Alleen behuizing

ILCA-77M2

€ 1.300,00

(inclusief btw)

Behuizing + 16-50mm-zoomlens

ILCA-77M2Q

€ 1.900,00

(inclusief btw)
Afbeeldingen van ILCA-77 II Digitale SLR-Fotocamera
Afbeeldingen van ILCA-77 II Digitale SLR-Fotocamera
Afbeeldingen van ILCA-77 II Digitale SLR-Fotocamera
Afbeeldingen van ILCA-77 II Digitale SLR-Fotocamera
Afbeeldingen van ILCA-77 II Digitale SLR-Fotocamera
Afbeeldingen van ILCA-77 II Digitale SLR-Fotocamera
Afbeeldingen van ILCA-77 II Digitale SLR-Fotocamera
Afbeeldingen van ILCA-77 II Digitale SLR-Fotocamera
Afbeeldingen van ILCA-77 II Digitale SLR-Fotocamera
α77 II-camera met A-bevestiging, APS-C-sensor en ZEISS®-lens
Mis nooit meer dat bijzondere moment

Leg bijzondere momenten vast met de versnelde α77 II. Met maar liefst 79 AF-punten, continu fotograferen met 12 fps en een Exmor® CMOS-sensor met 24,3 MP, wordt elk moment onvergetelijk.

Logo Exmor R® CMOS-sensor
APS-C-sensor met 24,3 MP

De sensor is voorzien van een on-chip lens (OCL) zonder speling, voor het maken van Full HD-video en 4K-foto's met weinig ruis.

BIONZ X™-logo
Geüpgrade verwerkingsprocessor

De grote stroom sensorgegevens worden efficiënt geanalyseerd zodat u zeer snelle opnamen van superieure beelden met weinig ruis kunt maken.

Stel scherp met fenomenale helderheid

De snelheid van het leven spectaculair vastgelegd

Het geavanceerde AF-systeem van de α77 II maakt gebruik van 's werelds hoogste aantal fasedetectiepunten (79, met 15 kruispunten) en geeft betrouwbare tracering, zelfs tijdens continu fotograferen met 12 fps.

Sony komt met revolutionaire nieuwe autofocus

4D FOCUS zorgt voor superieure autofocusprestaties in vier dimensies: breed autofocusbereik (2D-hoogte en -breedte), hoge autofocussnelheid (3D-diepte) en verbeterde voorspellende volgfunctie (4D-tijd).

4D FOCUS
Meer informatie over 4D FOCUS
Probleemloos snel bewegende onderwerpen vastleggen

Profiteer van ongeëvenaarde 79-punts fasedetectie-AF

Translucent Mirror Technology™ zorgt voor nauwkeurige fasedetectie-AF in Live View en filmmodi. Vertrouw op superieure automatische scherpstelling met 79 AF-punten, waarvan 15 kruispunten, met hoge dichtheid.

Zijaanzicht camera met Translucent Mirror Technology™
Translucent Mirror Technology™
man in kajak
79 AF-punten
12 fps met AF-tracking

Leg dat ongrijpbare magische moment vast met een verbluffende helderheid, zelfs bij het volgen van snel bewegende onderwerpen. Profiteer van een 24,3MP-resolutie, met maximaal 60 frames per burst.

Geavanceerd AF-algoritme

Met een goede balans tussen snelheid en stabiliteit maakt het geavanceerde algoritme van Sony gebruik van realtime meetanalyses om het onderwerp te blijven volgen op de camera en niet af te dwalen naar andere objecten in beeld.

Adembenemend heldere en natuurgetrouwe details

De α77 II laat de onovertroffen schoonheid van de aarde zien. Leg rijke scènes vast die net zo scherp zijn als in het echt. Bekijk voorbeelden van de ongekend zuivere details.

Afbeelding van de APS-C CMOS-sensor van 24,3 MP
APS-C CMOS-sensor met 24,3 MP

Adembenemende beeldkwaliteit binnen handbereik. Het on-chip lensontwerp zonder speling optimaliseert de lichtverzameling voor een extra groot gevoeligheidsbereik van ISO 100 (uitbreidbaar tot ISO 50) tot ISO 25.600.

Afbeelding van de BIONZ X™-beeldverwerkingsprocessor
BIONZ X™-beeldverwerkingsprocessor

Deze exclusieve processor reproduceert natuurgetrouw structuren en details via extra snelle verwerkingsmogelijkheden. Ervaar geminimaliseerde nadruk op randen, minder ruis en verbeterde helderheid.

verbeterde beeldstabilisatie in de behuizing
Verbeterde beeldstabilisatie in de behuizing

Ingebouwde beeldstabilisatie werkt met elke compatibele lens voor alle brandpuntsafstanden. Dit model stabiliseert ook het beeld in de zoeker wanneer de sluiterknop half wordt ingedrukt voor scherpstelling.

XGA OLED Tru-Finder
XGA OLED Tru-Finder

De heldere XGA OLED Tru-Finder™ geeft een exacte voorbeeldweergave van uw definitieve opname met de juiste belichtingsinstellingen, en bevat professionele functies zoals 100% framedekking en een grote beeldhoek van 33˚.

Flexibele bediening en eenvoudige aanpassing

Helder op 3 manieren kantelbaar lcd-beeldscherm met 1228.000 dots

Door middel van unieke WhiteMagic-technologie voor bijna dubbele helderheid, haalt dit scherm elk detail van uw scène naar voren. Hiermee kantelt het scherm soepel voor verticale composities en creatieve hoeken.

Robuuste constructie voor totaal vertrouwen

Totale stof- en vochtbestendigheid voor buitenopnamen

De α77 II is uitgerust met meerdere beschermingsmaatregelen tegen water en vuil, waaronder afdichtingen rond de belangrijkste knoppen en regelaars, een dubbellaagse bescherming rond alle openingen en naadloos verbonden onderdelen.

Expressieve mogelijkheden voor films

Full HD 60p/24p-films

Maak levendige filmpjes dankzij krachtige, continue fasedetectie. Geniet van nauwkeurige, doorlopende tracering en scherpstelling op snel bewegende onderwerpen, zonder vertraging.

Verbinding met One-touch

Zet een foto of film direct over naar een Android-smartphone of -tablet of door deze tegen de a77 II te houden, dankzij de ingebouwde Wi-Fi® en NFC. Hierna kunt u ze eenvoudig delen.

afbeelding van lenzen met A-bevestiging
Ultieme precisie en vakmanschap

Verruim uw fotografische horizon met een uitgebreid assortiment fantastische lenzen. Met de α77 II profiteert u van de befaamde prestaties van professionele lenzen van Sony en Zeiss®.

Imaging Edge™ Remote, Viewer, en Edit
Imaging Edge™ Remote, Viewer, en Edit

Perfectioneer uw fotografie met Imaging Edge-desktoptoepassingen. Gebruik 'Remote' om live-opnamen te maken via uw pc, 'Viewer' om snel foto's te beoordelen en te selecteren uit grote beeldbibliotheken; en 'Edit' om RAW-gegevens te ontwikkelen tot hoogwaardige foto's. Haal het beste uit Sony RAW-bestanden en beheer uw producties op efficiëntere wijze.

Capture One (voor Sony)
Capture One voor Sony

Capture One Express (voor Sony) is gratis, bekroonde bewerkingssoftware voor RAW-verwerking en eenvoudig bestandsbeheer, met krachtige tools. Capture One Pro (voor Sony) is te koop voor meer bewerkingsfuncties en opnamemogelijkheden met pc-aansluiting.

iMovie
Werkt met iMovie en Final Cut Pro X

Dit product is compatibel met Final Cut Pro X en iMovie.

Specificaties en kenmerken
  • APS-C Exmor® CMOS-sensor met 24,3 MP

  • BIONZ X™-engine voor ongelooflijke details en ruisonderdrukking

  • Veelzijdig A-bevestigingssysteem met verwisselbare lens 

  • Speciale AF-sensor met 79 AF-punten, 15 kruispunten

  • Translucent Mirror-technologie voor opnamen met 12 fps

Lensbevestiging
A-bevestiging van Sony
Type sensor
APS-C-type (23,5 x 15,6 mm), Exmor® CMOS-sensor met primaire kleurenfilters
Type sensor
Type APS-C (23,5 x 15,6 mm) Exmor® CMOS-sensor
Aantal pixels (effectief)
24,3 MP
ISO-gevoeligheid (Recommended Exposure Index)
Film: Equivalent aan ISO 100-12800 (in stappen van 1/3 EV), AUTO (equivalent aan ISO 100-12800, instelbare onder- en bovenlimiet), Foto: ISO 100-25.600 (in stappen van 1/3 EV) (ISO-getallen vanaf ISO 50 kunnen worden ingesteld als uitgebreid ISO-bereik), AUTO (ISO 100-25.600, instelbare onder- en bovenlimiet)
Type zoeker
Elektronische zoeker 0,5 inch
Type scherm
TFT-drive van 7,5 cm (type 3.0)

Inhoud van de verpakking

Netsnoer, Oplaadbare batterij NP-FM500H, Batterijlader BC-VM10A, Schouderband, Camerabehuizing, Accessoireschoendop, Oculairdop, Micro-USB-kabel

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers