Verkrijgbaar vanaf

€ 1.299,00

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
92

4.5 gebaseerd op 92 klantbeoordelingen

57
30
3
1
1
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Meest handig (positief)
0

Almost there

ILCE-6600 / ILCE-6600M 23-11-2020 door BigFoot56 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

This is the 9th E Mount APS-C Sony camera that I have used and it is, without doubt, the best of them. Is it perfect? No, it has some niggling flaws but none of them detract fully from the camera. Chief amongst these is the lack of a joystick which would be a really useful addition to the camera. Whilst the current methods for fixing the focal point work well (once you get used to them) a joystick is becoming the norm on cameras at this price point. Secondly, effective in camera processing is also something that one expects for a camera at this level. Thirdly, for those of us who shoot in B&W it would be nice to have other monochrome options (such as those offered by Fuji, Panasonic, Olympus). On the positive side, the focusing on this camera is class leading. The new 2.8 G master lens makes the most of that focussing capability. Add to this the image stabilisation and the weather sealing and it is clear that this line of E mount cameras has come of age and it is the first one that I would certainly recommend - I liked it enough to order a second body and so I am not certain that I can give it a stronger endorsement (despite the niggles)

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

5

0

Meest handig (kritisch)
0

Poor build quality

ILCE-6600 / ILCE-6600M 28-06-2021 door freeflyjay (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Used the a6600 for 6 days and the main port stopped working for remote switch. So the camers is useless to me now and I'm now having to pay the bill to get it fixed. To fix the port the motherboard needs replacing after 6 days. Sent off to fixation in London. Could possibly be the last sony camera I buy. VERY UNHAPPY :(

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Redelijk

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

3

0

92 klantbeoordelingen

0

Great camera

ILCE-6600 / ILCE-6600M 10-01-2024 door Donchukx (Verenigd Koninkrijk)

A month now using Sony A6600. Amazing camera, sharp images and excellent photography.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Prima

ILCE-6600 / ILCE-6600M 09-01-2024 door RMEN (Nederland)

Alleen jammer dat je geen foto's over wifi naar mac kan versturen

Beeldkwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Rabab @Sony Support NL
12-01-2024

Hallo,

Bedankt voor je beoordeling.
Graag willen wij je adviseren om de volgende link te openen en te volgen voor meer informatie hoe je bestanden kunt overzetten naar een computer.
https://cutt.ly/xwJSsbWS
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

0

Compacte APS-C camera met fantastische autofocus

ILCE-6600 / ILCE-6600M 30-12-2023 door SDW_images (Nederland)

Na enkele jaren hobby fotografie met een Sony a6000 wilde ik graag mijn camera body een upgrade geven. Gekozen voor een Sony a6600 voor IBIS en NP-FZ100 accu. Daarnaast kan ik mijn Sony APS-C lenzen hier perfect mee combineren. Het is echt een fantastische camera waarbij alle tekortkomingen die ik bij mijn vorige camera body had verholpen zijn. Lens tip bij de a6600: Sony SEL1655G

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Bijzonder fijne camera

ILCE-6600 / ILCE-6600M 16-09-2023 door Moatjan (Nederland)

Ik had al de RX10M4, maar dit bevestigd maar weer eens, dat Sony hele goede camera's maakt

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfecte keuze

ILCE-6600 / ILCE-6600M 11-09-2023 door Vogels van Nederland (Nederland)

Geweldige camera, I.c.m. de Sony 70-350mm lens gebruik ik hem om (zonder statief) vogels te fotograferen. Wat een beeldstabilisatie, prachtig, zowel in de body als in de lens. De accuduur is heel goed en ook de snelheid van scherpstellen is verbluffend.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Great features

ILCE-6600 / ILCE-6600M 01-09-2023 door Stringz Visuals (Verenigd Koninkrijk)

excellent and i can also use power bank to or plug to power it

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

Reactie van Sony Support Team
04-09-2023

Hi,
Thank you for your review.

We're glad to hear that you're enjoying your ILCE-6600 and hope you continue to enjoy it for years to come. We're delighted to keep you as one of our loyal Sony family members.

If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Omnia @Sony Support UK

0

Better focus plus 'In Body Image Stabilisation'

ILCE-6600 / ILCE-6600M 20-06-2023 door Davec005 (Verenigd Koninkrijk)

Having previously owned an ILCE-(A)6300 for a few years I was reasonably familiar with the somewhat awkward menu system that has had a bit of a refresh on the A6600 but overall there isn't much of an improvement and the camera itself other than its main/key features which are the faster and more accurate auto focus, larger battery that seems to go on and on (....and on and on!) for ages compared to the smaller battery in the A6300. Also, because the battery is physically bigger, so is the grip which is much more comfortable in the hand. This newer camera also has the in body stabilisation which helps with both stills and video ....but is far from perfect and could be better! The auto focus can now be switched between human and animal eye focus which is good for animal photography which I rarely do but the option is now there for those that do. If there is a downside to this camera it would be the price compared to other makes with a similar spec but as I'm already invested in the system with a few Sony lenses plus a lot of third party alternatives, this camera is good for me plus it is a lot cheaper than a full frame Sony camera with lenses with similar specs.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

Reactie van Sony support team
22-06-2023

Hi Davec005,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your camera.
We hope you will continue to enjoy it for many more years to come!
WE'll make sure to pass your feedback about the stabilisation through the proper channels for future consideration and product improvement.
If you require any assistance, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Hana @Sony support UK

0

Super toestel

ILCE-6600 / ILCE-6600M 03-06-2023 door Melissa V (België)

Ik ben zeer blij met mijn aankoop. Nog geen moment spijt gehad

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

It’s good

ILCE-6600 / ILCE-6600M 21-03-2023 door Woodnt turn (Verenigd Koninkrijk)

Having only been using this camera for a couple of weeks now it’s heavier over my old a6000 which was a great little camera, this one is good but not great, the menu is still old and clunky, and so many options inside other options it’s been a challenge to understand this camera and still is a challenge to navigate the menus, overall the picture quality is good, haven’t managed to try the video out yet.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

Reactie van Sony Support Team
23-03-2023

Hi,

Thank you for your review.

We're glad to hear that you're enjoying your camera and happy with the picture quality we always aim to deliver! We're also glad to keep you as one of our loyal family members and hope you continue to enjoy it for years to come!

You can always use the help guide available here: http://bit.ly/40bFBea

If you still need any further assistance, feel free contact us by following this link: https://bit.ly/2NwYLXL, we will gladly assist you.

Mennah @Sony Support UK

0

Snelheid van autofocus is super

ILCE-6600 / ILCE-6600M 27-01-2023 door Nakolilu23 (Nederland)

Ben heel tevreden! Snelheid van de autofocus is super De camera is heerlijk licht

Beeldkwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Great camera

ILCE-6600 / ILCE-6600M 08-01-2023 door StuartDann (Verenigd Koninkrijk)

Bought the a6600 recently; my first Sony & first Mirrorless. Fantastic little camera & exactly what I needed. Battery life is good so far. Although I haven’t used it too much so far the one gripe I do have is the Sony menu system seems quite complicated to navigate and use

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

compact werkpaard

ILCE-6600 / ILCE-6600M 27-08-2022 door KristofMc Dude (België)

zeer licht en compact en toch krachtig! licht gevoelig en geweldige resolutie met stabilisatie

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Great overall Camera

ILCE-6600 / ILCE-6600M 23-02-2022 door Tonydeano (Verenigd Koninkrijk)

Had for around a month now, still enjoying getting my head around all the features this camera has to offer.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

1

0

Exactly what I was looking for!

ILCE-6600 / ILCE-6600M 30-12-2021 door voli (Verenigd Koninkrijk)

I am in the trial phase but I am absolutely satisfie with it!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Superb camera

ILCE-6600 / ILCE-6600M 11-12-2021 door Shoestring53 (Verenigd Koninkrijk)

I’ve used Sony since 2001, this is my fifth Sony camera and I’ve just upgraded from an A77 that I’ve owned nine years. Wow the advancement is amazing, I’ve only took a few sample shots to test it out but so far I am blown away with it’s capabilities

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Top APC camera van Sony

ILCE-6600 / ILCE-6600M 09-12-2021 door Robertphoto (Nederland)

Heb de camera nu 2 weken in mijn bezit. Wat een positief verschil met de A6000!! Mogelijkheden die ik bij de A6000 miste, zitten op deze camera. Het menu van Sony blijft wennen, de keuze is reuze en soms duizelt het je een beetje. gelukkig zijn de voorkeursknoppen uitgebreid en kun je daar zelf een (andere) functie aan toewijzen. In body stabilisatie is een groot pluspunt en de grotere batterij ook, maar gewicht neemt daardoor iets toe. Geen ingebouwd flitsje, maar ik mis em niet; gebruik geen flits. Video ook vele instellingen mogelijk. Ik heb em hoofdzakelijk voor fotografie en zal alleen op de automaat filmen.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Slimme camera voor startende fotograag

ILCE-6600 / ILCE-6600M 07-12-2021 door Fred Boer (Nederland)

Ik ben een beginnende hobby fotograaf. Daarom is het fijn een vergevingsgezinde camera te hebben. Met de vele instellingsmogelijkheden en automatisering van bijvoorbeeld scenes lukt dus veel. En gaandeweg kun je dan werken met de manuele instellingen. Ik vind de kleuren van de camera loepzuiver.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige prestaties en compact

ILCE-6600 / ILCE-6600M 06-12-2021 door ttanghe94 (België)

Sinds een maand in mijn bezit. Een zeer fijn en vooral compact fototoestel met toch de nodige professionaliteit. Ik zocht een toestel om vooral op vakantie mee te kunnen nemen (op bergwandeltochten) en om dieren te kunnen fotograferen (wildlife en huisdieren). De autofocus is voorttreffend! Ook dieren worden zeer snel scherpgesteld. Door de grotere grip ligt het toestel veel beter in de hand en heeft het een grotere batterij. Deze gaat echt beduidend veel langer mee als de voorgangers wat zeer aangenaam is. Als je een compact toestel zoekt die grootste prestaties kan leveren, is de a6600 zeker het overwegen waard!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Great Camera

ILCE-6600 / ILCE-6600M 03-12-2021 door Philjman24 (Verenigd Koninkrijk)

I bought this a few weeks ago so am still learning all the menus etc but already really impressed. Great manual functionality but also a very capable auto function which makes it a highly capable camera both as point and shoot as well as more professional photo/video.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Good camera but some firmware issues

ILCE-6600 / ILCE-6600M 15-10-2021 door Inspiredron (Verenigd Koninkrijk)

The camera produces very good results and is extremely light and small. However th esmall size does mean that the range of controls is more limited than on a full size DSLR and those controls are set closer together. The sensor is extremely good and noise levels are contained up to relatively high ISO's. A major issue is the poor algorithm that is used to select a combination of aperure and shutter speed in the P setting. That renders the P setting almost unusable and I have found that best results are obtained by using the Manual mode, setting the aperure and shiutter speed appropriate to the occasion and using Auto ISO to adjust the resulting image. Unfortunately this leads to two additional defects in the firmware. As on many DSLR's aperture is adjusted using the control on top of the camera and shutter speed by a rotary dial on the camera back. While the top control is very positive and easy to use once its position is learned the same canot be said for teh rotary control on the back of the camera. That control not only rotates but can also be depressed in 4 directions and it is far too easy to depress it while adjusting the shutter speed and to accidentally move, for example, from auto ISO to a fixed ISO value. To undo this accidental change can be time consuming. Such accidental errors could be so easily avoided if the firmware required any of the four "corners" of the dial to be held for, say half a second, before the rotary dial assumed its other function. The second firware defect is that, when the exposure settings are being changed in manual mode with Auto ISO the displayed ISO selected by the camera is replaced by "AUTO" instaed of changing as, say, the Shutter speed is changed. The new ISO only appears when the shutter is half pressed. Thi sis in stark contrast to my Canon 7D Mk2 where the apropriate ISO remains live and changes in response to user changes in Aperture or Shutter speed. Both these defects lead to loss of time in selecting appropriate settings which can be the difference between taking and missing a good photograph. Because of that I have reduced my rating to only 3 stars.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

2

2

Reactie van Sony support team
18-10-2021

Hi Inspiredron,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your camera. We're happy to welcome you into the Sony family!
We'll make sure to pass your feedback about the controls and the P setting through the proper channels for future consideration. If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Hana @Sony Support UK

0

Excellent product

Behuizing + 18-135mm-zoomlens 13-10-2021 door Craig d (Verenigd Koninkrijk)

Excellent camera and light easy to use, with great results

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Supersnelle focus

ILCE-6600 / ILCE-6600M 13-10-2021 door Berts0 (Nederland)

Ik gebruik de a6600 met de Sony 200-600mm met name voor vogels, wild etc. Ik gebruikte daarvoor mijn Nikon z6 maar was zeer ontevreden over de focus nauwkeurigheid en snelheid. De a6600 is super nauwkeurig en snel. Precies wat ik zoek. Enige minpunt is de bediening van het toestel. De draaiknop op de achterzijde is niet praktisch. Maar als je sluitertijd prioriteit gebruikt heb je daar geen last van. De batterijduur is ook top. Zeker het aanschaffen waard. Het ruisniveau is wel een stuk hoger dan een full frame toestel maar is met software prima te onderdrukken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Outstanding performance

ILCE-6600 / ILCE-6600M 08-10-2021 door folio2021 (Verenigd Koninkrijk)

Bought the 6600 to replace an old 6000. As a professional who carried heavy camera bags for decades, I needed something small but high quality for a trip to Italy. The images are so very crisp! The big surprise for me was the low light performance. Shooting in a church in Florence at ISO 3200 gave me beautiful images with almost no noise and were wonderfully sharp when viewed at 100%. I use the Zeiss 16 - 70 f4 lens.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Geweldige crop digitale camera

ILCE-6600 / ILCE-6600M 23-09-2021 door bdesmet (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik twijfelde tss een fullframe en cropcamera, en besloot uiteindelijk in zee te gaan met deze top-range crop camera van Sony, in combinatie met het Sony E 2.8 / 16-55 G objectief. Supersnelle scherpstelling, zeer goed kantelbare monitor, batterij met extra lange levensduur, nog geen last gehad van chromatische aberratie met objectief. Minpuntje: je krijgt slechts een kleine USB lader in de verpakking, ik heb er de externe oplader bijgekocht die er steviger en duurzamer uitziet.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie handzme camera die u minder gewiclaat dragen

ILCE-6600 / ILCE-6600M 14-09-2021 door Wim_M (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Fijne kleine camera die ook door dr grip voor mensen met grotere handen goed te hanteren is. Camera menu is uitgebreid en vraagt enige studie en is even wennen maar werkt goed. AF is super snel en ook de reisgevoeligheid bij minder licht is goed. Voor mij een reiscamera en daar gaat hij zeker veel plezier bij opleveren,

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige camera!

ILCE-6600 / ILCE-6600M 04-09-2021 door Ferencfishing (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Na de a6000 en de a7ii is de a6500 toch wel een enorme fijna camera die ruimschoots voldoet!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Great Landscapes!

ILCE-6600 / ILCE-6600M 31-08-2021 door BrunoF (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

A week ago, I bought the a6600 in the shop with the stunning 16-35 mm lens.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Schitterende camera

ILCE-6600 / ILCE-6600M 13-08-2021 door PT25 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Intussen 3-tal weken geleden gekocht. Mooie resultaten. De mogelijkheden zijn bijzonder uitgebreid en daardoor soms ook wat complex. Afwijken van automatische instellingen is niet eenvoudig doordat je bvb niet (eenvoudig) kunt kiezen om (slechts) op 1 punt (bvb scherpstelgebied) af te wijken en de rest van de automatische instelling te behouden te behouden. Maar let wel, dit is niet abnormaal voor dit type toestel. Iinterface is dezelfde als die van mijn compactcamera van hetzelfde merk, en dat is uiteraard handig.

0

0

0

A6600eat lens

Behuizing + 18-135mm-zoomlens 08-08-2021 door Bigmark (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Upgraded to this from a dslr its a fantastic little camera very easy to get to grips with great lens 18.135 I also got the adapter for my a mount lenses I'm very happy with my gear

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Goed

ILCE-6600 / ILCE-6600M 31-07-2021 door fennydenhaan (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Fijne camera, fijn in de hand. Vele en makkelijk te hanteren functies

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Great camera

ILCE-6600 / ILCE-6600M 31-07-2021 door 6600 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ideal size when used with Tamron 17-70 2.8 or similar, feature packed, great results, perfect. Only small downside is the thin narrow flap/cover access to charge point in side, doesn't feel substantial.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

My new sony

Behuizing + 18-135mm-zoomlens 29-07-2021 door Cush (Verenigd Koninkrijk)

Great pics/ compact very easy to use comfortable in yor hand great grip and battery life

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

prachtige camera

ILCE-6600 / ILCE-6600M 26-07-2021 door Hnek (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

nu 1 maand in mijn bezit en alle mogelijkheden onderzocht. zijn er echt veel, maar zeker ook als je verder bent dan beginner. Prachtige scherpe heldere foto's die me met mijn Nikon niet lukte. Super snel scherpstellen en lekker ligt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Good Versatile Camera suit beginners and & experts

ILCE-6600 / ILCE-6600M 25-07-2021 door Mouserat (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought to replace Sony A590 which is out of date and old technology

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Mooie compacte fotocamera

ILCE-6600 / ILCE-6600M 24-07-2021 door Rom123 (Nederland)

De Sony a6600 gekocht met 18-135mm lens. Super mooie en compacte camera. Makkelijk in gebruik en een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Tof toestel

ILCE-6600 / ILCE-6600M 23-07-2021 door Peter62T (België)

Pas gekocht, eerste foto's zijn veelbelovend, nu op jacht!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Top camera

ILCE-6600 / ILCE-6600M 21-07-2021  (Nederland)

Heb hem een tijdje geleden gekocht en hij is super fijn! Heel makkelijk te gebruiken en heel goed beeld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Amazing mirrorless Camera

Behuizing + 18-135mm-zoomlens 14-07-2021 door Chris1988 (Verenigd Koninkrijk)

Waited a while to get this camera for price wise, was surprised when the box turned up with how small it was and once out of the box how small the camera is in the hands. Holding it tho is really nice, fits in my hands perfectly and having the larger battery it lasts a long time shooting too. the image quality out of this camera is brilliant and the auto focus is so fast and eye AF is amazing on people and animals. Really well made, the menu system is a little confusing to someone who doesn't know anything about photography coming to this camera for a starter camera but once you get using it, you pick it up pretty quick.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

4

0

0

Next step in de A6xxx series!

ILCE-6600 / ILCE-6600M 09-07-2021  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Al jaren een enorme fan van mijn bijna 10 jaar oude A6000. Nu dan toch een stap omhoog gegaan naar de A6600. Wat een beauty, klein compact maar met een verbeterde grip. Alles erop en eraan, top!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Excellent all round features for the enthusiast

ILCE-6600 / ILCE-6600M 07-07-2021 door Peatdigger (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Now upgrading from a6000 to A6600 as have learned the benefits of mirrorless cameras for the photos of a lifetime.Superb upgrade longer battery life more images means less hassle on holiday adventures, camera stabilisation means better photos.The camera is even better to hold as the battery compartment is slightly larger.I like the flexibility of the e mount lenses ,the zoom choice means fewer lenses to carry especially when having to travel light.Ideal novice/enthusiast camera for safaris,birding and photography in general.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Poor build quality

ILCE-6600 / ILCE-6600M 28-06-2021 door freeflyjay (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Used the a6600 for 6 days and the main port stopped working for remote switch. So the camers is useless to me now and I'm now having to pay the bill to get it fixed. To fix the port the motherboard needs replacing after 6 days. Sent off to fixation in London. Could possibly be the last sony camera I buy. VERY UNHAPPY :(

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Redelijk

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

3

0

Reactie van Customer Support
30-06-2021

Hi Freeflyjay,

We appreciate your feedback, and we're sorry to hear that you're facing difficulties with your camera. Having read your review, we recommend that you contact us to provide us with more information to ensure we can help you using the details in the following link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

Compacte allrounder

ILCE-6600 / ILCE-6600M 25-06-2021 door Gerardsony (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Meest handzame en compacte model in deze klasse. Ruime keuze objectieven in alle prijsklassen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Great performance

ILCE-6600 / ILCE-6600M 21-06-2021 door ALS1 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Very happy with the image quality from such a small camera. It is better than my previous DSLR. I do find it quite complex to use and am sure that there are features that I have not yet come across.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

1

Reactie van Customer Support
23-06-2021

Hi ALS1,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your camera. We'd like to highlight that along with the online Manual, you can use the Help Guide available here: https://bit.ly/2SXzGvZ to learn more about the camera and the features it provides.
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

Fijne compacte B-camera

ILCE-6600 / ILCE-6600M 20-06-2021 door Muradus1 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Gekocht als B-cam voor de A7III. Autofocus is fantastisch, licht en compact. Voelt wat minder stevig dan de A7III maar is het wel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer compact en handig

ILCE-6600 / ILCE-6600M 16-06-2021 door diezel22 (België)

Verrassende resultaten, zeer scherpe beelden . Mooie videobeelden!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fotograferen met zoeker is niet handig.

Behuizing + 18-135mm-zoomlens 08-06-2021 door Novander (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Dit toestel is alleen aan te bevelen als je gebruikt maakt van het display.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mijn beste upgrade ooit

Behuizing + 18-135mm-zoomlens 07-06-2021 door paultje035 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik had hiervoor een eos 80D en een A6000 camera vooral over de laatste was ik erg te spreken nu is het zo dat ik wilde upgraden en kon kiezen uit de R serie van canon en de A6600 van sony ,welnu na goed lezen en een mooie winkel test was het al heel snel duidelijk canon verloor op bijna alles van de sony dus de sony is met 1 woord geweldig. ik heb de A6600 + 18-135 Kit gekocht en dan krijg je ook nog eens €150 euro retour op je bank (eigenlijk heel lief maar mijn besluit was al gemaakt en ik hoorde dit pas 1 dag later) dus was een leuke verassing erbij. Ik heb al aardig wat testen gedaan en wat vooral heerlijk is de inbody stabiliteit dit maakt dat je foto nog scherper is en met sony moet je moeite doen om er een onscherpe uit te krijgen haha top werk sony ben erg blij!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

3

0

0

Superb All Rounder

Behuizing + 18-135mm-zoomlens 17-05-2021 door Pinball Wizard (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Great for 4K Video, Auto Focus is fantastic especially useful in video mode. Great ergonomics and easy to use.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

1

0

Kopen

ILCE-6600 / ILCE-6600M 16-05-2021 door Waazer (België)

Beeldkwaliteit en audio zo zalig om mee te werken love it

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Terecht vlaggenschip vd Sony APS-C camera's

ILCE-6600 / ILCE-6600M 11-05-2021 door Anton225 (Nederland)

Lange batterijduur, ligt lekker in de hand, geweldige focusmogelijkheden, maakt uiterst solide indruk.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

light and flexible

ILCE-6600 / ILCE-6600M 27-04-2021 door olsson65a (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

very clear images and quiet engine that works quickly and safely when zooming

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

1

0

cashback lukt niet

Behuizing + 18-135mm-zoomlens 27-04-2021 door Jan64 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

ik krijg steeds een foutmelding bij het aanvragen van mijn cashback , jammer.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
30-04-2021

Hallo Jan64,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Vervelend te horen dat u uw cashback niet in kunt dienen.
Wij willen u daarom vriendelijk verzoeken contact met ons op te nemen zodat wij u hierbij verder kunnen helpen.
02 7131626, customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony België

0

Geweldige camera

ILCE-6600 / ILCE-6600M 06-04-2021 door MLinge (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb camera nu aantal weken in bezit en ben er zeer tevreden over. Snelheid autofocus is ontzettend goed ook in het volgen . Aantal schetpstelpunten is ook geweldig waardoor je het onderwerp al snel scherp hebt

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige Camera

ILCE-6600 / ILCE-6600M 02-04-2021 door Roel1956 (Nederland)

Deze nu 14 dagen in het gebruik en ik ben er zeer tevreden over. Het was even wenen aan het menustructuur maar moet zeggen dat heb ik al aardig onder controle. Gebruik de camera met een Sony 70-350G en Sony 18-135mm. Gebruik veel voor Vogel en Wild fotografie waarbij het volgen van een vliegend object helemaal super is. Ik heb geen seconde spijt van mijn overstap naar Sony.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Weer een Sony camera

ILCE-6600 / ILCE-6600M 28-03-2021 door Robijntje1963 (Nederland)

ik heb dit product op 19 maart jl. gekocht tezamen met twee lenzen. Een 18-200 mm en een 200-600 mm lens. Heb er nog niet veel mee geoefend maar spoedig vakantie en ga me dan helemaal verdiepen in de camera. Heb al diverse Sony camera's gehad en ben er heel tevreden mee.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Suits my need

ILCE-6600 / ILCE-6600M 12-03-2021 door Tim52 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought the camera 6 months ago with the view to extending my agricultural landscape photograph ability. In addition, I added a Sony 24-70mm GM lens. I'm so far happy with both items. For me, the grip makes it easy for me to carry over the longer distances I walk.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

Reactie van Sony support
15-03-2021

Hi Tim52,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your camera. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sony Support UK

0

Super camera!!!

ILCE-6600 / ILCE-6600M 09-03-2021 door Brrun (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Vorige maand heb ik dit toestel aangeschaft. Ben een beginnend fotograaf dus heb filmpjes opgezocht en alles is heel makkelijk in gebruik. Er zitten heel veel opties op die je (ebt later) kunt gebruiken voor de perfecte foto. Prijs kwaliteit is amazing!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische camera!

ILCE-6600 / ILCE-6600M 28-02-2021  (Nederland)

Enkele weken geleden gekocht ter vervanging van mijn sony a68. Wat een verschil in gewicht ! Ook de goede kwaliteit bij hogere ISO heeft mij verrast. Nog geen spijt gehad van de aankoop!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Great Autofocus

ILCE-6600 / ILCE-6600M 25-02-2021 door Rangersrfc (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Love this camera, very effective for videos and photos

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

First Camera!

ILCE-6600 / ILCE-6600M 18-02-2021 door Richie707 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

The Sony A6600 is my first camera, a bold move I know as I could have purchased a cheaper camera. The continuous great reviews across platforms, the weight, build quality and AF are some of the many reasons I bought this model. There are a couple of designs I wish were different. The screen had multi tilt to the side. The flash was available as per previous models. As this is a new model, the megapixels could have been increased inline with other competitors such as Fuji. These certainly didn't stop my purchase, but would go along way to making the product more favourable. That being said, after all my extensive research across both DSLR and Mirrorless cameras, I still purchased the A6600 and certainly don't regret it. My only other comment is that I wish ther were more packages with different lenses available. I wanted this camera for wildlife photography and if there were other packages available with a telephoto lens, that would have been my pick.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

4

0

Reactie van Sony Support UK
22-02-2021

Hi Richie707,

Thank you for your review.

We are glad to learn that you are happy with the overall performance of the camera. Having read your review, we've passed your feedback regarding the having a built-in flash, having a multi tilt screen and including more lenses to the kit with the camera to the proper channels for future consideration and product development. We would like to highlight that you may use our Sony lens selector with the type of images that suit your preferences to provide you the best compatible lenses for your camera, and you may find this using the link here: http://bit.ly/3qWTGug. If you require further assistance, you may contact us using the details in the following link: https://bit.ly/2Uadm09.

Sony Support UK

0

Super, mooi klein handelbaar toestel

Behuizing + 18-135mm-zoomlens 01-02-2021 door flpvanderheide (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb dit toestel nu 2 maanden maar nog geen moment spijt van de aanschaf super toestel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

A great body!

ILCE-6600 / ILCE-6600M 01-01-2021 door AlanS 74 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Its proving to be a handy and versatile camera. I will be taking this everywhere!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

3

1

0

Top!

ILCE-6600 / ILCE-6600M 23-12-2020 door TimGrim (Nederland)

Klein, niet te zwaar en erg goede kwaliteit! Erg aan te raden

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top Camera!

ILCE-6600 / ILCE-6600M 17-12-2020 door Ta2400 (België)

Zeer tevreden met dit topproduct! Een aanrader voor vloggers

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Handzaam en prima AF

ILCE-6600 / ILCE-6600M 10-12-2020 door Pax m (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Reeds a7iii in bezit, dit als 2e toestel. Geeft ook extra dimensie aan de reeds in bezit zijnde lenzen voor fullframe. Grip is erg prettig, weathersealing is bijzonder fijn. Kwaliteit foto's is hoog, zoals ik gewend ben. Accu's uitwisselbaar ook n pre! Al met al blij met deze aanschaf. Wat ik jammer vind is dat er niet 2 dedicated knoppen zijn (aan voor en achterzijde) zoals bij de A7iii voor sluitertijd en diafragma. Is er maar 1 voor diafragma aan achterzijde. Aangewezen knop voor sluitertijd kan natuurlijk, maar dat zit in eerste gebruik,na A7iii, in de weg.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Eersteklas APS-C camera!

ILCE-6600 / ILCE-6600M 01-12-2020 door BiancaZiet (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

De A6600 heb ik nu sinds december 2019 in mijn bezig en ben er heel tevreden over. Ruime mogelijkheden in video Full HD 100fps, 4K in 30fps. en hoog niveau beeldkwaliteit foto.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Almost there

ILCE-6600 / ILCE-6600M 23-11-2020 door BigFoot56 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

This is the 9th E Mount APS-C Sony camera that I have used and it is, without doubt, the best of them. Is it perfect? No, it has some niggling flaws but none of them detract fully from the camera. Chief amongst these is the lack of a joystick which would be a really useful addition to the camera. Whilst the current methods for fixing the focal point work well (once you get used to them) a joystick is becoming the norm on cameras at this price point. Secondly, effective in camera processing is also something that one expects for a camera at this level. Thirdly, for those of us who shoot in B&W it would be nice to have other monochrome options (such as those offered by Fuji, Panasonic, Olympus). On the positive side, the focusing on this camera is class leading. The new 2.8 G master lens makes the most of that focussing capability. Add to this the image stabilisation and the weather sealing and it is clear that this line of E mount cameras has come of age and it is the first one that I would certainly recommend - I liked it enough to order a second body and so I am not certain that I can give it a stronger endorsement (despite the niggles)

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

5

0

0

Fantastische camera!

ILCE-6600 / ILCE-6600M 11-11-2020 door PeterT59 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Prima kwaliteit, zowel qua foto's als video's. Alleen jammer dat er geen apps meer op mogelijk zijn.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Great camera, shame about the flip out screen.

ILCE-6600 / ILCE-6600M 14-10-2020 door SaveThePlanet (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Great camera producing great images and video. However for someone who is clogging the flip out screen feels clunky and half baked. It doesn’t quite fully extend over the camera and would be better placed coming out of the side.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

6

2

Reactie van Customer support
16-10-2020

Hi SaveThePlanet

Thank you for your review.

We're glad you like the camera and have passed your valuable feedback about display through the proper channels for future consideration.

Sony support UK

0

High quality, although not water poof

ILCE-6600 / ILCE-6600M 04-10-2020 door Talk2bry (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

For the size of the sensor, the image quality is very good. The camera build is also very good. The features are as good as a top end camera. The handling isn’t bad, but takes a little time to get use to. The view find good, as is the image information. Cons The program menu is bit bit long winded and I’m still find it slow to change setting, although this will get better as I get use to the menu. They camera isn’t rain poof. Overall a good camera for it price Am I going to replace replace my Nikon D750 and D850 for the Sony’s cameras. I’m really not sure as it’s a lot of money to replace all the lenses on top of the camera. I purchased this camera as a try out the menu which I’m still a bit unsure about.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

2

0

0

top class pro level camera

Behuizing + 18-135mm-zoomlens 03-10-2020 door Millo56 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

upgraded from a6000 which was good but this model is superb

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

3

2

0

ongelofelijk veel instellingen en mogelijkheden

Behuizing + 18-135mm-zoomlens 20-09-2020 door Rien Hoekenga (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Vanaf 5D naar a6600, wel even lang over na gedacht, maar nu een week verder alleen maar verbazing over de kwaliteit en de mogelijkheden. Vele kilo's minder mee te nemen, maar geweldige ervaring tot nu toe. En voor mij een heel goede keuze geweest.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0