 4 stops geeft.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

eenvoudige lens, maar voldoet

SELP1650 08-04-2015 door FotoAdri

eenvoudige, maar goedkope lens. Voldoet voor het maken van alledaagse foto's

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

snel

SELP1650 25-12-2014 door ramajo

De komende dagen, zal ik nog meer gebruik maken. Misschien winter en mooi beelden

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

prima

SELP1650 04-08-2014 door Truus89

Dit is een mooie lens, die standaard op de sony a5000 zit, weinig/minder zoom.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

2

0

Super camera/lens!!

SELP1650 29-07-2014 door Paul 44

Ik heb deze lens gekocht samen met de Sony Alpha NEX6, dit is een fantastische camera, hiervoor had ik een Sony Alpha 300 spiegelreflex, de NEX6 doet alles wat een spiegelreflex camera doet alleen beter,sneller en hij is lichter, en heeft het formaat van een pakje sigaretten, de NEX6 is een verademing t.o.v een spiegelreflexcamera..

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

compact en degelijk

SELP1650 28-07-2014 door Eddy1

Het apparaat voldoet perfect aan mijn eisen. Topkwaliteit !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony SEL1650

SELP1650 02-06-2014 door MichelvA

Goede lens, erg handig op de NEX systeemcamera. Grootste voordelen lage prijs en kompakte bouw. Nadelen: niet erg lichtsterk en sterke vervorming bij 16 mm. Adobe Camera Raw heeft een profiel ter correctie hiervan, die is ook nodig.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0