Verkrijgbaar vanaf

€ 2.300,00

(inclusief BTW)
48

4.7 gebaseerd op 48 klantbeoordelingen

36
10
2
0
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

49 klantbeoordelingen

2 Modellen

Modellen

0

Wat een heerlijke camera!

Alleen behuizing 23-02-2019 door Miek64

Heerlijke camera! Nu een maandje in gebruik. In het begin is elke camera wennen maar ben er al aardig vertrouwd mee! Intuïtieve uitvoering. Zo veel mogelijkheden! ik heb nog niet alles uitgeprobeerd

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede camera, slechte app Play Memories

Alleen behuizing 21-02-2019 door Johan56

Het valt mij zwaar tegen de app Play memories: 1. Geen constante verbinding met bluetooth tbv locatie vastlegging GPS. Camera even uit verbinding verbroken en hersteld zich niet automatisch. (doet wel mijn Nikon met Snapbridge) 2. gebruiksonvriendelijke app om fotoos te downloaden; wifi goed / slechte selectie te maken om meerdere fotoos te downloaden. (ook daar is Snapbridge veel beter in: je krijgt een totaal overzicht en dan aanklikken welke fotoos je wil downloaden) Kan niet met Play memories!!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Overstap van dSLR naar de Sony A7 III

Alleen behuizing 17-02-2019 door AngeloMichel

Foto kwaliteit is uitstekend. Settings zijn overweldigend maar erg fijn. Je kan alles instellen naar wens. RAW support erg jammer (ik heb een originele Lightroom licentie die nu waardeloos is). Eye AF is de beste feature.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch toestel

Alleen behuizing 02-02-2019 door Ronan33

Ik heb dit toestel eind vorig jaar gekocht en ik ben er zeer tevreden over.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mijn 7 III kan geweldig veel, veel meer dan ikzelf

Alleen behuizing 28-01-2019 door Densmie

Ik gebruik deze camera nu zo’n 3 maand en heb nogal wat kunnen oefenen in donker herfstweer en onlangs met het sneeuwtapijt. En ook met verschillende lenzen. Hij is vrij intuïtief en ook in de ‘ik regel alles zelf’-stand zijn veel mogelijkheden. En door het geringe gewicht pak ik de 7 III zowat altijd mee in mijn schoudertas. Hij heeft 1 nadeel: de beperkte beweeglijkheid van het scherm. Hopelijk gaat dat in de 7S III beter zijn.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige camera!!

Alleen behuizing 25-01-2019 door SamSam89

Ik heb de Sony a7 III in september gekocht om meteen uit te kunnen testen tijdens mijn reis door Canada. Ik heb altijd Nikon camera's in mijn bezit gehad maar heb uiteindelijk toch een overstap gemaakt naar Sony voor een fulframe camera. Wat een hoeveelheid mogelijkheden en functies heeft deze camera. Ik vind de vele mogelijkheden en functies op de camera erg fijn al ben ik soms wel aan het zoeken tussen al die opties. Gelukkig kun kun je je eigen menu maken, onder deze tab heb je al jouw favoriete instellingen direct bij de hand! Wat ik persoonlijk ook wel erg handig vind. De foto's kun je op de camera zelf ook meteen beoordelen met sterren, als je deze foto's later inlaad in Adobe Bridge staat de beoordeling er meteen bij. Dit scheelt een hoop zoekwerk naar de perfecte foto's die je gemaakt hebt. De gebruiksvriendelijkheid van de camera vind ik echt super! Mede doordat je zelfs alle knopjes op de body naar eigen wens een functie kunt geven. De camera is dus helemaal in te stellen naar hoe je zelf graag werkt met de functieknoppen. Wat voor mij ook erg belangrijk is, is de mogelijkheid van de camera om met je telefoon te verbinden. Foto's zijn dus direct over te zetten met de PlayMemories app, tevens kan je de camera vanuit die app ook bedienen, waardoor je bijvoorbeeld geen afstandsbediening hoeft te kopen. De accuduur is wat mij betreft erg goed, ik heb er meteen een reserve accu bij gekocht voor het geval de ene accu leeg raakt. Maar de accu's gaan zo lang mee dat ik de reserve accu niet eens heb hoeven gebruiken als ik onderweg was. Enige vind ik dat je geen externe accu-lader bij de camer meegeleverd krijgt. Die moet je los kopen, of de accu opladen met een kabel terwijl hij nog in de camera zit. Dit duurt erg lang en ik vond het niet echt een prettig idee dat ik de camera tijdens het opladen van een accu niet zou kunnen gebruiken om te forograferen. Met de externe lader is de accu wel zo weer opgeladen, maar dan moet je helaas een aardig bedrag bij betalen! Oja, het opklapbaar scherm vind ik erg prettig voor fotografie laag bij de grond. Enige punt is dat deze alleen horizontaal uit geklapt kan worden en daardoor wat beperkt is in bewegingsvrijheid. Neemt niet weg dat het nog steeds erg fijn is, bij mijn vorige camera heb ik dat echt gemist. Beeldkwaliteit is perfect, ik verbaas me serieus nog elke keer over hoeveel informatie deze camera opslaat in de lichte of donkere delen van een foto. Als je denkt dat de foto overbelicht is kan je nog bizar veel terughalen, en hetzelfde geld dus ook voor onderbelichte foto's.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Grandioos!

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 24-01-2019

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de beelden die ik tot nu toe heb geschoten met deze camera en lens.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Veel mogelijkheden!

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 22-01-2019 door EdBak

Gekocht voor fotografie en filmen een echte allrounder. Zeer tevreden mee en geheel naar wens in te stellen onder de voorkeurs knoppen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch n buitegewoon toestel.

Alleen behuizing 21-01-2019 door Roboron74

Gewoon perfect in al haar facetten. Ook in het gebruiksgemak.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig apparaat

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 17-01-2019 door Ina MT

Sinds 2 weken in bezit van deze camera, lang naar gezocht maar voldoet aan mijn wensen. Belichting, Iso waarde en gebruiksvriendelijk. Vandaag de Lens SEL 70200 GM aangeschaft. Perfecte combinatie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi professionele camera

Alleen behuizing 16-01-2019 door Lenemie65

Ik kocht het onlangs en moet de gesofistikeerde functies nog leren kennen. Maar ik ben zeer tevreden dat ik het mij aangeschaft heb

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Beelden van prima kwaliteit

Alleen behuizing 15-01-2019 door dbr2019

Na een voortreffelijke ervaring met de mirrorless A6300 was de A7M3 de logisch volgende stap... Met de samen aangekochte FE 1.4/85 GM lens maakt de camera beelden van een indrukwekkende kwaliteit: kleur, scherpte, relief... Het extra gewicht neem ik er graag bij...

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een beest van een camera

Alleen behuizing 23-12-2018 door TV ned

Als fervent Canon gebruiker, camera's en objectieven , heb ik onlangs alles verkocht en ben volledig overgestapt op Sony. Het is voor ons elke dag een feest als we naar de resultaten kijken. Buitengewoon tevreden, moest wel even aan het menu wennen. Maar na een paar weken is dat geen probleem meer.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

super camera

Alleen behuizing 21-12-2018 door CorWeert

Heb deze net ,weet zeker dat het , voor de nr 1 blijft.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ongelooflijke scherpe beelden

Alleen behuizing 20-12-2018 door Carine58

Heel tevreden, alleen had ik meer van het filmen verwacht.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super mooie foto's gemaakt met deze nieuwe camera

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 10-12-2018 door Wimkneip105

Ik heb de camera nu twee weken en zeer tevreden ik heb ook een canon EOS 5d maar deze blijft nu in de tas

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige camera

Alleen behuizing 05-12-2018

Alles is perfect, goede scherpte, prima kwaliteit en gebruiksgemak.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beest van een camera

Alleen behuizing 26-11-2018 door decay

Fantastische supercamera met ontelbare mogelijkheden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

toppie

Alleen behuizing 02-11-2018 door Peers Gh

na uitgebreide product vergelijkingen gekocht bij Foto Robert in Kortrijk omwille van de service en productkennis van het verkooppersoneel. Zeer tevreden van de snelle AF. De compacte body van de Sony7III is ideaal om mee te nemen op motorreizen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top product!

Alleen behuizing 30-10-2018 door Remcovic

Voelt goed in de hand, mooie upgrade van mijn Canon 5D Mkiii

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische camera

Alleen behuizing 29-10-2018 door Coron

Nu 2 weken mee aan de slag voornamelijk sportfotografie en ik moet zeggen in een woord fantastisch.Scherpe foto's !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

scoort op alle punten

Alleen behuizing 17-10-2018 door Wolf2

Vorige maand aangeschaft. prima beeldkwaliteit, zeer goede autofocus en super weinig ruis zelfs bij hoge ISO.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige camera

Alleen behuizing 15-10-2018 door Hendrika

Heb deze camera in juni gekocht en heb er al heel veel mooie scherpe foto's mee kunnen maken. De camera is snel en handzaam. Duidelijke gebruiksaanwijzing en geweldige lenzen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige camera!

Alleen behuizing 12-10-2018 door BabetteVE

Ik heb deze body+Kitlens en Sigma 50 mm F/1.4 nu ongeveer twee maanden. Als eerste is de prijs-kwaliteit verhouding echt goed. Het ISO bereik is groot, waarbij ook de hogere waarden nog prima te gebruiken zijn. Erg fijn ook dat het bij ISO 50 begint. De full-frame sensor zorgt voor goede beelden. Zowel de JPG en RAW foto's zijn zeer goed. Behoorlijk 'zwaar' ook, maar alles voor de kwaliteit. (Er zijn dus ook hele goede prints mee te maken). (En eventueel kun je ook voor gecomprimeerde raw bestanden gaan, dat scheelt al). Ook de kwaliteit van de zoeker en het LCD-scherm zijn erg goed. De camera is snel en kan veel verwerken waardoor hij ook voor de sportfotografie erg fijn is. De autofocus is snel en behoorlijk nauwkeurig. Snelle aanpassingen in de focus kun je ook maken door op het lcd-scherm te tikken op 'de plaats van'. Werkt heel fijn in sommige rustige situaties. Continue foto's maken is hemels. Hij heeft een heel aantal snelheidsmogelijkheden en ik heb nog niet meegemaakt dat hij me even liet wachten. Hij kan in niet-gecomprimeerde raw stand tot 40 foto's vastleggen. (En meer vast ook niet). Ook de accus gaat, vooral voor dergelijke camera's, prettig lang mee. De ergonomie en uiterlijk spraken mij erg aan, maar dat is vooral iets persoonlijks. Het enigste kleine dingetje hiermee is dat ik soms nog wel eens met mijn hand/vinger voor het ledje van de auto-scherpstelling zit waardoor hij het wat lastiger vindt. Maar daar kun je rekening mee houden. De body is redelijk robuust maar toch niet te zwaar. Heel veel instelmogelijkheden, wat ook wel te verwachten is. Alles is vrij gemakkelijk te vinden en uiteraard kun je flink wat knopjes naar voorkeur instellen. Ik heb een klein beetje geëxperimenteerd met video's en één ding was me zeker duidelijk: De kwaliteit laat weinig te wensen over. Wat ook wel leuk is is dat Sony de ruisreductie achterwege heeft gelaten. Want de ruisreductie in-camera levert slechtere beelden op dan wanneer je dat achteraf aanpast in bijvoorbeeld Lightroom of Photoshop. En voor de natuurfotografen onder ons, de camera is ook op stil te zetten, en dan is hij ook écht stil. Verder heeft hij her en der erg handige dingen tussen de instellingen staan die het gebruiksgemak en de algehele prestaties nog beter maken. Ik gebruik de camera zowel hobbymatig als voor mijn MBO-4 Fotografie studie. Daarnaast komt er langzaam ook werk bij. Ik heb hem met de bedoeling gekocht dat ik, vooral op technisch gebied, een poos vooruit kan. En dat is zeker het geval. Ik kan eigenlijk geen minpunten bedenken. Ik zou iedereen die zijn/haar beelden naar een hoger niveau willen brengen, of gewoon op zoek zijn naar goed waar voor hun geld, de a7iii aan willen raden. Als laatst zou ik nog even willen zeggen, voor de mensen die twijfelen tussen spiegelreflex en systeem. Systeemcamera's hebben de toekomst. De ontwikkelingen gaan razendsnel en ook komen er ook steeds meer objectieven bij. Al met al een geweldige aankoop waar ik nooit spijt van ga krijgen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0