Productafbeelding
Productafbeelding
Productafbeelding
Productafbeelding
Productafbeelding
Productafbeelding
Productafbeelding
Productafbeelding
Productafbeelding
De ideale draadloze microfoon voor vloggen

Met de draadloze ECM-W2BT legt u eenvoudig audio vast voor vlogs en interviews. Omdat de microfoon draadloos is, kunt u eenvoudig heldere geluidsopnamen maken in verschillende omgevingen, hoe de microfoon ook gericht staat en hoe ver weg deze ook is. 

Moeiteloos hoogwaardige audio 
Afbeelding van iemand die in de zender praat en opnamen maakt
Audio wordt vanuit elke richting helder vastgelegd

De ECM-W2BT kan met een clip dicht bij de mond van de spreker worden geplaatst. Dankzij de omnidirectionele microfooncapsule wordt uw stem helder vastgelegd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over hoe het apparaat gericht is.

Productafbeelding van de ECM-W2BT bevestigd op een α7C
Effectieve ruisonderdrukking tijdens audiotransmissie

Nooit meer interferentie op het kabelsignaal, in tegenstelling tot conventionele audiotransmissie. Combineer de ECM-W2BT via een multi-interfaceschoen met een compatibele Sony-camera met digitale audio-interface voor heldere, digitale audio met weinig ruis.

Productafbeelding van de signaalverzwakkingsschakelaar
Eenvoudige geluidsoptimalisatie voor iedere bron

Met de functie voor signaalverzwakking kunt u eenvoudig het opnameniveau aanpassen aan de bron. Met het omzetten van een schakelaar verlaagt u het volume van zeer luide geluiden of versterkt u juist zachte geluiden voor een optimaal geluidsniveau. 

Afbeelding van iemand die het meegeleverde windscherm op de ECM-W2BT bevestigt
Helder geluid, zelfs buiten in de wind 

Bij de unit wordt een windscherm meegeleverd, zodat u buiten comfortabel kunt opnemen. Bevestig het windscherm aan de microfoon en de ruis van de wind en iemands ademhaling wordt doeltreffend verminderd voor helder en stabiel geluid, ook op winderige dagen.

Illustratie van de Bluetooth-codec AptX Low Latency voor draadloze geluidsoverdracht.
Stabiele overdracht tussen microfoon en ontvanger

De Bluetooth®-codec Qualcomm® aptX™ Low Latency wordt gebruikt voor de overdracht tussen de microfoon en de ontvanger voor minimale vertraging en optimale geluidskwaliteit. Hiermee voorkomt u dat u audio opnieuw moet opnemen vanwege onderbrekingen in de opname. Dankzij de minimale vertraging kunt u het audiospoor beter afstemmen op de videobeelden.  

[1] Qualcomm® aptX™ Low Latency

Zorgeloos betrouwbare opnamen maken
Illustratie van de maximale verbindingsafstand van 200 meter / 600 feet
Stabiele geluidsopname

De verbeterde draadloze connectiviteit biedt twee keer zoveel capaciteit als bij gebruikelijke installaties en verkleint het risico op onderbrekingen van de audiostream fors, zelfs op drukke plekken met veel draadloze verbindingen. Op plekken met goed zicht en zonder obstakels is communicatie tot op 200 meter mogelijk voor veel flexibiliteit bij camera- en audio-installaties.

[1] Tot 200 m (600 ft) op plekken met goede zichtbaarheid.

Lange batterijlevensduur voor langdurige shoots 

De batterij van de ECM-W2BT gaat lang mee, zodat u zorgeloos de hele dag door opnamen kunt maken, zelfs buiten. Als u de microfoon aansluit op een camera die voeding via een multi-interfaceschoen ondersteunt, kunt u tot negen uur draadloos opnemen.

Illustratie van de maximale batterijlevensduur van negen uur bij een draadloze verbinding
Afbeelding van iemand die de ECM-W2BT buiten aan de waterkant gebruikt
Stof- en vochtbestendige constructie

ECM-W2BT heeft een vocht- en stofbestendig ontwerp en is geschikt om buitenshuis eenvoudig opnamen te maken. De onderdelen zijn voorzien van weerbestendige naden en poortkleppen om stof en vocht optimaal buiten te houden.

Eén microfoon, vele mogelijkheden
Afbeelding van twee mensen die hun spraak opnemen met de ECM-W2BT met zowel de zender als de ontvanger
Ondersteuning voor opnamen met twee personen 

Ook voor opnamen met twee personen (iemand voor en iemand achter de camera) is de ECM-W2BT de ideale audio-oplossing. Deze heeft naast een draadloze microfoon ook een geïntegreerde microfoon in de ontvanger, zodat u degene die filmt en het onderwerp kunt opnemen. 

Ook opnamen met meerdere mensen zijn geen probleem

Zet de microfoon op een centrale plek met behulp van het beschermende verbindingsstuk, die ook als microfoonstandaard kan worden gebruikt. De omnidirectionele microfoon legt van alle kanten audio vast, ook bij opnamen van meerdere mensen. 

Foto van de ECM-W2BT op een tafel, waarbij het meegeleverde verbindingsstuk als microfoonstandaard wordt gebruikt
Productafbeelding van de stereoministekker van 3,5 mm boven op de zender
Uitbreidbaar met een stereoministekker van 3,5 mm

Maak uw vlogs nog professioneler met realistische audio. De microfoon is uitbreidbaar via de stereoministekkeraansluiting van 3,5 mm op de zender. U kunt ook de ECM-LV1 aansluiten voor hoogwaardig stereogeluid.

Iemand die de ECM-W2BT met een kabel en de stereoministekker van 3,5 mm op een compatibele camera aansluit
Flexibele aansluitmogelijkheden

De ECM-W2BT kan worden aangesloten op camera's van Sony met een MI-schoen en op verschillende andere camera's en apparaten. Dankzij de uitgang voor een stereoministekker van 3,5 mm kunt u de ontvanger aansluiten op andere camera's, pc's, digitale voicerecorders of andere apparaten met een analoge audio-ingang. 

Iemand die de ECM-W2BT met de ECM-LV1 gebruikt
Een perfecte match met de ECM-LV1-microfoon

De volledig zwarte en eenvoudige ECM-LV1 leidt niet af tijdens geluidsopnamen en past op elk type kleding. De clip kan 360 graden worden gedraaid en kan dus overal op kleding worden bevestigd.

Draagbaar en praktisch 
Afbeelding van iemand die de ECM-W2BT uit een zak haalt
Compact en licht ontwerp voor draagbaarheid

De ECM-W2BT is licht en geschikt om overal mee naartoe te nemen. Ideaal als u buiten opnamen maakt. De lichtgewicht constructie, met een microfoonunit (zender) van slechts 27 g (0,95 oz) en een ontvanger van 28 g (0,99 oz), zorgt voor extra flexibiliteit.

Afbeelding van iemand die een camera met de ECM-W2BT gebruikt zonder kabels
Eenvoudige configuratie zonder kabels en zonder gedoe

Bij een camera van Sony met een multi-interfaceschoen hebt u geen kabels nodig, die dus ook niet in de war kunnen raken of los schieten. Dankzij de digitale audio-interface op compatibele camera's profiteert u van kraakhelder, hoogwaardig digitaal geluid. 

Productafbeelding met schuifknoppen
Eenvoudig aanpasbare opnamemodi voor audio

Kies met de schakelaar op de ontvanger uit een van de drie beschikbare opnamemodi: alleen microfoon, alleen ontvanger of microfoon én ontvanger. 

Productafbeelding met het LINK-lampje
Bescherming tegen mislukte opnamen

De ECM-W2BT heeft duidelijke ledlampjes op de ontvanger voor meer opnamegemak. Het LINK-lampje toont de communicatiestatus tussen de microfoon en de ontvanger en het POWER-lampje laat het batterijvermogen zien.

Productafbeelding van de ECM-W2BT waarbij de zender en ontvanger in de meegeleverde, beschermende houder zijn geplaatst
Gemakkelijk mee te nemen

De bij de ECM-W2BT meegeleverde beschermende houder kan worden gebruikt om de ontvanger en microfoon als één unit mee te nemen. De houder maakt het gemakkelijk om de ontvanger en microfoon samen te gebruiken. Ook kunt u de ECM-W2BT handig in de houder opbergen en overal mee naartoe nemen. 

Specificaties en kenmerken

Verbeter uw opnamekwaliteit en geniet van uitgebreide veelzijdigheid met de ECM-W2BT, een draadloze microfoonopstelling die ideaal is voor vlogs. U kunt rekenen op heldere en probleemloze geluidsopnamen, zonder na te hoeven denken over omgevingsgeluid of de richting van de microfoon —allemaal dankzij de draadloze configuratie en het omnidirectionele ontwerp dat is geoptimaliseerd om menselijke stemmen vanuit iedere hoek op te vangen.
  • Een draadloze microfoon die ideaal is voor vloggen

  • Compatibel met de interface voor digitale audio van de MI-schoen voor weinig ruis en een hoge geluidskwaliteit

  • Opnemen met microfoon via zowel ontvanger als zender voor eenvoudige geluidsopnamen van onderwerp en cameragebruiker zonder extra apparatuur

  • Betrouwbare, krachtige connectiviteit, zelfs in drukke omgevingen.

  • Geniet van tot wel 9 uur draadloze verbinding dankzij de interne batterij en voeding via de camera

Kom meer te weten over energiebesparende functies en onze toewijding aan het milieu en een duurzame toekomst Bezoek onze eco-website

Beoordelingen

Meningen van gebruikers