Afbeeldingen van Onderwaterbehuizing
Afbeeldingen van Onderwaterbehuizing
Afbeeldingen van Onderwaterbehuizing
Afbeeldingen van Onderwaterbehuizing
Afbeeldingen van Onderwaterbehuizing
Afbeeldingen van Onderwaterbehuizing
Afbeeldingen van Onderwaterbehuizing

Kenmerken

Duiken tot 40 m diep

Duik tot 40 m diep en leg beelden vast in de kristalheldere digitale-fotocamerakwaliteit van de Cyber-shot RX100 / RX100 II / RX100 III / RX100 IV / RX100 V. De camera is ook geschikt voor snorkelen, een dagje aan het strand, wintersport of opnamen in de sneeuw of regen.

Waterbestendigheid

Dubbel waterbestendig door dubbele pakking. 1: Spatwaterbestendige pakking 2: O-ring.

Ontworpen om precies te passen 

Het geavanceerde ontwerp past perfect bij de compacte vormgeving van de RX100 / RX100 II / RX100 III / RX100 IV / RX100 V en kan met de ingebouwde flitser worden gebruikt.

Pas de camera-instellingen aan met de draaiknop

Met de behuizing om de camera kunt u de belichtingstijd, het diafragma, de sluitertijd en andere belangrijke camera-instellingen nog steeds moeiteloos aanpassen met de lensring.

Eenvoudige bediening

De grote sluiterknop en zoomhendels maken de bediening gemakkelijk en de knoppen bieden voelbare feedback. 

Breid uw mogelijkheden uit

De behuizing bevat een accessoireschoen om een optionele flitser op te bevestigen, een schroefbevestiging met drie gaten voor optionele accessoires zoals handgrepen en een filterbevestiging met diameter van 67 mm voor een optionele filter of conversielens.

Opmerking

1. Op RX100- en RX100 II-camera's wordt de witbalans niet automatisch aangepast wanneer u onder water bent. Pas de witbalans handmatig aan de omstandigheden onder water aan. Voor RX100 III, RX100 IV en RX100 V kan [Underwater Auto] (Automatische onderwatermodus) worden geselecteerd in het menu White Balance (Witbalans) indien u systeemsoftwareversie 2.00 of nieuwer hebt geïnstalleerd. Ga voor meer informatie naar de onderstaande ondersteuningspagina. 2. Het bedieningswiel kan niet worden gebruikt met deze behuizing. Andere functies, zoals het openen van een ander menu, kunnen met knoppen worden bediend. 3. Er zijn beperkingen voor het gebruik van de ingebouwde flitser. 4. Het scherm kan gedeeltelijk donkerder worden of vervormen wanneer bepaalde accessoires aan de filterschroefdraad worden bevestigd. 5. Conversielenzen, macrolenzen en andere lenzen die worden bevestigd aan de filterschroefdraad kunnen niet worden gebruikt met de RX100 en RX100 II. 6. Sony test niet of dit product werkt met een accessoire die wordt gemaakt door een andere fabrikant. Neem voor meer informatie contact op met de fabrikant van de accessoire in kwestie.

Werk uw camera bij voor extra gebruiksgemak bij het fotograferen. Zie de ondersteuningswebsite.

Specificaties

  • Afmetingen (b x h x d): ca. 155,3 x 127,5 x 125,0 mm

  • Gewicht: 655 g *alleen behuizing

Kom meer te weten over energiebesparende functies en onze toewijding aan het milieu en een duurzame toekomst Bezoek onze eco-website

Beoordelingen

Meningen van gebruikers