CAMERABESTURINGSKASTJE

Volledige specificaties en kenmerken

CCB-WD1

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

Afmetingen en gewicht

Afmetingen (B x H x D)
Circa B 59,0 mm x H 40,5 mm x D 29,8 mm (2 3/8 inch x 1 5/8 inch x 1 3/16 inch)
Gewicht
Circa 90 g (3,2 oz) (alleen hoofdunit)

Vermogen

Voedingsbron
DC 5,0 V, 1500 mA (meegeleverde netadapter)

Interface

Ingang/Uitgang
Meerdere USB-aansluitingen/micro-USB-aansluiting, High Speed USB (USB 2.0), LAN-aansluiting

Overig

Bedrijfstemperatuur
0 ℃ tot 40 ℃ (32 °F tot 104 °F)

Inhoud van de verpakking

  • Netadapter AC-UUE12 (1)
  • Micro-USB-kabel (1)
  • Kabelbeschermer (1)
  • Aansluitkabel met meerdere aansluitingen (2) (0,4 m/2,0 m, 1,31 ft/6,56 ft)
Placeholder

Kenmerken

Nieuwe mogelijkheden met meerdere camera's

Verbind elk camerabesturingskastje en camera — en meerdere camera's die zijn gekoppeld met een kastje — met uw pc via een Ethernet-schakelhub voor krachtige bediening van meerdere camera's. Beheer vervolgens directe voorbeeldweergave en snelle bestandsoverdracht naar uw pc, pas camera-instellingen en opnamemodi aan en stel opnamebediening in voor foto's en films. Kies als bediening een enkele camera of meerdere camera's om de instellingen aan te passen.

Gebruik van IP-netwerk voor flexibiliteit van het systeem

Aan elk camerabesturingskastje kan een IP-adres worden toegewezen, dus u kunt camera's die verder weg staan op afstand bedienen. Dankzij de bekabelde LAN-verbinding kunt u gemakkelijk fotobestanden verzenden naar uw pc om ze te bekijken en te beheren. Hierdoor kunt u veel flexibeler en nauwkeuriger opnamen maken met meerdere camera's en beelden bekijken.

Ondersteuning voor nauwkeurige videosynchronisatie

Videosynchronisatie met nauwkeurigheid voor elk frame is beschikbaar voor opnamen met meerdere camera's. Deze functie is met name handig bij geavanceerde producties, wanneer u bijvoorbeeld van videobeelden van meerdere camera's een 360° film wilt maken.

Efficiënt centraal beheer van beeldgegevens

Dankzij de snelle netwerk-interface kunt u beelden rechtstreeks van de geheugenkaart naar uw pc overdragen, direct nadat ze zijn gemaakt. Doordat de camera's en bestandsnamen kunnen worden toegewezen wordt gegevensbeheer eenvoudig, ook voor opnamen met meerdere camera's. Zo kunt u voorkomen dat bestanden per ongeluk worden overschreven.

Onopvallend maar onmisbaar

Camerabesturingskastje is compact ontworpen, net zo klein als de behuizing van de RX0. Deze onopvallende look en afmetingen zijn nagenoeg onzichtbaar in veel opnameomgevingen, waardoor het ideaal is voor situaties waarin een groot camerasysteem de aandacht afleidt.

Verbind elke camera met het bijbehorende kastje voor stroom, voorbeeldweergave en bediening

Verbind de USB MULTI met zowel het camerabesturingskastje als uw camera om deze via de pc te bedienen, voor voorbeeldweergaven en bestandsoverdracht. Gebruik ook de meegeleverde netadapter of een losse USB-batterij om een kastje en de bijbehorende camera van stroom te voorzien via dezelfde USB MULTI-verbinding.

Meegeleverde kabelbeschermer

Gebruik de meegeleverde kabelbeschermer om verzekerd te zijn van de verbinding van drie vereiste kabels: USD MULTI-camera-aansluiting, micro-USB-voeding en Ethernet-aansluiting. Dit verbetert de betrouwbaarheid van uw hele multicamerasysteem.