Verkrijgbaar vanaf

€ 2.300,00

(inclusief btw)
169

4.7 gebaseerd op 169 klantbeoordelingen

128
35
4
2
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

169 klantbeoordelingen

2 Modellen

Modellen

0

Een erg complete hybride camera

Alleen behuizing 15-05-2020 door Franzzje

Na lang wikken en wegen besloten om van Canon over te stappen naar Sony. Ik ben professioneel Fotograaf & Videograaf en vooral de video functies van deze camera hebben mij doen besluiten over te stappen. De camera is gigantisch scherp en produceert een erg gebalanceerd beeld. In low-light situaties is deze camera ongeëvenaard, hoge Iso waarden zorgen voor geen tot zeer weinig ruis. (niks wat in post niet te fixen is). AANRADER! Het enige wat ik mis aan de camera is een 10bit ondersteuning, of deze nou intern of via een externe recorder is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldige camera voor mij

Alleen behuizing 14-05-2020

Camera presteert geheel volgens verwachting (of zelfs beter)

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony A7III

Alleen behuizing 08-05-2020 door Fromanofski

Een aantal jaar geleden maakte ik de overstap van mijn Canon 80D naar de A7III. Het was en is nog een van de beste beslissingen die ik heb genomen. Het is een future proof, veelzijdige fullframe camera.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Wat een hoeveelheid nieuwe mogelijkheden.

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 07-05-2020 door lemmobbo

Na enkel maanden nog druk doende om de juiste instellingen bij de zich op dat moment voordoende omstandigheden te kiezen. De eerste resultaten zijn erg hoopgevend.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed merk

Alleen behuizing 05-05-2020 door Mtetol

Maakt mooie foto’s PAL mis in meerderen keuzen dan in NTSC

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Top camera, genot om mee te werken

Alleen behuizing 30-04-2020 door Sticks1512

Ik ben heel erg tevreden met deze camera zeker samen met de Sony 85mm f1.8 lens. Scherpstelling werkt goed en snel. De camera ligt lekker in de hand, voelt stabiel aan en de beeldkwaliteit is subliem

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekende camera, niet makkelijk in gebruik

Alleen behuizing 25-04-2020 door RobsReality

Qua fotoresultaten ben ik zeer tevreden. De foto's zijn prachtig en uitermate scherp, maar ik vind de bedieningsinstructies en de handleiding erg lastig te gebruiken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

sony

Alleen behuizing 27-03-2020 door chrisstessens

Overstap van canon 5D IV, er zijn grote pluspunten aan de sony (bv beeldkwaliteit) , maar het gebruiksgemak is op de 5D beter. Een grote hindernis is bv het focus punt zoeken. Je kan deze niet van kleur veranderen en bij concerten zie ik nooit waar mijn punt zich bevind. Als ik het gevonden heb ik de actie over . :-( Het toestel ligt ook niet zo goed in de hand, waardoor ik soms foute instellingen aanpas

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Redelijk

0

1

0

Super scherp en gebruiksvriendelijk!

Alleen behuizing 22-03-2020 door Willemyn

Gebruiksvriendelijk, mooi scherp beeld van video's en foto's. Jammer is dat je het schermpje niet kan draaien naar selfiestand.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldige beeldkwaliteit

Alleen behuizing 16-03-2020 door soete

gekocht, gefilmd en zeer tevreden over de kwaliteit met name in het donker

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Excellent camera with a serious sealing problem.

Alleen behuizing 11-03-2020 door L Studio

Excellent camera, great specifications, great sensor, easy to use after some getting used to. This bosy is used professionally and performs great. There is one considerable problem with the design: the body draws in dust like no other camera i've used. Working in a desert environment proved to be undoable, there was too much dust entering the body. Within 10-15 minutes of working the sensor would need cleaning. The cause could be the kit lens or the body, this i can't confirm. So overall i'm very happy i moved to sony cameras but the bad weathersealing makes this a camera that i can't rely on 100% for professional use. I hope the sealing design is changed soon.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super in donkere omgevingen

Alleen behuizing 10-03-2020 door theaterfotograaf

Als theaterfotograaf heel goed toestel in lichtarme omstandigheden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldig dynamisch bereik

Alleen behuizing 08-03-2020 door leikew

Ik heb deze camera aangeschaf om normaal met 2 camera's op pad ga, maar door ziekte deze niet allemaal kan meenemen. Ik heb alles ingeruild en op advies van e verkoper deze geweldige camera gekocht met een 24-240mm lens. Nu heb ik snelheid en full-fame en bereik op een apparaat .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

zalige autofocus

Alleen behuizing 25-02-2020 door sergio_c

Vorige maand deze camera aangeschaft, Heb hem nog niet optimaal kunnen gebruiken. Maar de shoots die ik er al mee gedaan heb zijn geweldig!! Een zeer goede autofocus. haarscherpe beelden, tot nu toe gewoon een zalige camera!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top camera

Alleen behuizing 24-02-2020

Ik ben er erg tevreden mee echt een top camera zal het zeker aan anderen aanraden

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super camera, alleskunner, technisch hoogstandje

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 09-02-2020 door Sjoerd57

Kortgeleden gekocht, super kwaliteit, zeer veel mogelijkheden, prima foto's en films

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super handig & licht gewicht

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 07-02-2020 door HugoElebaut

Bijna 2 maanden heb ik dit toestel en ban er méér dan tevreden over! Ik kocht het vooral in functie van filmen, maar ook supergemak van het fotograferen wordt nóg leuker. Ik heb mij wat meer toegelegd op de belichtingsdriehoek en met deze a7iii kan je de instellingen bliksemsnel aanpassen. Daar waar mijn vorig toestel (spiegelreflex) steeds op auto stond, gebruik ik nu nagenoeg steeds Manueel. Al durf ik voor "candid" fotografie al eens terugvallen op de autofunctie, die ook bliksemsnel reageert en scherp stelt. Is de lens die je hebt nèt iets te kort? Met 1 knip maak je van je "full" een "cropped sensor" en krijg je meteen 1,5 maal meer mm..... en voor de instructies staat het web (youtube) vol van instructievideo's die mij meteen op weg helpen!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Nieuw

Alleen behuizing 04-02-2020 door heibloem

Na de koop meteen gaan inlezen en de instellingen naar mijn wens aangepast. Ben gaan fotograferen in de bos en in het dorp met deze resultaten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

1

0

geweldig

Alleen behuizing 03-02-2020 door pradeepan

Een uitermate fijne camera. Snel en kwalitatief aan de top.snelle autofocus.. Ik gebruik als bruidsfotograaf .Paar fotos gemaakt tot nu toe, en ze zijn schitterend. Dit is een hele fijne camera om prachtige fotos mee te maken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

belangrijk

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 01-02-2020 door rvancann

Is pas een korte tijd in mijn bezit. Ik experimeteer er nog Mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Geweldige camera

Alleen behuizing 28-01-2020 door Rasoel

Super tevreden met de aankoop. Ben benieuwd naar de A7SIII

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Geweldige kenmerken.

Alleen behuizing 27-01-2020 door lavol70

Geld voor kwaliteit! En daarmee bedoel ik in alle opzichten!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige kwaliteiten in low light situaties.

Alleen behuizing 26-01-2020

Ik heb al meerdere camera's van Sony maar de mark iii presteert geweldig in low light situaties. De automatische oogdetectie werkt ook perfect en maakt het zelf bewegen of bewegen van model een stuk makkelijker om de autofocus precies op het oog te houden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische camera

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 25-01-2020

Ik kocht vorig jaar de A7II omdat ik de III te duur vond. Verkeerde bezuiniging!!! Ik heb op 2 weken tijd de III al meer vastgehad dan de II in een heel jaar. Een fantastische camera die ik van harte aanbeveel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige camera

Alleen behuizing 22-01-2020

Had al een Sony 7markIII, heb er daarom nog 1 aangeschaft, erg blij mee!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Epic piece of equipment!

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 21-01-2020

If you're on the edge of buying this, just buy it already. With a good lens you won't regret it a single moment!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima camera!

Alleen behuizing 20-01-2020 door Japiooo

Begin december heb ik deze A7 iii aangeschaft. De beeldkwaliteit van de camera heeft me in positieve zin verrast. Wat een prachtige beelden levert deze camera. Ondanks het compacte formaat van de camera is het met de ergonomie dik in orde. De koppen zijn bijvoorbeeld goed te vinden. Helaas heeft Sony in deze camera nog geen nieuw menu geintroduceerd. Hierdoor is het regelmatig lang zoeken naar de juiste menu instelling. Dit is in mijn optiek iets dat Sony gemakkelijk zou kunnen oplossen door een meer logische indeling in tabbladen te maken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Best Quality

Alleen behuizing 18-01-2020 door Widagdo

Since i have this camera my live became more beautiful

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Echt een fijne camera.

Alleen behuizing 17-01-2020

Ik werk altijd met lichtsterke vaste lenzen met weinig scherptediepte. Het is voor het eerst dat ik een autofocus systeem gebruik dat betere resultaten geeft dan mijn eigen handbediening!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige camera! Gezichts- en oogherkenning top!

Alleen behuizing 13-01-2020

Leuke camera, licht goed in de hand. Focuspunten zijn geweldig!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige camera

Alleen behuizing 11-01-2020 door Thiboe

Soms het gevoel dat foto's veel ruis opleveren en soms weer niet. Voor de rest top toestel!

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische camera

Alleen behuizing 11-01-2020 door JobiensFocus

Prachtige camera met onwijs veel opties. Met deze camera kan ik mezelf als hobbyfotograaf echt ontwikkelen tot meer professionaliteit! Dankzij het formaat en gewicht van de camera neem ik 'm veel makkelijker met me mee. Het kantelbare scherm gebruik ik ook vaak bij het fotograferen van kleine hondjes. Tot nu toe ontzettend tevreden met deze camera, maar heb nog lang niet alle functies uitgevogeld!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige upgrade

Alleen behuizing 10-01-2020 door Ajr67

Al 5 jaar fan van de a6000. Nu dan de a7iii. Wat een upgrade. Heel tevreden over de resultaten. Geweldige lichtgevoeligheid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Eenvoudige bediening

Alleen behuizing 08-01-2020 door CSwen

Vorige maand gekocht. Mijn andere camera was ook een Sony, dus was ik gauw aan de 7 gewend.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

valt mee

Alleen behuizing 07-01-2020 door xaverio

ik heb de camera nu een maand en ik ben er niet tevreden over, de auto focus van de camera is unreliable. De eye auto focus ben ik helemaal niet over te spreken, ik krijg out of focus shots bij stilstaande mensen

Beeldkwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Beste all-round camera die ik heb mogen gebruiken!

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 07-01-2020 door Pieter2804

2 maanden geleden heb ik de Sony A7III gekocht. Wat ben ik er blij mee. De accuduur is geweldig, ik kan zo een dag shooten op 1 batterij, en de 4k opnamemogelijkheid voor video is fenomenaal. Het is een geweldige camera voor de intermediate fotograaf, en een waardevol item in mijn toolkit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Vooruitgang op alle vlakken

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 03-01-2020 door dewitte77

Komende van een aps-c a77ii zijn de verwachtingen helemaal ingelost. De vooruitgang inzake beeldkwaliteit en vooral autofocus zorgt voor eenvoudiger gebruik bij slechte verlichting, ook met de kit-lens (28-70). De eye-af bij dieren werkt fantastisch en de stille sluiter stoort ook minder. Er zijn net genoeg knopjes om de camera perfect in te stellen voor mijn gebruik. Snel de lens-collectie uitbreiden!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldige performantie !

Alleen behuizing 02-01-2020

prima prestaties, ligt goed in de hand, veel functieknoppen logisch geplaatst, snel parameters aanpassen is geen probleem, menu vrij intuitief

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekend en professioneel toestel

Alleen behuizing 02-01-2020 door G_VanRanst

Ik heb de Alpha 7 III nu een maand en heb het toestel op reis in verschillende situaties kunnen uitproberen. In het algemeen ben ik zeer tevreden en blijkt de ervaring van Sony met systeemcamera's duidelijk. Alle voordelen van het wegvallen van de spiegel worden benut, bv. voor de AF, scène herkenning en stille sluiter. De A7 III schiet zeer mooie beelden in verschillende situaties, inclusief met weinig tot zeer weinig licht. Opvallend is hoe vooral ook kleuren mooi worden bewaard en hoe tegenlicht geen probleem vormt (integendeel, voor ietwat meer artistieke foto's). Men had me gewaarschuwd voor het menu. Dit kan inderdaad eerst overweldigend lijken, maar went redelijk snel. Vaak gebruikte opties kunnen aan daarvoor voorziene toetsen worden toegewezen. Voor wie wil overschakelen naar een systeemcamera, is de A7 III zeker een aanrader en een toptoestel in zijn prijsklasse.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super camera!

Alleen behuizing 01-01-2020 door MichafleX

Recent over gestapt naar fulframe. Keuze was moeilijk, maar is de Sony A7 III geworden. Ben echt tevreden!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Dijk van een camera

Alleen behuizing 29-12-2019 door ANDRE PHOTOGRAPHY

De Rolls-Royce onder de Sony wat betreft systeem camera’s

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Betaalbare full-frame camera.

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 10-12-2019 door lucky99

Ik heb deze camera gekocht als upgrade voor mijn Sony A6000. Door mijn ervaringen met de A6000, waarvan ik trouwens heel tevreden ben, was de aanpassing naar de A7m3 niet zo moeilijk. Prachtige scherpe foto's. Vooral de "Eye Autofocus" vind ik geweldig. Zeer tevreden met mijn aankoop.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Grote stap voorwaarts vanaf A7 mk1

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 10-12-2019 door Goedhart

Verbeteringen vs de originele A7 zijn extreem waardevol: in body stabilisatie, veel betere batterijduur, autofocus veel sneller en meer betrouwbaar, ergonomie van de body beter, handiger indeling knoppen, beeldkwaliteit bij weinig licht en zeker ook auto ISO implementatie. Heel blij met toestel.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super fijne camera

Alleen behuizing 08-12-2019 door IngeKorver

Vorige maand de Sony A7III aangeschaft en het is een erg fijne camera. Na jaren Canon gebruikt te hebben was het even wennen, maar het was al snel vertrouwd. Snel, scherp, stil, hele verbetering!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

belevenis

Alleen behuizing 06-12-2019

Eind november gekocht, zeer mooie camera en ik moet nog veel aanleren. Een gebruiksaanwijzing zou uitgebreider moeten zijn.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Terug van weggeweest

Alleen behuizing 06-12-2019

Ik fotografeerde vroeger ook al met Sony maar toen ik vorig jaar overstapte naar een systeemcamera liet ik me verleiden om over te stappen naar een ander merk. Dat was een foute beslissing. Dus de hele handel ingeruild en terug overgestapt naar Sony.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede allrounder

Alleen behuizing 02-12-2019 door Tbone66

Goede camera met heel wat mogelijkheden, maar waarom moet die vieuwfinder zo slecht zijn.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prachtige beeldkwaliteit in alle omstandigheden.

Alleen behuizing 01-12-2019

Met dit toestel maak ik de overstap van een dx-sensor spiegelreflex met 18-200 lens naar een full-frame systeemcamera met 24-105 F4 lens. Ik boet wel wat in wat betreft zoombereik maar de beeldkwaliteit is verbluffend in alle omstandigheden. Indien nodig kan je nog perfect bijsnijden. Dit maakt het een sterke allrounder. Een duurder toestel is voor een hobby-fotograaf echt niet nodig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige camera, met hele fijn AF.

Alleen behuizing 29-11-2019

Begin dit jaar heb ik mijn eerste Sony gekocht. Zoveel meer bruikbare beelden. Inmiddels ben ik helemaal overgestapt.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldige kenmerken

Alleen behuizing 25-11-2019

ik bezit dit toestel nu sinds een jaar en ben er ten zeerste tevreden mee

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Meer dan dat ik werwachtte.

Alleen behuizing 23-11-2019 door Rinus55

Upgrate van A7 naar A7m3 had ik veel eerder moeten doen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie Upgrade van A7 mk1 naar Mk3

Alleen behuizing 09-11-2019

Vond het verschil a7i met de a7 ii niet groot genoeg, maar tov de mkiii echt wel een stap vooruit!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Ultimate stabilization and low light pro

Alleen behuizing 23-10-2019 door Marchtech

Recent deze camera gekocht en nu al enorm onder de indruk ! Ik kan niet wachten om hem nog meer uit te testen. Je kan hem volledig instellen naar jouw preferenties

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

WAt een geweldige Upgrade

Alleen behuizing 23-10-2019 door Menno1983

Na het bezit van de A6300, wilde ik toch altijd FullFrame proberen. Nu ik de A7III heb ben ik volledig overtuigd, dit is echt next level. Ik ben weer helemaal geactiveerd om er op uit te gaan met camera om weer mooie plaatjes en herinneringen te maken. Het enige wat ik wel opmerk is dat je graag weer nieuw glas wenst Absolute voordelen van de A7III Mooiere achtegrondblur, hogere ISO zonder problemen en veel meer custom buttons. Ook de menu instellingen zijn oneindig, het kost even wat tijd om het in te stellen maar ach dat heb je met alles.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top professional quality

Alleen behuizing 23-10-2019 door Jeff51

After careful research the camera delivers on all expectations.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Veelzijdig toestel

Alleen behuizing 16-10-2019

Ik ben er zeer tevreden mee. Het is een allround toestel dat ook geschikt is voor weinig licht omstandigheden, snelle autofocus . Deze camera is ook stil in tegenstelling tot de vorige versie; de a7II.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

heel goed

Alleen behuizing 15-10-2019 door wilro

alles van canon verkocht , was blij met mijn nieuwe aankoop sony a7RIII

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastische Autofocus

Alleen behuizing 09-10-2019

Na gedegen voorbereiding heb ik 5 weken geleden besloten om over te gaan naar de Sony A7 III Fullframe camera. Om mijn Sony camera “beter te leren kennen“ heb ik een dag in Diergaarde Blijdorp door gebracht. Aan het eind van de dag was ik meer dan tevreden over de prestatie en de eenvoudige bediening. Het resultaat bekeken op mijn computer stemde mij nog meer tevreden. Kortom: een camera die prima “luistert” naar het te bereiken resultaat.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Van alle markten thuis...

Alleen behuizing 29-09-2019 door Bart1964

Toestel met heel vele mogelijkheden. Bij eerste gebruik reeds zeer goede resultaten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sony A7 iii

Alleen behuizing 28-09-2019 door Mootsen

Geweldige camera! Product voldoet aan al mijn verwachtingen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekende mogelijkheden

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 25-09-2019 door JHKr

Ik ben erg tevreden over de vele mogelijkheden het toestel volkomen naar je eigen hand in te te regelen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

uitstekend toestel

Alleen behuizing 18-09-2019 door louis 69

uitstekend toestel als je full frame beeldsensor nastreeft

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige autofocus, super kleuren, scherp

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 15-09-2019

Super autofocus, scherp beeld en gave kleuren. Goed voor video en foto op alle gebieden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super handig en snel toestel

Alleen behuizing 07-09-2019 door jodri

Op aanraden van tal van kennissen in de hobby fotografie en na het zelf kunnen uittesten gedurende enkele weken ben ik overgestapt naar dit geweldige toestel, en nog geen moment spijt van gehad. De overstap naar mirrorless is echt wel de inspanning waard.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede kwaliteit

Alleen behuizing 05-09-2019 door Charly1234

Goede kwaliteit - jammer dat het niet compatibel is met Mac's iPhoto

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heerlijke camera met heel veel mogelijkheden

Alleen behuizing 05-09-2019

Zoveel mogelijkheden die ik allemaal nog moet verkennen. De menu structuur vergt weel oefenen en is soms een beetje frustrerend. Maar daar heb ik een aantal bruikbare video instructies voor kunnen vinden. De eerste foto's waren prima, de autofocus werkt na enig uitzoeken op de werking lekker.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldige camera

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 01-09-2019 door Nico2352

Ik heb deze camera vorige maand gekocht en ben er zeer tevreden mee , de mogelijkheden zijn enorm , en de foto’s en video’s zien er fantastisch uit . Ben er zeer tevreden mee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijne handzame camera

Alleen behuizing 29-08-2019 door 1815FNijs

Vorige maand ingeruild van A7111 en nu de A7R111 duidelijk verschil in scherpte en meer MB is ook fijn.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mijn nieuwe werkpaard

Alleen behuizing 27-08-2019 door Remyonline

Ik ben een fulltime fotograaf en ben door deze camera overgestapt van Canon naar Sony. De kwaliteit die je uit deze camera kan halen is next level. De eye autofocus en gezichtshekenning is een must voor elke fotograaf die met mensen werkt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastisch

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 26-08-2019 door Verheyen

Super tevreden over het toestel! Trekt zeer gemakkelijk en scherp! Na wat kennis opdoen over het besturingssysteem is het best gemakkelijk om er mee te werken. Dit is een echte aanrader!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Best camera ever!

Alleen behuizing 24-08-2019 door MarcBoland

Deze camera is super! Al een tijd wou ik overstappen van canon naar Sony. En dat was een goede keuze. Lichte camera, compact en slimme functies om fotografie nog beter en sneller te maken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima all-around camera

Alleen behuizing 20-08-2019

Toestel gekocht voor zowel foto- als videografie en tot nu toe voldoet de camera uitstekend voor alle doeleinden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0