DSC-HX300 Zoom-Camera

Productbeoordelingen

€ 430,00

(inclusief btw)
299

4.5 gebaseerd op 299 klantbeoordelingen

167
121
5
3
3
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Dsc hx 300

DSC-HX300 29-10-2014 door Jacko65

Handig toestel, compact ...goede zoom 50x , zelfs bij filmen zoom goed te doen, toestel stabiliseerd goed..indien vaste hand.. Snel in scherpstellen en automatische bepaling van welk program toestel zelf kiest ..handig als je zelf niveel wil instellen , zelf deze mogelijkheden zijn op knop te kiezen ..vraagt even tijd alle instellingen te leren ..Mooi foto kwaliteit ..mogelijk effecten en aanpassingen via toestel te doen voor speciale foto kleuren en belichtingen enz...Mooi design

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

4

0

Meest handig (kritisch)
0

Matige scherpte

DSC-HX300 22-08-2015 door DasD

De camera is gebruiksvriendelijk en ligt fijn in de hand. Het beeldscherm is helder en de menustructuur ook. Het grootste probleem is de scherpte op volledig formaat. De sensor is niet in staat om op 100% van het formaat detailscherpte weer te geven. En dan is er niet verder dan op een equivalent van 55mm (standaard beeldformaat) ingezoomd. De randen van de gefotografeerde objecten zijn rafelig en grof. Ik heb compactcamera's gehad met minder Mp en een kleinere sensor die beter presteerden. Jammer, ik heb spijt van deze aankoop. Als voorbeeld is een uitsnede bijgevoegd.

Beeldkwaliteit

Slecht

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

299 klantbeoordelingen

0

Geweldige Camea

DSC-HX300 17-09-2019 door ber12

Vele toepassingen uitgeprobeerd en allen zijn excellent gelukt met deze camera

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed

DSC-HX300 28-07-2019 door Toto1947

Ik heb het in 2017 gekochte voor rondje Java en bali

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijn toestel

DSC-HX300 24-03-2019 door Ruud144

2 jaar geleden gekocht en ben zeer tevreden over de resultaten.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

De Perfecte Compact Camera

DSC-HX300 25-07-2018 door Paul1981

2 Jaar geleden gekocht inmiddels 40000 foto's verder. Echt een super camera voor beginners of voor professionals voor erbij. Een extreme zoom mogelijkheid en kwalitatief een top lens (Carl Zeiss)

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Wat een zoombereik

DSC-HX300 07-01-2018 door Rondrie

Prachtife camera die doet wat ik ervan verwacht had. Maakt prachtige foto's en heet een gigantisch grote zoom

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Beeld stabilisatie defect, Sony geeft niet thuis!!

DSC-HX300 24-12-2017 door Skinny26

3 jaar terug een DSC HX 300 camera aangeschaft Deze heb ik weinig gebruikt, alleen tijdens vakanties , zeg maar een 500 - 600 tal foto's. Dus eigenlijk nieuw. sinds 2 maanden geeft de camera een foutmelding E:62:10 Beeldstabilisatie defect. Er zijn honderden gedupeerde maar Sony geeft niet thuis en lost het probleem niet op. Kosten reparatie is zo hoog dat de camera zeg maar technisch totall loss is. Een oplossing is er niet en de camera valt net 2 maanden buiten de garantie. Dit probleem is groot en speelt ook via de consumenten bond en internet sites. Hoop dat Sony alsnog met een oplossing komt. Als het een gerenommeerd merk is dat doet Sony dat.

Beeldkwaliteit

Slecht

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goede camera voor een goede prijs

DSC-HX300 05-04-2017 door Magdalena66

Ik heb de camera vorige maand gekocht. Er zit een super goede telelens op die mij verbaasde. Het enige nadeel is dat je een vaste hand moet hebben ;-). Ik ben zeer tevreden!

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heel gebruiksvriendelijk

DSC-HX300 15-03-2017 door Diederik1987

Zalige camera voor iedereen, van de mens die gewoon foto's wil trekken tot de fotograaf die instellingen zelf wil kiezen

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfecte camera voor beginners

DSC-HX300 11-03-2017 door Lucfrab

2 weken geleden gekocht en bevalt heel erg goed! Gemakkelijk te gebruiken. Verschillende functies .

Beeldkwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

prijs kwaliteit correct produkt

DSC-HX300 16-02-2017 door luma

nog maar een maand in mijn bezit, vele mogelijkheden met mooie resultaten. Ook al werk ik met een geheugenkaartje sandisk ultra SDHC 10, vind ik de tijd die er nodig is om een foto te verwerken nogal traag ( 2-3 sec)

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Veel mogelijkheden

DSC-HX300 08-02-2017 door Gilbert212

Haarscherpe beelden,veel instellingen,maar traag.na het nemen van een foto duurt het lang voor het beeld op de monitor verschijnt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

De ontelbare instelling

DSC-HX300 07-02-2017 door Alftin

Mijn vorig toestel was de Sony H50 helaas helemaal versleten na10 jaar intenzief gebruik . Dit toestel heb ik nu 14 dagen is gewoon geweldig zoveel mogelijk heden prachtige fotos zeer goed geluid bij vidio opname

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een goed product

DSC-HX300 05-02-2017 door galinan149

Licht heel goed in de hand, en een zeer duidelijke gebruikershandleiding. Dat maakt het zo gemakkelijk.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prima

DSC-HX300 06-01-2017 door yvan xxx

Zeer tevreden mee xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi en gebruiksvriendelijke fotocamara

DSC-HX300 29-12-2016

Producten van Sony scoren altijd minimaal redelijk tot goed dus de kans opeen miskoop is zeer gering

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

50 x zoom!!

DSC-HX300 28-12-2016 door jgro

met deze camera kunnen mooie foto's worden gemaakt door de zoom van 50

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een handig kantelbaar scherm

DSC-HX300 01-12-2016

Een prachtig toestel dat licht in de hand ligt. Met een veelvoud aan mogelijkheden. Een aanrader zeker wat betreft prijs/kwaliteit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Veel mogelijkheden, prettige camera

DSC-HX300 21-11-2016 door John1967

Prettige bediening. Veel instelmogelijkheden en giga zoombereik waardoor het een mooie reiscamera is. De kwaliteit is ruim voldoende. Helaas verloopt het instelwiel bij het oculair snel waardoor je onscherp ziet als je niet het LCD scherm gebruikt zoals ik. Dit laatste is wel handig bij fotograferen uit moeilijke hoeken. Ik kan hem aanbevelen, zeker voor deze prijs!

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Leuke camera, echter na drie jaar al defect

DSC-HX300 26-10-2016 door OneWilno

Drie jaar geleden gekocht voor het grote zoombereik. Dit werkt perfect. Toestel is best snel maar niet zo snel als een spiegelreflex. Nu geeft het toestel een foutmelding E:62:10, dat wil zeggen dat er iets mis is met de lens. Heb hem nu opgestuurd ter reparatie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Fantastische camera

DSC-HX300 04-08-2016 door Chris1979

Heb deze camera 2 weken geleden gekocht hij maakt mooie scherpe foto's

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

waar voor je geld

DSC-HX300 30-07-2016 door MIchael_1968

Met dit modelletje kun je bijzonder goed inzoomen op grote afstanden. Ook is de DSC-HX300 redelijk tot goed geschikt voor nachtfotografie en kun je er hele mooie macro's mee maken. Een verademing vergeleken met zijn voorganger de Nikon Coolpix N110

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Ben zeer tevreden

DSC-HX300 25-07-2016 door Jean 1

Ben zeer tevreden. Ik vind het voor mijzelf een geslaagde aankoop en ik gebruik de fotocamera geregeld. Ook het filmisch gedeelte werkt prima.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Verrast

DSC-HX300 23-06-2016 door Johan5

Heb het toestel pas een paar weken maar ben aangenaam verrast over de vele mogelijkheden en de kwaliteit. Kan dit toestel echt aanbevelen zowel voor beginnende, als voor gevorderde amateur fotograven. Het is bijna onmogelijk om mislukte foto's te maken. Er zit zelfs een beknopte handleiding in het toestel. De gevorderde fotograaf kan dit als tweede toestel gebruiken, voor proefopnamen.. vele mogelijkheden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goedkoop veelzijdig

DSC-HX300 10-06-2016

Ik heb deze camera gekocht omdat ik beter wou worden in fotografie, maar niet te veel geld uit wou geven. Deze camera is buitengewoon veelzijdig voor zijn prijsklasse. De enige minpunten zijn dat er geen Double exposure functie ingebouwd zit, en geen timelapse functie. Ook kan je de preview direct na het maken van de foto niet uitzetten.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

goede camera

DSC-HX300 09-06-2016 door Leoo1961

goede camera met vele functies makkelijk in gebruik

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Geweldig digitaal fototoestel

DSC-HX300 13-05-2016 door Pim sailor

Ik wilde een spiegelreflex camera kopen, maar heb gekozen voor de Sony DSC-HX300. De lens met zoom en macro heeft alles in een. Mijn foto's worden echt niet beter dan met een dure spiegelreflex camera. Ik ben er heel tevreden mee. Het zal nog lange tijd duren voordat ik alle mogelijkheden heb uitgeprobeerd. Perfect.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Super

DSC-HX300 08-05-2016 door Cinneke

Nu 3 weken de sony hx300 en wat bevalt hij goed. Makkelijk te bedienen met niet al te veel knopjes enz. Maak super mooie foto's

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Deze zocht ik

DSC-HX300 24-04-2016 door Knutselhenk

Ik heb deze camera uit gezocht, met wat mijn wensen waren. Eerst was ik op een andere camera uit, met gps en wifi, maar die kon ik niet betalen, dus moet het een andere worden en het werd de DSC HX300 en heb er geen spijt van.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Heel veel camera voor lage prijs.

DSC-HX300 16-04-2016 door TonT

Vorige maand gekocht en mee op vakantie door Zuid-Spanje. Goed geoefend met menu en instellingen. Na 1000 foto's kan ik zeggen dat ik het een geweldige camera vindt. Geweldige zoom. Reageert snel. Ook met hoge ISO-waarden (tot 12.800) prachtige foto's.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

3

0

0

even goed als een spiegelreflex fototoestel

DSC-HX300 04-04-2016 door martin1958

De kwaliteit van de foto's is te vergelijken met de kwaliteit van mijn veel duurder spiegelreflex toestel. Zeer makkelijk in gebruik. Zelfs op automatische functie geen enkel probleem met de kwaliteit van de foto's en de HD-filmpjes. Zelfs de opnames op laagste kwaliteit zijn nog zeer goed. De ruisonderdrukking beperkt bijna perfect het ruisen van de harde wind. Met recht en rede uitgeroepen tot één van de beste superzoom fototoestellen. Perfect product voor beginnende en zelfs voor gevorderde amateurfotografen. Tot nu toe één klein probleempje vastgesteld. De automatische scherpstelling bij sportopname ( foto ) is niet altijd perfect. Toestel kan niet altijd snel genoeg scherpstellen. Algemeen toch een grote aanrader.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

gebruiksvriendelijk, snel, efficient

DSC-HX300 01-04-2016 door Practica1

Vorige week gekocht en honderden prachtige foto's gemaakt

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Makkelijk in gebruik

DSC-HX300 24-03-2016 door Esabella

Ik heb dit toestel gekocht ter vervanging van mijn oude toestel. Mooie scherpe foto's.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een heel goede aankoop!

DSC-HX300 22-03-2016

Het is ons 2de toestel, je kan er prachtige foto's mee maken en zelfs bijwerken op het toestel zelf

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

gemakkelijk menu en bediening

DSC-HX300 11-03-2016 door driver B

ik heb het nu een maand en verschillende opnames gemaakt op verschillende standen, maar ze zijn haarscherp wel even wennen dat het niet licht van gewicht is. zeer tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Mooi toestel en gebruiks vriendelijk

DSC-HX300 28-02-2016 door Henkv

Veel instelmogelijkheden en goede kwaliteit foto's. Toestel ligt goed in de hand en is niet te zwaar.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig toestel voor die prijs

DSC-HX300 26-02-2016

Vorige maand gekocht en heel tevreden. Gemakkelijk te bedienen, mooie foto's, superzoom, ligt goed in de hand, enz ...

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

3

0

0

Gemakelijk in gebruik

DSC-HX300 25-02-2016 door harrie54

Hij is handig in gebruik, scherpstelling gaat snel en video opnamen mooi in beeld en geluid. Dus een aanrader voor een ander.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Prettig toestel, jammer van de lenskap

DSC-HX300 18-02-2016 door gerrie215

Fijn toestel, makkelijk in gebruik. Het enige nadeel is de lenskap die moeilijk te verwijderen is waardoor hij telkens uit de vingers glipt...een simpele oplossing was geweest om er een touwtje aan te bevestigen zoals ook meegeleverd met mijn HX 1

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

SUPER ZOOM!!! Veel mogelijkheden

DSC-HX300 13-02-2016 door aniram137

Ik heb onlangs dit fototoestel gekregen als cadeau van mijn man en mijn dochter voor mijn verjaardag en ben zeer tevreden. Een minpunt - tot nu toe kon geen goede portret maken, maar dat ligt misschien aan mij. Maar voor de rest SUPER!!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Fantastisch toestel

DSC-HX300 09-02-2016 door delgasto

Heb dit toestel slechts een paar weken maar ben uiterst tevreden. Het ligt prettig in de hand, is eenvoudig te bedienen, heeft een zeer lichtsterke lens en maakt haarscherpe foto's. Het telebereik is enorm. Daarbij komt nog het gemak en de variatie in opnamestand door het uitklapbare LCD scherm.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Gebruiksvriendelijk, maakt prima foto's!

DSC-HX300 20-01-2016 door Ewout

Een snelle camera, foto's van prima kwaliteit en behoorlijk gebruiksvriendelijk.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima aankoop

DSC-HX300 16-01-2016 door Drugo

Zeer scherpe foto's. Prima kwaliteit. Eenvoudig qua gebruik.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Voldoed aan al mijn verwachtingen

DSC-HX300 15-01-2016 door ada134

Een maand geleden gekocht in vervanging van mijn oude Sony; volddeed aan al mijn verwachtingen,zowel de bediening en het resultaat van de foto's.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Mooie en Goede Camera

DSC-HX300 10-01-2016

Ik heb de Camera, voor 2 weken terug gekocht, het is een super Camera. Alleen moet ik me er wel in verdiepen wat betreft de functie's van de Camera. Want het is niet bepaald een simpele Camera je hebt zoveel verschillende standen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie foto's vele belichtingen mogelijk

DSC-HX300 06-01-2016 door besmurft

Aanrader voor dit geld en dit gaat u vele mooie plaatjes opleveren

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

3

0

0

Super Sony Zoomcamera

DSC-HX300 17-12-2015 door Bens

Zeer makkelijke bediening, snelle focus bij digitale zoom adviseer ik wel een statief.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

eerste digitale camera

DSC-HX300 09-12-2015 door foto plof

Gekocht voor reis. Veel natuurfotos gemaakt. Best tevreden. Alleen automatisch gewerkt. Manuele instellingen nog niet gebruikt.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Super !!

DSC-HX300 02-12-2015 door kaatje41

zeer fijn toestel prijs / kwaliteit is goed. makkelijk in gebruik

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Gebruiksvriendelijk topproduct

DSC-HX300 23-11-2015

1 maand in bezit en tot nu toe zeer tevreden. Alleen nog automatische instellingen gebruikt, verder nog geen tijd gehad om handmatig te testen. ondanks het formaat toch redelijk compact en gebruiksvriendelijk in omgang.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prima toestel

DSC-HX300 22-11-2015 door Bert11

fijn toestel het is onze tweede de eerste werd gestolen en we wilden weer het zelfde toestel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Prachtig fototoestel

DSC-HX300 12-11-2015 door kweeniet

Ik heb van dit toestel nu, gedurende verschillende dagen, alle mogelijkheden uitgeprobeerd, en ben op alle gebied aangenaam verrast. Zeer mooie beelden, zeer goede stabilisator, mooie kleuren. Ook de gemaakte videobeelden zijn van zeer goede kwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Ontzettend fijne camera

DSC-HX300 10-11-2015 door VonV

Veel mogelijkheden, ligt goed in de hand. Foto's zijn echt heel scherp. Camera beschikt over 2x auto-modus die erg goed hun werk doen. Goede beeldstabilisator, duidelijk groot LCD-scherm. Het toestel heeft een ingebouwde handleiding, zo kun je waar je ook bent even snel nalezen hoe iets werkt, superhandig. Al met al echt wel een heel fijn toestel! Maakt alleen foto's in JPEG en dus niet in RAW. Dit kan voor creatievelingen een gemis zijn.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Mooi uitziend product

DSC-HX300 09-11-2015 door najstup

Beeld kwaliteit beter dan verwacht en je kunt zoomen terwijl je filmt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heerlijk handige camera met veel zoom

DSC-HX300 13-10-2015 door REOteA

Gemakkelijk te hanteren camera. Veel gebruiksvriendelijke hulpprogramma's / instellingen. Terwijl je ook alles zelf handmatig kan regelen. Vooral de super zoomlens van 1200 mm tele is een uitkomst.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Prima toestel

DSC-HX300 13-10-2015 door Tommel

De HX300 is makkelijk in gebruik, mede door de duidelijke menu's. De 50x zoomfunctie is geweldig. Een goede prijs/kwliteitsverhouding

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

1

0

Prima camera om mee te filmen

DSC-HX300 12-10-2015 door Jaaphageneez

Deze camera aangekocht omdat een vriend van mij er geweldige films mee maakt en dat is niet gelogen. Voor foto`s te maken vind ik deze camera niet echt geschikt helaas. Maar voor het doel waar ik hem voor heb aangeschaft filmen is die zijn geld waard.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Scherp makkelijk en goed inzoomen.

DSC-HX300 11-10-2015

Vier weken geleden gekocht en met dvakantiee camera naar Turkije .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Jammer van de 3 D

DSC-HX300 07-10-2015 door wsbilly

Fijne Camera met veel mogelijkheden, maar het 3D fotgraferen laat te wensen over

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mooi toestel

DSC-HX300 01-10-2015 door Pestam

vorige maand camera gekocht. Er zitten erg veel mogelijkheden op die ik nog lang niet ontdekt heb. Het is een erg mooi toestel, gebruikersvriendelijk. Mooie foto's.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige camera

DSC-HX300 21-09-2015 door tia57

Maakt zeer mooie foto's makkelijk in gebruik. Een goede aanrader

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekende camera!!

DSC-HX300 18-09-2015 door CRZ1

Ik ben onder de indruk van het optische zoombereik. Het systeem is snel met focusseren. Aangezien ik veel foto's van dieren maak zijn de twee genoemde punten van wezenlijk belang.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mij oordeel

DSC-HX300 16-09-2015 door Chessbike

Reeds jaren in mijn bezit en een zeer tevreden gebruiker.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige camera

DSC-HX300 13-09-2015 door Jack32

Super. Geweldig wat je er allemaal mee kunt doen. En mooie foto's kun je er mee maken. Ik ben geen fotocamera-expert. Ik moet nog veel leren. Vooral om met deze om te gaan. Je je kunt hier zoveel mee mee doen, verschillende foto's maken, zoals brede foto's, wazige achtergronden, zwart/wit en kleur gecombineerd, enz. Dit wil ik nog allemaal leren met deze camera. Vooral omdat wij binnenkort op vakantie gaan naar West-Amerika. Daarom hebben wij deze ook aangeschaft. Ik ben hier ontzettend blij mee en positief over.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

zoombereik

DSC-HX300 13-09-2015 door Andy81

ik kocht dit toestel een maand geleden en ben zeer tevreden over het zoombereik en de uitstekende beeldkwaliteit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Eenvoudig gebruiksgemak

DSC-HX300 12-09-2015 door Sarco007

Geweldige mogelijkheden! En ik moet "alles" nog ontdekken!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Voldoet aan mijn verwachtingen

DSC-HX300 11-09-2015 door enerv

Zowel foto als video van hoge kwaliteit. Zeer sterke zoomfunctie,gebruiksvriendelijk.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Goede camera

DSC-HX300 11-09-2015 door Roelofinge

Ik heb deze camera vorige maand gekocht maar vindt hem nu al het einde. kan er veel mee doen goede zoom en scherpe foto's.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie camera

DSC-HX300 11-09-2015 door Jos1970

Wij hebben deze camera nu twee maand in ons bezit. Als men geen spiegelreflexcamera wil en toch goede foto's wil maken, is dit toestel uitermate geschikt. Neem de tijd om alle mogelijkheden goed te proberen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Fijne camera met prima lens

DSC-HX300 11-09-2015 door cecas

Ben voor carlzeiss lens gegaan. Geweldige kwaliteit. Heeft volledig aan de verwachtingen voldaan. Video mij onbekend want ik koop geen foto camera om mee te filmen. Puur voor het maken van mooie foto's!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie redelijk stevige camera.

DSC-HX300 11-09-2015 door Johan W

Mijn vrouw en ik hebben deze camera aangeschaft vanwege het mooie zoom bereik, met daarnaast de zeer goede film mogelijkheden. Wij gebruiken hem op vakantie en kleine tochtjes, hebben schitterde uitziende foto's en korte filmpjes van met name vogels en andere dieren gemaakt.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Super simpel mooie foto's

DSC-HX300 11-09-2015 door Marco1567

Meegenomen naar Noorwegen fantastische foto's gemaakt zeer simpel in de bediening

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

een eerste klas camera met veel mogelijkheden

DSC-HX300 07-09-2015

Vorige maand gekocht dus ken nog niet alle mogelijkheden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0