#SonyCES

De toekomst is nu

Wat is er nieuw van Sony

Bekijk nieuwe producten en updates van Sony op CES 2020

Prachtig, levensecht 8K met meeslepend geluid

Betreed de adembenemende wereld van gedetailleerde 8K op een groot scherm, met geluid vanaf de juiste plek, op precies het juiste moment. Het elegante One Slate-ontwerp brengt de actie naar u toe.

OLED-zwarttinten, prachtig geluid

De krachtige processor van deze 4K OLED-tv zorgt voor een prachtig OLED-beeld dat volledig in harmonie is met het geluid. En dat alles in een beeldschoon One Slate-ontwerp.

Zo overweldigend. Zo echt.

Laat u meevoeren in geluid om u heen. Zo echt dat het voelt alsof u bij een live concert bent of met de artiest in een opnamestudio staat. Met 360 Reality Audio wordt muziek meeslepender dan ooit.

Tv en 360 Reality Audio-tentoonstelling

Bekijk onze stands op CES 2020.

Onze visie op de toekomst

De nieuwste technologie die Sony te bieden heeft, allemaal verzameld op één plek. Bekijk wat Sony nog meer heeft onthuld op CES 2020.

Makers helpen hun dromen waar te maken

Sony biedt niet alleen de platforms, technologieën en expertise waarmee makers hun visie volledig kunnen uitdrukken, maar ontwikkelt ook de producten, diensten en ruimten waarmee zij die visie met publiek van over de hele wereld kunnen delen.

Maatschappij bijdrages leveren door veiligheid en betrouwbaarheid

Veiligheid is een fundamentele sociale behoefte en Sony richt zich erop dat te leveren. Met onze geavanceerde technologieën, met name de beeld- en sensortechnologieën, streeft Sony ernaar een bijdrage te leveren aan de vooruitgang op het gebied van sociale infrastructuur en industrie.

Lees de nieuwsrelease

De perfecte app voor CES en meer

Blijf het hele jaar door op de hoogte van Sony op evenementen. Verken beurzen met onze app, gewoon thuis.

Registreren bij MySony

Ontvang het laatste nieuws van Sony door eenvoudig een MySony-account te maken.

Bekijk onze CES 2020-persconferentie live