Verkrijgbaar vanaf

€ 410,00

(inclusief btw)
310

4.3 gebaseerd op 310 klantbeoordelingen

146
142
10
6
6
Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Geweldige compacte camera met veel opties.

Met GPS 02-06-2014 door Nickske

Wij hebben de camera gekocht op advies van vrienden en we zijn laaiend enthousiast. Met zijn vele opties en ingebouwde filters is het een feest om foto's te maken en te experimenteren met de kleuren. Het enige dat ik mis is een makkelijkere manier om op een object te focussen. Bijgevoegd een aantal foto's die veel mensen wel zullen herkennen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

9

0

Meest handig (kritisch)
0

Weerspiegeling

Zonder GPS 20-07-2015 door GerritK

Buiten fotograferen is lastig, het is moeilijk te zien op het scherm wat je fotografeert, het scherm geeft een erge spiegeling. Jammer. Slechte handleiding.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

2

0

311 klantbeoordelingen

2 Modellen

Modellen

0

Fijn toestel voor vakantie en dagjes uit.

Met GPS 24-02-2021 door Denvro

Hoewel telefoons ook steeds betere camera's hebben vind ik het zelf nog steeds fijn om een echt fototoestel te gebruiken. Ik gebruik hem voornamelijk voor vakantie en dagjes uit, dus ik ben zogezegd de simpele fotograaf die ook nog niet alle functies en mogelijkheden qua instellingen kent en gebruikt. Qua formaat is het een geweldig toestel wat makkelijk in mijn tas past en qua grip is de vormgeving ook super.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer gebruiksvriendelijk

Zonder GPS 18-02-2021 door Rudy 1953

Zeer veel mogelijkheden met deze camera. En alles gaat automatisch.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Vele mogelijkheden

Zonder GPS 10-02-2021 door Keesd

Alle vele foto's gemaakt die mooi en natuurlijk overkomen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

prettige compacte foto en filmcamera

Zonder GPS 02-02-2021 door aankoop2020

vorige maand tweedehands aangeschaft. voldoet ruimschoots aan de verwachtingen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede camera

Zonder GPS 31-01-2021 door Frog72

Een hele fijne camera alleen spiegelt het achter scherm heel erg bij daglicht. Moeilijk in te stellen dan.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Gebruik toestel

Zonder GPS 02-01-2021 door Marcvl108

Zeer handig toestel in gebruik. Enig min punt is het moeilijk instellen van het toestel voor het doorsturen van foto's naar andere apparaten

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

onhandig, langzaam,

Zonder GPS 04-12-2020 door AM70

heb nu ruim 1 maand geprobeerd en is onhandig: heeft veel te veel mogelijkheden + springt zomaar op mogelijkheden die ik niet aanklik + knopjes te klein/reageren niet + scherm vaak niet te zien door (zon)licht + handleiding niet te volgen + kan niet op de computer registraties vervangen of rubriceren in mijn oude programma; kan niet genoeg inzoomen + kan via scherm niet goed in de verte mijn onderwerp vasthouden/vinden. Langzaam: duurt erg lang voordat de (volgende) foto gemaakt kan worden. Redelijk: omdat er redelijk scherpe foto's uitkomen als ik na veel zoeken het onderwerp op het scherm heb

Beeldkwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Mooi compact toestel

Met GPS 04-10-2020

Deze week als occasion gekocht bij een fotozaak in Nijmegen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

gemakelijk te hanteren

Zonder GPS 24-08-2020 door MarSanOsc

klein maar fijn gemakkelijk in je zak mee te voeren

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldig toestel!

Zonder GPS 10-06-2020 door Groenscholver

Super toestel! Ik maak nu foto's in de natuur en kan prima inzoomen. En er zijn nog veel meer mogelijkheden, die ik nog niet eens allemaal onderzocht heb. Ik ga er jaren plezier van hebben!!

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gweldig ding

Zonder GPS 01-06-2020 door Eddie1103

Super !! leuk om mee te spelen, maakt goede foto's

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Voldoet aan mijn verwachting

Zonder GPS 04-05-2020 door Suisse

Zeer tevreden met deze topper, scherpe foto's, en handige menu's.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super goed!

Zonder GPS 22-04-2020 door Daaan

Ik heb dit een paar maanden geleden gekocht en ben er heel tevreden mee

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Erg goed

Zonder GPS 10-04-2020 door Mars55

De Sony HX60 is een prima camera, compact en maakt hele scherpe foto's. Makkelijk te bedienen en als je er even de tijd voor neemt ontdek je wat hij allemaal kan. Wat ik wel wil opmerken als je hem wil aanschaffen is, als je grote handen heb of dikke vingers heb het misschien niet de juiste keus is Maar met normaal formaat handen zou ik zeggen dat je hem gerust kunt aanschaffen en er een prima camera aan heb.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goede beeldkwaliteit

Zonder GPS 23-03-2020 door jur0303

heb dit toestel 2 jaar teruggekocht en door omstandigheden lange tijd niet gebruikt

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Heerlijk toestel.

Zonder GPS 20-03-2020 door Kamp1973

Hiervoor hadden we jaren de HX50, deze is zeker zo goed. Geweldige zoom-prestaties. Meer dan mijn Nikon D90 met 18-250 mm. Prettig om mee te werken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima camera echter probleem met Wifi

Zonder GPS 17-03-2020 door EKui

Prachtige foto’s mee gemaakt. Vooral de zoom functie is geweldig. Wifi werkt alleen op mijn oude iphone6. Op nieuwe ipad met geen mogelijkheid voor elkaar te krijgen. Erg jammer. Op een Android toestel werkt het wel. Moet ik nu speciaal voor de iPad een duur kabeltje aanschaffen om foto’s over te zetten? Sony, is er een oplossing?

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Handzame fotocamera

Zonder GPS 13-03-2020

De Sony HX60-compactcamera is een prima toestel met uitstekende lenskwaliteiten om mee te nemen wanneer u niet met een camera uit een van de grotere klassen wilt of kunt rondlopen. Met de zoomlens heeft u grotendeels alles in huis.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super toestel

Zonder GPS 08-03-2020 door advevave

Ik heb hem al 1,5 jaar krijg ermee mooie fotos zoals van mijn kleinkinderen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mijn eerste ervaring

Zonder GPS 21-02-2020 door Ferris

heb nog niet alles beoordeeld, maar wat ik reeds uitgezocht heb is prima.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

minder dan een iPhone

Zonder GPS 15-02-2020 door sonynietmeer

Onduidelijke foto's waarbij mijn verwachting was dat het beter zou zijn dan iPhone

Beeldkwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Zeer beknopte handleiding

Zonder GPS 10-01-2020

Zeer beknopte handleiding, niet alle mogelijkheden worden uitgebreid uitgelegd.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

super toestel

Zonder GPS 09-01-2020

Dit is niet mijn eerste product van Sony. Ben er ze tevreden van dat ik steeds naar Sony terugga

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede camera

Zonder GPS 07-01-2020 door JRSJ

Ik had een HX50 die helaas door een val defect is geraakt. Ik was zo tevreden over de camera dat ik nagenoeg dezelfde camera terug kocht n.l. de HX60.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig met de intelligent modus

Zonder GPS 01-01-2020

Ben heel tevreden over dit all-round toestel dat ook nog handig compact is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne alround camera

Zonder GPS 16-12-2019 door pbohlken

Maakt mooie foto's en is makkelijk te bedienen. Kwaliteit van de camera is goed, voelt degelijk.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Compact, haarscherpe beelden

Zonder GPS 12-12-2019 door DJS1965

Kan de Sony HX60 overal meenemen, zonder een hele tas vol met lenzen. Past in de broekzak. Zowel macro als tele haarscherpe beelden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Eenvoudig te bedienben

Zonder GPS 27-11-2019

Heb dit apparaat recent gekocht en het voldoet volledig aan de verwachtingen

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Handig compact.

Zonder GPS 19-11-2019 door ED53

Ondanks de smartphone toch weer compact camera. Ik heb voor mijn werk oplopende foto nummers nodig bij documentatie van projectopnames. Met als extra voordeel de groot hoek lens voor kleine technische ruimtes.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Teveel mogelijkheden om in een keer te ontdekken.

Zonder GPS 14-11-2019 door Landac

Ongelooflijk wat zo'n kleine camera allemaal moet kunnen! Ontdek nog steeds weer de vele instellingen. Goede vervanger voor mijn oude, grotere camera.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

fijne camera, dramatische software

Zonder GPS 18-10-2019 door pz29

maakt scherpe foto's handig in gebruik. zoomt erg goed in. foto's en video overzetten naar pc is drama, je hebt aparte software voordat de camera alles vrijgeeft. op deze manier moet je over eerst sony software installeren voordat je met je foto's aan de slag kunt

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Eeen heerlijke camera

Zonder GPS 29-09-2019 door Coos

Ik heb hem een week geleden gekocht. En ik kan er lekker gemakkelijk mee fotograferen. In de automatische stand, goed kijken naar het onderwerp en klik daar is weer een zeer goede foto.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi kado

Zonder GPS 22-09-2019

Superblij met mijn nieuwe camera! Heel gebruikersvriendelijk.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

handig en praktisch

Zonder GPS 18-09-2019 door Cyber2019

ik heb dit aangekocht met het oog op onze vakantie volgende maand naar China

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

een geweldige camera met veel instelmogelijkheden.

Zonder GPS 12-09-2019 door jomabi100

ik heb deze camera vorige maand gekocht en vele mooie foto's gemaakt.zeer tevreden met de resultaten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super camera

Zonder GPS 29-08-2019 door feelfree 3

Ik heb deze camera nu 4 jaar en ben er nog altijd heel content mee.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

tevreden

Zonder GPS 08-08-2019 door david uit Haarlem

ik hem zeker meeneem op vacantie , en in de natuur etc

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Compact, uitstekende zoom en fijn in gebruik

Zonder GPS 02-08-2019 door Pattybeej

Het is een fijne camera. Ik heb er schepen mee op de foto gekregen die nauwelijks zichtbaar waren vanaf de kust!

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig fototoestel!

Zonder GPS 31-07-2019 door Sony HX60 gebruiker

Al jaren gebruiker van dit toestel: geweldige foto's gemaakt. Helaas bleef het toestel in Peru in de taxi liggen bij het uitstappen :( .Toch weer een nieuwe gekocht: was er een beetje aan verslaafd. Vooral de 30x zoom functie is geweldig: mooie foto's gemaakt tijdens een safari in Zuid-Afrika.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super

Met GPS 12-07-2019 door Johan V

Al 6 maanden in gebruik en veel plezier aan beleefd.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima toestel met uitgebreide mogelijkheden

Zonder GPS 07-07-2019 door Hanshiro

Vorige maand gekocht en zeer tevreden over het compacte toestel met zeer veel mogelijkheden tevens prima beeldkwaliteit.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

handige camera

Zonder GPS 03-07-2019 door stof456

Nu 3 maanden in gebruik; vakantiefoto's , kinderen en natuurfoto's zijn allemaal top Zeer tevreden

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Compact met enorme zoom

Zonder GPS 12-06-2019 door Gislenus

Toestel beantwoordt volledig aan mijn verwachtingen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijne compact camera!!

Zonder GPS 10-06-2019 door Odette1919

Mijn vorige Sony - HX60 compactcamera sneuvelde en ik hoefde er niet lang over na te denken om dezelfde camera opnieuw te kopen. Het is een heel fijne camera waar je alle mogelijkheden hebt om mee te fotograferen of je ze hem op automaat. Een aanrader!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede kwaliteit camera

Met GPS 04-06-2019 door Catomberg

Ik ben zeer tevreden met deze camera. Het enige is dat hij met filmen niet de achtergrond onscherp kan maken. Dat is jammer.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

een makkelijk te bedienen camera

Zonder GPS 31-05-2019 door henk 1

nadat ik deze camera gekocht heb ben ik hem gaan uitproberen en alles staat goed omschreven in de handleiding.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ik heb dit toestel pas, moet nog veel leren

Zonder GPS 20-05-2019 door DannAnn

Mijn eerste foto's zijn heel goed, moet nog leren hoe ik in bepaalde omstandigheden mijn toestel moet instellen.Veel is mogelijk, maar je moet het weten en ondervinden. Te vroeg om te beoordelen, laat mij daar eerst een paar maand mee werken, maar ziet er goed uit.

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

perfect

Zonder GPS 20-05-2019 door guidomich

deze aankoop voldoet uitstekend aan mijn verwachting

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima

Met GPS 02-05-2019 door Willem7431

Ik ben zeer te vrede over dit fototoestel, prachtige foto's.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed

Zonder GPS 28-04-2019 door ggg4

Goed, maar jammer dat je alleen maar een display hebt, bij zonlicht geen beeld.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Voldoet aan mijn verwachtingen

Zonder GPS 23-04-2019

Twee weken geleden gekocht ben er tevreden over maar heb het nog niet goed kunnen uit proberen, zit goed in de hand en gemakkelijk om op te bergen

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Leuke camera

Zonder GPS 23-04-2019 door WallyBlue69

onhandig geplaatste opnameknop voor film, wordt steeds per ongeluk in werking gezet.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Handig, compact en goede zoom.

Zonder GPS 23-03-2019 door Roel H

Ik heb het toestel een maand geleden gekocht op de luchthaven en ben er zonder voorbereiding mee aan de gang gegaan. Makkelijk in het gebruik. Goede zoom. Alleen nog wat oefenen met foto's im het donker. Het lukt mij niet om makkelijk te connecten met mijn Apple Xr.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Excellent

Zonder GPS 11-03-2019 door hugo48

Goed hanteerbaar toestel, robuust. Kwaliteit van de foto's is zeer goed voor deze klasse. Video-opnames zijn van hoge kwaliteit. Tot nu geen minpunten gevonden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer veelzijdig en toch compact

Met GPS 06-03-2019 door Nesque

Het toestel gebruik ik al vier jaar maar is helaas gevallen. Het beviel zo goed dat ik ter vervanging hetzelfde aangeschaft heb.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Veel instellingen mogelijk

Met GPS 03-03-2019 door Nightwing1960

Geweldige camera. Van vol automatisch tot zelf alles instellen. Alles is mogelijk. Maximaal inzoomen geeft door de stabilisatie geweldige foto's. Enige wat ontbreekt is foto's maken in RAW formaat. Verder mis ik niets

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Foto

Met GPS 03-03-2019

Ben er tevreden over goed foto toestel gaat hem veel gebruiken

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony DSC - HX60 - Fantastische Compact Camera

Zonder GPS 25-02-2019 door kameraad

Eerst stond ik in twijfel , maar toch de knoop doorgehakt en momenteel nog geen seconde spijt van gehad . Om heel eerlijk te zijn , zijn de foto's scherper en veel zuiverder dan de Sont DSC-HX 400V . Past makkelijk in hemd zakje , is klein in omvang maar zo groot in prestaties. Kopen , zeker een grote aanrader.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beeldscherpte

Zonder GPS 19-02-2019 door kwistetwel

handig formaat , compact en toch veel mogelijkheden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfecte camera met één erg lastig gebrek

Zonder GPS 18-02-2019

Mijn tweede Cybershot...Vooral de 'steady shot'-correctie van schokken en bewegingen is voor een wandelende videomaker ideaal. Combineer dat met een uitstekende beeldkwaliteit en optische zoom, en je hebt bijna de perfecte travelzoom. Eén gebrek kost de Cybershot zijn vijfde ster: het gammele, steeds weer open schietende batterijklepje. Zie de video. Dat was al zo bij de eerste camera, en is ook andere bezitters bekend. Dat kan beter, en dat moet beter.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

super camera

Met GPS 26-01-2019 door bas2601

ik heb het nu 1.5 jaar in gebruik en echt een super camera , klein maar maakt mooie foto's , genoeg zoom en goede resolutie ... ben er erg blij mee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Voldoet helemaal aan verwachting

Met GPS 24-01-2019 door Alberts162

Toppertje scherpe foto's aanrader voldoet helemaal aan verwachting

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

compact met een grote zoom

Zonder GPS 11-01-2019 door Erikds

Past in je jaszak en toch heb je een zoom van 720mm

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Handig in gebruik

Zonder GPS 11-01-2019

Heel veel mogelijkheden. Compact en niet te groot.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi spul!

Zonder GPS 10-01-2019 door Eclaire

2 weken geleden gekocht en ben tot nu toe zeer tevreden!

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

zeer goed

Met GPS 14-12-2018 door Joker51

uitgebreide mogelijkheden. voor de beginner en de gevorderde fotograaf.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

OK

Zonder GPS 01-12-2018 door Marcel 8630

Voldoet aan de verwachtingen.Stemt overeen met mijn wenden.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Voldoet aan prijs kwaliteit verhouding.

Zonder GPS 21-11-2018

Maakt zeer goede fotos op de automatische stand. Ben nu de overige instellingen proberen aan te leren met (gebruikers info DSC-HX60-...) gevonden op de Sony internet site.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super camera

Zonder GPS 29-10-2018 door marnic

Zeer tevreden met het resultaat extra fijn is de grote zoom functie.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

handig multifunctioneel speeltje

Zonder GPS 23-10-2018 door oeddeduukker

heb deze in vervanging van mijn vorige sony voor mijn vaderdag gekregen, want mij zeer plezierde !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Snel en makkelijk foto's maken.

Zonder GPS 17-10-2018 door Hubaer

Na een goede uitleg was dit het beste fototoestel voor mij. Redelijk compact waar je toch goede en mooie foto;s mee kunt maken.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima apparaat om onderweg foto's te maken

Zonder GPS 10-10-2018 door JohnU

Ik gebuik meestal mijn Nikon D60 die perfecte foto's maakt. Had echter geen zin op mijn reis de rugzak met alle lenzen etc. mee te sjouwen. Dus deze camera van Sony heeft ons vergezeld op onze reis. Mooie foto's mee gemaakt.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0