De camera die u zoekt

Bent u klaar voor meer? Er ligt een camera te wachten die niet alleen draagbaar is, maar ook professionele resultaten biedt.

Een camera die uw leven verandert

De spiegelloze camera's van Sony gaan veel verder dan een smartphone. Ze zijn even krachtig als een professionele camera, maar kleiner en gebruiksvriendelijker, en veranderen uw dagelijkse opnamen in ongeëvenaarde foto's en video's.

Dramatische afbeeldingen

Een perfecte foto is vaak een kwestie van timing, vooral bij lastige lichtomstandigheden. De spiegelloze camera's van Sony, met de grotere beeldsensor en de heldere lenzen, maken beter gebruik van het licht dat u hebt.

Duisternis is geen excuus

Weinig licht, veel emoties, en de flitser van uw smartphone verknalt het! U wilt een camera die altijd onvergetelijke foto's maakt. Een spiegelloze camera van Sony heeft een grote beeldsensor voor een scherp beeld met weinig ruis, zelfs zonder flitser.

Indrukwekkende foto's

Ons brein stelt automatisch scherp zodat we ons kunnen concentreren. Dankzij de grote sensoren kunt u deze bokeh-techniek ook in uw foto's toepassen, zodat u uw onderwerp direct onder de aandacht kunt brengen.

De wereld vanuit een andere hoek

Gebruik een kantelbare monitor voor een ander perspectief. Als u niet gefocust bent op een zoeker of smartphonescherm, kunt u meer zien, meer doen en zelfverzekerder foto's maken. U weet meteen of u de perfecte foto hebt genomen.

Het geheim is sensorformaat

De beeldsensor is het oog van een digitale camera. Hoe groter de sensor, hoe beter de beeldkwaliteit. Met een sensor die 10 keer zo groot (of meer) is als die van een smartphone, wordt elk aspect van uw foto verbeterd: meer pixels, meer gevoeligheid bij weinig licht en een breder dynamisch bereik. Voor scherpere beelden, vergrotingen en prints.
[1] Smartphone [2] 1.0-type [3] APS-C [4] 35 mm full-frame

1. Spiegelloze camera van Sony (35 mm full-frame): buitengewone reproductie van details met een grote sensor / 2. Smartphone: veel minder fijne details

Sensorformaat en prestaties bij weinig licht

De voordelen van de veel grotere sensor van de spiegelloze camera van Sony zijn overduidelijk. Een grotere sensor produceert minder ruis, meer details en een mooier beeld, vooral bij weinig licht.

Bokeh (selectieve scherpstelling)

Anders dan bij smartphones zorgt de grotere sensor in een spiegelloze camera van Sony voor een lage scherptediepte, ofwel bokeh, zodat u selectief kunt scherpstellen op uw onderwerp. Het dramatische effect voegt diepte en expressie toe, vooral bij close-upfoto's, en geeft een professioneel ogend resultaat.

Afbeelding van Spiegelloze camera van Sony (35 mm full-frame)
Spiegelloze camera van Sony (35 mm full-frame)

Ziet u hoe de aandacht direct wordt getrokken naar het deel van de foto waarop is scherpgesteld?

Afbeelding van Smartphone
Smartphone

Foto's zonder bokeh zien er vaak te gewoon, mechanisch en minder interessant uit, omdat de emotionele betrokkenheid van de fotograaf ontbreekt. 

Snelle scherpstelling vergrendelt op uw onderwerp

Huisdieren, kinderen en voertuigen hebben één ding gemeen: ze blijven niet stilstaan. De spiegelloze camera's van Sony houden bewegende onderwerpen optimaal in beeld met behulp van meerdere focuspunten en volgen de beweging.

Snelle scherpstelling
Snelle scherpstelling

Snelle scherpstelling is een belangrijk voordeel. Het stelt direct scherp op een bewegend onderwerp en volgt de beweging. U blijft dus altijd klaar om de perfecte foto te maken.

Precieze tracking die bijna het hele frame bestrijkt

In tegenstelling tot gewone DSLR's hebben de spiegelloze camera's van Sony focuspunten over bijna het gehele frame, om snel (AF met fasedetectie) en nauwkeurig (AF met contrastdetectie) op uw onderwerp scherp te stellen.

Unieke scherpstelling op de ogen
Unieke scherpstelling op de ogen

Met oog-autofocus kunt u ongeëvenaarde foto's maken door scherp te stellen op de ogen van uw onderwerp. Deze krachtige tool is ideaal voor trouwfoto's en andere portretfoto's.

Oog-autofocus voor dieren
Oog-autofocus voor dieren

Dierenfotografie is nooit meer hetzelfde met de realtime oog-autofocus voor dieren. De camera stelt scherp op de ogen van dieren en volgt deze, voor prachtige portretten en wildfotografie.

Snel en eenvoudig delen

U bent er wellicht aan gewend om foto's online te delen met uw smartphone. Dankzij de One-touch sharing-functie van de spiegelloze camera's van Sony kunt u eenvoudig foto's maken en overzetten naar uw slimme apparaat om ze te delen met uw vrienden.

Imaging Edge Mobile
Foto's maken, bekijken, organiseren en delen met de Imaging Edge Mobile-app

Met de gratis Imaging Edge Mobile-app kunt u via NFC en Wi-Fi foto's naar uw smartphone overzetten of op afstand fotograferen met uw slimme apparaat door de sluiter te bekijken en te activeren. 

Maak de mooiste opnamen, overal waar u wilt

De spiegelloze camera's van Sony zijn compact, gebruiksvriendelijk en ideaal voor dagelijkse opnamen. Mede dankzij de oplaadbare batterij, kantelbare schermen en aanpasmogelijkheden is dit de perfecte upgrade voor iedere fotoliefhebber.

Afbeelding van Compact, maar met alle belangrijke functies
Compact, maar met alle belangrijke functies

De spiegelloze camera's van Sony blinken uit in veelzijdigheid in een compacte, lichte behuizing.

Afbeelding van Externe USB-voeding
Externe USB-voeding

Als uw batterij bijna leeg is, kan de camera zelfs met een gewone draagbare USB-lader worden opgeladen.

Afbeelding van Opnamen maken vanuit meerdere posities
Opnamen maken vanuit meerdere posities

Een aantal van onze camera's hebben een zeer veelzijdig kantelbaar lcd-scherm om op comfortabele wijze dicht bij de grond of hoog boven uw hoofd en bij alle lichtomstandigheden foto's te maken.

Uw spiegelloze camera van Sony

Met zoveel modellen hoeft u geen compromissen te sluiten bij het kiezen van de camera die het beste bij uw behoeften en wensen past.

Een camera voor elke dag

De beste camera is de camera die u bij u hebt. Deze drie compacte, veelzijdige en hoogwaardige camera's zijn onmisbaar als u op pad gaat.

Optimaal gebruiksgemak in een compact jasje

Deze compacte, spiegelloze camera's zijn half zo zwaar als full-frame DSLR's, maar bieden uitstekende details, gevoeligheid en beeldkwaliteit, met geluidloos fotograferen waardoor baby's, wilde dieren en de mensen naast u in het restaurant niet gestoord worden.