Verkrijgbaar vanaf

€ 1.050,00

(inclusief btw)
35

4.6 gebaseerd op 35 klantbeoordelingen

21
14
0
0
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

35 klantbeoordelingen

2 Modellen

Modellen

0

Veel camera in een compact formaat

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 04-05-2020 door Gerits

Als nieuwe Sony gebruiker moest ik even wennen aan de menu structuur en layout van de knoppen. maar na 2 weken zat die routine er al aardig is. Wat een AF heeft deze camera als ik dat vergelijk met mijn Nikon D7100. Blij dat ik de overstap heb gemaakt. Ik heb gekozen voor een complete overstap, dus ook nieuwe lezen. Werken met een converter, op dit formaat body zag ik niet zitten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goeie upgrade!

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 27-04-2020 door Richard68alpha

in 2015 heb ik mijn oude spiegelreflex camera verkocht en een A6000 aangeschaft. Die camera was Compact, lichtgewicht en veelzijdig en heb er tot voor kort veel mee gefotografeerd. Het werd tijd voor een upgrade en dat is de Sony A6400 geworden. Met name de snelle AF en kantelbaar scherm spraken mij erg aan. Alles op de A6400 voelt vertrouwd aan, Het fotograferen en bedienen gaan wel heel erg naar wens! Kortom, wil je upgraden van een oudere Sony systeem camera, dan ben je met deze 6400 helemaal klaar voor de komende jaren. Wordt het een vervanger van een spiegelreflex, dan zul je de creatieve functies zeker gaan waarderen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldig!

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 14-04-2020 door Snah Suisalg

Superieure opvolger van de a6000. geweldige foto's en video.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

handig gemakkelijk met professionele mogelijkheden

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 01-04-2020 door Schra

Ik heb deze gekocht maar was eigenlijk er opuit gegaan om een andere camera te kopen. De verkoper wist mij te overtuigen en ben blij met mijn keus.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige en mooie cameraI!

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 20-02-2020 door leehee

Ik heb deze camera pas 2 dagen, en merk al dat deze de beste camera is die ik tot nu toe heb gehad. Maakt mooie scherpe foto's en camera ligt goed in de hand. Een wereld camera.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne compacte camra

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 14-02-2020 door Sipke25

De Sony a6400 is een fijne compacte, zeer snelle, lichtgewicht camera, in een zeer solide body. De beeldkwaliteit is zeer goed. Het enige minpuntje is de afwezigheid van beeldstabilisatie. Dit is wel gedeeltelijk te compenseren met gestabiliseerde lenzen. Het menu vind ik overzichtelijk, en de mijn menu knop (het* ) is absolute aanwinst t.o.v. de oudere modellen camera's. al met al ben ik zeer tevreden met deze camera.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldige kenmerken

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 16-01-2020 door Niekske

Ik heb het over een klein maand gekocht en heb het vandaag voor de eerste keer mee getrokken en moet er nog aan wennen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi c9mpact

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 18-12-2019 door Davevdw

Mooie compacte camera, onverwacht zwaar ten opzichte van het formaat van de camera en dat maakt het iets moeilijker om goed vast te houden door de kleine grip.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Superieure kwaliteit en geweldig op een trektocht

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 10-12-2019 door Myphotovision

Ik fotografeerde al met een 6400 en heb er een tweede body bijgekocht

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Snel en prachtige film kwaliteit

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 07-12-2019

Ik film er nu een par maanden mee en ij leverd wat ik vraag. Hij is klein, handzaam en geweldige kwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

ILCE-6400L met kitlens 16-50mm - Mooie set

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 01-12-2019 door LikeThisReview

Vanaf eind mei 2019 in gebruik als beginnend fotograaf en YouTuber - LikeThisReview. Vakantiefoto’s mee gemaakt, wat video’s, en productfoto’s. De camera en lens bevallen goed. Geleidelijk aan probeer ik meer functies uit. De meeste foto’s zijn scherp. Soms stelt de camera scherp op een Onderwerp war achter het beoogde Onderwerp is. Firmware versie 2.0 geïnstalleerd maar in de dierentuin werkte Animal Eye detection niet (ik moet nog eens in de handleiding kijken wellicht). De camera heeft mooie mogelijkheden maar het is niet direct duidelijk of die standaard aan staan of dat je nog instellingen moet aanpassen. Een kort overzicht van de bijzondere mogelijkheden zou in de Quick Start Guide mogen!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

geweldige AF kantelbaar scherm en onbeperk video

Behuizing + 18-135mm-zoomlens 15-11-2019 door Budmuis

Ik heb alles van Sony A7iii A7riii Rx10 RX100 iii flitsers lenzen ed. overgestapt van Canon 5D en Nikon *800

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

fantastische body!

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 13-09-2019 door Riks

Ik ben erg tevreden over deze camera. Zoveel mogelijkheden, erg fijn. Je kunt zelfs zonder geluid fotograferen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Compacte reus

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 13-09-2019 door EAPK

Ik wandel veel en een grotere camera is dan te zwaar. Maar ik wil wel goede foto's in allerlei omstandigheden maken. Dat lukt met deze!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

veel mogelijkheden !!

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 08-08-2019 door hansj5001

Tot nu toe ben ik zeer tevreden maar ik moet nog een hoop leren.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi apparaat!

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 05-08-2019 door ArieZ

Lekker snel fototoestel waar veel mee kan. Erg duidelijk systeem, snel in te stellen. Wel wennen met de scherpstelfuncties.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige kenmerken

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 03-08-2019 door joris88

Ik heb dit gisteren gekocht en ben er zo tevreden mee..

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mini formaat, Maximaal resultaat

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 28-07-2019 door Polsus

Gekocht als camera voor "erbij". Ik was het zat om iedere keer een zware full frame camera met ditto lens mee te zuilen en was op zoek naar een goede en ook lichte camera. Besloten om ook de stap terug te maken naar Sony en dus de a6400 aan te schaffen. En om eerlijk te zijn overtreft de camera mijn verwachtingen. Heerlijk licht om me te nemen, eenvoudig te bedienen (alhoewel de menustructuur niet echt intuïtief is). Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk de fotokwaliteit. Deze camera doet niet onder voor de kwaliteit van fullframe en dat gecombineerd met een snelle en accurate autofocus is dit een zeer all-round camera die voor alle vormen van fotografie geschikt is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

prima

Behuizing + 18-135mm-zoomlens 28-07-2019

Heel fijne in de handliggende camera die zeer scherpe foto's maakt. Fijn dat je omder de sneltoetseen een aantal eigen voorkeuren op kunt slaan.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Gave camera

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 10-07-2019

Heb deze camera nu 10 dagen, De A6400 kan verrassend veel Je moet wel het lef hebben om door het menu te bladeren en alle opties te proberen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

gunstig formaat en eenvoudige bediening

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 10-07-2019

vorige camera ook een Sony, zelfde bediening gemak

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Autofocus baas

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 09-07-2019 door idesigner

Afgelopen week gekocht voor mijn vriendin om langzaam de overstap naar E-mount te maken. We zijn al jaren aan het kijken naar één van de A6xxx modellen en hebben nu de knoop doorgehakt voor deze a6400. De autofocus is fenomenaal, zelfs met SSM A-mount lenzen via de LA-EA3 adapter. Kleuren zijn bijzonder mooi direct uit de camera en de eerste paar resultaten zijn veelbelovend. Direct de 2.0 firmware geïnstalleerd, waardoor de eye-autofocus des te beter werkt. Qua ergonomie wint deze camera het helaas niet van mijn trouwe A77ii en ik vind het heel jammer dat de grip van de 6500 niet gebruikt is voor de 6400. Twee instelbare Custom-buttons is wat weinig naar mijn zin, maar gelukkig zijn er een heleboel andere knoppen die hiervoor ook ingezet kunnen worden. Wat ik ook heel erg mis in de spiegelloze line-up is de draaibare lcd-schermen. De A77ii heeft een heel beweegbaar scherm dat alle kanten op kan draaien, dit is vaak heel handig in allerlei situaties. Het kantelbare scherm van de 6400 mist dat echt! (is ook een kwestie van wat je al gewend bent natuurlijk) De camera is zeer compact, mits gebruikt met native E-mount lenzen (uitgezonderd telelenzen). Hij voelt ligt aan en is makkelijk mee te nemen en past zelfs in de camera tas samen met een aantal lenzen en de A77ii. Ideaal voor op vakantie vanwege deze punten en hoe discreet het toestel is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Ideale camera

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 08-07-2019 door Christiaan24

Het verschil tussen de A6000 en A6400 is enorm! De functie Animal EyeAF maakt het zoveel makkelijker om hondenportretten te maken. De autofocus is razendsnel. Naast EyeAF is ook TouchAF erg praktisch. De camera zit boordevol mogelijkheden en ben er zeer content mee.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede aankoop

Behuizing + 18-135mm-zoomlens 06-07-2019

Wij zijn tevreden maar vinden de handleiding te miniem . We missen de uitleg op het wieltje met de mogelijkheden per letter . Jammer want we zijn op reis en willen de mogelijkheden verder ontdekken en gebruiken .

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

eenvoudig met veel mogelijkheden

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 03-07-2019 door thmar

Ik zocht een eenvoudig te bedienen en handzame systeemcamera ter vervanging van mijn spiegelreflex camera

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

eindelijk!

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 29-06-2019 door phvh

Veel van de techniek van de A9, de Eye AF, het gewicht en het formaat zijn allemaal eigenschappen die mij absoluut versteld doen staan. De zoeker en het beeldscherm en de combinatie van beiden verdienen hier ook nog een vermelding.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima camera

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 25-06-2019 door klaasvortex

Net gekocht, bevalt prima. Tip: koop er gelijk een losse lader bij. Dat is een stuk handiger. Snelle focus, kan met weinig licht nog uit de voeten. En hoop mogelijk heden. Scene's (sport, closeup,) is een handige optie. PC programma's voor remote control en foto's. Ook apps (Android) voor remote. Verder is de timelapse ook een leuke optie. Niet vergeten er is een systeem update voor het toestel (gratis)

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Topcameraatje!

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 21-06-2019 door WilJ72

Wat een fijne camera voor zowel fotograferen als filmen. Ben na één week nog niet echt tevreden, maar dat licht meer aan de fotograaf dan aan de camera. Het is nog even wennen na een leven lang over te stappen naar een ander merk.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

een heel licht toestel waar ik nar op zoek was

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 05-06-2019

ik heb het pas gekocht via Sony voorstelling en via grobet antwerpen

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Lichtgewicht camera die zeer scherpe foto's maakt

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 19-05-2019 door 2002

Ik heb deze camera gekocht voor natuurfotografie. De camera maakt prachtige foto's die vooral erg scherp zijn. Voordeel is ook dat hij compact is en weinig weegt. Hoef nu geen 12 kg meer mee te zeulen aan fotoapparatuur (had voorheen spiegelreflex camera's plus lenzen)

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige Camera

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 10-05-2019 door Anne2208

Heb de camera inmiddels een maand en ben zeer tevreden met de resultaten van de foto's en nog meer met de kwaliteit van de film opnamen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sneller scherpstellen dan je schaduw

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 02-05-2019 door Treeg59

Superslimme scherpstelling op ogen, veel mogelijkheden instelling customknoppen, goede online info over uitgebreide menu mogelijkheden, grapje met 180 graden draaibaar scherm voor blogs aardig, maar niet geweldig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Geweldige camera!

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 09-04-2019

Ik heb de camera sinds iets meer dan een maand en ben een basisopleiding fotografie gestart. Geweldige camera om mee te werken! Ik wist niet dat ik dit kon, dankjewel Sony!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Dure maar fantastische camera!

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 07-04-2019 door fwerff

Als lichtere en compactere opvolger van mijn semi-professionele DSLR set gekocht. De omvang en het gewicht van de DSLR set raakte ik beu en nam daardoor de camera nauwelijks meer mee. Na grondig onderzoek en het lezen van vele recensies uitgekomen bij de A6400. Ik heb 'm gekocht in combinatie met de 18-135mm OSS lens. Wat een geweldige combi! De foto's zijn op vele vlakken nog beter dan van de DSLR en door de compacte afmetingen en het geringe gewicht is het een feest om de A6400 mee te nemen. Of het nu statische objecten zijn, of mijn kinderen die voorbij rennen, de A6400 pakt ze moeiteloos en haarscherp op de foto. Zelfs bij weinig licht. Nadeel? Misschien dat je wel even bezig bent om alle menu's en functies te doorgronden. En dat is best complex aangezien er geen volwaardige handleiding bij zit. Je wordt doorverwezen naar een website. Voor thuis handig, maar onderweg heb je er niets aan.... Dus zorgen dat je de camera al voldoende kent voordat je de deur uitgaat.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

4

0

0

Overgang

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 07-04-2019 door Snahansen

Ik ben overgestapt van telefoon fotograferen naar deze camera . Moet nog een hoop uitzoeken. Maar heb inmiddels al wat mooie foto s gemaakt. Camera ligt goed in de hand

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0