€ 2.800,00

(inclusief btw)
88

4.7 gebaseerd op 88 klantbeoordelingen

67
20
0
1
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

88 klantbeoordelingen

0

Supersnel en knetterscherp

ILCE-7RM3 01-02-2021 door MinoltaD5

Sinds een maand of anderhalf heb ik mijn 'nog geen jaar 'oude' A7 mark I vervangen door een mark III exemplaar. Hierbij zijn vrijwel alle beperkingen van de mark I in één klap meer dan verbeterd. Met de A7 I heb ik een tijdje gefotografeerd, maar ik pakte om een aantal redenen toch liever mijn andere camera, de A99. Dat zat hem met name in de snelheid van de autofocus en het vasthouden van de camera. Met die niet zo snelle AF heb ik vorige jaar wel wat momentjes gemist. En dat greepje was eigenlijk veel te klein, zeker in combinatie met wat grotere lenzen. Wel kwamen er prachtige foto's uit. Met de III is dat natuurlijk ook zo, de AF is razendsnel én hij pakt een stuk beter vast. Toch is de greep van de A99 nog altijd beter, in mijn ogen. Al met al prima tevreden met de A7, er zitten mogelijkheden te over op die ik nog lang niet heb ontdekt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer goed toestel

ILCE-7RM3 24-01-2021 door Fraver10

We hebben dit toestel gekocht om onze produkten te fotograferen. Na grondig uittesten en professioneel advies betreffende lenzen hebben we onmiddellijk een 2de toestel gekocht: een voor fotografie van boven die het volledige produkt kon fotograferen en een ander toestel om packshots te nemen. Het toestel in combinatie met de lenzen laat ons toe om ons productportfolio optimaal te fotograferen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een fijne camera en mooi verbetering

ILCE-7RM3 06-01-2021

Ik heb deze in december gekocht en ben er heel blij mee soms nog wel even zoeken

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Enorme stap vooruit!

ILCE-7RM3 16-12-2020 door MightyM

Ik heb deze camera 2 weken geleden aangeschaft en een aantal foto sessies mee uitgevoerd (amateur fotograaf) hiervoor een model uit 2008 gehad, wat een stap vooruit. Voor het eerst van spiegel fullframe naar digitaal fullframe wel even wennen. Hoewel er al een A7RiV uit is, voldoet deze ruimschoots voor mij doeleinden, er zijn nu interessante aanbiedingen. Camera kan nog makkelijk concurreren met nieuwere modellen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Berecamera!

ILCE-7RM3 09-12-2020

Ik hem al eerder had moeten kopen maar had er geen geld voor. Zelfs bij een hoog ASA getal weinig ruis. Als het straks lente wordt en de Keukenhof gaat weer open dan ga ik hem grondig uitproberen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Professioneel niveau

ILCE-7RM3 08-12-2020 door Joseph Verbeeck

Na lang overwegen dan toch de stap gezet en eindelijk mijn nieuwe Sony a7riii aangeschaft. Ik ben er nu een tweetal weken mee in de weer en ben uitermate tevreden over deze kamera. Vanaf de eerste foto merk je dat je een professioneel toestel in handen hebt. De kwaliteit van de foto's is ongelofelijk en het bedieningsgemak is prima (al was ik het menu reeds grotendeels gewoon van mijn vorig toestel Sony a6500). Met dit toestel kan ik weer enkele jaren mee verder en ik weet zeker dat het mijn niveau van fotograferen zeker gaat verbeteren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Het is het totaal pakket.

ILCE-7RM3 08-12-2020 door Rvandersteen

Na 4 cameras* gehuurd en getest te hebben kwam de a7rIII als beste naar voren. De combinatie van snelheid(de camera zit nooit in de weg), gevoeligheid(doet niet onder voor mijn a7s waar vandaan ik upgrade), en dynamisch bereik(veel ruimte om shadows te pushen en highlights te recoveren) zorgen ervoor dat dit de komende jaren mijn camera van keuze is. Aangezien ik voornamelijk manual focus lenzen gebruik is de evf erg belangrijk voor mij om critical focus te krijgen. De gestabiliseerde sensor helpt hier enorm bij, zeker met langere focal lenght. Door de hoge resolutie zijn high iso waarden perfect te gebruiken omdat je kan downsamplen en hiermee een deel van de noise oplost. Mijn gebruik is specifiek, maar daardoor ligt de lat ook hoger. Uiteindelijk is het totaal pakket aan features die er voor gezorgd hebben dat ik de a7rIII gekocht heb. En het werkt gewoon. Dat zijn voor mij de belangrijkste functies van een camera. * NikonZ7, Fuji GFX50s, SonyA7sIII, en de SonyA7rIII

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie Camera

ILCE-7RM3 02-12-2020 door Pet1000

Ik heb deze camera gekocht vanwege zijn vele geweldige mogelijkheden. Hij fotografeert in mooie zachte scherpte diepte effecten. En alles haarscherp in details.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Zeer snel

ILCE-7RM3 24-11-2020 door Lucia6012

Tot nu toe tevreden ermee. Moest wel het uitgebreide menu goed onder de knie krijgen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Veel ontdekken

ILCE-7RM3 22-11-2020 door Vvvvvvvv

Komt goed................ ..........................

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Beste allrounder ooit

ILCE-7RM3 20-11-2020 door WEVisuals

Wat een battery life en wat een kwaliteit, ongelofelijk.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima camera

ILCE-7RM3 14-11-2020 door René uit Cuijk

Vele mogelijkheden. Super scherp beeld en foto’s. Gebruiksvriendelijk.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch toestel!

ILCE-7RM3 03-08-2020 door RoenLo

Prachtig toestel met mooie beeldkwaliteit. Zowel ideaal voor fotografie als videografie! Eén van de beste 2-in-1 toestellen vandaag op de markt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekende camera!

ILCE-7RM3 02-08-2020 door mozturk

Ik ben hartstikke blij met de camera, maar....waarom Sony...waarom geen volledige flip screen? Voordat ik het kocht dacht ik dat ik het weinig zal gebruiken, maar ik merk dat ik bij lage portrait stand heel erg de kantel functie van mijn vorige canon camera mis. Voor de rest...perfect! Heb weinig op aan te merken. Vooral de custom buttons spreken mij erg aan. Je kunt veel knoppen gebruiken als snelkoppeling voor de instellingen. Ideaal!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima camera

ILCE-7RM3 31-07-2020

Ik heb de camera nu 2 manden Werkt prima, teveel mogelijkheden voor zo'n korte periode

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooie camera/foto's, menu is even doorbijten

ILCE-7RM3 13-07-2020 door harmen2e

Erg tevreden mee, maakt snelle mooie foto's, zeker met de Sony 600mm telelens is dit een prachtige camera

Beeldkwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

top camera

ILCE-7RM3 08-07-2020 door jmdegier

ik heb de camera vandaag gekocht dus moet hem nog goed testen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige camera

ILCE-7RM3 13-06-2020 door MartS57

Ik heb de A7Rm3 nog niet zo lang in gebruik maar de verschillen met mijn vorige camera, de A77m2, is fenomenaal. Scherpte, dynamisch bereik en hogere iso stijgen boven mijn verwachtingen uit. Eén van de beste stappen in verbeteringen die ik ooit maakte.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een degelijke, volwassen camera

ILCE-7RM3 03-05-2020 door Pieter142

De bedieningstoetsen en instellingen zijn gemakkelijk aan te passen. Ruis speelt onder normale licht omstandigheden geen rol bij iso waarden tot 3.600. Ik heb bij automatische belichting in donkere ruimten nog foto's gemaakt met ISO 11.000 die nog bruikbaar waren. Jammer dat er geen uitgebreide Nederlandse handleiding is die je goed wegwijs maakt in de combinaties van alle focus instelmogelijkheden. Want die zijn er ongelooflijk veel. Ook jammer dat de monitor slechts beperkt kan orden uitgeklapt. Maar overigens bravo voor dit Sony product.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top aankoop

ILCE-7RM3 22-03-2020 door Rudi VO

Ben na veel twijfel overgeschakeld van Canon naar Sony Een zeer wijze beslissing. De camera is top al is het wel even wennen. Heb hier bij wel de wijze raad gekregen van één van de Sony ambassadeurs, waarvoor dank.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

topcamera , geen spijt van !

ILCE-7RM3 19-02-2020

Na wat denken en vergelijken toch overgestapt naar sony ., een heerlijke camera met superobjectief ( 24/70 GM) De beeldkwaliteit is top ! Veel camera's hebben de functie silent shutter waarbij de shutter zachter is , maar zeker niet stil . Deze is helemaal stil zodat je in elke denkbare situatie kan fotograferen .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prima toestel, grote sensor

ILCE-7RM3 10-02-2020 door Michel02

ik ben er best tevreden over, moet nog veel instellingen ontdekken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top Camera an kwaliteit

ILCE-7RM3 06-02-2020 door DoniqueMF

Ik heb me dit toestel aangeschaft voor kerstmis en was zo onder de indruk. Deze camera brengt mijn fotografie naar nieuwe hoogtes. Dank je wel en keep rocking your awesome products. Ik ben Fan

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Krachtig toestel

ILCE-7RM3 30-01-2020 door Rietje54

Bediening is heel gebruiksvriendelijk, voor de hand liggend, intuïtief gevoelig .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

matig qua bediening, maar geweldige output

ILCE-7RM3 15-01-2020

Ik ben ooit Canon fotograaf geweest, toen vrij snel overgestapt naar Fujifilm. De output was beter en de heerlijke analoge opzet van de x-t serie is een plezier en genot om mee te werken. Ik gebruik nog steeds de x-t3. Qua gebruiksgemak is de sony echt weer een stapje terug. Onoverzichtelijke en belachelijk volle menu’s, en het dan nog presteren bepaalde functies niet erin te zetten. Ik mis enorm een timer van 2-3 seconden. Het focus punt is donkergroen totdat je in focus bent, zeer lastig ermee te navigeren met de joystick als je in de natuur bent, niet logisch om dit vakje een schutkleur te geven..?? Qua output is hij formidabel en heb ik geen klachten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Grandioos

ILCE-7RM3 13-01-2020 door Janneke

Was meteen een meer dan tevreden mens. Resultaten en snelheid van scherpstellen zijn fantastisch

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Op stap met mijn maatje: de A7RM3

ILCE-7RM3 29-12-2019

Wat ik al dacht bleek helemaal te kloppen: de al wat oudere Sony lens SEL55F18Z liet op mijn A6500 al vermoeden wat ze in haar mars had. Op de A7RM3 komt ze helemaal tot haar recht; wat een intensiteit. Topcombinatie, daar ga ik nog heel veel plezier aan beleven.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

krachtige beelden

ILCE-7RM3 29-12-2019 door FredJans

zeer tevreden van de kwaliteit van het toestel en de fotos

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super camera.

ILCE-7RM3 15-12-2019 door Erikk

Wilde graag een meer professionele camera waarmee ik ook bewegende beelden kon opnemen. Kwam al vrij snel op deze camera uit. Wel een wat duurder segment als mijn vorige maar heb geen moment spijt gehad. Nu maar sparen voor wat mooie lenzen!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een woord Fantastisch

ILCE-7RM3 14-12-2019 door media4you

Fijne machine, even wenen om het menu te doorgronden, heerlijk om je eigen voorkeuren te programmeren, gebruik de camera voornamelijk om te filmen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

top

ILCE-7RM3 12-12-2019 door soowpictures

ik had al een a9 daarna a7iii en nu extra a7riii erbij

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige camera

ILCE-7RM3 09-12-2019 door Moniquedk

Ik heb de camera nog maar net maar bevalt tot dusver vooral goed qua snelheid! Bewegende voorwerpen kun je sneller scherpstellen. Ook eye af wissel mogelijkheid : voor mens of dier! Ook batterij beter dan de A7ii.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

super

ILCE-7RM3 11-11-2019

Heb het product pas net dus ik moet nog veel uitproberen maar tot nu toe super tevreden

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Machtige Camera

ILCE-7RM3 09-11-2019 door Henri M

Superhandige, perfecte camera die ik altijd bij me kan dragen....

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima camera, maar geen eenvoudige bediening

ILCE-7RM3 06-11-2019 door Smitjg

Camera is prima. Een ware topper. Bediening en menu's zijn echter onnodig complex. Sony zou er goed aan doen om de menustructuur grondig aan te passen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Prima beoordeling, geweldige camera

ILCE-7RM3 03-11-2019 door Corcath1950

Vanaf het eerste moment dat je de camera in de hand hebt voelt het vertrouwd aan. Je moet wel enige ervaring hebben in het omgaan/ instellen van digitale camera's. Het menu werkt eenvoudig en de instellingen zijn eenvoudig te vinden. De opnamen direct vanaf de eerste dag prima. Het corrigeren van de belichting werkt gemakkelijk via het instelwiel op de camera, het verschuiven van het scherpstelpunt met joystick terwijl je door de zoeker kijkt gaat ook eenvoudig. Het maken van portretten en het fotograferen van dieren en bijzonder is wel de eyetracking wat perfect werkt. Kortom een camera die ik kan aanraden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Belofte vol

ILCE-7RM3 01-11-2019 door Merfran

Het is nog een beetje zoeken om alles te ontdekken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top!

ILCE-7RM3 20-10-2019 door BertAlmere

De beste camera waarmee ik heb gefotografeerd sinds 1994!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

zeer tevreden

ILCE-7RM3 03-10-2019 door wilro123

zeer tevreden overstap van canon 7d naar sony a7riii

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Scherpe beelden

ILCE-7RM3 30-09-2019 door Cvob

Ik heb de overstap gemaakt van Canon naar Sony en heb er geen spijt van. De eerste beelden zijn zeer scherp. Het uitgebreide menu vraagt wat tijd.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer scherpe fotos

ILCE-7RM3 15-09-2019 door Willem1968

Ik ben heel tevreden met de camera, een verbetering ten opzichte van het vorige model. Met name de kleuren van de fotos zijn verbeterd en de snelheid van de camera. Ook de batterij is veel beter.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige resultaten op foto en video !

ILCE-7RM3 10-09-2019 door Lestercam

Na twee jaar en de gepaste firmware updates nog steeds prachtig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfect

ILCE-7RM3 28-08-2019 door Justwong

Mijn aankoop van de Sony A7R III is een verademing. Zo uit de hand zonder statief. Top

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Full frame upscaling is het waard.

ILCE-7RM3 25-08-2019 door Borol

Binnen een paar weken dit kiekje genomen met een Sony 70-200 f4 lens.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Fijne Camera om mee te werken

ILCE-7RM3 05-08-2019 door HeRa

Collegas werken ook met deze camera en die zijn tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Net gekocht

ILCE-7RM3 03-08-2019 door LIEVESTEFAAN

Ik tracht dit voor het ogenblik dit toestel nog onder de knie te krijgen. Eerst loopt het wat stroef, maar uiteindelijk, mits raadpleging met van extra informatiebronnen lukt het vlot. Eerste testen zijn veelbelovend.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Hele mooie foto’s

ILCE-7RM3 21-07-2019 door Sknokke

Geswitcht van canon naar Sony, dus nog even wennen, maar wel erg tevreden, hele mooie foto’s!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

uiterst snel toestel

ILCE-7RM3 06-07-2019 door Tip1987

Ik heb het toestel nu 10 dagen. Gisteren naar paardenkoers geweest. Mooie foto's kunnen trekken in serie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Pas gekocht, nog aan het testen.

ILCE-7RM3 21-05-2019 door LucVDW

Nog volop aan het proberen, lijkt mij uitstekende resultaten op te leveren. Scherpte zeer goed, ben nu met een Nikon D850 aan het werk en ik moet toegeven dat de Sony het voor mij haalt op de Nikon. Gewicht is een voorname reden voor de overstap, bij het wandelen worden de nekwervels minder belast.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top camera met uitstekende beeldkwaliteit

ILCE-7RM3 20-05-2019 door vercruyssejp

Reeds tweede toestel in gezin en super tevreden mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

dynamisch

ILCE-7RM3 14-05-2019 door JohannaM

ik heb de camera nu 2 weken in gebruik, tis even wennen, maar leer elke dag wat nieuws. Ben nog niet geheel tevreden over de AF

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Fantastidche camera

ILCE-7RM3 10-05-2019 door vijfde50

Ik heb de camera een goede week in huis. Bijzonder scherpe foto's. enorm veel instel mogelijkheden. Vraagt goede studie van alle menu onderdelen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Kwaliteit voor je geld.

ILCE-7RM3 06-05-2019 door Jopau

Een camera met zeer uitgebreide mogelijkheden voor de enigzins ervaren fotograaf. De AF- functie is geweldig, zeker na de upgrade met oogherkenning van dieren. De body mocht iets groter en het menu iets overzichtelijker. Het dynamisch bereik en de kleurechtheid van de foto's is meer dan behoorlijk.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

BEELDKWALITEIT, HANDHAVING EN SNELHEID

ILCE-7RM3 05-05-2019 door loïm

UITSTEKENDE SCHERPTE, DETAILLERING, KONTRASTOMVANG SNELLE EN EXAKTE AUTOFOCUS, DESIGN, LIGT GOED IN DE HAND, GOED GEPLAATSTE KNOPPEN. NIEUWE JOYSTICK BEVALT ZEER. MINDER GOED IS HET MENU, MAAR IK WEN ER AAN

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

gewoon top

ILCE-7RM3 03-05-2019 door RoquiRocks

gewenning kostte enkele maanden na jarenlang Canon camera's.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top prestaties

ILCE-7RM3 29-04-2019 door Fris

Gisteren aangeschaft en ben nu al meer dan tevreden!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastiche beleving

ILCE-7RM3 24-04-2019 door Bob100

Gekend gebruiksgemak, snelle toegang tot de menu, uitermate uitstekende beeldkwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Enorme mogelijkheden

ILCE-7RM3 15-04-2019 door Hugo57

Al mijn Canon apparatuur ingeleverd om deze camera aan te schaffen. Voor mij een nieuw hoofdstuk in de fotografie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Vele mogelijkheden maar povere handleiding

ILCE-7RM3 11-04-2019 door Guidodet

Na één keer fotograferen ben ik onder de indruk van de beeldkwaliteit. De bediening van het toestel gaat vlot maar vereist toch enige aanpassing voor wie een ander toestel gewoon is. Het menu is overweldigend en gelukkig kunnen de belangrijkste functies aan knoppen, Fn-toets en eigen menu worden toegewezen. De handleiding is niet echt een goede gids (nog afgezien van de soms onduidelijke vertalingen in het Nederlands). Moet absoluut worden verbeterd! Ik ben via internet kunnen terugvallen op een uitleg van een Amerikaans fotograaf en dat heeft geholpen. Ik mis ook een aanduiding van het scherpstelgebied (scherptediepte) in de zoeker. Niets daarover in de handleiding. En waarom staat de knop voor het ontgrendelen van de objectieven rechts onder? Dit verplicht je om de lens met de linkerhand te manipuleren. Wel goed voor linkshandigen. Ook het verwijderen van de accu zou beter kunnen, loopt nogal stroef. Maar, ik wil beklemtonen dat mijn ervaring met het toestel dus nog beperkt is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goede camera, slechte bouwkwaliteit.

ILCE-7RM3 12-02-2019

Ik heb de A7r3 nu 8 maand in bezit en deze is reeds 2 x opgestuurd voor reparatie via Kamera-Express. De functionaliteit is geweldig, de autofocus, de beeldkwaliteit is super maar de camera is in mijn ogen onbetrouwbaar, althans het model wat ik heb. Het LCD scherm op onze A7R3 viel in eerste instantie na een paar maand uit. Camera opgestuurd voor reparatie. Binnen een paar maand weer hetzelfde euvel. Dit mag gewoon niet bij een product waarvan Sony zegt dat het professionele prestaties lever. Met Canon hebben wij hier nooit, echt nooit last van gehad. Wij hebben een fulltime video en fotografie bedrijf en moeten van de apparatuur op aankunnen. Ook de A73 die we hebben is niet betrouwbaar. Inmiddels hebben we hier ook al het tweede exemplaar van in ons bezit. Het eerste model kwam uit de doos en de dual card slot werkte niet. Wij konden niet op 2 SD kaarten tegelijk wegschrijven. Kortom, als je werk voor een klant veilig wilt stellen is dit een absolute must. Dus onze ervaring met Sony is qua durability en betrouwbaarheid erg slecht.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Redelijk

0

2

0

geweldig toestel

ILCE-7RM3 26-01-2019 door Karinvdh

heb er binnen en buiten een uitvaart mee gefotografeerd op automatische ISO geweldig zooo weinig ruis ook terwijl het binnen donkereder was

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top camera

ILCE-7RM3 23-01-2019 door Mark 59

ik heb deze camera nu ruim een half jaar en ik vind het een geweldige camera. wat voor mij belangrijk was dat je ook met hoge ISO waardes nog hele goede kwaliteit foto's kunt maken, foto's maken met een hoog dynamisch bereik, voldoende pixels, voldoende instelmogelijkheden, goede en snelle auto focus, niet een te grote camera met een goede grip en ik vond het belangrijk dat ik ook mijn "oude Sony/Minolta lenzen kon gebruiken (kan heel goed met een adapter). Aan deze zaken voldoet de camera ruim. Nadeel vind ik de menu structuur en ik krijg helaas de GPS niet goed werkend met de telefoon en die functie zou ik wel heel erg leuk vinden. Al met al een zeer goede aankoop en heb er absoluut geen spijt van.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

multifunctioneel

ILCE-7RM3 13-01-2019 door geen gebruikersnaam

goed ; eerst camera naar uw persoonlijke eisen instellen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Overstap van Canon naar Sony

ILCE-7RM3 30-12-2018 door Bo ts

Na maanden dubben voor een update van mijn oude 5D MKll, ging het tussen twee resolutie monsters, de 5DSR en de A7Rlll. Mijn gevoel wilde eigenlijk gaan voor de Canon: vertrouwd, prettig en een verzameling Canon lenzen zouden voor een pijnloze overgang zorgen. Toch kon ik er niet omheen, dat Canon niet meer zo loyaal is naar zijn gebruikers en ik dus voor “oude technologie” zou moeten gaan. Aangezien ik een camera wilde die me de toekomst in zou nemen heb ik daarom dus toch gekozen voor de Sony. Eerlijk is eerlijk, het viel en valt me niet mee. Alles is toch net anders en soms lijkt het alsof ik meer met een computer dan een camera aan het fotograferen ben. De beleving is wat minder, maar met een uitbreiding van de Sony grip komt het al meer in de buurt van de oude vertrouwde DSLR. Helaas wordt de hele kit (A7+grip+adapter+24mm TS-E) wel wat zwaarder: bijna 2050 gram, wat zwaarder is dan de 5D. Maar uiteindelijk telt de kwaliteit, en dan weet je waar je het voor doet. Het zijn cleane beelden, weinig ruis (hoge iso is indrukwekkend) en je blijft maar inzoomen. Autofocus kan ik weinig over zeggen omdat ik met een adapter werk, maar functies als focus peeking levert mij zelf een hoop plezier, dat werkt echt heel tof! Ik zal nog lang moeten wennen maar uiteindelijk zal het gaan werken en zal ik alleen maar blijer worden van deze keuze.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

zeer goed product

ILCE-7RM3 03-11-2018

onlangs gekocht - zeer tevreden - moeilijk te vinden handleiding - op internet video's gezocht - 2 dagen werk gehad om mijn toestel te programmeren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Geweldige camera, met eindeloze mogelijkheden

ILCE-7RM3 20-10-2018 door bassie1956

Heb deze camera na een lange zoektocht van beschikbare FF body's gekocht, en ben er uitermate tevereden over, vooral de eye-focus is een handig hulpmiddel om scherpe portret foto's te maken, met 42Mpix ook veel ruimte om afbeeldingen na te bewerken en te croppen zonder zichtbaar verlies.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ongeevenaarde beeldkwaliteit

ILCE-7RM3 18-10-2018 door JopieB

Ongeevenaarde beeldkwaliteit maar menu samenstelling en bediening niet intuitief

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Veel veel beter dan verwacht

ILCE-7RM3 22-09-2018

Na jarenlange Canon-ervaring toch overgeschakeld bij het uittesten van Canon 5D Mark IV versus Sony a7Riii. Tijdens recente reis blijkt het scherpstellen met Sony een overweldigende ervaring. Ook het gebruiksgemak is supersimpel: alle gewenste kenmerken onder een knop en verder een eenvoudig menu. Besluit: overstappen van Canon naar Sony. Absolute aanrader!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Vooruitstrevend en kwalitatief

ILCE-7RM3 27-08-2018 door Paul VB

Vooruitstrevend, kwalitatief en correcte prijs/kwaliteit verhouding

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer mooie en kwalitatief topcamera

ILCE-7RM3 15-08-2018 door Ger K

Al jaren gebruik ik de Sony, maar de A7R3 is wel erg goed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Top camera

ILCE-7RM3 19-07-2018 door PhotoDDC

De beste Sony camera ooit! Na het intensief werken met een A850, A99, A7S, eindelijk een camera dia alles biedt wat ik als fotograaf nodig heb! Een aanrader.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastisch toestel

ILCE-7RM3 24-06-2018 door kriskras

2 maanden geleden aangeschaft. Plezierig toestel om mee te werken. Snelle scherpstelling, Prachtige resultaten met onderwerpen die scherp zijn waar het gewenst was. Het vele aantal beelden per seconde geeft een enorme keuze mogelijkheid, om de juiste foto eruit te halen. Heel eenvoudig: een toestel dat niet te groot en te zwaar is, maar fantastisch en snel werkt, met uitstekende resultaten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0