Verkrijgbaar vanaf

€ 650,00

(inclusief btw)
456

4.5 gebaseerd op 456 klantbeoordelingen

257
178
16
3
2
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Een geweldig toestel dat haarscherpe foto's.

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 16-08-2014 door Ronin

Kocht dit toestel enkele weken geleden om een back-up toestel te hebben en vooral om iets klein, handig, en moest ook scherpe foto's kunnen maken, om steeds bij de hand te hebben en niet altijd het zware materiaal mee te moeten sleuren. Deze kan in mijn binnenzak.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

7

0

Meest handig (kritisch)
0

Geen grote stap vooruit van Nex-5N

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 07-08-2014 door phusebox

Overgestapt van de Nex-5N naar deze "opvolger" die nu onder de Alpha naam verder gaat. Grote verbeteringen zijn er op het gebied van autofocus, welke over het algemeen sneller werkt, maar nog steeds allesbehalve betrouwbaar is. Zelf scherpstellen blijft een must wil je niet bedrogen uitkomen wanneer je de foto's gaat bewerken. De 16-50 mm kitlens, met power zoom, is handig qua formaat, maar de beeldkwaliteit is ronduit slecht te noemen. Het is jammer dat Sony voor deze premium camera niet een kwalitatief betere kitlens heeft weten mee te leveren. Een ander groot minpunt waarop bezuinigd is, is de acculader, of beter gezegd het gebrek daar aan. Sony levert enkel een lader mee die je rechtstreeks op de camera moet aansluiten, iets dat niet echt praktisch is wanneer je ook reserve batterijen hebt gekocht die je dus niet kunt opladen wanneer je aan het fotograferen bent. Wil je zo'n lader dan kost je dat nog eens de prijs van een accu terwijl deze voorheen bij goedkopere camera's standaard werd meegeleverd. De prijs/kwaliteit verhouding van deze camera is niet wat ik van Sony gewend ben en doet zeker onder voor de oudere Nex camera.

Beeldkwaliteit

Slecht

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

6

4

456 klantbeoordelingen

4 Modellen

Modellen

0

Degelijke camera

Alleen behuizing 07-03-2020 door LODEKO

Betrouwbare camera. Ook lenzen geven een betrouwbare indruk.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

praktisch fototoestel

Behuizing + zoomlenzen (16-50 mm en 55-210 mm) 04-03-2020 door patje13

heb er deze maand al heldere en mooie fotos mee geschoten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

soms moeilijk in gebruik,wel goede kwaliteit foto

Behuizing + zoomlenzen (16-50 mm en 55-210 mm) 12-02-2020 door MarijkeD

Algemeen tevreden met de kwaliteit van de foto's. Enkel is de handleiding voor gebruik te beperkt, zijn eigen instellingen maken niet evident en daardoor voor bepaalde (snelle) momenten enkel de automatische functie te gebruiken, ik slaag er niet in een memory recall te maken, de panorama werkt niet goed/makkelijk.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

geweldige basis met meer dan voldoende opties

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 10-02-2020 door Ellesses

Vanaf eerste dag meteen aan de slag: de camera nodigt uit om te experimenteren en de grenzen van mijn fotografie techniek te verbeteren. Ben er superblij mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gemakkelijk in gebruik

Alleen behuizing 10-02-2020 door lacro14

Ik heb deze camera nu 2 jaar en maak er zoveel foto's mee dat de teller al rond is geweest. Nog geen problemen mee gehad en erg tevreden over het resultaat. Mooie compacte camera die niet te veel ruimte in neemt en veel mooiere foto's dan met een telefoon.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

bijzonder compact en geweldig veelzijdig

Behuizing + zoomlenzen (16-50 mm en 55-210 mm) 03-02-2020 door Ad53

Vorige maand de A 6000 gekocht incl. 16-55mm en 55-210mm. Sterk aankoopargument voor mij was de apc-s sensor met 24,3 mp en de mogelijkheid om in RAW te kunnen fotograferen. Ik vond in eerste instantie van de handleiding summier maar de menustructuur is zo intuïtief dat dit geen enkel probleem bleek te zijn. De 16-55 mm overstijgt qua contrast en verzadiging zeker de gemiddelde kitlens. De 55-210 mm heeft een scherpte bij diafragma 8 over het gehele bereik die doet denken aan een prime objectief. de A 6000 kan zeker de vergelijking met mijn veel zwaardere spiegelreflex met dezelfde maat sensor en zelfde mp aan.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ben helemaal tevreden

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 27-01-2020 door Wesley0183

Ik was voorheen altijd bezig met spiegelreflex camera's. Sinds kort ben ik overgestapt op deze systeemcamera. Ik ben er ontzettend blij mee, want de camera maakt hele scherpe beelden, is snel, levert sublieme kwaliteit af en is fijn instelbaar, ook via zelf samen te stellen menu's.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Veelzijdig

Behuizing + zoomlenzen (16-50 mm en 55-210 mm) 21-01-2020 door Ingnijo

Compact, licht in gewicht en veel mogelijkheden. Prachtige heldere foto's

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super apart

Alleen behuizing 14-01-2020 door nuts68

Zeer tevreden. Is een aanrader de sony a6000 ......

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ontzettend scherpe foto's

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 10-01-2020 door mgvan

De Sony a6000 is fototoestel van hoge kwaliteit voor niet veel geld. De camera is ook goed om sportfoto's te maken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Verbinding maken met Apple werkt slecht

Alleen behuizing 06-01-2020 door Roos1984

Vanwege updates bij Apple, loopt Sony steeds achter. Waardoor je een tijd lang niet je foto’s kunt streamen met je Iphone.

Beeldkwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

handige compacte camera

Behuizing + zoomlenzen (16-50 mm en 55-210 mm) 03-01-2020 door BoRay

gekocht om zijn geringe gewicht (heb rugklachten) om toch nog te kunnen genieten van fotografie als hobby

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Veel fotografieplezier voor weinig geld

Alleen behuizing 25-12-2019 door Poorman

Hezb nu een week hele dagen met het toestel gewerkt, en het blijft me steeds maar verbazen : mogelijkheden, beeldkwaliteit, gebruiksgemak...

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijne handzame camera

Alleen behuizing 23-12-2019 door Oldschatorje

Ik ben zeer tevreden ook de foto's zijn van prima kwaliteit. De camera is zeer gebruiksvriendelijk en doet niet onder voor zijn grote broer.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Snelle camera, praktisch in gebruik, perfect.

Behuizing + zoomlenzen (16-50 mm en 55-210 mm) 21-12-2019 door Eric1954

Ben zeer tevreden met de A6000. Compact, kan veel, is snel en handzaam/praktisch. De Sony HX 300 die ik eerst had was ook goed maar minder compact en had geen verwisselbaar objectief. Dit is een prima vervanging voor ook een spiegelreflexcamera, waar jaren mee heb gefotografeerd.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goed mee te werken

Behuizing + zoomlenzen (16-50 mm en 55-210 mm) 20-12-2019 door The Roosendaler

Vorige maand deze camera gekocht en ben er zeer tevreden over wat deze camera allemaal kan

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijne camera

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 11-12-2019 door Cynnie

Mooie, nette, handzame camera met heel veel opties. Maakt super foto's ook met weinig licht. Menu is soms niet helemaal duidelijk /onhandig ingedeeld en jammer dat het scherm niet gedraaid kan worden naar de voorkant. Nog niet ontdekt of ik op een gemaakte foto in kan zoomen. Handig dat je meteen het effect van een instelling op je scherm kunt zien en leuk dat je meteen effecten toe kunt voegen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Kwaliteit en advies

Alleen behuizing 07-12-2019 door Jede1

Goed toestel en goed advies in de winkel in Uden. Had hiervoor een compact camera.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Veelzijdig en compacte topklasse

Alleen behuizing 05-12-2019 door Robbetty53

Ik heb deze camerabody occasion gekocht en sta er nu al versteld van wat deze kan t.o.v. mijn oude Canon 5D Mk II full-frame spiegelreflex.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekende veelzijdige APS-C camera

Alleen behuizing 04-12-2019 door Vonny2

Een tijdje geleden kocht ik een a6000 body. Hoewel ik al zeer lang met digitale compacte, APS-C en volbeeld camera's werk heb ik deze handige kleine APS-C camera aangeschaft om met oude Leica lenzen te fotograferen. Super resultaat, Sony camera's met E-vatting laten je toe om je oude lenzen te gebruiken mits een aanpassingsring. Daarnaast kan je deze zeer compacte camera gemakkelijk overal meenemen, licht en veelzijdig!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Nathali G.

Alleen behuizing 02-12-2019

Een prima digitale camera alleen vind ik het heel erg compact

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ik ben de sony nog aan het ontdekken.

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 21-11-2019 door Mcramer

Ik fotografeerde altijd met een automatische compact camera. Wil nu wat meer. Op dit moment vind ik hem handig, ook omdat de display vermeldt wat ik moet doen. Ga zeker een cursus volgen om nog meer te weten te komen. Ik vind hem goed in de hand liggen. Beter dan mijn vorige. Het beeld is scherp. Ik ben tevreden .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Superfijne camera!

Alleen behuizing 19-11-2019

* Supersnel * Lekker licht & Compact * Maakt haarscherpe foto's Voor mij was deze camera het dubbel en dwars waard om over te stappen naar een systeemcamera. Ik had zelf een spiegelreflex, maar voor wie ook toe is aan een compactere en niet al te zware camera is dit zeker een aanrader! De tas waar de camera in past (van Sony) is ook vrij compact, waardoor ik mijn camera tas weer mooi in mijn rugzak kan dragen. Geen oneindig gesjouw meer wat ideaal!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Maakt mooie scherpe foto's

Alleen behuizing 03-11-2019 door MacV2020

Van mijn spiegel reflex overgestapt naar deze systeem camera. Maakt het mogelijk om sneller foto's te nemen, en on screen wijzigingen te bekijken voor het nemen van foto's. Prima camera, en ook lekker licht vergeleken met mijn vorige.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldige cameras's

Alleen behuizing 01-11-2019

ik heb hem nu een jaar of twee en werkt perfect maar hoop nog eens voor ik me hooft neerleg

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Lekkere camera

Behuizing + zoomlenzen (16-50 mm en 55-210 mm) 20-10-2019 door Engel1

Nu ik de camera 6 weken in gebruik heb, ervaar ik het gebruiksgemak en de goede keuze-mogelijkheden. Verrassend goed is de zoekfunctie, de vergroting van een geschoten beeld door de camera zelf, prettig is het gewicht na een tamelijk zware speigelreflexcamera.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

makkelijk hanteerbaar

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 14-10-2019 door Dirk1947

Weet eigenlijk te weinig van de mogelijkheden van dit toestel

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldig veel mogelijkheden

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 12-10-2019 door VrolijkBeest

Ik heb de camera sinds een maand. En er valt nog zoveel te ontdekken. Maar het foto maken is leuk. Het maakt mooie fotos. Het is makkelijk te bedienen. je kan knoppen zelf instellen zodat de meest gebruikte instelling nog sneller in te stellen zijn. Ik ben te tevreden en moet nog een hoop leren. Ik ben een beginner.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Genot om er creatief en goed mee te fotograferen

Alleen behuizing 08-10-2019 door storm1951

Ik heb het plezier in fotograferen weer hervonden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Handzaam, veelzijdig én kwaliteit!

Alleen behuizing 02-10-2019 door Jacobus0257

Het heeft even geduurd voordat ik besloot om dit toch 5 jaar oude type camera te kopen. Maar mijn speurtocht op internet heeft mij ervan overtuigd dat deze A6000 desondanks nog zeer de moeite waard is om aan te schaffen. Ik heb hem nog te kort om uitgebreid te bespreken, maar ik ben er nu al heel tevreden over. De camera (met 16-50 en 55-210 lens) was door een aanbieding extra aantrekkelijk. Zo fijn om eindelijk weer eens foto's te kunnen nemen door een (electronische) zoeker. Na tientallen jaren met een analoge SRC gewerkt te hebben kon ik maar niet wennen aan het afstandelijke kijken naar een schermpje van een compact camera. En eindelijk weer een (grijs) filter kunnen gebruiken en lenzen wisselen. Kortom ik ga een fijne foto-Sony-grafische tijd tegemoet waarin ik veel zal (her)ontdekken.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Praktisch in gebruik

Behuizing + zoomlenzen (16-50 mm en 55-210 mm) 29-09-2019 door Hildeke7

Nog aan het ontdekken.... Ingeschreven in avondschool na een geprobeerde zelfstudie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch prestaties

Alleen behuizing 23-09-2019 door Gilbert 2

Ik heb dit juist uitgeprobeerd en héél tevreden en is perfect voor scherpe foto's mee te maken zelfs als amateur.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Prima camera voor de hobby fotograaf

Alleen behuizing 16-09-2019 door Jenck

Altijd met een spiegelreflex gewerkt. Werd wat zwaar waardoor ik deze minder meenam en inwisselde voor een compact camera. Bevalt erg goed. Licht, veel instel mogelijkheden echter ook automatische programmas. Met instelbare functie toetsen snel naar je eigen hand te zetten. Mooie scherpe zoeker waar je veel instellingen kan zien. (Instelbaar)

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Super camera

Alleen behuizing 15-09-2019 door Boris2013

De camera die ik wilde doet alles wat ik wil en meer

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed

Alleen behuizing 15-09-2019 door Es27

Het is een goed produkt, en hij is veel lichter in de hand danneen spiegelreflex

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Grandiose camera

Alleen behuizing 05-09-2019 door Stifelio

Wilde deze camera heel graag hebben al wat foto's mee geschoten en de camera voldoet aan mijn verwachtingen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Wat een mogelijkheden!

Behuizing + zoomlenzen (16-50 mm en 55-210 mm) 04-09-2019 door Robert61

Vorige maand gekocht en heb de camera nog niet helemaal doorzien. De overstap van een digitale spiegelreflex naar een systeemcamera is wel even wennen. Veel via het menu regelen, want de oude vertrouwde knoppen zijn verdwenen. Fantastisch mooi en helder beeld. Groot voordeel is dat je nu meteen resultaat op het scherm of in de zoeker ziet als ke instellingen aanpast.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Super fototoestel!

Behuizing + zoomlenzen (16-50 mm en 55-210 mm) 01-09-2019 door MHDumvc1314

Eenvoudig in gebruik, handzaam en uitstekende kwaliteit foto's!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede camera

Alleen behuizing 31-08-2019 door Frans D

Camera nu een paar weken in mijn bezit. Ben tot nu tevreden. Handig dat je de foto's makkelijk kan overzetten op je mobiel

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijne camera

Alleen behuizing 23-08-2019 door jodoti

Ik heb hem onlangs gekocht en het is een goede camera, al moet ik er wel aan wennen. Hij is kleiner dan mijn reflex Nikon D 5300 wat zowel voordelen als bezwaren heeft, maar dat is een kwestie van wennen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed en snel en handig formaat

Alleen behuizing 13-08-2019 door gervos

Ik ben al 2 jaar zeer tevreden met het Sony toestel

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

handige camera

Alleen behuizing 06-08-2019 door Skifreak

Gebruiksvriendelijk, idiaal voor op reis (backpack)

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prettige camera

Alleen behuizing 02-08-2019 door Lexies

Enkele weken gekocht en echt een fijne camera meer weet ik niet

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijn om te hebben

Alleen behuizing 30-07-2019 door arie1943

Precies wat ik zocht....spiegelreflexkwaliteit in een compacte behuizing en daardoor draagbaar. Erg blij met de aankoop en heb de 55-210 lens erbij gekocht. Nu sparen voor de Zeiss lens

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Snelle camera

Alleen behuizing 24-07-2019 door Fmass

Na lang zoeken en vergelijken heb ik de Sony A6000 gekocht vanwege aanwezigheid zoeker,11 beelden per sec.en volgen en vasthouden snelle bewegingen

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Veel mogelijkheden

Behuizing + zoomlenzen (16-50 mm en 55-210 mm) 21-07-2019 door hacete16

Na járenlang werken met DSRL camera nu veel handzamer toestel met grotendeels vergelijkbare mogelijkheden en aanpassingen die bij deze tijd horen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Verrast

Behuizing + zoomlenzen (16-50 mm en 55-210 mm) 18-07-2019 door spanbroek

Sinds een week het toestel in mijn bezit en meteen uit gaan proberen met een fotoshoot (paarden). Wat een kwaliteit en gemakkelijke bediening. Even wennen aan het AWR bestand maar na wat zoeken heb je de oplossing. Een aanrader.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Waardeloze scherpstelling

Behuizing + zoomlenzen (16-50 mm en 55-210 mm) 18-07-2019 door GROOTJE

Heb deze camera gekocht omdat deze zo goed uit de bus kwam voor o.a sportfotografie maar isw met mijn sigma 150/500is het gewoon een drama hij stelt niet scherp wel handmatig maar is geen optie! Ook met de tamron lens 18/270 is het een teleurstelling! Ok ik gebruik een tussenring die het mogelijk maakt canon vatting te gebruiken op de e mount

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

fijne camera die supersnel scherp stelt

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 15-07-2019 door PKeuk

Twee maanden geleden deze camera gekocht en al diverse keren gebruikt voor uitstapjes maar ook tussendoor. Fijn dat de camera zo klein en licht is, maar toch alle opties heeft die je bij een spiegelreflex kunt verwachten. Ik had eerst een Apha100, maar dit is echt een hele grote stap vooruit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer tevreden over de Sony A6000

Behuizing + zoomlenzen (16-50 mm en 55-210 mm) 10-07-2019 door Rebo214

Ik ben zo tevreden dat ik zelf er een tweede van heb gekocht

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige kwaliteit

Alleen behuizing 08-07-2019 door Lab1823

Ik heb deze camera nu een kleine maand inmijn bezit. De camera heb ik aangeschaft icm een 50/200 lens van Sony. Tot zover ben ik erg tevreden maar het is wel nog echt even ontdekken en elkaar leren kennen

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Top

Alleen behuizing 03-07-2019 door Karper160467042

Fijn toestel maakt mooie foto's veel mogelijk heden zeker met aan vullende apps.alleen jammer dat je hiervoor een creditkaart nodig hebt

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Lekkere compacte systeemcamera - super foto's

Alleen behuizing 22-06-2019 door Jeroen076

Fijne compacte (systeem)camera maakt prachtige foto's. We zijn overgestapt van een digitale spiegelreflexcamera ivm de afmetingen. Maar deze Sony bevalt super!

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super tevreden

Alleen behuizing 21-06-2019 door Knarftop

Camera die ik een ieder zou aanraadden super tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed toestel.

Behuizing + zoomlenzen (16-50 mm en 55-210 mm) 19-06-2019 door Aad1949

Voldoet aan de verwachting behalve het film knopje vind ik wat lastig

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Eénvoudig in gebruik

Alleen behuizing 16-06-2019 door Huby

Gekocht net voor vertrek op citytrip. Het toestel wijst zichzelf volledig uit. Eenvoudig duidelijk menu en eenvoudige bediening. Prachtige fotos dankzij automatische scherpstelling en schitterende portretopnamen, ook met flits zonder rode ogen. Prachtige fotos in donkere omstandigheden zonder flits (binnen, schemer en nacht). Nu met lens 16-50, binnenkort uitbreiden met een telelens.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Voor beginners en gevorderden!

Alleen behuizing 12-06-2019

Deze camera biedt meer dan huidige DSLRs voor een gunstigere prijs. Enorm veel mogelijkheden en uitstekende integratie met het Sony ecosysteem! Stamt uit 2014 maar is zelfs vandaag de dag nog zijn tijd ver vooruit!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Handig voor beginners

Alleen behuizing 10-06-2019 door Ireene91

De camera heb ik nu ongeveer een half jaar in mijn bezit. Het is een enorm fijne camera voor mensen die over willen stappen naar een camera met meer mogelijkheden wanneer de camera van de telefoon niet meer helemaal voldoet aan de wensen. Ook voor beginners is de camera heel makkelijk te gebruiken. Niet te veel moeilijke menu's e.d. Ik heb zelf nog geen extra lenzen, maar voor deze camera is de keuze heel breed, wat het voor mij als beginnend amateur fotograaf heel leuk maakt om te proeven van de mogelijkheden. De camera heeft de mogelijkheid om apps toe te voegen (sommigen zijn gratis, anderen weer niet) waardoor de camera meer mogelijkheden krijgt. Zeker een aanrader voor beginners met oog op de toekomst. Het enige nadeel wat ik kan benoemen is dat het scherm niet geheel kantelbaar is voor het maken van foto's of filmpjes van jezelf. Dit is vooral voor vloggers minder handig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Systeem Camera om het fotograferen te gaan leren

Alleen behuizing 08-06-2019 door Berg367

Als beginnend fotograaf een geweldige camera om de spelregels van het fotograferen te gaan leren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Onder de indruk

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 02-06-2019 door marc_zwollywood

Onder de indruk van deze kleine krachtpatser. Enorm veel detail in de foto's. Doet niet onder voor mijn spiegel reflex camera

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

zeer mooie actiebeelden

Behuizing + zoomlenzen (16-50 mm en 55-210 mm) 31-05-2019

ik heb de camera nog maar pas, maar wel al goed getest. Ik wil hem vooral als reiscamera gebruiken, maar ook voor optredens, waar een spiegelreflex te veel lawaai maakt

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Het is een compacte goede camera

Alleen behuizing 30-05-2019 door ReAlWolF

De camera zelf vind ik top. Foto's die ik krijg zijn scherper en dieper. Wat ik wel een misser vind zijn de applicaties. Zodra je memories op je gsm op de achtergrond zet. Breekt de app de verbinding af. Geen gps locatie. Ook geen kleine app die je kunt gebruiken via de app. De app laat je toe om de gegevens eraan toe te voegen. Maar enkel en alleen als je je gsm dan ook gebruikt als afstandsbediening. Er mochten ook wel iets meer customizeble knoppen opstaan. Maar das maar een minpunt. Want je kunt bijna alles aanpassen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi compact toestel met veel opties

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 29-05-2019 door marjan65

Afgelopen week gekocht, nog niet heel veel mee gedaan, maar onze vorige was ook een Sony en die beviel prima

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekende kwaliteit

Alleen behuizing 25-05-2019 door Vvanders

Alvast Zeer tevreden met mijn aankoop van deze camera

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Topcamera

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 08-05-2019 door Marcel64

Zeer mooie foto’s en gemakkelijk zelfs als leek, te bedienen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Camera getest in Italie april en mei 2019 Perfect

Alleen behuizing 06-05-2019

Camera gekocht voor de Mei vakantie 2019 heb er meteen een Sony 4/18-105 zoom lens bijgekocht! daar zijn deze foto's ook mee geschoten!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijn instapmodel!

Alleen behuizing 03-05-2019 door Irisboven

De camera is voorzien van alle functies die je nodig hebt als beginnend hobby fotograaf. Gezien de prijs-kwaliteit maakt het uitstekende foto's.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima camera!

Alleen behuizing 29-04-2019 door Anja65

Deze camera vorige maand gekocht/gekregen voor mijn verjaardag en ben er heel blij mee. Ben nog wel even bezig om alles te ontdekken maar ben nu al blij verrast door de prachtige foto's!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Slecht

Alleen behuizing 23-04-2019

Sinds enige maanden lukt het door de software van Sony niet meer om de met de camera gemaakte foto's te importeren op mijn computer. dit doet de overige kenmerken van het fototoestel, die ik al 4 jaar waardeer volledig teniet. Ondanks veel kritiek hierop van gebruikers heeft Sony hier tot nu toe geen goede actie op ondernomen wat ik een zeer slechte zaak vind.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Goeie camera

Alleen behuizing 22-04-2019 door Patje11

Ik Ben zeer tevrede met mijn aankoop apselut een aanrader

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastische camera!

Alleen behuizing 09-04-2019 door Advance56

Ik heb de camera nu enkele maanden en ben onder de indruk van het gemak waarmee je professionele opnames kunt maken. De Wifi foto-overdrachts functie evenwel is een echte uitdaging helaas.. Dit werkt echt niet zoals verwacht kan worden van een moderne camera.. Verder een echte aanrader!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede camera met goede kenmerken

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 08-04-2019 door Geej

Camera in december gekocht om mijn oude sony te vervangen. Wéér voor een sony gekozen vanwege gebruiksgemak. Welke nu alleen maar verbeterd zijn.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0