Verkrijgbaar vanaf

€ 1.050,00

(inclusief btw)
192

4.6 gebaseerd op 192 klantbeoordelingen

128
57
6
1
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Meest handig (positief)
0

Good all rounder

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 02-03-2020 door dvr1 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Still getting to grips with it as new to Sony but love the compact, light but sturdy build.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

7

0

Meest handig (kritisch)
0

Very good! Unless you use a Mac...

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 20-10-2020 door amitheonlymacuserhere (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

The camera itself is fantastic. But I purchased it specifically for using as a) a high quality webcam and b) for remote shooting. I checked the support on the Sony website BEFORE purchasing and Mac it claims, is supported. It's only when trying to download the Imaging Edge software and actually connecting the camera that the incompatibility becomes clear. Please be aware that Mac IS NOT supported for remote shooting OR Webcam. The update is promised for 'Autumn' 2020 but that's nearly over and still no sign of it. I'm sad to say that support is very poor too. I've been trying to resolve this and get responses to some other issues too (which are promised within 48 hours) for over 2 weeks now. Still no resolution or updates from Sony.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

73

25

192 klantbeoordelingen

2 Modellen

Modellen

0

Fijne camera

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 25-11-2021 door Ferrie (Nederland)

Twee jaar geleden met de a6000 de foto hobby gestart en nu de a6400 erbij genomen zodat ik minder van lens hoef te wisselen. Een groot verschil en even wennen aan de vele mogelijkheden van de a6400.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima !

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 25-10-2021  (Nederland)

Ik ben er zeer tevreden mee, what you see is what you get !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Great Auto focus

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 16-10-2021 door Rodney88 (Verenigd Koninkrijk)

I loved the camera by seeing the reviews on YouTube and started doing research about it. I must say that the auto focus is something special.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

A semi-pro camera in a small body

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 15-10-2021 door Travelman (Verenigd Koninkrijk)

This is one of my favourite cameras. I bought it to replace my ageing NEX 7 and there seems to be nothing that this camera can’t do in practice. I’ve found it a very responsive camera under demanding conditions. It would have been nice if it had a higher maximum shutter speed and built in image stabilisation but for the price it’s hard to complain. For filming the 4K videos are fantastic. They are so detailed. I just hope Sony in future moves away from the 8 bit video files to 10 bit files for greater flexibility in video post production. For many applications this could be considered a pro camera. I’ve found the AF responsive enough for my wildlife photography as the AF tracking works a treat. I find the video button to be in an awkward position but fortunately the customisation feature allows another button to be used. I find that overall the a6400 is a great all round camera for stills and video.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Fijne camera!

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 14-10-2021 door advSony (Nederland)

Ik heb deze camera nu +/--een jaar in gebruik. Overgestapt van een Sony A77mk2. De A6400 heb ik in gebruik met de compacte zoom lens, gekozen voor het formaat en gewicht. Zeer tevreden over de mogelijkheden, kwaliteit van de foto's en gebruikersgemak.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige fototoestel

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 13-10-2021 door Spoojjy (Nederland)

Ik heb hem nu een paar manden al en het doet alles wat hij belooft. Lichtgewicht, supersnel om op the startem, snel scherpstelling, ongelofelijke hoog beeldkwalitiet uit die simpelste, meest betaalbare kit lens. Dit camera maakt super goed fotos en videos, heeft alle belangrijke opties en instellingen, zit goed in je handen. Goede accuduur ook, beter dan ik had verwacht. Mijn enige klacht is dat de app werkt niet om fotos naar mijn telefoon te stuuren. Dit is vervelend maar ik heb nog steeds hoop dat het zal worden opgelost.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

handig voor onderweg

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 13-10-2021 door Etip (Nederland)

heerlijke camera om mee te nemen, een body waar veel lenzen bij passen. Een overvloed aan functie wordt geboden.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

"How good is this Product?"

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 13-10-2021 door Peter Rixon (Verenigd Koninkrijk)

I find my Camera useful because it uses several functions which I can edit pictures differently whenever it's for my work or leisure.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Amazing camera for a beginner like myself.

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 13-10-2021 door Stormtrooper (Verenigd Koninkrijk)

Now owned for 18 months. Ive gone from knowing nothing about camera and photography, to now being obsessed with photography. Ive had some great images from this camera and some people even think I am a professional. Fairly easy to use once you get used to it. It has some limitations, but I guess thats why all cameras are not the same price.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

2

0

0

Its really does have great features

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 13-10-2021 door geoff27 (Verenigd Koninkrijk)

Ive have the camera for a few months now it really is a very good camera its light to carry i have a 70 350 lens on it and its very very light

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

1

0

Super camera. Super results.

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 13-10-2021 door MrSmoothy (Verenigd Koninkrijk)

Had this about a year. Had some great results and still only scratched the available features. Great enthusiasts camera.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Enorm zuivere beelden, perfect voor video als foto

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 13-10-2021 door Casper2002 (België)

Ik heb deze camera gekocht als beginnende videograaf en ben er enorm tevreden van. Het voldoet aan bijna al mijn eisen, autofocus mega snel, super zuiver, goede kwaliteit, lichte en kleine camera.. Het enigste minpuntje is dat je heel veel moet oefenen voor je stabiele beelden handmatig kunt krijgen. Het is dus wel effe oefenen voordat je deze beter kunt gebruiken dan de camera van je gsm.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Great product!

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 13-10-2021 door Barry76 (Verenigd Koninkrijk)

I've had this camera for about a year now, and haven't been able to use it as much as I have wanted. it is a great product, but with so many features I have found it a bit of a mine field to understand it. I need to watch a Youtube video when i want to do something specific like time lapse. I also find the download and sharing software hard to use. Syncing to my iPhone or iPad is very difficult, and not sure I've mastered it yet.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Everything i needed for streaming and photography!

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 13-10-2021 door brunomiranda (Verenigd Koninkrijk)

I bought this camera about 2 years ago, search a lot of info about it and im really happy with the product because its easy to use, has wireless connection to my phone, RAW pictures, 4k video and a great focusing!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Great Camera

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 13-10-2021 door Jamie49 (Verenigd Koninkrijk)

I bought this as an upgrade from an A6000. I have now used it for a few months. It takes a while to get used to all the menu options, but I have finally settled on options to suit me. I love the eye focus, it is truly great for making sure the eyes are sharp.. I love "Tracking Expand Flexible Spot" for trying to shoot birds in flight. I couldn't get on with the touch screen, so disabled it. I normally use the camera with the SEL18135 lens and the SEL70350G for bird and animal photography. Overall a great light camera, with possibly too many menu options to choose from..

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Love it

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 13-10-2021 door Johnymango (Verenigd Koninkrijk)

I use the A7Riii a lot but when walking in the country with my 200-600 telephoto, the A6400 does the business. Excellent, accurate, and quick AF. Lovely IQ. Not many downsides except, perhaps, lack of IBIS. Handy for street work too. .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

prima camera

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 13-10-2021 door pietje power (Nederland)

ik heb deze camera al even en ben zeer tevreden over de kwaliteit van het beeld ook de uitgebreide mogelijkheden die de camera bied kleuren zijn perfect zoals ik van Sony gewend ben kort en goed een prima product

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Excellent auto focus small camera

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 13-10-2021 door CaptainK (Verenigd Koninkrijk)

I purchased this camera as I wanted to mount to a gimbal, so it had to be compact with a good auto focus. As I currently own several Sony photography products I’m always confident of their reliability and stable performance. Although this model has been updated, I would highly recommend this or indeed any other Sony camera or lense.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

A very solid start for under a grand

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 13-10-2021 door daniellearmouth (Verenigd Koninkrijk)

The version I bought comes with a simple 16-50mm lens to get started, and having owned it for a year, it's served as primarily a video camera with photography on the side, and has even been used as a webcam. Compared to what I was using before, this is a marked improvement as the quality of the video is substantially better. Photos are also very good, although you may want to invest in some better lenses, as the one that came with mine - although perfectly sufficient for the camera to work - results in pretty soft images with a few problems around the edges (though if you have photo editing software, that won't be too big a problem). The menu is a bit finnicky, however; it can be a bit awkward to find certain settings, but it's still reasonably navigable. The only real downside to this camera is the audio; if you want good audio, you simply need an external microphone, because the camera's mic is very tinny and not very pleasant to listen to. It's also accepts USB Micro-B instead of USB C, so that's something to take into consideration. In all, it's a very good camera for the price I paid at the time, and if you happen to upgrade to a different camera in the future, it'd be wise to keep this as a B-camera.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Great but...

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 13-10-2021 door Dairis31 (Verenigd Koninkrijk)

Don't have new software update. Dont have bird eye focus. Photos what are taken with silent setting sometimes damaged. but everything else is super.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Simple enough for starting and advanced for pros

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 13-10-2021 door Patryk M (Verenigd Koninkrijk)

Bought it over half a year ago as a replacement to A5100 and it never disappoints, easy to use intuitive interface and great camera in overall, simple enough for starting photographer and camera will progress with your skills and when you discover all advanced functions and possibilities with this little powerhouse. Great quality product with loads of lenses to choose from. Mirrorless cameras are definitely a way to go. Next upgrade on my wish list A7 mkIII

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Great

Behuizing + 18-135mm-zoomlens 12-10-2021 door Alfa 2 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Share only this photo others are private ??????????

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Very Happy with this camera

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 11-10-2021 door Barb85 (Verenigd Koninkrijk)

I love it, the quality of pictures/movies-awesome!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Easy learning

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 01-10-2021 door Fish27 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Been wanting to get into videography for a while now and just used my phone for little clips. But after being recommended this camera a few years ago and noticing that it is still recognised as one of the leading cameras today I had to purchase it finally. Since this is my first digital camera, all the controls and buttons were completely new ground for me but within a few days the interface became a second home to me and now I’m starting to learn the many shortcuts and secrets of this camera. Using Sony’s dedicated how-to-videos helped so much with the basics and technical jargon on the camera itself. I can’t fairly compare this to other cameras as this was my first one but I can very easily say this little beauty won’t be leaving my side for a very long while!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Prima camera

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 30-09-2021 door IngridR1965 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik ben van een Sony RX10 Mark 4 overgestapt naar een A 6400 en dan is het toch weer wennen. Ik ben er nog niet uit welke lens ik prettig ga vinden. Maar het is een prima camera.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Great

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 16-09-2021 door dizzydazzy (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Love this little camera, I have used a nex6 for ages but now treated myself to the new sony 6400, really like it, I bought the kit with the 18 - 135 lens, very nice.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Great Kit - BUT

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 12-09-2021 door RevAlbertMMartin (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I purchased this just a week or so ago. However, I'm about to return it as the "Pop up Display" is showing an "Upside Down Image" which is proving from the internet to be a especially pronounced fault on many of the A6400 Units without apparantly a cure. It really makes a mockery of it being for vlogging if you only see yourself upside down when it is flipped out.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Gemiddeld

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

1

0

Great pictures

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 03-09-2021 door RussKFS (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought this to replace my a6000 which was damaged. I love the way they handle, and they have certain picture quality that I love.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Great camera but still learning focus modes

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 01-09-2021 door StevieB63 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I’ve had this camera for a few weeks now. Build quality is superb. Features are great. Picture quality is excellent. Video quality has exceeded expectations. Autofocus is amazing. However, although I have been an amateur photographer for over 50 years and owned dozens of cameras in that time, I am struggling a bit to use the right focus mode for the situation. Some of my pictures have been frustratingly out of focus. I guess it’s a case of practicing.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

Reactie van Sony Support UK
03-09-2021

Hi StevieB63,

Thank you for your feedback and we're glad to hear that you're enjoying your your new camera. We're happy to welcome you into the Sony family.

We would like to highlight that we have created a link to guide on what to do if the camera does not focus in the AF mode along with some tips on how to adjust the focus and use the best modes to get the best focus here: https://bit.ly/3jFR6I8. We have also created a guide on how to get started with your Sony alpha camera along with some tips when using the camera, and you can find it here as well: https://bit.ly/2YfomNZ. If you require any further help or assistance, you can contact us by using the details in the link here: https://bit.ly/2Uadm09.

Seif @ Sony Support UK

0

Mooi merk, mooie producten van topkwaliteit.

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 20-08-2021 door dirk01 (Nederland)

Nu in mijn bezit samen met een a6000. Deze is weer een flink stuk beter. Wat blijft is dat het een vrij kleine camera is. Verder erg tevreden, supersnel, scherp.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Bijna maar toch niet het zelfde

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 20-08-2021 door Sanknoet (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Van de Sony A6300 overgestapt naar de a6400 camera. Er zitten een aantal nieuwe functies op die ik nog niet ken. De nieuwe volg scherpstelfunctie werkt goed. Wel mis ik de creatieve apps zoals de dubbele belichting. Verder nog niet alle verschillen ontdekt. Maar gewoon een fijne camera om te gebruiken als je het menu al kent.. Een motivatie van aanschaf is ook het gewicht wat binnen de

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

A very good camera but let down.

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 18-08-2021 door Rick_A (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought this mainly for astrophotography but I find it frustrating that it is not supported by most of the best imaging software, which I believe is down to Sony not supporting developers which is strange as Sony make the chips used by a lot of astronomical cameras.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

Reactie van Customer Support
31-08-2021

Hi Rick_A,

Thank you for your review.
We appreciate your feedback regarding imaging software support, and we'd love for you to contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL to provide us with more information so that we can pass it on to the proper channels for future consideration and product development.

Usama @ Sony Support UK

0

Hele fijne camera

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 16-08-2021 door Tjeezzz (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Deze camera heb ik gekocht omdat ik een lichtgewicht camera wil en ook een goede fotokwaliteit. Daar voldoet hij heel goed aan. Er zijn veel mogelijkheden, goed te bedienen en prettig in de hand te houden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Does the job

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 10-08-2021 door Aging amateur (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought this camera body as a replacement for an 8 year old Nex6. As I already have a selection of compatible lenses it made sense to just buy a body. It does all that I require of it, and more, and no problems with setting up or operation so far.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

3

2

0

Amazing camera

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 07-08-2021 door Jechereweare (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought this 3 weeks ago and am getting to grips with the complicated computer system of the camera.First impressions. Takes great pictures and video, works very well with external mic, is lightweight and relatively robust. Downside: the shutter button isn't in the best place, but that might be a personal preference. Overall, very happy.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

11

1

Reactie van Sony support team
09-08-2021

Hi Jechereweare,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your camera. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sony Support UK

0

Prima all round camera

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 04-08-2021 door Jan9052 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Prima camera. Wel eventjes wennen, niettegenstaande ik al jaren met een Sony alpha en Nex fotografeer vergt dit nieuwe toestel toch wel wat studiewerk. Jammer dat Sony geen echte handleidingen meer toevoegt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldige kenmerken

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 19-07-2021 door Louis0557 (België)

vorige maand gekocht, een mooi compact toestel met veel gebruiksopties

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Compacte camera, haarscherpe beelden

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 14-07-2021 door klop56 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ca. 2 weken geleden aangeschaft met een 18-135 objectief. Ik was een Nikon D90 gewend. De Sony is wel een stuk geavanceerder dan mijn vorige camera. Het zoekerbeeld is wel heel erg wennen. Je kijkt echt naar een schermpje. Wat mij wel erg tegenvalt is de accucappaciteit. Moet nu op een dag relatief vaak een accu wisselen. Met de Nikon kon ik een paar dagen fotograferen. Daar zou Sony nog iets op moeten vinden. Maar de voordelen t.o.v. mijn vorige camera: veel lichter, veel sneller, heel goede kleuren en haarscherpe foto's.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Even wennen.

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 05-07-2021 door Theo230 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Na jaren gefotografeerd te hebben met een Canon 5D, heb ik er een Sony 6400 bij gekocht. De Canon bevalt prima, maar voor verre reizen is deze Sony veel handzamer. Binnenkort wil ik er nog een 70-350mm lens bij kopen. Het is even wennen aan de menustructuur van Sony, maar die begin ik al onder de knie te krijgen. De support van Sony is geweldig: duidelijke taal en to the point. Gisteren heb ik voor het eerst foto’s gemaakt met de Canon en met de Sony. Ik heb ze nog niet op mijn pc kunnen beoordelen. I

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Feature rich

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 04-07-2021 door Gerarbara (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I previously had a bulky DSLR which I sold. This is a compact system camera with the emphasis on compact but the same size of sensor.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

31

57

0

goed merk

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 05-06-2021  (Nederland)

jaar bezig. goed apparaat, en geniet ervan . vele mogelijkheden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goed toestel

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 25-05-2021 door wofr (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

ligt goed in de hand , mooie resultaten en snelle scherpstelling , veel mogelijkheden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Great camera

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 21-05-2021 door SofiasSlave (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought this camera with the 18-135mm lens. Was a bit uncertain, being a long time user of a competitor brand for my old DSLR. Read loads of reviews, but certainly think I made the right decision. Its relatively easy to use (still learning the many auto focus modes!), the photo quality is fantastic - the amount of post processing I've needed to do is greatly reduced. Colours look realistic, and even at ISO6400 I get images with little noise. I was concerned about having the view finder off to one side (initially what put me off this camera), but that was unfounded. It works perfectly well, although I haven't yet made use of my other eye whilst shooting. Its very light as well compared to my old DSLR - definitely a convert to mirrorless. All in all, I love my new camera and am pleased I bought it. Should add that the 18-135mm lens is also great, I would recommend that lens. Good bokeh, good lens of zoom for walk about, great quality pictures. Overall, would recommend this camera and am definitely a Sony convert.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

41

62

0

Heel blij mee

Behuizing + 18-135mm-zoomlens 12-05-2021 door JGFG (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Voorheen had ik een DSLR en nu systeemcamera met eerst wat twijfels, maar nu ik het een paar keer heb gebruikt ben ik er heel blij mee.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Great features

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 06-05-2021 door geoff27 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought the camera as is very light and easy to use

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

61

84

0

This is amazing

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 25-04-2021 door adnu (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I got it one months ago and I feel so good that I did it

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

86

90

0

Great bit of kit

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 21-04-2021 door Captainchaos6000 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I absolutely love this camera I really can't put it down. Light weight compact or extendable if you need it to be without any real sacrifice in picture quality.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

99

137

0

Perfect camera for everyone!

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 19-04-2021 door Rekles (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I have been thinking about buying a6400 for a while and after I finally did buy it, I think it was a great choice. This camera has a lot to offer for advanced user and for beginners too. I love recording 4K videos with it, but taking photos it more fun compared to my old DSLR. I would recommend this camera to everyone.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

92

164

0

Mini - Mighty - Go

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 12-04-2021 door BorisDebauhauzen (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Great compact portable camera, amazing features like interval shooting, so finally I can start building my adventure time-lapses! The quality of the photography is just astonishing, if you do know how to play around manual shooting then this is the winner over all the smartphones out there on the market. Still issue with the battery, it's just draining off within 20 min on the video mode; I wonder if Sony has a solution to this or at least working on it, as caring multiple batteries when you climbing 4000m above the se level, not that cool..

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

46

85

0

Dissatisfied

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 11-04-2021 door Evren Dede (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

When I used the camera for shooting videos it turns itself off due to overheating. I’ve had this problem more than four times. Dissatisfied.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

65

187

Reactie van Customer Support
23-04-2021

Hi Evren,

Thank you for your review.
We're sorry to hear that you're facing difficulties with your camera. We'd like to highlight that high-quality movie recording and high-speed continuous shooting require large amounts of power. Therefore, if you continue to shoot, the temperature inside the camera will rise, especially that of the image sensor. In such cases, the camera will turn off automatically to avoid loss of quality or internal damage to the camera. You can find more information in the Help Guide here: https://bit.ly/3elUhRi
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

great camera

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 23-03-2021 door raunak (Verenigd Koninkrijk)

its a great camera. am a casual photographer, i find it amusing

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

92

163

0

Great camera - awful network connection capability

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 22-03-2021 door CameraGuy78 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

The camera is nice but the difficulty of wirelessly moving data from the camera makes it a fail. Improve this capability please. It would not work with my MacBook Pro. Using the app to connect to my iPhone is ok but is limited to 2 MB size images and not full size data. Use Apple AirDrop as an example of seamless data exchange.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

27

46

Reactie van Customer Support
24-03-2021

Hi CameraGuy78,

Thank you for your review.
We appreciate your feedback regarding macOS connectivity, and we've passed it on to the proper channels for future consideration and product development.

Sony Support UK

0

Prima camera

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 21-03-2021 door jspjak (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb de camera nu drie maanden in bezit en gebruik deze alleen voor fotografie. Op gebied van filmen kan ik hem dus niet beoordelen. Maakt mooie foto’s met realistische kleuren en heeft een snelle autofocus. Merk wel dat in continue high speed niet altijd alle foto’s uit de serie scherp zijn. Veel instelmogelijkheden! Batterij gaat helaas vrij snel leeg dus raad aan een tweede erbij aan te schaffen. Het aanbod van telelenzen groter dan 400mm die ook nog goed werken met het autofocussysteem tegen een aantrekkelijke prijs is zeer beperkt maar misschien komt dat nog. Ik heb een telelens van de concurrent omdat die van Sony bijna drie keer zo duur zijn. Denk dat de autofocus minder snel werkt dan op de telelens van Sony. Hoop dat Sony in de toekomst ook nog met een wat grotere keuze betaalbare tele- en macrolenzen op de markt komt voor de E-mount.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Beautiful image quality

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 20-03-2021 door Sander88615 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought this camera a month ago and i am still amazed at the picture quality. I use it mostly for filming and the 4K definition is great for the price!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

33

44

0

Amazing quality images

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 16-03-2021 door kclinton (Verenigd Koninkrijk)

I bought the Sony a6400 as my first mirrorless camera as I was attracted to it’s compact feel and lightweight body, which is ideal for travel photography. It’s exceeded my expectations! Amazing features and image quality, so impressed

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

45

72

0

Good Camera for price point

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 14-03-2021 door Futret (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought this camera 3 months ago , like most of the features Quite new to photography but used Sony lots for Video in the past This camera is good for Photography The 4k video however is quite useless due to rolling shutter

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

35

23

Reactie van Customer Support
19-03-2021

Hi Futret,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your camera. To ensure optimal performance, we recommend making sure it's updated to the latest software version available here: http://bit.ly/3s5UH3O
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

Fijne lichte systeemcamera met veel mogelijkheden.

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 13-03-2021 door Kimvw (Nederland)

Ik heb deze camera nog maar een aantal dagen in bezit, maar ben er enorm blij mee. Hij maakt prachtige, scherpe, heldere foto's! Hij is fijn in gebruik en hij is handzaam en ook licht. Dit waren voor mij belangrijke voorwaarden. Ik ben er enorm blij mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

eerste stappen

Behuizing + 18-135mm-zoomlens 14-02-2021 door wimvs (België)

toestel volop aan het ontdekken! maar tot nu toe fraai

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Great Camera

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 08-02-2021 door IvanCamb (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Took me 1/2 year to choose right camera, I am so happy I bought this one. One of my major requirements for the camera was ability get sharp pictures. I have tried numerous cameras incl Fujifilm XT30, which are probably better in terms of colours and other small things, but were not as sharp as Sony a6400. Sony a6400 gave extremely sharp pictures even with a cheap kit pancake lens. I knocked one star off for overly inflated price (I bought it for £1,000), not full touch screen ability and overly-complicated menu. My old Canon Rebel Sl1 was more advanced in this direction than that of significantly more recent Sony a6400.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

64

110

Reactie van Sony Support UK
10-02-2021

Hi IvanCamb,

Thank you for your review.

We’re glad to learn that you’re happy with the camera. Having read your review, we appreciate your feedback about the price and we've passed it on to the proper channels for future consideration.

Sony support team

0

Good camera. Horrible battery.

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 06-02-2021 door Byfesouza (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

It is a good camera for the price. The flip in the screen is not that great. The battery is rubbish. And it is a shame it has no stabilisation in its body. Despite that it has a good image quality.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

40

100

Reactie van Customer Support
10-02-2021

Hi Byfesouza,

Thank you for your review.
We're sorry to hear that you're facing difficulties with your camera. To ensure optimal performance, we recommend removing the battery pack and leaving it out for 2-3 minutes as well as making sure the camera is updated to the latest software version available here: http://bit.ly/2Z3KZCs
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

My New Sony A6400

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 27-01-2021 door con73 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

What can i say, this Camera is a work horse, I love it. The Autofocus on the A6400 is blistering fast. I have just purchased the Sony 70-350 G lens for birding, with the a6400 is a match made in heaven.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

96

119

0

snelle AF en handzaam

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 22-01-2021 door Cubachu (Nederland)

Functiekeuzeknop is zeer stroef. Verder nog geen oordeel, pas twee dagen in bezit

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Great APS-C camera!

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 21-01-2021 door stamasa (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought this weeks ago and I am really glad that I chose this camera. The weather sealing is rare in this category. What I like: The build quality, buttons, controls, menu, functionality. What I don’t like and It can be improved: The quality of the kit lens (really heavy vignetting and distortions at the edges at 16mm), and the Imaging Edge mobile application.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

201

105

0

Great Camera so far! mainly used for music videos.

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 19-01-2021 door musician2000 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

So far this has been great to use, I saw some negative feedback about the menu system being to complex, however when you set up your key features in the custom menu correctly, its not an issue. moved from Nikon D5300, very glad I did, use this with a Sigma 1.4F 16mm lens, which is also amazing!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

56

72

0

Great Autofocus

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 18-01-2021 door Phillexx (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought this to reduce the weight of my camera gear from a DSLR as I found I was carrying a compact camera around rather than my heavy gear, but as a consequence the quality and responsiveness was reduced. The A6400 has better autofocus than my DSLR, is as responsive and has the same if not slightly better quality (much more so than the compact I was using). The eye tracking is great and surprisingly sticky in that it will track like it is stuck on the eye or face or object. The exposure is highly accurate and I often do not need to dial in any compensation. All in all a remarkable camera in a small body that is suitable for most types of photography.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

68

44

0

Excellent quality compact design good value

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 15-01-2021 door Vinceneil1973 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Extremely happy with my a6400 waiting to pare with tamron 17-70mm which has stabilisation all in one travel kit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

74

66

0

Awesome eye tracking features

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens 14-01-2021 door Hayley C L (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I have only recently purchased the camera so have not yet discovered all the features, but I can tell you what I have seen so far like the eye tracking has been amazing!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

68

63

0

Excellent good level camera for new starters

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 04-01-2021 door Night1 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Recommended by an experienced photographer I purchased it as a new starter, you need to practise using it but on auto it’s easy to use and produces great photographs. I have started with the Sony 18/135mm lens and its great (there are lots of lenses to choose from moving forward). I would recommend the camera to anyone, although I have a lot to learn to really use the power of the a6400

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

46

35

0

Great clarity, better menu

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 31-12-2020 door jona5 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I only got this 2 weeks ago and already I am impressed; but I cam from a lowly start point as far as interchangeable lenses are concerned!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

40

45

0

Prachtige camera

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 29-12-2020 door TMG1961 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb de camera nu een paar weken in bezit en zeer tevreden. Camera is compact en licht en makkelijk mee te nemen. Foto kwaliteit is zeer goed en zeer veel instel mogelijkheden om de camera helemaal in te stellen zoals je zelf wil.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Prachtige camera!

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 27-12-2020 door Tineke7 (België)

Mooie aankoop! Trekt prachtige foto's en zeer gebruiksvriendelijk voor een beginner zoals ik.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Klein maar fijn

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M 25-12-2020 door Enriquew (Nederland)

Gisteren gekregen tot nu toe heel blij mee en heeft een goed beeld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0