Verkrijgbaar vanaf

€ 2.300,00

(inclusief btw)
110

4.7 gebaseerd op 110 klantbeoordelingen

82
24
3
1
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

112 klantbeoordelingen

2 Modellen

Modellen

0

Fantastische Autofocus

Alleen behuizing 09-10-2019

Na gedegen voorbereiding heb ik 5 weken geleden besloten om over te gaan naar de Sony A7 III Fullframe camera. Om mijn Sony camera “beter te leren kennen“ heb ik een dag in Diergaarde Blijdorp door gebracht. Aan het eind van de dag was ik meer dan tevreden over de prestatie en de eenvoudige bediening. Het resultaat bekeken op mijn computer stemde mij nog meer tevreden. Kortom: een camera die prima “luistert” naar het te bereiken resultaat.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Van alle markten thuis...

Alleen behuizing 29-09-2019 door Bart1964

Toestel met heel vele mogelijkheden. Bij eerste gebruik reeds zeer goede resultaten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sony A7 iii

Alleen behuizing 28-09-2019 door Mootsen

Geweldige camera! Product voldoet aan al mijn verwachtingen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekende mogelijkheden

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 25-09-2019 door JHKr

Ik ben erg tevreden over de vele mogelijkheden het toestel volkomen naar je eigen hand in te te regelen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

uitstekend toestel

Alleen behuizing 18-09-2019 door louis 69

uitstekend toestel als je full frame beeldsensor nastreeft

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige autofocus, super kleuren, scherp

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 15-09-2019

Super autofocus, scherp beeld en gave kleuren. Goed voor video en foto op alle gebieden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super handig en snel toestel

Alleen behuizing 07-09-2019 door jodri

Op aanraden van tal van kennissen in de hobby fotografie en na het zelf kunnen uittesten gedurende enkele weken ben ik overgestapt naar dit geweldige toestel, en nog geen moment spijt van gehad. De overstap naar mirrorless is echt wel de inspanning waard.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede kwaliteit

Alleen behuizing 05-09-2019 door Charly1234

Goede kwaliteit - jammer dat het niet compatibel is met Mac's iPhoto

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heerlijke camera met heel veel mogelijkheden

Alleen behuizing 05-09-2019

Zoveel mogelijkheden die ik allemaal nog moet verkennen. De menu structuur vergt weel oefenen en is soms een beetje frustrerend. Maar daar heb ik een aantal bruikbare video instructies voor kunnen vinden. De eerste foto's waren prima, de autofocus werkt na enig uitzoeken op de werking lekker.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldige camera

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 01-09-2019 door Nico2352

Ik heb deze camera vorige maand gekocht en ben er zeer tevreden mee , de mogelijkheden zijn enorm , en de foto’s en video’s zien er fantastisch uit . Ben er zeer tevreden mee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijne handzame camera

Alleen behuizing 29-08-2019 door 1815FNijs

Vorige maand ingeruild van A7111 en nu de A7R111 duidelijk verschil in scherpte en meer MB is ook fijn.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mijn nieuwe werkpaard

Alleen behuizing 27-08-2019 door Remyonline

Ik ben een fulltime fotograaf en ben door deze camera overgestapt van Canon naar Sony. De kwaliteit die je uit deze camera kan halen is next level. De eye autofocus en gezichtshekenning is een must voor elke fotograaf die met mensen werkt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastisch

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 26-08-2019 door Verheyen

Super tevreden over het toestel! Trekt zeer gemakkelijk en scherp! Na wat kennis opdoen over het besturingssysteem is het best gemakkelijk om er mee te werken. Dit is een echte aanrader!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Best camera ever!

Alleen behuizing 24-08-2019 door MarcBoland

Deze camera is super! Al een tijd wou ik overstappen van canon naar Sony. En dat was een goede keuze. Lichte camera, compact en slimme functies om fotografie nog beter en sneller te maken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima all-around camera

Alleen behuizing 20-08-2019

Toestel gekocht voor zowel foto- als videografie en tot nu toe voldoet de camera uitstekend voor alle doeleinden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

De max!

Alleen behuizing 17-08-2019 door guytos

fantastisch apparaat; vroeger een canon 5D mark II; min even goed of zelfs beter

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige camera

Alleen behuizing 08-08-2019 door Gebruiker123

Ik heb deze camera anderhalve maand geleden aangeschaft en hij is geweldig! Lange getwijfeld of deze camera de investering waard was, maar dat is het zeker! Super scherpe foto's en de camera ligt lekker in de hand. Na youtube te hebben raad gepleegd om het menu en de camera beter te begrijpen kan je heel veel kanten op met de camera. Ik zou wel de Tamron lens aanbevelen. De G-masters zijn een stuk prijziger en hebben dezelfde kwaliteit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Fantastisch apparaat

Alleen behuizing 31-07-2019 door KatinkadG

Camera doet wat hij moet doen, snel, heel scherp, even wennen aan het enorm uitgebreide menu, maar nu ruim een maand in bezit en wil niks anders meer, gaat mijn DSLR vervangen! Is wel redelijk zwaar, zeker met de 24-105 lens, maar toch lekker compact. Heel erg blij mee!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Superkomplete camera

Alleen behuizing 30-07-2019 door MarcBaert

Beste waar voor uw geld op de markt. Eye AF is een topper.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heel goede camera

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 22-07-2019 door RDL48

Ik heb mijn a7m3 mu 2 weken in bezit en het is een heel goed toestel. Het is mijn eerste fullframe toestel en het is inderdaad zijn geld meer dan waard. Snel en goed scherpstellen en weinig ruis bij hoge ISO-waarden is wat ik nodig had. Er is wel een behoorlijke inwerkperiode nodig en daar ben ik nog volop mee bezig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

leuke camera

Alleen behuizing 19-07-2019 door antoon1540

ik heb deze camera nog niet zo lang gekocht en ben hem volop aan het ontdekken

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekende maar gecompliceerde camera

Alleen behuizing 16-07-2019 door Robs Reality

Ik heb deze camera nu een paar weken in bezit en mijn ervaringen zijn nog wisselend. Beeldkwaliteit, snelheid en vormgeving zijn uitstekend, de camera bezit technische noviteiten die fantastisch zijn, maar... ik vind de camera niet gebruiksvriendelijk. De camera is niet 'intuïtief', ik moet enorm veel zoeken naar instellingen en mogelijkheden. Het menu in de camera telt honderden schermen, waarin veel afkortingen worden gebruikt. Ook de diverse handleidingen beslaan vele honderden pagina's. Verder vind ik het niet handig dat de accu alleen kan worden opgeladen wanneer deze in de camera zit. Dat betekent dus dat je de camera een paar uur zeker niet kunt gebruiken. Misschien is de accu wel extern oplaadbaar, maar daarvoor zul je extra spullen moeten bijkopen. Ook een nadeel vind ik dat de RAW-foto's niet geopend kunnen worden in Photoshop of Lightroom, tenzij je daar weer de nieuwste versie van hebt. Om 'alles' uit de camera te halen, ben je dus verplicht om de nodige extra kosten te maken en dat vind ik niet gebruiks- en klantvriendelijk.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Bepaald (nog) niet tevreden.

Alleen behuizing 15-07-2019 door Deut

Misschien ben ik binnenkort blij met deze camera maar voorlopig nog niet. Laat ik positief beginnen : de kwaliteit van de opnames is uitstekend. Waar heb ik wel problemen mee : 1 Na mijn Canon 5D mark IV is dit zo'n petiterig dingetje. Het is te klein voor je hand en alles zit teveel op elkaar. 2 Dat vreselijke menu. Als je daar dan tenminste een goede uitleg bij krijgt maar dat is er niet bij. Geen fatsoenlijke gebruiksaanwijzing. Een dik boek voor alle talen waarbij het opvalt dat het Engelse gedeelte 90 pagina`s en het Nederlandse gedeelte slechts 45 pagina`s is. 3 Als het touchscreen aanstaat en je via de zoeker een opname maakt dan kan je onbewust door de aanraking van je neus met het screen het richtpunt verplaatsen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Geweldige camera in alle opzichten!

Alleen behuizing 15-07-2019 door Svgp

De Sony a7iii is oprecht de beste camera voor bijna elke fotograaf. Hij is snel, goed in het donker en heeft alle functies die je als professional nodig hebt.! Ik raad deze camera aan iedereen aan!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gaat met z’n tijd mee

Alleen behuizing 08-07-2019 door mvanwaas

Ik ben overgestapt van Canon dslr en vond het een flinke beslissing, maar ben helemaal om! De foto’s zijn vlijmscherp en de autofocus is snel. Omdat de mogelijkheid er is om te filmen ben ik daar ook mee aan de slag gegaan, wat weer nieuwe kansen biedt voor mijn bedrijf. Ook het formaat is een plus, ‘t voelt inmiddels zelfs wat ouderwets om nog met een zware dslr te sjouwen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Dag Canon 5DIII, Hi Sony A7III

Alleen behuizing 08-07-2019 door BossPhoto

Sinds enkele weken de Sony A7III in bezit en heel erg tevreden. Wat een waar genot om met deze geweldige camera te fotograferen. Dynamisch bereik is top en het tracking systeem is een openbaring. Ik kan hier een geweldig verhaal schrijven, maar volg online de reviews. Deze geven perfect weer wat je kunt verwachten en dat de overstap geen teleurstelling is of zal zijn. Ik maak gebruik van de Sigma MC11 converter, zodat ik mijn Canon L objectieven kan blijven gebruiken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

De beste autofocus op de markt!

Alleen behuizing 05-07-2019

Ik heb de Sony A7III nu een maand in bezit en de EYE AF is geweldig! Gezien ik me puur en alleen richt op portretfotografie, is dit een fantastische functie die ik keer op keer in de praktijk kan gebruiken. Zelfs met f/1.4 objectieven is de scherpte elke keer raak.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Top

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 03-07-2019 door KWlau

vandaag gekocht en ik ben er helemaal weg van dit superapparaat

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Leuk toestel veel mogelijkheden

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 30-06-2019 door Ankha

Ik heb hem nog maar enkele maanden, en moet nog veel ontdekken maar je maakt er prachtige foto’s mee zeker een aanbeveling voor amateur fotografie. Hij is goed handterrbaar.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

zeer snelle AF

Alleen behuizing 29-06-2019 door Stefke_71

Heb het toestel bijna een maand, kan er nu al volledig mee weg. Reageert zeer snel en beschikt over zeer goede auto focus functies

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

veel te leren, maar fraai

Alleen behuizing 24-06-2019 door ben E

Ik heb deze camera een paar weken geleden gekocht. Had hiervoor Full Frame van een ander merk: Canon. Maar ben gevallen, voor de geringe korrel en andere features. Moet wel wennen aan de vele mogelijkheden en de andere knopjes, menu's etc. dus weet nog weinig. enig nadeel tnt , grip is minder dan van Canon.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige tracking

Alleen behuizing 24-06-2019 door HarryW

Ik ben 3 weken geleden overgestapt van een Canon 5D miii naar de Sony A7miii en ben er super enthousiast over. Wel even wennen en mijn instellingen opzoeken maar het gaat steeds beter, nu wachten op de 200 600 F4 van Sony

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goede camera maar overige zaken slecht

Alleen behuizing 23-06-2019 door Scotty817

De camera is een goede camera (overgestapt van Canon naar Sony A7M3). Sony RAW (ARW) is echter een drama. Sstandalone Lightroom (6) en Photoshop (6) ondersteunen het ARW formaat niet. Voor Luminar en ON1 moet je AWR converteren naar TIFF of DCRAW. Bij een stitch of bracketing van 80 foto's is dat onhandig. Capture One Pro wordt te kostbaar omdat ik ook nog andere merk camera's heb. Sony's Image Edge Remote en Image Edge Edit zijn amper bruikbaar op mijn Surface Pro 4 omdat het bedieningsscherm rechts onleesbaar klein is. (Zie bijlage). Alleen de Sony flitser werkt met TTL. Mijn eigen flitsers 430EX, 580 EX Metz 42 werken alleen in X-contact (zelfs met een verloop adapterflitsschoen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

vooruitgang !!!

Alleen behuizing 23-06-2019 door Marvan58

Was aan een nieuw toestel toe en dit is het neusje van de zalm

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige kwaliteit!

Alleen behuizing 17-06-2019

De beeldkwaliteit is geweldig. Er zijn veel handige functies voor video opname.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Alleskunner!

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 16-06-2019 door Frogroar

Ik ben na jarenlange trouw aan Canon overgestapt naar Sony, ter vervanging van mijn Canon 5D Mk II. De Sony A7 III werkt ongelooflijk goed in lage lichtomstandigheden en is een veelzijdig toestel, zowel op vlak van fotografie als video.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Eye focus

Alleen behuizing 15-06-2019 door Wisam

Ik heb die vorig maand gekocht en ik ben heel tevreden over heel erg bedankt sony voor zo kamera

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goede opvolger voor de a77 III

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 08-06-2019 door Bliksem100

Werk zowat het zelfde mis alleen de app voor de camera die ik gezien heb op de A7

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

onvoorstelbare beeldkwaliteit

Alleen behuizing 04-06-2019 door gewoonad

Nog steeds leer ik meer mogelijkheden kennen. Onvoorstelbare beeldkwaliteit waarbij het enige minpunt het ontbreken van een duidelijke, begrijpbare nederlandstalige handleiding. Niet alleen met welk knopje zet ik het toestel aan ook/vooral welke opties/instellingen kan ik bij specifieke omstandigheden gebruiken

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

voldeed ruimschoots aan de verwachtingen!

Alleen behuizing 04-06-2019 door sjak

Ik was een beetje bang voor het ingewikkelde menu wat men online over de a7iii beweerde. Maar niets is minder waar; eenvoudige handleiding en makkelijk te vinden op de functieknop van de camera. De body ligt ook lekker in de hand. Een minpuntje is wel dat er geen batterijoplader bijgeleverd wordt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

DE top camera van deze tijd!

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 03-06-2019

Ik heb de Sony A7III al een tijdje en hij werkt perfect, de beelden zijn geweldig en de camera werkt enorm fijn.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige camera!

Alleen behuizing 02-06-2019 door Mvanvelzen

Na lang en uitgebreid zoeken naar een geschikte fullframe mirrorless camera, ben ik gegaan voor de Sony a7III. Sony loopt voorop in de ontwikkelingen in dit segment en dat is te merken. Ik ben gegaan voor de snelle AF en in het bijzonder de AF-eye functie, het stabilisatiesysteem in de body, de helderheid en diepte van de kleuren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitermate tevreden!

Alleen behuizing 01-06-2019 door Martjuhh

Ik heb de camera nu 3 weken in bezit. Heb hem gekocht als opvolger van mijn sony a5100, en er een sony 24-240 lens bij. Echt heel tevreden over de foto's die ik er mee gemaakt heb. Zowel qua scherpte en mogelijkheden een geweldige upgrade.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Wat een supersnelle autofocus !

Alleen behuizing 24-05-2019

Nu ruim een week aan het spelen met m'n Sony A7III en raak steeds meer onder de indruk van deze camera. Wel een klus om alles naar je eigen voorkeur in te stellen....

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige scherpte en AF

Alleen behuizing 24-05-2019 door Wim 63

Fantastische camera. Geweldige scherpte en AF. Jammer dat hij icm mijn LA-EA4 adapter geen eye-AF heeft en ik niet alle AF-punten kan gebruiken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer tevredenstellend!

Alleen behuizing 20-05-2019 door Ad Senior

Goed te hanteren, voor mijn formaat handen is de grip perfect. Lekker snelle AF in combinatie met goede objectieven al helemáál. Uiteraard biedt deze Full Frame camera mij alle mogelijkheden die ik no9dig heb en nog héél veel meer! Kortom, ... ik ben zeer tevreden!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super camera

Alleen behuizing 20-05-2019

Hiervoor had ik de a7rii Nu wat minder pixels maar veel meer camera, vooral de batterij ben ik erg blij mee, en wat een super autofocussysteem zo snel zeker na update.. erug blij mee , ga vele mooie plaatjes schieten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Maakt de reputatie en reviews waar

Alleen behuizing 17-05-2019

Na veel lezen en voorbeeld afbeeldingen bekeken te hebben gekozen voor deze camera. Samen met de 24-105mm lens en 70 mm f 2.8 van Sigma. Ontzettend blij met de plaatjes die ik in eerste week dat ik hem heb gemaakt heb.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldige camera

Alleen behuizing 13-05-2019 door Phil 1686

Zeer tevreden met de eyefocus xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

lichtgewicht

Alleen behuizing 11-05-2019 door janfotos

Pas vandaag eerste gebruik, weet nog bitter weinig over het toestel

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super veel mogelijkheden!

Alleen behuizing 11-05-2019 door Koningrenzo

Mooie allround foto/film camera met erg veel opties die vrij makkelijk te gebruiken zijn.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Topcamera

Alleen behuizing 07-05-2019

Nu een week in mijn bezit. De eerste indrukken zijn zeer bemoedigend. Hier ga ik geen spijt van krijgen, 40 jaar fanatiek Canon fan geweest.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Beste camera ooit!

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 02-05-2019 door Famvliet

Vorige maand gekocht en meteen ‘verkocht’. Prachtige kleuren en uitstekende diepte.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super compleet

Alleen behuizing 26-04-2019 door Herman62

Heb de camera sinds een paar uur in mijn bezit, ben nog bezig het menu door te lopen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekend!

Alleen behuizing 08-04-2019 door Martin1970

Nu een paar weken in bezit. Begin was even wennen, maar eenmaal gewend zeer blij mee. Mooie beelden, details zijn uitstekend, ook bij hogere ISO's.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Fantastische systeemcamera

Alleen behuizing 03-04-2019 door Wil123

Ik ben overgestapt van de A7II naar de A7III en deze bevalt super goed. De camera is lekker snel, heeft een touchscreen dat makkelijk is bij het scherpstellen en de beeldkwaliteit is toppie!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top camera maar vreselijke wifi

Alleen behuizing 21-03-2019 door Jannev

Ik heb hem vorige maand gekocht en ik ben er super tevreden mee. 1 slecht punt is dat de wifi om het toestel met je gsm te verbinden verschrikkelijk slecht werkt! Jammer dat er geen dubbele exposure op staat.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastische camera!

Alleen behuizing 13-03-2019 door Martijn40

Pas in gebruik, ik ben geen pro en nog veel te leren, maar wat een fantastische camera is dit! Snelle autofocus, super viewfinder en mooie lenze voor te krijgen. Verder niet te zwaar en compact genoeg. Aanrader.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldige autofocus

Alleen behuizing 12-03-2019 door Poekenees

Na twee dagen studie ontdekt de vele mogelijkheden van dit toestel

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

super all-round camera

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 12-03-2019 door trikke76

super all round camera met groot dynamisch bereik en een gamma aan super scherpe lenzen en 3rd party lenzen. Het enigste dat ontbreekt is een goede weather sealing en wat speciaal lenzen zoals tilt-shift

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Nog meer vooruitgang in techniek en kwaliteit!

Alleen behuizing 06-03-2019 door Antoon ag

Paar weken geleden gekocht. Ik wilde nog meer snelheid en verbeteringen voor mijn natuur- en landschapsfotografie.. Nou dat biedt deze camera. Bij donkere weer zoals nu geen moeite, geen pixels I< heb nog lang niet alle mogelijkheden ontdekt maar ben nu al superblij met deze aanschaf.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Ben in voor een systeemcamera. Gewend aan A7.

Alleen behuizing 27-02-2019 door tonnie35

Ik heb de A7II ingeruild voor de A7III. Camera past bij mij. Ik fotografeer graag met prime-objectieven.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig!? Niet helemaal

Alleen behuizing 23-02-2019 door Colt83

Ik fotografeer nu twee maanden met deze camera. Het was wennen, maar ik kan er nu meer overweg. Met weinig licht kan je nog fraaie foto's maken. Top. Ik loop alleen tegen de grenzen van de vaak bejubelde autofocus aan. Bij situaties met veel en weinig contrast stelt de camera niet scherp. (5% van de situaties). Een voorbeeld heb ik bijgevoegd. Gelukkig is de handmatige scherpstelling erg vriendelijk in het gebruik. Verder laat de autofocus zich met moeite sturen naar het voorwerp dat je scherp wil hebben.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Wat een heerlijke camera!

Alleen behuizing 23-02-2019 door Miek64

Heerlijke camera! Nu een maandje in gebruik. In het begin is elke camera wennen maar ben er al aardig vertrouwd mee! Intuïtieve uitvoering. Zo veel mogelijkheden! ik heb nog niet alles uitgeprobeerd

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede camera, slechte app Play Memories

Alleen behuizing 21-02-2019 door Johan56

Het valt mij zwaar tegen de app Play memories: 1. Geen constante verbinding met bluetooth tbv locatie vastlegging GPS. Camera even uit verbinding verbroken en hersteld zich niet automatisch. (doet wel mijn Nikon met Snapbridge) 2. gebruiksonvriendelijke app om fotoos te downloaden; wifi goed / slechte selectie te maken om meerdere fotoos te downloaden. (ook daar is Snapbridge veel beter in: je krijgt een totaal overzicht en dan aanklikken welke fotoos je wil downloaden) Kan niet met Play memories!!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Overstap van dSLR naar de Sony A7 III

Alleen behuizing 17-02-2019 door AngeloMichel

Foto kwaliteit is uitstekend. Settings zijn overweldigend maar erg fijn. Je kan alles instellen naar wens. RAW support erg jammer (ik heb een originele Lightroom licentie die nu waardeloos is). Eye AF is de beste feature.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch toestel

Alleen behuizing 02-02-2019 door Ronan33

Ik heb dit toestel eind vorig jaar gekocht en ik ben er zeer tevreden over.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mijn 7 III kan geweldig veel, veel meer dan ikzelf

Alleen behuizing 28-01-2019 door Densmie

Ik gebruik deze camera nu zo’n 3 maand en heb nogal wat kunnen oefenen in donker herfstweer en onlangs met het sneeuwtapijt. En ook met verschillende lenzen. Hij is vrij intuïtief en ook in de ‘ik regel alles zelf’-stand zijn veel mogelijkheden. En door het geringe gewicht pak ik de 7 III zowat altijd mee in mijn schoudertas. Hij heeft 1 nadeel: de beperkte beweeglijkheid van het scherm. Hopelijk gaat dat in de 7S III beter zijn.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige camera!!

Alleen behuizing 25-01-2019 door SamSam89

Ik heb de Sony a7 III in september gekocht om meteen uit te kunnen testen tijdens mijn reis door Canada. Ik heb altijd Nikon camera's in mijn bezit gehad maar heb uiteindelijk toch een overstap gemaakt naar Sony voor een fulframe camera. Wat een hoeveelheid mogelijkheden en functies heeft deze camera. Ik vind de vele mogelijkheden en functies op de camera erg fijn al ben ik soms wel aan het zoeken tussen al die opties. Gelukkig kun kun je je eigen menu maken, onder deze tab heb je al jouw favoriete instellingen direct bij de hand! Wat ik persoonlijk ook wel erg handig vind. De foto's kun je op de camera zelf ook meteen beoordelen met sterren, als je deze foto's later inlaad in Adobe Bridge staat de beoordeling er meteen bij. Dit scheelt een hoop zoekwerk naar de perfecte foto's die je gemaakt hebt. De gebruiksvriendelijkheid van de camera vind ik echt super! Mede doordat je zelfs alle knopjes op de body naar eigen wens een functie kunt geven. De camera is dus helemaal in te stellen naar hoe je zelf graag werkt met de functieknoppen. Wat voor mij ook erg belangrijk is, is de mogelijkheid van de camera om met je telefoon te verbinden. Foto's zijn dus direct over te zetten met de PlayMemories app, tevens kan je de camera vanuit die app ook bedienen, waardoor je bijvoorbeeld geen afstandsbediening hoeft te kopen. De accuduur is wat mij betreft erg goed, ik heb er meteen een reserve accu bij gekocht voor het geval de ene accu leeg raakt. Maar de accu's gaan zo lang mee dat ik de reserve accu niet eens heb hoeven gebruiken als ik onderweg was. Enige vind ik dat je geen externe accu-lader bij de camer meegeleverd krijgt. Die moet je los kopen, of de accu opladen met een kabel terwijl hij nog in de camera zit. Dit duurt erg lang en ik vond het niet echt een prettig idee dat ik de camera tijdens het opladen van een accu niet zou kunnen gebruiken om te forograferen. Met de externe lader is de accu wel zo weer opgeladen, maar dan moet je helaas een aardig bedrag bij betalen! Oja, het opklapbaar scherm vind ik erg prettig voor fotografie laag bij de grond. Enige punt is dat deze alleen horizontaal uit geklapt kan worden en daardoor wat beperkt is in bewegingsvrijheid. Neemt niet weg dat het nog steeds erg fijn is, bij mijn vorige camera heb ik dat echt gemist. Beeldkwaliteit is perfect, ik verbaas me serieus nog elke keer over hoeveel informatie deze camera opslaat in de lichte of donkere delen van een foto. Als je denkt dat de foto overbelicht is kan je nog bizar veel terughalen, en hetzelfde geld dus ook voor onderbelichte foto's.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Grandioos!

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 24-01-2019

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de beelden die ik tot nu toe heb geschoten met deze camera en lens.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Veel mogelijkheden!

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 22-01-2019 door EdBak

Gekocht voor fotografie en filmen een echte allrounder. Zeer tevreden mee en geheel naar wens in te stellen onder de voorkeurs knoppen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch n buitegewoon toestel.

Alleen behuizing 21-01-2019 door Roboron74

Gewoon perfect in al haar facetten. Ook in het gebruiksgemak.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0