Afbeeldingen van Handgreep met draadloze afstandsbediening
Afbeeldingen van Handgreep met draadloze afstandsbediening

Kenmerken

Overzicht

 

Naar video

BLUETOOTH® draadloze afstandsbediening

Wanneer je een compatibele camera hebt bevestigd, kun je de opnamefuncties bedienen terwijl je de handgreep normaal vasthoudt, zonder de camera aan te hoeven raken. Elke functie die je hebt toegewezen aan de C1-knop op de camera, kun je gebruiken via de C1-knop op de handgreep.

Geen kabels nodig

Dankzij draadloze Bluetooth®-communicatie heb je geen verbindingskabels nodig om de camera te bedienen via de handgreep. Je kunt dus eenvoudig opnamen maken zonder dat kabels in de weg zitten.

Stof- en vochtbestendig

De handgreep is ontworpen om stof en vocht buiten te houden. En omdat hij zonder kabels werkt, kunnen de aansluitingen van de camera afgedekt blijven en is het hele systeem beter bestand tegen stof en vocht.

Gevormd naar je hand voor comfort

De handgreep is zorgvuldig ontworpen voor maximale stabiliteit en optimaal comfort, zowel met een compactcamera als een spiegelloze camera met verwisselbare lens. De knoppen zijn eenvoudig bereikbaar terwijl je de handgreep vasthoudt, zodat je de camera vloeiend en intuïtief kunt bedienen.

Snel en eenvoudig van richting veranderen

Positioneer de camera snel en eenvoudig voor selfies, foto's of films. Verhoog je kans op de perfecte opname, zelfs wanneer je zonder ondersteuning foto's of films maakt. Omdat je de kantelhoek van de handgreep eenvoudig kunt aanpassen en de hoek kunt vergrendelen op 90 graden, kun je ook verticale beelden stabiel vastleggen.

Flexibele kantelfunctie

Dankzij de snelle kantelfunctie vind je eenvoudig de ideale beeldhoek voor uiteenlopende onderwerpen en perspectieven. Of je nu een onderwerp of jezelf vastlegt, met de kantelfunctie maak je de perfecte opname zonder je in ongemakkelijke bochten te hoeven wringen.

Omtoveren tot statief

Tover de handgreep om tot een handig, stabiel statief door de slim geïntegreerde poten te spreiden. Zo heb je je handen vrij om te vloggen.

Specificaties

  • Afmetingen (b x h x d): [handgreep] ca. 49,5 x 173,0 x 42,0 mm (2 x 6 7/8 x 1 11/16 inch)

  • Afmetingen (b x h x d): [statief] ca. 146,5 x 133,5 x 163,0 mm (5 7/8 x 5 3/8 x 1/2 inch)

  • Gewicht: [Zwart] 215 g (7,6 oz), [Wit] 186 g (6,6 oz)

  • Maximale belasting: 1,5 kg (53,0 oz)

  • Kantelhoek: [handgreep] omhoog: 80 graden, omlaag: 90 graden; [statief] omhoog: 40 graden, omlaag: 90 graden

Kom meer te weten over energiebesparende functies en onze toewijding aan het milieu en een duurzame toekomst Bezoek onze eco-website

Beoordelingen

Meningen van gebruikers