€ 30,00

(inclusief btw)
14

4.4 gebaseerd op 14 klantbeoordelingen

7
6
1
0
0
Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

14 klantbeoordelingen

0

Handig hulpstukje

RMT-DSLR2 21-10-2021 door ronnyhuybrechts1 (België)

Heb deze draadloze afstandsbediening al enkele maanden. Ik gebruik het veelal bij langere sluitertijden, maar vooral als ik bij het fotograferen handen tekort kom bij het hanteren van diffuser of reflector zonder assistentie.

Prestaties

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Handig hulpmiddel

RMT-DSLR2 06-04-2021 door Jan Willem de Zeeuw (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Handig om foto's te maken zonder bewegingsonscherpte, handzaam formaat, wel iets te kleine tekst en symbolen, maar daar wen je aan. Een versie met minder knoppen (minder functies) is ook prima.

Prestaties

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Great Product

RMT-DSLR2 02-07-2018 door ALeebar11 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Very pleased with the remote use it all the time on the tripod

Prestaties

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Ideal for A7R 11

RMT-DSLR2 30-05-2017 door Don17S (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought this to use with Sony A7R 11 camera. Works very well straight out of the box without any problem. Can be used with any angle to the camera. Ideal for family protraits.

Prestaties

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

4

0

0

Werkt goed

RMT-DSLR2 24-06-2015 door floortje (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

14 dagen geleden gekocht werkt goed was ef zoeken.

Prestaties

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfect product for for self-portraits

RMT-DSLR2 02-06-2015 door fitch (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Great product, Compatible with NEX 7 and take control of photo from a distance very well.

Prestaties

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Gebruiksgemak

RMT-DSLR2 29-05-2015 door Kiepelton (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Vooral bij lange sluitertijden op statief heel gemakkelijk en gebruiksvriendelijk, als het instellen op het fototoestel is gelukt. Dat was wel even zoeken.

Prestaties

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

A great piece of kit

RMT-DSLR2 29-03-2015 door Bobs (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

A cable release or wireless? I often take macro shots so the ability to get away from the camera body is great. With a cable release in the past there had been times when I would inadvertently pull on the cable or somehow let it slap against the body. Wireless does away with all that. Keep it in my bag all the time now

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

3

2

0

Better than expected

RMT-DSLR2 20-01-2015  (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I had looked at the wired remote commanders and then saw the RMT-DSLR2, which allowed greater flexibility and removed the restriction of cable length. It works like a dream, even from behind the camera. As I own two A77V DSLRs I just need to test if the remote will activate both at the same time. If yes, then this is a real WOW!!

Prestaties

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

2

1

0

Useful accessory

RMT-DSLR2 22-12-2014 door NCDcreative (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Useful for remote video recording (up to 10 metres) for Alpha 99

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

2

0

0

erg handig

RMT-DSLR2 04-08-2014 door Oppies (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Twee weken in huis en ik ik ben er mee aan het experimenteren. Bevalt uitstekend en de camera reageert er goed. ik dan zelfs het opnemen en starten van filmpjes mee bedienen.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

From a distance

RMT-DSLR2 23-06-2014 door gipsy66 (België)

Ik kocht deze afstandsbediening een tijdje geleden en gebruik deze toch wel regelmatig. Samen met de draadontspanner biedt zij behoorlijk wat gebruiksgemak voor de fotograaf die regelmatig met langere sluitertijden of vanop statief werkt

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

3

0

0

Compact easy to use quality Commander

RMT-DSLR2 03-06-2014 door arathorn (Verenigd Koninkrijk)

Compact, well made, very functional. Does what it says on the instructions.

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

3

0

0

Awesome Little Remote

RMT-DSLR2 03-06-2014 door AFreeMovingSpirit (Verenigd Koninkrijk)

So I purchased this remote for use with my A77, Which it works fine with. Not all the buttons operate my camera, but the ones i need do, shutter control and video control. It has been an awesome addition to my set up. Excellent build quality as to be expected with Sony, and ease of use. Very Happy With My Purchase.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

5

10