€ 500,00

(inclusief btw)
568

4.4 gebaseerd op 568 klantbeoordelingen

292
247
18
7
4
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Een geweldige camera.

Met GPS 29-01-2015

Ik heb de camera al twee weken en heb alles heel grondig uit getest. Op deze foto camera zitten behoorlijk veel functies op, de meeste functies zal je als beginnende foto fanaat niet gebruiken. In de meeste gevallen zijn de gewone standaard functie om goede foto's te maken al meer dan voldoende. Wil je meer uit je foto toestel halen dan kan dat, het vraagt wel heel veel geduld. Mijn advies is wel om de handleiding uit te draaien om alle functies goed te begrijpen. De foto's zijn klasse, het toestel is gemakkelijk te bedienen en de uitzoom kwaliteit is goed. Mijn advies is dan ook een goed foto toestel voor weinig geld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

4

0

Meest handig (kritisch)
0

Heel snel in reaparatie

Met GPS 10-09-2016

De camera in oktober 2015 gekocht en nu al in reparatie. Foto's die gemaakt zijn kunnen niet terug gekeken worden, omdat de camera aangeeft dat er geen beelden zijn. Ook blokkeert hij telkens, zodat je geen foto kunt maken. Niet erg tevreden dus.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

568 klantbeoordelingen

0

Geweldige kenmemrken

Met GPS 19-01-2020 door pascale57

Ik heb het een maand geleden gekocht en ben er super tevreden mee!

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldige zoom

Met GPS 17-01-2020 door Wolderwijd

Ik ben er erg tevreden mee. Camera ligt prettig in de hand.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

luchtenlichten kleuren komen tot zijn recht

Met GPS 03-01-2020 door Margreet69

gekocht na goed en degelijk onderzoek van wat ik wil en wat kan met de camera de doorslag gaf het dichtbij halen van een voorwerp en het feit dat ik het gelijk via de wifi naar mijn telefoon/ tablet kan zenden.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Ik had er meer van verwacht.

Met GPS 18-12-2019 door Lucg

Ik gebruik nu mijn 3de jaar deze camera en ben redelijk ontevreden van dit product. De functies P, A, S, M zijn helemaal onbruikbaar , Bij minder licht is de kwaliteit minder dan de doorsnee smartphone. Is enkel te gebruiken bij veel licht en op stand automatisch.

Beeldkwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prachtige zoom

Met GPS 19-11-2019 door Ann67

Perfect scherpe beelden zelfs op heel verre afstand en bij fotografie van insecten en vlinders dichtbij ook perfect

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goed

Met GPS 07-11-2019 door Leo1000000

prima hele mooie fiets heeft opa gekocht in Staphorst

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prachtige foto's maar verbeterbare zoeker

Met GPS 02-11-2019 door Schelle54

Het toestel maakt feilloos prachtige foto's maar de elektronische zoeker schiet tekort en kan dit dikwijls niet of slechts gebrekkig weergeven, bvb bij tegenlicht of sterk zonlicht. Dan is het gissen op het moment van de opname. Maar achteraf bij de weergave op computerscherm blijken alle foto's van topkwaliteit te zijn!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldig veel mogelijkheden

Met GPS 31-10-2019 door jobo1

ik heb dit product gekocht om een keer hele mooie foto's te kunnen maken. Wat een lens zit erop. Zeer licht in gewicht.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie vormgeving

Met GPS 28-10-2019 door lisse

Pas geleden gekocht bij een erkend fotograaf voor onze trip naar Amerika volgend jaar 2020. Nu kunnen we alvast oefenen en de camera leren kennen. Duidelijk beeld, ligt goed in de hand en makkelijk te gebruiken. Genoeg opties aanwezig om jezelf uit te dagen. Maakt mooie scherpe foto's , zoomt goed in ( 50x optical zoom )

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

uitmuntend

Met GPS 24-10-2019 door Rinke

Ik heb deze gekocht om meer buiten de deur te komen, en heb altijd wel foto`s genomen, wil nu meer er een hobby van maken, en zo mij zelf verbeteren

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zoom

Met GPS 19-10-2019 door Dirksony

Eerste indruk: goed en voldoet aan verwachting prijs kwaliteit verhouding

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Gaaf Toestel

Met GPS 03-10-2019 door Peter1801

ik heb hem nu twee weken maar wat een gaaf toestel vooral het zoomen heerlijk.Moet nog veel uitproberen maar met veel plezier doe ik dat.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooi handzaam apparaat met geweldige zoom

Met GPS 18-09-2019 door edzard

veelbelovend, maar nog te kort in bezit om alle functies en mogelijkheden goed te kennen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Leer er een beetje mee om te gaan

Met GPS 27-08-2019 door Edveld

Een maand in bezit geen problemen,tevreden.Dat zegt genoeg

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top

Met GPS 16-08-2019

Toptoestel. Heeft veel mogelijkheden. Op zich eenvoudig in gebruik.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

makelijk in gebruik

Met GPS 13-08-2019 door leoros71

Ja ik ben zeer te vrede over deze camera,hij is makelijk en veelzijdig in gebruik

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

0

0

0

Veel mogelijkheden

Met GPS 28-07-2019 door Piet049

Enkele weken in mijn bezit- fijne camera met veel mogelijkheden zowel automatisch als handmatig. Ligt goed in de hand en bediening is na doorlezen van de handleiding (aanrader) goed te doen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

gebruiksgemak

Met GPS 23-07-2019 door leo d v

eenvoudig te gebruiken en dit is voor mij erg handig

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Groot zoombereik voor weinig geld

Met GPS 22-07-2019 door Liesbeth

Ik had de voorganger van deze camera (DSC-HX300). De stabilisator werkte niet goed meer na 4,5 jaar intensief gebruik, hetgeen vaker schijnt voor te komen bij dit type camera. Toch nu de DSC-HX400V gekocht, omdat ik altijd zeer tevreden was met de vorige: heerlijk zoombereik en handig uitklapbaar scherm. Voor zo'n type toestel is € 379 niet veel geld, als je net als ik niet wil sjouwen met zware camera's en losse lenzen. Risico dat er iets mis gaat is natuurlijk groter dan bij een veel duurdere camera, maar als dat ook weer over 5 jaar is ben ik toch weer toe aan een nieuwe camera.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastische veelzijdige camera

Met GPS 17-07-2019 door Krebby

Had eerst een Sony HX200V maar deze heeft nog betere zoom en wifi

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne camera

Met GPS 14-07-2019 door Sandra71

Al meer wild gefotografeerd dan voorheen. Stelt snel scherp en ligt fijn in de hand.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Handzaam, makkelijk in gebruik.

Met GPS 11-07-2019 door Marjolein68

Ik heb hem nu een paar maanden, heb een cursus gevolgd voor de basis dingen. Pas meegenomen op vakantie, van alles uitgeprobeerd. Ben er zeer content mee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede camera nu mijn tweede toestel van dit type.

Met GPS 10-07-2019

Als vervanging gekocht van mijn defecte hx400 die ik al 4 jaar gebruikte. Ik wou zelf eerst spiegelreflex maar werd me afgeraden. Dan beter de rx10 m3 maar dat is qua prijs heel anders. En tussen deze en rx10 zit geen ander beter alternatief. Dus weer de vertrouwde gekocht.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

lichte camera met veel mogelijkheden

Met GPS 09-07-2019 door ykruize

Deze dag gekocht, meteen wat uitgeprobeerd. Hij is lekker licht in gebruik, maakt haarscherpe foto's. Erg groot zoombereik en daardoor zeer geschikt ook voor macrofotografie. Prachtig!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Haarscherpe foto's

Met GPS 08-07-2019

Ben zeer te vreden met deze camera en zijn prestaties

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Gebruiksvriendelijk. Vele mogelijkheden.

Met GPS 01-07-2019 door gobalu 13

Heel tevreden, goede inzoom functie en vele toepassingen van de camera. Ik was zo tevreden over de vorige camera HX1 daarom weer een Sony HX 400V.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede kenmerken, klein formaat

Met GPS 27-06-2019 door JohnB51

Ik heb dit al enige tijd in bezit en ben zeer tevreden

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Gemakkelijk te gebruiken

Met GPS 19-06-2019

Vanaf aanschaf in mei al veel foto's gemaakt erg tevreden over gemak waarop dit gaat

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Utstekend zoombereik en prachtige foto's.

Met GPS 17-06-2019 door Bert69

Begin deze maand gekocht en erg tevreden. Zelfs ik als leek maak mooie foto's. Camera is erg licht in gewicht. Zoom bereik is geweldig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige foto's

Met GPS 11-06-2019 door Maxluuk

Kort geleden dit toestel gekocht en ben zeer tevreden met de genomen foto's. Deze zijn van prima kwaliteit terwijl ik nog lang niet alle mogelijkheden heb benut. Erg blij met de aankoop

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige aankoop

Met GPS 04-06-2019 door RKCrider

Ik heb dit toestel recent gekocht en heb deze meteen kunnen proberen op een 4-daagse trip. Het gebruiksgemak is verbazend. Maakt zonder veel kennis van fotografie zeer mooie en scherpe foto's.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

FANTASTISCH TOESTEL

Met GPS 23-05-2019 door GEERTGV

heb zeer goede ervaring met de voorganger DSC-H300 en wilde absoluut een gelijkwaardige opvolger

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goede eerste all-in camera

Met GPS 20-05-2019 door TPs17

Goede eerste all-in camera .

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie beeldkwaliteit en makkelijk te bedienen

Met GPS 18-05-2019 door J Paui

Ik heb deze camera pas gekocht. De camera ligt makkelijk in de hand, maakt mooie foto's en heeft veel mogelijkheden, waarvan ik nog een en ander zal uitzoeken

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Erg blij mee.

Met GPS 12-05-2019 door PetraD1966

Sinds 2 maanden deze camera. Naast de Sony A58, vanwege de 50 x optische zoom erbij aangeschaft. Bevalt erg goed. Met een raynox 250 ook erg goed als macro te gebruiken. Gebruik erg makkelijk, nu heb ik ook al jaren Sony, dus is om die reden qua menu ook erg fijn in gebruik.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

tevreden

Met GPS 10-05-2019 door Camero

vooral kleuren prima en nog beter voor persoonlijk gebruik aan te passen , beetje oefen en is dan snel ook in de natuur verder geen betoog nodig

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top kwaliteit

Met GPS 09-05-2019 door Dutchie2019

Perfecte foto's en video opnames. Goede instel mogelijkheden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekende zoom en goede helpfunctie.

Met GPS 06-05-2019

Ik heb deze camera vorige maand gekocht en gebruikt tijdens onze rondreis door Ecuador. Ik ben erg enthousiast vanwege zijn vele mogelijkheden, zeer goede zoom, gebruiksvriendelijkheid en hulpfuncties.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

1 min punt

Met GPS 05-05-2019

De kleine klep waar je de stekkers aan sluit gaat al naar een paar keer los staan en klemt niet meer dicht.... voor de rest prima aparaat

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

De alleskunner

Met GPS 03-05-2019 door JanSietse

Deze camera voldoet volledig aan mijn wensen! Alles in één draagbaar geheel: macro en telelens, licht en donker (ISO van 80-3200), witbalans, 1/2 raster, waterpas, GPS enz. Hier ga ik veel plezier mee beleven.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima camera

Met GPS 03-05-2019 door Rder

Ligt lekker in de hand werkt prima op de automatische piloot, maar je kan je ook uitleven met de hanmatige instellingen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Compact maar toch heel uitgebreid

Met GPS 02-05-2019 door Cor58

Ik heb best een tijdje rond gekeken en uiteindelijk op deze camera gevallen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed toestel

Met GPS 01-05-2019 door Wilna1

Ik heb het toestel nu een jaar en hij bevalt mij prima. Bediening is overzichtelijk en het toestel bevat veel mogelijkheden. Goed in te stellen in de M modus. Kan niet in RAW fotograferen en diafragma gaat van 2.8 naar 8. Had graag ook hoger in diafragma willen fotograferen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Balen

Met GPS 20-04-2019 door Cor sony

Ik heb de camera twee maanden en ligt nu al bij een reparateur. Gaf steeds aan:schakel in en uit. Wat ik ook probeerde niets hielp. Ik kon niets meer doen. Nu zit ik dus minimaal 4 weken zonder. Grrrrrr

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Hele fijne camera met veel mogelijkheden.

Met GPS 17-04-2019 door Luus1960

Ik ben tevreden met deze camera tot de garantie is verlopen na die tijd geeft hij foutmelding 6210. Dat is heel jammer. Repareren is duurder dan een nieuwe camera.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi toestel

Met GPS 09-04-2019 door Dmo1960

Dit is mijn derde Sony toestel maar deze is buitengewoon prachtig de zoom is zeer goed heb een foto genomen op 100 m met max zoom zie bijgevoegde foto, fantastisch toestel

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldig toestel met heel mogelijkheden

Met GPS 05-04-2019

Ik vind het een uitstekende camera met echt zo veel mogelijkheden, en aspecten, dat de camera bijna lijkt op de spiegelreflex SLT SONY A77. Met een beetje kennis is deze camera best wel makkelijk te bedienen. Gewoon Top!!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer uitgebreid toestel en goede prijs/kwaliteit

Met GPS 28-03-2019

Mooi toestel en goede prijs/kwaliteit verhouding. 20.4 mega pixels. Uitklapbaar lcd scherm en bij kijken door de zoeker gaat het scherm uit. Veel instellingen. Groot zoom bereik.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima Camera voor foto en film

Met GPS 15-03-2019 door A3tenvelde

Pas gekocht en nu al zeer tevreden. Mijn tweede Sony camera waarmee ik weer helemaal uptodata ben.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

praktisch om mee te werken

Met GPS 09-03-2019 door karin111

ik heb hem een paar maanden geleden gekocht en ben toch wel enthousiast. de meeste uitleg is goed gegeven op een paar kleine items na dewelke ik met een bevriende fotograaf heb opgenomen. Gemakkelijk in gebruik voor een hobbyfotograaf als mij ben tevreden en dat kan alleen maar toe nemen

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige camera

Met GPS 08-03-2019 door Graaf021

ik heb deze camera enkele weken geleden gekocht en ben nog bezig met binnen en buiten dingen uit te proberen. Schitterende camera waar veel meer mee kan als ik ooit verwachte te gebruiken, maar wie weet... want van dingen waarvan ik dacht die ga ik nooit gebruiken, gebruik ik nu al regelmatig. Geweldige camera die goed in de hand ligt, makkelijk en intuïtief te bedienen is en goede help functie. Heerlijk genieten en mooie plaatjes schieten.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Veel mogenlijkheden

Met GPS 06-03-2019 door Hannes360

Als je niet gewend bent aan een eye viewer is de gebruik aanwijzing wel goed ,maar ben er met iemand wel 2 a 3 uur mee bezig geweest om er wat van te snappen en veel uitproberen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Fantastische keuze van toestel

Met GPS 01-03-2019 door Arantas

Alhoewel beginner, ogen mijn foto's kwalitatief qua scherpte, belichting... Wel nog veel te leren qua beeldopstelling.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

makkelijke camera ook voor beginner

Met GPS 11-02-2019 door Simon1959

Heb deze camera nu 4 mnd, als beginner is dit een top camera maar ook voor gevorderde fotografen. Zeker de prijs / kwaliteit is in mijn ogen goed. Op de camera zitten velen mogelijkheden. Met een gevorderde fotograaf leer het toestel snel te beheersen zodat je niet afhankelijk bent van de automatische stand.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Schitterend fototoestel

Met GPS 02-02-2019 door Raggie

Ben zoals met mijn vorige camera (dezelfde die jammer genoeg kapot ging) zeer tevreden , een heerlijk zoombereik en schitterende foto's

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

veel vogels gespot

Met GPS 23-01-2019 door sietske

ligt goed in de hand, makkelijke bediening en zeer scherpe foto's

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

2

0

goede makkelijke bediening

Met GPS 14-01-2019 door Allround10

goede camera en gebruiksvriendelijk met vele mogelijkheden, prachtige foto's goede lens

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super Camera

Met GPS 03-01-2019 door Tuut

Meer dan geschikt voor mijn fotografie van allerlei beelden. Macro foto's en diafragma geen probleem. Super zoom instellingen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooist kadoo ooit

Met GPS 03-01-2019

deze camera kado heeft mij enorm verrast , mooi en compacte camera

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

betaalbare compact met goede zoom en slecht displ.

Met GPS 02-01-2019

Goede allround compactcamera met goede zoom en goede lens. Een passend foudraal zou erg fijn zijn, ik heb al 2 gekocht die niet goed passen. Het display is slecht, je kan er niet op beoordelen of de foto geslaagd is. De Playmemories software is stuitend slecht (onbegrijpelijk, langzaam), advies om daar niet aan te beginnen.

Beeldkwaliteit

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldig toestel maar moet nog leren

Met GPS 27-12-2018 door rob4607

Heb dit in juli gekocht en tijdens een reis van een maand door Vietnam een aantal duizend keer gebruikt.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zoombereik is super.

Met GPS 27-12-2018 door Freewheeler

Begin 2015 HX400V gekocht. In 2018 beeldstabilisatie defect, lens moest worden vervangen, dure reparatie niet laten doen. Hoewel dit bij deze camera meer voorkomt, geen coulance van Sony. Heb desondanks dezelfde camera weer gekocht vanwege goede zoombereik en goede lens. Nu echter met 5 jaar garantie, hopelijk is dat lang genoeg!

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

fijne camera

Met GPS 11-12-2018

een tijdje geleden gekocht en zeer goed over tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldig

Met GPS 04-12-2018 door Anja56

ik heb deze camera vanaf dec 2015 en ben er nog super tevreden mee

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima camera ik heb er veel plezier van

Met GPS 06-11-2018

Prima camera lichtgewicht dus ook handig om mee te nemen op de motor.. Door de superzoom geen last van meerdere lensen .

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede Camera

Met GPS 29-10-2018 door SonyOled2018

Ik ben er heel erg tevreden over.Hoewel ik nog veel moet leren maak ik er al goede foto"s mee. Kan vanaf mijn camera zonder HDMI kabel foto"s af spelen op mijn Sony Oled TV.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer makkelijk in gebruik

Met GPS 29-10-2018 door Monique15

Tevreden maar moet nog verder testen ,makkelijk in gebruik, goede handleiding ook voor beginner

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Toffe camera

Met GPS 27-10-2018 door QbLulu

Aan het begin van onze vakantie naar Zweden en Noorwegen deze camera gekocht. Was niet echt duur en vooral de enorme zoom trok mij aan. Groothoek is niet echt aanwezig, maar wordt goed gemaakt door de panoramafunctie. De camera werkt lekker. Enige nadelen zijn het niet (spat)waterdicht zijn (maar gelukkig hadden we bijna geen regen) en niet goed in macro zijn. Je komt wel dicht op het object, maar het object moet toch nog best groot zijn. Een ander nadeel is als je van de ene functie naar de andere gaat, je eerst in een bevestigscherm komt. Dit vertraagt je actie en de vogel is bijvoorbeeld al weer weggevogen. Dito voor het opstarten van de camera. Het grote voordeel is de enorme zoom, het lichte gewicht en de prima film en fotokwaliteit voor dit bedrag. Ik ben er erg blij mee.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

In combinatie met filmcamera

Met GPS 26-10-2018

De foto's gebruik ik voor het bewerking van de sony action cam

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Veel mogelijkheden

Met GPS 18-10-2018 door Dropje

Compact en Goed alternatief voor spiegelreflexcameras

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

veel voor redelijke prijs

Met GPS 24-09-2018

Fijne camera met uitgebreide functies, precies het waarom ik de camera heb aangeschaft.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Kwaliteitsvolle foto's maar nu al defect

Met GPS 06-09-2018 door chrisvda

Ik was erg tevreden over dit handige fototoestel en zijn prestaties. Na 3,5 jaar is de stabilisator echter al defect (ik gebruik het +- 3 weken per jaar): om een offerte voor de herstelling te ontvangen moet ik al € 55 neertellen, de herstelling op zich zou waarschijnlijk ook nog eens een € 300 à € 400 kosten.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0