€ 3.900,00

(inclusief btw)
19

4.9 gebaseerd op 19 klantbeoordelingen

17
2
0
0
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

19 klantbeoordelingen

0

Top camera

ILCE-9 25-08-2019 door hvlent

Inmiddels meer dan een jaar in gebruik. De major update naar versie 5 is geweldig, ben zeer benieuwd naar de praktijk van de volgende update versie 6

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

snelheid en scherpte

ILCE-9 05-08-2019 door frans16

Ik gebruik de Sony A9 reeds meer dan mijn canon 1D

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

top kwalitiet

ILCE-9 13-07-2019

Juist gekocht en al zeer tevreden en zeer mooie foto's

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

1

0

0

Snel en betrouwbaar

ILCE-9 06-07-2019 door Johannis62

Door de gunstige actie de opstap naar de A9 kunnen maken. Lekker licht en compact. Fijne betrouwbare autofocussysteem, wat ik miste bij Panasonic. Robuustheid en gebruiksvriendelijkheid scoren minder, maar dat wist ik vooraf. De beeldkwaliteit is superieur in combinatie met GM objectieven. Kost wat, maar dan heb je ook wat!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Stunning !

ILCE-9 23-06-2019 door eddi7

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier gefotografeerd met een Sony a99. Maar de a9 is werkelijk stunning !! Mijn passie is dans/beweging fotograferen, waarbij de camera even hard meedanst als de dansers zelf. De dynamiek, focus-snelheid en lichtgevoeligheid van deze camera zijn werkelijk "stunning". Ben ook heel blij met de lenzen die ik erbij heb aangeschaft: een 2.8/70-200 GM en een 2.8/24-70 GM. De combinatie is supersnel en helder. Had alles veel eerder moeten aanschaffen !!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

wat ik vind ...

ILCE-9 05-06-2019 door Erwin135

persoonlijk vind ik dat een camera zich moet aanpassen aan de omgeving waar je bent licht donker schemer en van goede kwaliteit foto's te maken in echt low light met 12800 iso is voor mij van grote waarde

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastische camera in prachtig design

ILCE-9 28-05-2019

Paar weken geleden overgestapt van Canon op Sony, bevalt geweldig! Autofocus en snelheid zijn echt geweldig!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Compact

ILCE-9 23-05-2019 door Globalist

Het is gewoon 'next level' product met heel veel uitgebreide functies! Omwille van het feit dat dit een morrorless camera is, maakt het heel handig om beelden terplaatse te beoordelen. De touch screen is niet snel genoeg responsief. Dit moet echter verbeterd worden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Monster

ILCE-9 03-04-2019

Alles die ik kan bedenken heeft de camera al gedaan, en ik ben een idiot (ik heb veel ideen) de AF is werkt las een droom, het plakt gewoon en laat niet los. als je denk dat hij niet kan (een mug bijvoorbeeld) doet hij het en vraag is dat alles? en bovendien blijft sony de camera te verbeteren met nieuwe firmware. Helemal tevreden!!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Hele snelle camera met ontzettend veel mogelijkhed

ILCE-9 07-02-2019 door Calabatsjafoto

Ik heb deze camera in juni 2018 gekocht en ben heel erg tevreden met de resultaten op het gebied van het fotograferen van bewegende beelden zoals dieren en sporters, landschappen en macro onderwerpen. Daarnaast is de camera heel makkelijk in de bediening en handzaam.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

actie camera

ILCE-9 24-01-2019 door annemien

Ik heb deze camera deze maand. Deze presteert super in bij indoor sport!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Snelheid 20 beeldzen per seconde

ILCE-9 29-12-2018 door P00394

Ik heb nog geen fatsoenlijke foto's gemaakt, omdat ik pas sinds gisterenavond heb.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

5

0

Geweldige camera, compact met grote prestaties

ILCE-9 11-07-2018 door hlent

Gekocht als vervanging van mijn DLRS camera en ben aangenaam verrast over de kracht van de camera, precieze en uitstekende autofocus opties

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

4

0

verrast

ILCE-9 10-04-2018 door Cornelis907

Tezamen met de 2.8 lenzen werkelijk fenomenaal, zowel qua beeld, full frame, als qua lichtgevoeligheid, nog geen flits nodig gehad en ook in de avond een natuurlijke weergave bij weinig licht. Mijn vorige alpha was al erg goed maar deze alpha 9 overtreft mijn oude camera in alle opzichten, het is een feest om de kwaliteit van de opnames te bekijken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Mijn A9

ILCE-9 22-02-2018 door fdpat

Heb het een of ander positieve verwacht maar ben uiteindelijk sterk onder de indruk van de prestaties van deze camera. Op het moment heb ik nog geen Sony lenzen. De foto,s zijn met genomen met de 70-200mm f2,8II en de 2xIII converter met de MC11van Sigma op ca 400mm f5.6 . ISO 1250. Allereerst de beeld kwaliteit, de scherpte is bijzonder. Ook de snelle zeer accurate autofocus is niet van deze wereld, de buffer kan super veel foto's opslaan. Ik ga nu voor de 100-400mm. Deze camera is zeer sexy me al zijn mogelijkheden en laat mijn 5DIV (welke ook goed foto's aflevert maar geen snelheid en geen buffer) Antiek uitzien.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

4

1

0

top camera

ILCE-9 20-12-2017 door EYEcatchimagestoo

Na maanden wikken en wegen heb ik een week geleden de Sony A9 aangeschaft. Na 35 jaar Canon heb ik de overstap gewaagd, vanwege de geweldige reviews en ervaringen met de Sony A9. Voor mij zijn het gewicht van de camera en mirrorless hele belangrijke aspecten. De vooruitstrevende technieken en de hagelnieuwe beeldchip hebben mij definitief over de streep getrokken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Snel, accuraat en handzaam

ILCE-9 08-11-2017 door Idref

Ik heb 't toestel vorige maand gekocht vanwege z'n snelheid, accuratesse, handzame formaat en fullframe beeldkwaliteit. Hoewel ik geen topsport- of wildlife fotograaf ben, heb ik toch veel baat bij de genoemde kwaliteiten van deze camera. Als straat- en journalistiek fotograaf merk ik dat mijn eigen snelheid en accuratesse nu met de jaren wat minder wordt. en dan is 't bijzonder prettig dat deze camera je daarbij nu perfect ondersteunt. Toen ik de camera kocht was de nieuwe Sony A7R mark III nog niet uit. Ook deze camera is op eerder genoemde aspecten aanmerkelijk verbeterd. Biedt daarbij, naast de bekende hogere resolutie, meer instelmogelijkheden bij videogebruik en minder ruis bij lagere iso-waarden. En dat allemaal voor een winkelprijs die bijna €2000,- lager is dan die van de A9. Niet dat ik nu spijt heb van de aanschaf van m'n A9, want de ongeëvenaarde snelheid en accuratesse van mijn A9 is mij veel waard. Wel hoop en verwacht ik dat de bijzonder creatieve en succesvolle productontwikkelaars van Sony bij de eerstvolgende firmware-update een en ander hebben verbeterd aan het matige ruisniveau van de A9 bij lage iso-waarden. In potentie kan deze camera namelijk vanwege de grotere pixels veel beter presteren dan de A7R mark III. Verder zou het voor videograden fijn zijn als de video instelmogelijkheden op het niveau van de A7R mark III.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Gewoon fantastisch

ILCE-9 09-10-2017 door Beer54

Veel mogelijkheden,snelle AF,filmen is ook van zeer goede kwaliteit. Superscherpe foto's. Voor mij is dit het toestel dat ik al lang zocht.Prijs is wat aan de hoge kant.Handleiding in het nederlands beperkt tegenover de versie in het Engels,in de USA is er zelf 1 van 270 blz. in Belgie 40 blz. De Engelstalige versie vertalen en die meeleveren zou een betere service zijn.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Fantastische Camera

ILCE-9 22-06-2017 door Gammie

Deze kamera naast een Leica SL en Sony a7R2 sinds twee weken in bezit en erg onder de indruk. Ik vond de A7r2 al goed maar de A9 is DE overtreffende trap. Snel intuïtief , robuust en eigenlijk alles wat een A7 goed maakt maar dan nog beter ! Met een 85 mm f1,4 objectief geweldige platen geschoten. Van zowel honden in actie als bruiloft. All Round camera waar Nikon en Canon een puntje aan kunnen zuigen. ( Voorheen Canon FF bezitter geweest, maar de a9 overtreft )

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

2

0