COMPACTCAMERA'S

HX350-compactcamera met 50x optische zoom

DSC-HX350
Afbeelding van HX350-compactcamera met 50x optische zoom

€ 450,00

(inclusief btw)
Afbeeldingen van HX350-compactcamera met 50x optische zoom
Afbeeldingen van HX350-compactcamera met 50x optische zoom
Afbeeldingen van HX350-compactcamera met 50x optische zoom
Afbeeldingen van HX350-compactcamera met 50x optische zoom
Afbeeldingen van HX350-compactcamera met 50x optische zoom
Afbeeldingen van HX350-compactcamera met 50x optische zoom
Afbeeldingen van HX350-compactcamera met 50x optische zoom
Zoom verder

Zoom nog verder in met 50x optische zoom (100x Clear Image Zoom). Een compacte camera die werkt en presteert als een DSLR-camera. De krachtige en snelle Exmor R®-CMOS-sensor met 20,4 MP en BIONZ X™-beeldverwerkingsprocessor werken perfect samen voor prachtige scherpe foto's, of uw onderwerp nu dichtbij of ver weg is.

Exmor R®-CMOS-sensor
Exmor R™-CMOS-sensor met 20,4 megapixels

Maak details zichtbaar, zelfs bij weinig licht. Een Exmor R®-CMOS-sensor met achtergrondverlichting en 20,4 MP heeft een breed ontvangstbereik voor meer licht en details in elk frame.

BIONZ X™-beeldverwerkingsprocessor
BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor

Reken op getrouwere kleurweergave, betere ruisonderdrukking en snellere opnamen in de burst-modus met de BIONZ X™-beeldverwerkingsprocessor; deze is 3x krachtiger dan onze vorige BIONZ-processor voor superieure beelden.

ZEISS®-Lens
ZEISS®-Lens

Eersteklas 50x optische zoom. ZEISS®-kwaliteit zorgt voor prachtige foto's en rijke details en contrast. Gestabiliseerd met Optical SteadyShot™.

Haarscherpe zoom
50x optische zoom
50x optische zoom

50x optische zoom. Afstand is geen probleem. U haalt alles dichterbij met de enorme 50x optische zoom, voor haarscherpe beelden in elk frame. Optical SteadyShot-beeldstabilisatie voorkomt bewegingsonscherpte, zelfs als u helemaal inzoomt.

Volg de actie
Volg de actie

Altijd de perfecte opname in beeld. De autofocus met vergrendeling past automatisch de framegrootte aan op basis van de kenmerken van uw onderwerp voor helder en precies scherpstellen.

Werk als een professional

Maak foto's als met een DSLR met eenvoudige bediening en ergonomische handgreep. Hij heeft zorgvuldig geplaatste en gemakkelijk bereikbare toetsen en functies, net als een professionele camera.

Moduskiezer
Moduskiezer

Met de moduskiezer geeft u prioriteit aan diafragma of sluitertijd. Met de handige draaiknop voor uw duim bedient u snel en eenvoudig handmatig de geselecteerde modus.

Lcd-scherm
Lcd-scherm

Ontdek hoe helder en duidelijk de beelden zijn op een Xtra Fine LCD-scherm van 3 inch (7,5 cm) met een resolutie van 921.000 pixels en WhiteMagic™.

Elektronische zoeker
Elektronische zoeker

Voorkom giswerk bij composities en krijg precies het resultaat dat u wilt. Een 201.000-px elektronische zoeker geeft realtime voorbeelden met 100% dekking van beeldveld. Ideaal voor kaderen, scherpstellen en opnamen bekijken.

Maak de regisseur in u wakker

Geef bewegende beelden een bioscooptintje of gebruik de speciale filmknop voor heldere Full HD-films. Daarnaast zorgt Optical SteadyShot met Intelligent Active-modus voor stabiele video's zonder schokken, zelfs als u loopt of inzoomt.

Full HD
Full HD

Maak heldere, vloeiende Full HD-films in bioscoopkwaliteit en kies zelf de framesnelheid, zelfs in 24p (24 fps).

AVCHD
AVCHD

Wilt u écht fotograferen? Probeer dan de progressieve AVCHD-indeling voor scherp, professioneel beeldmateriaal.

Zie elke truc en overgang

Motion Shot Video geeft een cool effect voor de weergave van sprongen en meer. De bewegingen van een onderwerp worden in een reeks van samengevoegde beelden op één achtergrond weergegeven.

Zie elke truc en overgang
Weg met die ruis
Weg met die ruis

Intelligent Active Mode met beeldstabilisatie over 5 assen en geavanceerde frame-analyse compenseert camerabewegingen tijdens de filmopname en minimaliseert ruis die vaak ontstaat bij handheld opnamen.

Beeldeffecten

Met de ingebouwde beeldeffecttechnologie blaast u elk beeld nieuw leven in. Er zijn zo veel modi waar u uit kunt kiezen, dat een bewerkingsprogramma niet meer nodig is.

Beeldeffecten
Bekijk uw foto's met het detail van 4K

Sluit de camera aan op een 4K Ultra HD-TV en bekijk uw foto's in een verbluffende helderheid op een groot scherm. Dankzij TRILUMINOS™-kleur wordt elke kleurschakering levendig en levensecht weergegeven.

iMovie
Werkt met iMovie en Final Cut Pro X

Dit product is compatibel met Final Cut Pro X en iMovie.

Specificaties en kenmerken

  • EXMOR R®-CMOS-sensor met 20,4 megapixels

  • BIONZ X-processor voor ongelooflijke details en ruisonderdrukking

  • ZEISS® Vario-Sonnar® T*-lens met 50x optische zoom

  • Full HD-videofunctionaliteit voor prachtige video's

  • Optical SteadyShot en Optical SteadyShot Intelligent Active Mode

Type sensor
Type 1/2.3 (7,82 mm) Exmor R®-CMOS-sensor
Aantal pixels (effectief)
Circa 20,4 megapixels
ISO-gevoeligheid (foto's) (Recommended Exposure Index)
Auto (ISO 80-3200, instelbaar met boven-/onderlimiet), 80/100/125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200, multi-frameruisonderdrukking: Auto (ISO 80-3200), 100/200/400/800/1600/3200/6400 /12800

Inhoud van de verpakking

Oplaadbare batterij NP-BX1, Netadapter AC-UUD12, Micro-USB-kabel, Schouderriem, Schoendop, Lensdop, Handleiding

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers