Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

€ 379,99

Afbeeldingen van 'Shotgun'-microfoon
Afbeeldingen van 'Shotgun'-microfoon
Afbeeldingen van 'Shotgun'-microfoon
Afbeeldingen van 'Shotgun'-microfoon
Afbeeldingen van 'Shotgun'-microfoon

Kenmerken

Drie directionele modi

De geavanceerde digitale signaalverwerking maakt het mogelijk om drie verschillende directionele patronen te gebruiken in één veelzijdige microfoon: superdirectioneel, unidirectioneel, en omnidirectioneel.

Bekijk de details (YouTube-koppeling)

Superdirectionele compacte microfoon

Acht high-performance microfoonunits werken via een nieuw stralingsalgoritme waarmee geluid buiten de assen effectief kan worden buitengesloten. Dit alles is samengevoegd in een bijzonder compacte microfoon van slechts 99,3 mm lang.

Geweldig geluid met weinig ruis

Wanneer de microfoon verbonden is met de Multi Interface Shoe van een compatibele camera met ingebouwde digitale audio-interface, wordt het audiosignaal rechtstreeks naar de camera verzonden in digitaal formaat, zodat de geluidskwaliteit niet verslechtert. Met een kleine aanpassing is de microfoon ook compatibel met verschillende camera's met een analoge interface.

Draadloze verbinding

Klem de microfoon gewoon in de Multi Interface Shoe van een compatibele camera voor een rechtstreekse voeding en audioverbinding. Er zijn geen extra kabels of accu's nodig. De Multi Interface Shoe van Sony biedt intelligente connectiviteit en bediening voor verschillende accessoires, zodat u tijdens het maken van opnamen profiteert van maximale flexibiliteit en bewegingsvrijheid.

Mechanische ruisonderdrukking

Het geavanceerde design neutraliseert geschud en trillingen en minimaliseert ruis op lage frequentie die de geluidskwaliteit kan verslechteren. Dat er geen verbindingskabels zijn, betekent ook dat er geen ruis via kabels en connectors naar de microfoon kan worden verzonden.

Effectieve filter voor helder geluid

Een low-cut filter zorgt ervoor dat subsonisch geluid wordt geblokkeerd dankzij digitale signaalverwerking, waardoor de geluidskwaliteit bij de opnamefase wordt geoptimaliseerd. Zo is er minder nabewerking nodig.

Essentiële bediening

De microfoon is zeer veelzijdig dankzij de baanbrekende niveaucontrole, analoge uitvoer voor compatibiliteit met verschillende camera's en een signaalverzwakker die ervoor zorgt dat er optimale signaalniveau's beschikbaar zijn. Deze mate van controle draagt bij aan een soepele, stressloze nabewerking.

Windkap meegeleverd

Er wordt een windkap van bont meegeleverd met de ECM-B1M, waarmee ruis veroorzaakt door de wind kan worden verminderd wanneer u buiten opnamen maakt.

Info over compatibiliteit

 

Naar de ondersteuningspagina

Specificaties

  • Compact, licht ontwerp, 99,3 mm lang en 77,3 g

  • Opnamepatroon: Superdirectioneel / Unidirectioneel / Omnidirectioneel (te selecteren)

  • Digitale interface compatibel met Multi Interface Shoe voor een helder geluid

  • Uitgebreide handmatige bediening voor optimale geluidsopnamen

  • Windkap meegeleverd

Kom meer te weten over energiebesparende functies en onze toewijding aan het milieu en een duurzame toekomst Bezoek onze eco-website

Beoordelingen

Meningen van gebruikers