€ 350,00

(inclusief btw)
15

4.5 gebaseerd op 15 klantbeoordelingen

8
6
1
0
0
Prestaties

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

15 klantbeoordelingen

0

A naar E mount adapter

LA-EA4 09-06-2019 door Dedsharp

Prima adapter waarmee ik mijn a-mount lenzen weer kan gebruiken op mijn a7II. Scherpstelling werkt hiermee wel wat anders omdat de functie Manual focus met loup vervalt, ook het aantal focus punten is berperkter met deze adapter. De visuele focus/scherptediepte indicatie zorgt ervoor dat je toch uitstekend scherp kan stellen.

Prestaties

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Nét niet

LA-EA4 10-05-2019

Er mag een betere ondersteuning voor mijn A-lenzen komen dan deze LA-EA4. Voor Sigma voor Canon-lenzen is nota bene een veel betere adapter te koop dan deze voir de eigen Minolta/Sony heritage!

Prestaties

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Van spiegelreflex naar systeem camera

LA-EA4 08-01-2019 door afvliegen

Fijn dat ik al mijn A-mount objectieven ook voor E-mount kan gebruiken

Prestaties

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sneller dan op mijn oude body

LA-EA4 17-10-2018 door Avezaath

De adapter doet wat hij moet doen en ook de crop lenzen werken met de adapter, wel met een zwart frame. De lenzen stellen sneller en beter scherp dan op mijn oude A77ii. Dit is een uitstekende oplossing om de overstap naar full frame te maken zonder direct weer kapitalen in nieuwe lenzen te moeten investeren.

Prestaties

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prima adapter

LA-EA4 07-10-2018 door trebsov

Veertien dagen geleden gekocht samen met Sony a6500. Lenzen met A-mount passen perfect. Alleen bepaalde functies van de a6500 werken niet. Oa. het scherpstellen met de touchfunctie. Maar vooralsnog tevreden.

Prestaties

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede communicatie tussen lens en body

LA-EA4 08-06-2018 door BenRed53

Snelle vertaling van a naar e aansluiting. Tevreden met snelheid autofocus en het aantal scherpstelvelden. Vooral voor de 600 mm aangenaam.

Prestaties

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede beeldkwaliteit, maar beperkingen in gebruik

LA-EA4 27-03-2018 door Mickeym

Omdat ik van A-mount naar E-mount ben overgestapt en nog veel Minolta lenzen bezit, heb ik de adapter aangeschaft. Eerste indruk: de beeldkwaliteit is en blijft geweldig, maar een nadeel is dat de auto focus functies van de moderne A7III maar beperkt toegepast kunnen worden. Jammer

Prestaties

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Moet je bezitten als je oud glas gebruikt.

LA-EA4 22-01-2018 door masticina

Sony's nieuwe mount heeft de wereld aardig opgeschud. Maar om je oude lenzen te gebruiken op je APS-C of zelfs Full frame E-mount. Zeker als je nog op zoek bent naar welke lenzen je echt nodig hebt en wat voor fotografie je echt licht. Dan heb je voor de tussentijd toch echt ander glas nodig. Voordelen zijn SLT-snelle focussing zelfs met screw focussing lenzen. Dus volledige ondersteuning van de A-mount van voor de tijd van SAM/SSM en meer. De nieuwe SLT mirrors laten veel licht door dus er is weinig verlies. En natuurlijk heeft hij een tripod/monopod collar voor de zwaardere/langere lenzen. Zeker op e-mount belangrijk. Nadelen? De focus punten van de LA-EA4 liggen allemaal in het midden. Dat is helaas een limiet blijkbaar aan het design, moderne aps-c en full frame e mount cameras hebben focus punten die bijna het hele beeld vol maken. Deze worden uitgeschakeld zodra je de AL-EA4 gebruikt en je krijg je PDAF in het midden. En natuurlijk werkt deze adapter op zowel APS-C als Full Frame dus voor Full Frame cameras is het focus punt gebied kleiner dan voor APS-C. Maar is dat dodelijk? Verre van! Dat is gewoon een limiet aan het design. In gebruik zijn de lenzen op mijn A7ii net zo snel als op mijn SLT A65. Dus zelfde focus systeem werkt met zelfde snelheid. En het is heerlijk om een oude Minolta te kunnen gebruiken op een system dat veel nieuwer is met autofocus. Zou je meer heben aan iets meer verspreiding en iets meer PDAF focus punten? Wel? Ik vraag me af of dat zelfs mogelijk is, er is niet zoveel ruimte in deze adapter, dus een grotere PDAF sensor plaatsen is waarschijnlijk onmogelijk. Ik kort, oude lenzen gebruiken op een heel nieuw systeem, full frame of APS-C en functioneele autofocus op oude lenzen. Met als enig echt nadeel dat de focus punten allemaal in het midden zitten. Voor gebruik van de cameras focus punten en focus zal je toch de LA-EA3 adapter moeten gebruiken. Let op dan moet je wel SSM of SAM lenzen gebruiken. Of zoals velen manueel focussen.

Prestaties

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige adapter

LA-EA4 27-04-2017 door Sticks22

Ik heb deze adapter gekocht en ben er erg tevreden over. Mijn A serie lenzen, minolta lenzen en tamron doen het geweldig op de A7 m2. Mooie scherpstelling en ik kan met deze adapter heel flexibel werken, maakt de set compleet.

Prestaties

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

werkt perfect

LA-EA4 01-06-2016 door boetz02

de adapter doet precies wat ie moet doen , ik kan al mijn lenzen met de Sony A vatting gebruiken op mijn Sony A6300

Prestaties

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

keigeweldig

LA-EA4 23-03-2016 door karie

het is een zeer goed adapter voor mijn sony a7ii autofocus prima

Prestaties

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

A-mount gebruikers ,niet aarzelen -kopen

LA-EA4 20-06-2015 door tuintjens

Getest met enkele oude a-mount lenzen(Minolta).Zeer goed. Ben wel tevreden.

Prestaties

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

A mount lenzen voor E mount camera's

LA-EA4 07-05-2015 door RobertJ

Een bijzondere mogelijkheid om meer lenstypen voor een E mount camera te kunnen gebruiken. Slechts 160gram, maar wel wat groot voor de a6000. Bij gebruik van de ea4 wordt het aantal scherpstelpunt wel beperkt, maar zelf op een a3000 werkt het naar behoren. Ik gebruik de ea4 vaak met een SAL18-135. Dit heeft voor buiten een mooie travel-combinatie. Als extra kun je ook op zoek naar oudere A en Minolta lenzen.

Prestaties

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Alle autofocus Minolta lenzen werken perfect op A7

LA-EA4 29-12-2014

Eerst ervaringen met nieuwe A7 was teleurstellend bij gebruik van al mijn oude Minolta autofocus objectieven. Maar aankoop en gebruik van de LA-EA4 veranderde dat volledig. Alle oude objectieven kunnen net zo goed en snel gebuikt worden als de nieuwe. Een waardevolle uitbreiding van de prachtige A7 camera!.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

4

0

0

Ervaring LA-EA4 adapter

LA-EA4 24-06-2014 door polartha

Kocht dit product om A-mount lenzen te gebruiken op E-mount toestel, veroorzaakt wat licht verlies wat niet echt een groot probleem is, maar biedt dan weer snellere AF. Vrij ingenieus systeem dat op perfecte manier toelaat mijn DSLR lenzen te gebruiken op E-mount. (A7 en op NEX). Mooie is dat bediening/menu functies zich automatisch aanpassen indien adapter gemonteerd is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

4

0