€ 320,00

(inclusief btw)
68

4.2 gebaseerd op 68 klantbeoordelingen

26
37
2
2
1
Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

68 klantbeoordelingen

0

degelijk

DSC-H400 20-07-2019 door Frank en Quinten

siuperzoom in handig te dragen camera, ideaal om op vakantie te gebruiken

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima camera, veel functies en mooie fotokwaliteit

DSC-H400 16-06-2019 door mabu59

Prima camera, voldoende functies, goede fotokwaliteit.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

moet nog ontdekken

DSC-H400 16-02-2019 door Frank 13

tot nu toe goed maar er kan veel mee en ik ben nog niet op de hoogte van alle mogelijkheden.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooi

DSC-H400 21-01-2019

Een mooi toestel met zeer veel mogelijkheden en makkelijk te gebruiken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Uitmuntend

DSC-H400 26-10-2018 door Fdeflem

Voldoet volkomen aan de verwachtingen die ik had. prijs/kwaliteit : top

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

fijne duidelijke camera

DSC-H400 23-06-2018 door A Buijtenhuis

ik heb hem nog maar een paar weken en ben nog aan het onderzoeken hoe alles precies werkt. Een nederlandse gebruiksaanwijzing zou fijn zijn daarbij

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Handzame camera

DSC-H400 21-06-2018 door Cees25

Ik heb hem voor mijn verjaardag gekregen en ben er tervreden mee hoe handzaam en snel je hem kan instellen om een mooie foto te maken

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede camera

DSC-H400 07-01-2018 door ironmietje

De camera werkt verder perfect, en de kleuren die van de sensor af komen zijn ook heel mooi en natuur getrouw. De camera ligt perfect in de hand, en maakt scherpe foto's ook in onstabiele toestanden zoals laatst tijdens de storm. Wat wel jammer is is dat je tijdens het filmen het motortje van het zoomen heel duidelijk hoort tijdens de opname. En wat ook heel erg jammer is is dat er niet een uitgebreide gebruikershandleiding bij zit of online beschikbaar is, deze klacht word door heel veel mensen gedeeld. Ook al was er maar een pdf online te downloaden maar zelfs dat niet, alleen een soort van snelstarters handleiding maar geen uitgebreide handleiding. Maar algemeen genomen heb ik totaal geen spijt van mijn aankoop de 63x zoom is in een woord geweldig te noemen, je hebt totaal geen kwaliteit verlies en de fot's blijven scherp zelfs zonder statief. Kortom ik ben zeer tevreden over mijn Sony H400.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

wel zoom, niet goed

DSC-H400 12-05-2017 door vogelaar

wilde een compactcamera met minimaal 60x zoom; dat is deze sony zeker; echter bij inzoomen worden alle fotoos overbelicht en de continu opname is trager dan single; de lensdop is niet vast te zetten aan de camera en het is lastig deze erop te zetten en af te halen. voldeed niet aan de verwachtingen, heb m teruggestuurd

Beeldkwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldig en gemakkelijk toestel

DSC-H400 11-04-2017 door Nathalie1974

Dit toestel is heel geschikt voor mensen die net dat iets meer willen bij een foto-apparaat. Het toestel biedt heel wat keuzes voor de gewenste opname. Gebruiksvriendelijk en prijs/kwaliteit is dit toestel zeker het overwegen waard.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Flinke tegenvaller!

DSC-H400 21-01-2017

Vlak voor mijn vakantie naar Namibie gekocht vanwege de zoomfunktie (63X). Lastig om zonder statief goede foto's te maken. Iedere trilling zie je. Stabilisatie werkt slecht. Bovendien zeker 10% foto's met streep door beeld. Erg slecht.

Beeldkwaliteit

Slecht

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Ligt lekker in de hand en is zeer compact.

DSC-H400 04-08-2016

Heb het toestel voor de zomervakantie gekocht en in de vakantie veel gebruikt. Ben er erg tevreden over.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijne camera

DSC-H400 20-06-2016 door JimmyL

zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Maakt mooie en heldere foto's

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede kwaliteitseisen

DSC-H400 09-06-2016 door Jaap55

Een hele goede camera en gemakkelijk te bedienen en maakt schitterende foto's

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sony D S C 1400 Compacte

DSC-H400 23-05-2016

IK vind het een fijn toestel ligt fijn in de hand Voor mij als beginner had ik er liever een boekje bij met uitleg waar ik op terug kan vallen als ik wat uit wil proberen Dat mis ik en dat vind ik jammer

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Mooie kwaliteit foto's

DSC-H400 12-05-2016 door Sandra35

Ik heb deze camera cadeau gekregen omdat ik me verder wil gaan verdiepen in het maken van foto's. Deze camera is gebruiks vriendelijk met veel opties

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Wat een mogelijkheden

DSC-H400 23-04-2016 door AadZ

Ik heb deze camera nu al meer dan een week en elke dag kom ik nog nieuwe mogelijkheden tegen. Er zijn ook grappige mogelijkheden die van fotograferen een feest maken. Het zoombereik is onvoorstelbaar waarbij het beeld mooi stabiel blijft.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mooi toestel die strakke foto's maakt

DSC-H400 31-03-2016 door Christ62

Scherpe foto's,geweldige zoom funtie en krachtige li-ion batterij. minpunt is de gebrekkige handleiding.En ook fotograferen van bewegende onderwerpen(zoals wielrenners)is met dit toestel niet optimaal mogelijk.Snel foto's na elkaar nemen is met dit toestel niet mogelijk.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Vele mogelijkheden op gebied van fotografie.

DSC-H400 08-03-2016 door FVDV

Het toestel beantwoordt 100% aan de vereisten van de digitale fotowereld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Voldoet aan gestelde eisen

DSC-H400 28-02-2016 door vstrom

Vorige maand gekocht. Makkelijk te bedienen, ligt goed in de hand. Haarscherpe foto's. Video's van goede kwaliteit. Flinke zoomwaarde. Tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

werken met de SONY DSC-H400

DSC-H400 14-02-2016 door PTRH

Ik werk nu ruim 1 jaar met dit toestel. Veel mogelijkheden en een extra lens is wat mij betreft niet noodzakelijk. via WIFI zijn extra APPS op het toestel te downloaden waardoor er nog meer mogelijkheden zijn. sinds enige tijd wel een foutmelding in beeld. ik weet nog niet hoe ik deze kan verwijderen. ik heb al een update 'binnengehaald'.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

prima camera voor prima prijs

DSC-H400 18-01-2016 door FrvV

Tot nu toe erg tevreden. Camera is waar voor het geld. Zoom is super

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

degelijke en veelzijdige camera

DSC-H400 11-01-2016 door Constantinus

degelijke camera met heel veel keuze mogelijkheden, geweldige zoom functie. iets zwaarder dan de gemiddelde compact camera maar dat geeft wel een gevoel van degelijkheid. Accu gaat lang mee alleen jammer dat de accu via de camera opgeladen wordt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Top camera

DSC-H400 18-12-2015 door Sanuelya

Ik heb deze camera een maand geleden gekocht. De camera heeft alles wat ik wil. Ik Ben niet technisch, maar snap hoe ik de verschillende functies op deze camera kan gebruiken, heel handig voor niet gevorderden. Ik reis veel en gebruik de camera dus heel veel. Ik wilde geen camera met verwisselbare lenzen, kost te veel ruimte. Deze camera is hier voor ideaal! En de zoom, wat ik belangrijk vind (natuur,bdieren, mensen) is echt geweldig! De foto's zijn prachtige en de kwaliteit voor mij erg goed! Heel happy!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

perfect voor gewoon gebruik

DSC-H400 09-12-2015

ik heb dit product nu een 3 tal weken het is perfect voor mensen die foto's in mooie kwaltijd willen nemen en niet veel ervaring hebben me fototoestellen

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Supertoestel voor beginners en fanatiekelingen

DSC-H400 02-12-2015 door Natalea

Het toestel ligt vlot en behoorlijk licht in de hand. Ik als beginner kon er meteen mee aan de slag. Er staan genoeg functies op om leuke effecten te bereiken en als je genoeg oefent krijg je al snel prachtresultaten met de scherpe zoom!

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

De perfecte aankoop voor mijn doel

DSC-H400 20-11-2015 door Grijze duif

Voor mijn gebruik het perfecte toestel. Geen verwisselbare lenzen meenemen ,of zoals met een compact camera, te klein. Het 3X4 formaat geeft extra mogelijkheden, zoals vroeger met een filmrolletje. De instelling mogelijkheden zijn zoals bij een spiegelreflexcamera, (bijna onbeperkt )

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Buiten perfect binnen iets tegen vallend

DSC-H400 09-11-2015 door Delft

Ik heb met de DSLR-A100 begonnen daar heb ik ongeveer 45.000 foto's mee gemaakt toen heb ik de DSLR-A380 gekocht een erg goede camera met de Sony 18-200 mm lens er bij. ook met deze camera heb ik meer dan 40.000 foto's gemaakt 2 klein kinderen van mij hebben een DSC-W830 en ik heb nog een SLT-A58 die ik meeneem tijdens het fietsen ik heb daarmee een beperkte keuze uit mijn voorraad lenzen. maar de A 400 is een vooruitgang in de fotografie maar valt tegen bij minder lichten dat met 20 mp maar de kleuren zijn perfect van buiten

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

3

0

Mooie foto's

DSC-H400 26-10-2015 door Wilbert99

Ik heb het apparaat nog maar een paar weken, maar heb toch al enkele mooie foto's genomen. Ook de video's zijn veel scherper en wat ik vooral apprecieer is dat je tijdens het filmen kunt inzoomen, dat is echt de MAX!!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

fijne camera

DSC-H400 21-10-2015 door gasi

Heb vorige maand deze camera gekocht en ben er tevreden over. Neemt mooie foto's.

Beeldkwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig toestel !!!

DSC-H400 23-09-2015 door Patrickus

Zéér tevreden over dit toestel ! Slechts enkele weken in huis en ik zou het niet meer willen missen. Super kwaliteit foto's en een resem mogelijkheden die duidelijk uitgelegd en weergegeven worden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Handige alleskunner

DSC-H400 22-09-2015 door dineke69

Ben sinds kort in bezit van de Sony DSC H400, een heerlijk licht toestel met veel mogelijkheden.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige zoom

DSC-H400 08-09-2015 door Miss Strange

Grote amateur fotograaf en in vergelijking met mijn vorige camera is het een aangename verandering

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige camera

DSC-H400 03-07-2015 door nighthunter

makkelijk in gebruik ,maakt geweldig mooie foto's . is makkelijk handelbaar

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

SUPER camera

DSC-H400 24-06-2015

Heb de camera nu ruim een week in mijn bezit en ben er erg tevreden over, super mooie en scherpe foto's en een krachtige zoom om veraf dichtbij te halen en toch erg scherp, echt een fluitje van een cent (al zie je die niet veel meer) jammer alleen dat je alles online moet opzoeken over de mogelijkheden die de camera te bieden heeft, was erg handig geweest als er een boekje bij had gezeten voor het eerste begin al was het maar om de symbolen op de camera uit te leggen waar die precies voor zijn. Verder tot nu toe erg tevreden over het gebruiks gemak en de foto's

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

De vele mogelijkheden van de camera

DSC-H400 05-06-2015 door john63

Ik ben zeer tevreden over het toestel Maar het is spijtig dat het beschermkapje op de lens niet vast hangt aan de camera

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Geweldige telelens!

DSC-H400 26-05-2015 door florreborre

Haarscherpe beelden met de telelens. Close-up-beelden zijn echter vaak wazig (kan aan mij liggen; maar dan zijn de instellingen ook niet altijd duidelijk...). Lensbescherming ben ik ergens kwijtgeraakt; was dus handiger geweest dat die via een 'ketting' aan het toestel blijft hangen zoals bij veel andere modellen...

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

1

0

tevreden gebruiker

DSC-H400 23-05-2015 door nvt geen bijnaam

dat ik er erg tevreden mee ben met deze fijne camara

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

zoveel voor zo weinig

DSC-H400 30-04-2015 door puk49

de kwaliteit van de foto's is prima. De automatische instellingen werken naar behoren. Na een maand in bezit te hebben ben ik alleen nog maar blij

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima toestel

DSC-H400 30-04-2015 door Robje

Ik kocht dit toestel ongeveer een maand geleden , ik ben heel tevreden

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig

DSC-H400 26-04-2015 door Polderantje

Het is heerlijk om weer een echt fototoestel in mijn handen te houden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfect camera

DSC-H400 22-04-2015 door Hanscameratje

Door zijn eenvoud in combinatie met geweldige optische zoom zijn geld meer dan waard. Kwaliteit fotos echt goed. Prijs heel netjes voor een dergelijke camera.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

uitstekend Toestel

DSC-H400 20-04-2015

Speciaal gekocht om huwelijksfoto's te maken, kwaliteit is zo goed als gedaan door professioneel fotograaf !!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldig toestel voor deze prijs

DSC-H400 04-04-2015 door nijkerk

lekker makkelijke bediening maakt mooie fotos . min punt is dat op schrem niet altijd mooie fotos worden

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Alleen pluspunten tot nu toe.

DSC-H400 28-03-2015 door Jokkemas

Heb mijn toestel nog niet zo lang, maar de batterijcapaciteit is heel goed. Heb al mooie foto's van de zonsverduistering kunnen maken. Prachtig scherpe foto's.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Geweldige camera !

DSC-H400 24-03-2015 door Bram69

Fantastische camera, eenvoudig te bedienen en een geweldige zoomfunctie !!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldig toestel

DSC-H400 22-03-2015 door cois

dit is het beste dat ik ooit al heb gekocht gemakelijk de gebruik

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

perfect

DSC-H400 17-03-2015 door harry20001850

gebruiksgemak vormgeving eenvoudig,ligt goed in de hand

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer complete camera

DSC-H400 12-03-2015 door Bugs12

Prima camera, alles erop en eraan. Wat ik mis is bij de GPS-functie een database met locatiegegevens. Misschien dat hiervoor een app gemaakt kan worden?

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Handzaam

DSC-H400 09-03-2015 door Billboard

Mooie foto's , ligt goed in de hand makkelijk menu...

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goede camera

DSC-H400 20-02-2015 door Abla

een goede camera met een goede prijs-kwaliteit verhouding. neemt scherpe foto's. alle nodige functie's zijn aanwezig kan zowel door beginnende als vergevorderde fotografen gebruikt worden kortom gewoon een goede camera

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed toestel

DSC-H400 15-02-2015 door Dropkicker

Ongeveer een maand in bezit en al veel mooie natuurfoto's gemaakt tijdens mijn wandeling. Zonder diverse lenzen mee te dragen is het mogelijk alles heel dichtbij te halen door de 63x optische zoom. Door het ingebouwde steady shot ook zonder statief scherpe foto's bij maximale zoom. Zonder alle poespas van wifi en gps, gewoon een goed foto toestel waarmee ook mensen met weinig fotografie ervaring mooie foto's kunnen maken door de automatische instellingen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super goed, maar toch eenvoudig te bedienen

DSC-H400 13-02-2015 door Johwie22

Een geweldig en fijne camera; Ik heb er echt geen spijt van.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

heel fijn toestel

DSC-H400 08-02-2015 door soof89

ik ben erg tevreden met dit toestel. Er zijn veel makkelijke en fijne instellingen die prima werken. het enige wat ik mis is een automatische flitser. deze moet je nu zelf met een knopje inschakelen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige camera

DSC-H400 01-01-2015 door Paula7

Camera nu twee weken in bezit en ben er erg blij mee. Hij doet alles wat je wil automatisch maar ook net zo makkelijk handmatig. De foto's zijn ook van uitstekende kwaliteit. Kan niet wachten om hem op reis mee te nemen!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Fantastische camera.

DSC-H400 06-12-2014

Een fantastische camera met veel mogelijkheden. Was al snel vertrouwd met de meeste functies. Het resultaat is heel bijzonder; dus ik ga nog veel plezier beleven van mijn tweede Sony.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Geweldige Camera

DSC-H400 03-11-2014 door Cyber_Panda

De camera werkt geweldig , maakt uitstekende foto's en is heel gebruiksvriendelijk. Het is zeker een aanrader om te kopen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

een veelzijdige, lichte camera.

DSC-H400 24-10-2014 door Dikkopet

Ik moest hem even leren kennen maar dan heb je een camera met alle mogelijkheden van een goede sp.refl. camera alleen veel lichter en handzamer en .... goedkoper en een prima lens met een zoombereik tot 1200. Tel daarbij op de WiFi en GPS funtionaliteit en je hebt ook nog eens direct toegang tot smartphone en tablet Er zijn wat mij betreft twee minpunten, er ontbreekt een onbeperkte tijdopname (max. 30 sec) en de opnamen zijn niet in raw. Met name dat eerste vind ik een camera van dergelijke kwaliteit niet waardig. Als je daar overheen kunt stappen heb je een prima camera

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

4

0

goed hobby toestel

DSC-H400 12-10-2014 door krisg

Goed toestel voor hobby te gebruiken of als toestel voor het gezin

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede camera

DSC-H400 16-09-2014 door MaVM

Ben blij dat ik deze camera gekocht heb. Aan elk beginnende fotograaf aan te raden

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Geweldige camera

DSC-H400 08-09-2014 door Jan1961

Ik heb de camera nu 2 weken en ben zeer tevreden. Inzoomen (63x) is top. Alleen jammer dat Sony niet reageer op een gestelde vraag via de site van Sony.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldige camera

DSCH400B.CE3 30-08-2014 door roufs028

Heb de camera nu een maand en bevalt prima maakt uitstekende natuur foto's

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

0

0

0

de ideale beginners camera

DSC-H400 28-08-2014 door Mario1

Ik heb hem nu een maand en ben VET tevreden met de mogelijkheden die men hoopt te krijgen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi toestel met goede eigenschappen

DSCH400B.CE3 16-08-2014 door Saxofoon48

Twee weken geleden gekocht voor vakantie in Zwitserland. Maakt prachtige foto's ook veraf en heel dichtbij. Inzoomen gaat super. Ook een filmpje maken gaat prima. Mooie kleuren. Bij veel zonlicht is zoeker prima in plaats van schermpje.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekend toestel

DSC-H400 29-07-2014 door Joske

Zeker een aanrader voor de vakantie mooi en goeie zoom

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige zoom

DSC-H400 29-07-2014 door Marcob

Heb deze camera nu enkele weken in gebruik , en het bevalt perfect voor dat wat ik er mee doe. Zeker een aanrader voor mensen die een goede camera willen voor een betaalbaar bedrag.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig toestel

DSC-H400 29-07-2014 door Roger1

Goed en gebruiksvriendelijk toestel met een hoop mogelijkheden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Hele mooie camera, pefecte plaatjes!

DSC-H400 29-07-2014 door Grommer

Deze camera gekocht om met name familie foto's te maken van kinderen, kleinkinderen en de hond, tot nu toe erg tevreden!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0