CLM-FHD5 CLIP-ON LCD-SCHERM

Volledige specificaties en kenmerken

CLM-FHD5

€ 750,00

(inclusief btw)

Lcd

Lcd-scherm
TFT normaal zwart
Fotoformaat
5 type
Beeldhoek
Ca. 80° / ca. 80°
Efficiënt fotoformaat (circa) (b x h)
110 mm x 61,9 mm (4 3/8 inch x 2,5 inch)
Resolutie
1920 x 1080 pixels
Hoogte-breedteverhouding
16 : 9

Afmetingen en gewicht

Afmetingen (B x H x D)
Ca. 139 x 100 x 23,1 mm (exclusief uitstekende onderdelen)
Gewicht
270 g (alleen hoofdeenheid)

Algemene specificaties

Vermogen
DC 6,8 V (Sony V-serie batterij NP-FV50, NP-FV70, NP-FV100), DC 7,2 V (Sony M-serie batterij, Sony W-serie batterij), DC 7,4 V (Sony V-serie batterij NP-FV100A), DC 7,6 V (AC-PW10AM)
Stroomverbruik
Ca. 5,5 W
Opslagtemperatuur
Ca. -20°C tot +60°C

Interface

Ingang/Uitgang
HDMI-ingang: HDMI (type A) (1), DC IN-aansluiting: DC 7,6 V, Ingebouwde speakeruitgang: Ca. 0,5 W Mono, hoofdtelefoonuitgang: Ø 3,5 stereoministekker (1)

Overig

Bedrijfstemperatuur
Ca. 0 °C tot 40 °C

Inhoud van de verpakking

  • Schoenadapter (1)
  • Zonnekap (1)
  • Batterij-adapter (1)
  • HDMI-kabel (mini-HDMI) (ca. 45 cm, type A - type C) (1),
  • HDMI-kabel (micro-HDMI) (circa 45 cm, type A - type D) (1)
  • Draagtas (1)
  • Set documentatie
Placeholder

Kenmerken

Afbeelding van CLM-FHD5 Clip-on lcd-scherm

Full HD-compatibele compactcamera

De CLM-FHD5 is speciaal ontworpen als perfect accessoire voor compacte camera's en geeft geweldige Full HD-beelden met hoge resolutie op een groter scherm weer, in plaats van via een zoeker. Het scherm is geschikt voor camera's met een hoog aantal pixels, dus u kunt het gebruiken om te zorgen voor een nauwkeurige scherpstelling door fijne details nader te bekijken.

Afbeelding van CLM-FHD5 Clip-on lcd-scherm

Een afbeelding vergroten voor een close-upweergave

Druk in het midden van de ZOOM/SELECT-knop van het scherm om een vergrotingsverhouding te kiezen (1x, 3x, 6x). Met 3x of 6x vergroting kunt u met de ZOOM/SELECT-knop het vergrote gebied verplaatsen naar een gewenste positie voor nauwkeurige controle van de scherpstelling (omhoog/omlaag/links/rechts).

Afbeelding van CLM-FHD5 Clip-on lcd-scherm

Met de peaking-functie kunt u direct de scherpstelling controleren

De peaking-functie van het scherm geeft een afbeelding in zwart-wit weer, met uitzondering van het gebied of de gebieden die relatief scherp zijn. Deze gebieden worden in rood aangegeven, zodat u direct kunt controleren of u op het juiste gebied hebt scherpgesteld. Deze functie is ook beschikbaar voor vergrote beelden; voor verschillende vergrotingen worden andere peaking-niveaus gebruikt.

Afbeelding van CLM-FHD5 Clip-on lcd-scherm

Met de functie valse kleur wordt de distributie van het niveau van videosignalen weergegeven

Met de functie valse kleur wordt het niveau van videosignalen van alle beeldgegevens weergegeven als kleurendistributie, om u te helpen de belichting precies in te stellen. Er worden zes kleuren gebruikt: rood geeft 108% (niveau videosignaal) of meer aan en violet geeft 3% (niveau videosignaal) of minder aan.

Afbeelding van CLM-FHD5 Clip-on lcd-scherm

Eenvoudig controleren op overbelichting of onderbelichting

De functie videoniveaumarkering maakt gebruik van kleuren om een optimale belichting en huidtint mogelijk te maken in relatie met het door u gekozen videosignaalniveau. In relatie tot het door u gekozen niveau betekent donkergrijs een lager videosignaalniveau (gedeelten met een lagere belichting) en lichtgrijs een hoger videosignaalniveau.

Afbeelding van CLM-FHD5 Clip-on lcd-scherm

S-Log beelden met een natuurlijke helderheid

S-Log-weergaveondersteuning Deze functies geven S-Log beelden weer met helderheid en contrast die dicht bij die van de afbeelding liggen zoals deze in de gewone opnamemodus worden weergegeven, zodat scherpstellen en controle eenvoudiger wordt. Terwijl beelden worden weergegeven in S-Log-weergaveondersteuning kunnen gebruikers de helderheid aanpassen. Ondersteuning (S-Log-weergaveondersteuning instelbare versterking).

Afbeelding van CLM-FHD5 Clip-on lcd-scherm

Schermmarkeringen voor meer tv-frametypes

Kies geschikte frameverhoudingen om films op te nemen. Selecteer een 80%- of 90%-frame voor weergave in een van de twee hoogte-breedteverhoudingen en bekijk hoe het volledige beeld moet worden bijgesneden voor weergave op een tv. Kies uit vier instellingen voor schermmarkering in overeenstemming met de omstandigheden voor het afspelen van uw opnamen op een tv: 80% (16:9), 90% (16:9), 80% (4:3) en 90% (4:3).

Afbeelding van CLM-FHD5 Clip-on lcd-scherm

Eenvoudig aanpasbare bediening

Met de aanpasbare knoppen C1 en C2 hebt u direct en eenvoudig toegang tot acht veelgebruikte functies (peaking, valse kleur, videoniveaumarkering, volume, helderheid, contrast, kleurtoon (fase/tint), achtergrondverlichting) voor sneller en intuïtiever fotograferen. Ook de functies peaking en valse kleuren worden standaard toegewezen aan C1 en C2.

Afbeelding van CLM-FHD5 Clip-on lcd-scherm

Leg elke nuance met precisie vast

Voor beter zicht kunt u helderheid, contrast, kleurtint, tegenlicht, kleurtemperatuur (witbalans) naar wens instellen, of aanpassen aan de opnameomstandigheden. Bovendien kunt u met de functie voor voorbeeldweergave de effecten van uw instellingen controleren voordat u ze opslaat.

Afbeelding van CLM-FHD5 Clip-on lcd-scherm

Compatibel met meer cameramerken

Alleen in een ideale wereld zijn we onlosmakelijk verbonden met onze camera's van Sony. Maar om de CLM-FHD5 praktischer te maken voor gebruik vanuit een ieders gezichtspunt in de echte wereld, kan de monitor eenvoudig worden aangesloten op verschillende camera's (naast die van Sony) die zijn uitgerust met een HDMI-aansluiting voor uitvoer met hoge resolutie en een functie voor live weergave.

Afbeelding van CLM-FHD5 Clip-on lcd-scherm

Volledige flexibiliteit uit tal van hoeken

Bekijk een fantastische weergave vanuit elke willekeurige hoek. De schoenadapter waaraan het scherm is bevestigd, kan 180 graden naar rechts en naar links draaien en kan ongeveer 90 graden naar voren en naar achteren kantelen. Zo kunt u naar wens het scherm kantelen en pannen, of het nu op een statief, beugel of andere stabiele steun wordt bevestigd.

Afbeelding van CLM-FHD5 Clip-on lcd-scherm

Zorg voor een veilige positie

Aansluitpunten aan boven- en onderzijde bieden u de mogelijkheid om het scherm naar wens (met schroeven en bouten bijvoorbeeld) te bevestigen op een statief, beugel of andere stabiele steun, zodat u alle mogelijke vrijheid bezit om het scherm stevig en veilig te plaatsen en vanuit vrijwel elke denkbare positie, in elke situatie, de beelden te kunnen bekijken.

Afbeelding van CLM-FHD5 Clip-on lcd-scherm

Luisteren

Een prachtig beeld is niet alles wat de CLM-FHD5 te bieden heeft. U kunt ook duidelijk het geluid horen dat wordt/is opgenomen bij het beeldmateriaal. Dit kan door de hoofdtelefoon aan te sluiten op de hoofdtelefooningang van het scherm of door te luisteren naar de ingebouwde monospeaker.