29

4.8 gebaseerd op 29 klantbeoordelingen

23
5
1
0
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

29 klantbeoordelingen

0

Prima, maar bijlange nog niet alles ontdekt!!!

ILCA-99M2 14-05-2020 door Marc Geo

Ik had een Sony, Alfa350, maar wou nu toch wel iets meer. Voorlopig bevalt deze alfa99II mij prima. Heb nog zoveel te ontdekken van dit prachtige toestel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

voorlopig nog goed maar pas aangekocht dus

ILCA-99M2 29-04-2020 door bocw

het is een goede camera en ja misschien wat traag voor vliegtuig spotting maar dat zal ik doenderwijze moeten leren en opzoeken in het bijhorende begeleiding boekje;

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie beelden

ILCA-99M2 23-02-2020 door Snelheidsduiveltje

Ik heb het produkt pas 1 week en moet het nog goed leren kennen. De eerste foto's zien er veel belovend uit!

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Normaal bodyformaat en goed gevormd

ILCA-99M2 13-02-2020 door Donald666

Ik had er al een en wil niet naar de E-mount dus een tweede 99ii gekocht

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Eindelijk de snelheid en top autofocussysteem

ILCA-99M2 25-08-2019 door benjamin_51

Vanuit de Sony days 2019,te Genk, lag mijn besluit meteen vast tot aanschaf van top combo A99MKII -SAL 24-70 SSM II Wat een gebruiksgemak

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige camera

ILCA-99M2 08-04-2019 door CDix

IK heb een A99 en nu uitgebreid met een A99 II Geweldige camera zeker snel met instellingen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Werk perfect!

ILCA-99M2 10-02-2019 door Stevennnnnmmmmmmm

Nog te weinig mee gewerkt...! Baal dat het niet samen werkt met Photoschop!

Beeldkwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

beeldkwaliteit

ILCA-99M2 01-12-2018 door Danny15

De 42mp beeldsensor zorgt voor een geweldige kwaliteit. De wifi

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super camera!

ILCA-99M2 30-10-2018 door Ahofs10

Weinig ruis bij hoge iso, scherpe beelden en snel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony A99 II verbaasd je elke keer opnieuw

ILCA-99M2 06-05-2018 door SjaakK

Twee weken heb ik deze professionele camera in mijn bezit. Een dag wandelen door de natuur met de Sony A99 II van een vriendin overtuigde mij van deze aankoop. De enorme scherpte en het gebruiksgemak. Elke noodzakelijke knop zit binnen vingerbereik De camera bevat talloze mogelijkheden zoals een ingebouwde converter 1.4 of 2.0 x. Grote voordeel op ene normale converter is geen enkel verlies van licht en dezelfde brandpunt afstand bijvoorbeeld bij macro foto's. Sony A99 II is een alleskunner. Prachtig product.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super camera

ILCA-99M2 22-04-2018 door BenneS4

Het is alweer vier weken geleden dat ik naar het Professional Imaging evenement te Nijkerk ben geweest. Een van de reden was om bij de stand van Sony, mijn bestaande objectieven te kunnen testen. met de full frame A99M2. Van Marco ter Beek, Sony Alpha Ambassador, die de studiobelichting verzorgde en het model aanstuurde, kreeg ik de gelegenheid om met mijn lenzen diverse fotoseries te maken. De resultaten van de A99M2 met mijn lenzen, overtroffen mijn verwachtingen. Los uit de hand met ISO 50 en mijn AF Reflex 500 f8 en o.a. 70-200 f2.8 gaven een super resultaat! Scherpstelling, snelheid meervoudige opnamen, continue autofocus prachtige resultaten. Na deze testgelegenheid bleek dat CameraNu een leuke aanbieding had voor de Sony A99M2 body. De menustructuur en bedieningsknoppen zijn uiteraard uitgebreider, maar vergelijkbaar met de A77V. Het dubbele cardslot is erg handig om bij verschillende onderwerpen via het menu te kunnen wisselen. Praktisch is het meervoudig verstelbare LCD scherm. Het gewicht kan voor sommige mensen een probleem zijn, maar voor mij is het juist een pre! Fijne grip ook voor iets grotere handen. En stabiel in gebruik met iets zwaardere lenzen. Gedurende vier weken fotograferen met de A99M2 met opnamen variërend van macro, landschap, portret en natuur geven sublieme resultaten. Het maken van uitsneden, met behoud van details en vergroten zonder kwaliteitverlies! Voor mij is deze aankoop zeker voor de komende jaren, om met plezier nog veel vast te leggen en te ontdekken!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

fantastische camera

ILCA-99M2 27-12-2017 door ErikvR

Heerlijke camera, past perfect je hand, alles is los instelbaar en voorkeuren zijn onder knoppen te stoppen, zeer accuraat.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top camera, prima features

ILCA-99M2 30-11-2017 door Mooifoto

Al veel gebruikt zowel in studiio als buiten. Dijk van een camera

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige camera

ILCA-99M2 09-11-2017 door AndriesG

Geweldige camera maar met een moeilijk menu. Een betere uitleg met verwijzing naar de functies en hoe in te stellen. Dit om optimaal je camera te kunnen gebruiken.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

2

4

0

Ongekende mogelijkheden!

ILCA-99M2 06-10-2017

Stevige robuuste body die uitstekend in de hand ligt! Neem de tijd om 'baas' te worden over de vele mogelijkheden van de camera en elke vorm van fotografie ligt binnen bereik.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sony 99 II

ILCA-99M2 18-09-2017 door Yol123

Voldoet aan de eisen waarvoor ik het aanschafte....... Opm: gebruiksaanwijzing bij toestel is onvoldoende.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Toptechnologie en kwaliteit

ILCA-99M2 11-08-2017 door marvande34

Prijs/kwaliteit een aanrader vergeleken met vergelijkbare fototoestellen van andere merken .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

3

0

0

snelle camera

ILCA-99M2 18-04-2017 door paulc61

Tot op heden kan ik alleen maar positief zijn over mijn aankoopt Een extra accu kan echter geen kwaad.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

waanzinnige camera

ILCA-99M2 04-04-2017 door martinf

Dit is echt een waanzinnige camera. Ik heb hem een week in huis en heb hem nog niet uit kunnen proberen. Ik ga hem voor het grootste gedeelte voor natuurfotografie gebruiken en ben bij voorbaat al reuze enthousiast. Het is geen goedkope camera, maar is wel het neusje van de zalm. Ik zal er zeker veel plezier aan beleven.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

4

0

De beste camera die ik tot nu toe gehad heb

ILCA-99M2 01-04-2017 door Sietse

Speciaal voor mijn vakantie naar Zuid Afrika de camera met 400mm telezoom gekocht, en heeft tot heel mooie plaatjes geleid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

1

0

Slecht en fel afwijkend RAW kleurenpallet

ILCA-99M2 31-03-2017 door Vandewer1

Deze maand gekocht, duur toestel maar RAW beeld is erg afwijkend...zoals u ziet op bijgevoegde foto. Moeilijk om daaruit met nabewerking een mooi resultaat te halen...

Beeldkwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

14

0

Uitmuntende camera

ILCA-99M2 29-03-2017

Als professioneel fotograaf deze camera in gebruik. In vergelijking met de voorlopers, de A900 en de A99, is dit weer een enorme sprong voorwaarts. Het maakt het werken in alle omstandigheden nog eenvoudiger en sneller. het bereik in de hoge iso's is fantastisch. De razendsnelle AF en de vele gebruiksmogelijkheden zijn eindeloos. Een aanrader!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

een super

ILCA-99M2 25-01-2017 door vhmn

ben heel tevreden, na een a550 is dit top,het is een super fototoestel

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

top camera

ILCA-99M2 22-01-2017 door Stuske

De foto's die ik tot nu genomen heb zijn van een uitzonderlijke kwaliteit. Zelf in de hoge iso's. Daarenboven nog eens supersnel met een zeer snelle en accurate autofocus. Alles bij alles een top camera.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Ongekend super uitstekend !

ILCA-99M2 03-01-2017 door Johan2

Ik was gestart vroeger met Minolta en door de betrouwbaarheid daarvan ben ik na de overname van Sony bij Sony gebleven. Eens gestart met een Sony a300 en de tevredenheid daarvan ben ik verder en meer en meer de betrouwbaarheid van Sony gaan waarderen. Nu heb ik pas mijn nieuwe Sony a99 II en ben ik super tevreden dat ik me deze heb aangeschaft. Men heeft het altijd over twee bepaalde gekende merken binnen de fotografie. Maar wie Sony niet kent daar ben ik zeker van dat ze iets sterks missen !!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

8

0

0

Toppertje

ILCA-99M2 12-12-2016 door piet

Sedert 30 november 2016 in het bezit van de Sony Alpha a99II. Mijn eerste ervaring met een fullframe camera. Tot nu toe erg tevreden. Nu kan ik ook in slechte weersomstandigheden (door hogere bruikbare iso) goede foto's maken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

3

0

0

Meer dan geweldig!

ILCA-99M2 02-12-2016

De A99II heb ik nu circa een maand in mijn bezit en ben erg onder de indruk van de kwaliteiten van deze camera. Het dynamisch bereik, werken met hogere ISO, de heldere zoeker, de erg snelle AF mogelijkheden en de snelheid zijn maar een kleine greep uit de mogelijkheden waarvan ik erg onder de indruk ben.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Prachtig toestel

ILCA-99M2 28-11-2016 door 2006vhr

Tot nu toe het meest veelzijdige toestel, nu nog een aantal nieuwe lenzen met A fitting uitbrengen en er is geen beter toestel op de markt voor deze prijs.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

1

0

Super camera

ILCA-99M2 20-11-2016 door Hans0

11 dagen in gebruik. Voelt heel vertrouwd en werkt super. Moet alleen wennen aan de bediening van de middenknop.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

1