€ 450,00

(inclusief btw)
26

4.5 gebaseerd op 26 klantbeoordelingen

15
9
2
0
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

28 klantbeoordelingen

0

Prima toestel

DSC-HX80 19-11-2019 door disguise

Maakt mooie foto's, duidelijk. Veel mogelijkheden. Handig met ingebouwd zoekvenster en flitser. Zeer mooi zoombereik, foto's blijven duidelijk.

Beeldkwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Hele goede camera

DSC-HX80 14-11-2019

Ik ben nog aan het kennismaken, maar de camera gaat mij in december in Afrika ondersteunen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Jammer van de klacht

DSC-HX80 14-09-2019 door herodrent

Ik vind het een uitstekend toestel, alleen jammer van het probleem met het niet meer scherpstellen bij inzoomen. Deze klacht is na ca 1,5 jaar opgetreden en is nu voor reparatie opgestuurd. Ik ben benieuwd of de klacht is opgelost en hoelang het duurt voordat ik hem terug heb.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Bevat vele mogelijkheden

DSC-HX80 08-07-2019

Ik heb dit vorige maand gekocht en ben er zeer tevreden van.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige camera maar vereist wel studie

DSC-HX80 04-07-2019

Twee weken geleden aangeschaft naar lang wikken en wegen, camera is uitstekend in zijn prijsklasse en in 80% goede resultaten in de auto en superior auto. Maar het is wel zoeken en doorbijten. Hier ligt een duidelijk verbeterpunt voor Sony. Menu opties in de camera en het geleverde instructiemateriaal zijn niet toereikend om het potentieel van de camera optimaal te benutten. Dus met mijn ervaring en veel googlen en logisch denken toch gelukt maar nogmaals camera is compleet en goed. Beeldkwaliteit is uitstekend bij daglcht

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Gebruiksvriendelijk

DSC-HX80 10-11-2018 door Helmchen 33

Ik heb deze camera gekocht nadat ik verschillende testen heb vergeleken. Sony kwam heel goed uit de test. Hij is gebruiksvriendelijk en maakt mooie foto's.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

fotograferen word een plezier

DSC-HX80 28-10-2018 door De vos Maria

Dit is mijn tweede Sony fototoestel. Gekocht terwille van de zoom, gemak van gebruik en compactheid handig op reis. Met dit toestel kan ik focussen op het nemen van fotoos van kwaliteit, het gezelschap, de omgeving.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede kwaliteit!!!

DSC-HX80 16-10-2018

Ik heb deze camera vorig jaar gekocht en ben er super blij mee. Vooral omdat deze camera zo compact is en zulke mooie kwaliteit heeft! Dit is zeker een aanrader.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

1

0

Geveldige kenmerken!

DSC-HX80 24-09-2018 door Nata33

Ik heb dit vorige week gekocht en ik ben heel tevreden er mee want de kwaliteit van de fotos is prima en je kunt ze overdragen naar je smartphone contactdoos!

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

1

0

Geweldig toestel. Veel mogelijkheden.

DSC-HX80 29-06-2018 door Wenoslee

Werk er nu een week mee, veel instelmogelijkheden gemakkelijk en logisch in te stellen panorama foto,s gaat prima.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fototoestel

DSC-HX80 29-01-2018 door Vercr

Heb het fototoestel deze maand gekocht en ben er heel tevreden over. Mooie, heldere foto's

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

1

0

0

Goede kenmerken

DSC-HX80 25-01-2018 door Quintet

Vorige maand als nieuw speeltje gekocht. Blijf er maar mee spelen. Kwalitatief goede fotocamera. Aanrader,mooie compacte camera. Ook voor de beginner.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

6

0

0

Prijs kwaliteit

DSC-HX80 21-01-2018 door Pjedro1976

Mooi apparaat voor weinig. Doet wat het moet doen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Super compact camera

DSC-HX80 13-01-2018 door Gekko

Ik had de X90 camera met 30x optische zoom. Ik kocht deze nieuwe X80 als reserve toestel. Na enkele weken uit te testen had ik ook bij deze dezelfde geweldige prestaties.Enige minpunt is de beeldvervorming bij dichtbij opnames. Voor de rest super als je niet met een groot toestel en lenzen wil sleuren. Zeker een aanrader! Ik heb dit toestel steeds in mijn tas mocht ik onderweg iets speciaal opmerken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldige zoom inclusief 4K

DSC-HX80 04-12-2017 door Batman19

Je kunt er super goede foto’s mee maken en de foto’s middels een Wifi verbinding gemakkelijk op je mobiele telefoon zetten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige scherpe foto's

DSC-HX80 21-11-2017 door Philipe

Na lang vergelijken, wikken en wegen uiteindelijk gekozen voor de Sony HX-80. Geen moment spijt. Prachtige scherpe foto's, die je heel gemakkelijk kunt doorsturen naar huis. Automatische instelling(en) maken fotograferen tot een fluitje van een cent. Ook met handmatige instelling zijn geweldige foto's te maken. De 30x optische zoom levert mooie scherpe foto's op. Bij veel invallend zonlicht is de viewfinder een uitkomst !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie foto's

DSC-HX80 24-06-2017 door sonymen62

Na meer dan 40 jaar spiegreflexcamera te hebben gehad was het eerst erg wennen aan klein toestel, maar na 2 weken (met uitgeprinte handleiding) wend het snel. Uitstekende foto's en vele mogelijkheden. Mooie zoom. Filmen nog niet uitgeprobeerd. Heb nog nooit gefilmd!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Gebruik

DSC-HX80 23-06-2017 door HansM57

Camera nu voor het eerst echt gebruikt tijdens een rondreis. De camera is zeer eenvoudig en gebruik vooral de SCN optie is een merwaarde. Het maken van macro opnamen valt tegen evenals het maken van foto's in het duister. Verder wel erg tevreden.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Mooi compleet

DSC-HX80 24-05-2017 door Marco van den B

Deze camera is zeer compleet, zeker voor zijn afmetingen. De kwaliteit van de foto's en film is goed. Het bedieningsgemak uitstekend.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Stevige kast en vele mogelijkheden

DSC-HX80 04-03-2017 door Wilhelmus 2

Ik heb hem pas gekocht en ben nu al zeer te vreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Kantelbaar scherm.

DSC-HX80 16-01-2017 door Philippe01

Ik zocht een toestel met een kantelbaar scherm omdat mijn toestel HX50 dit niet had en heel slecht was bij zelfs gewoon zonlicht ondanks juiste scherminstellingen. Een nog ouder toestel dan de HX50 had dit probleem niet, ik heb het nooit goed begrepen, maar was wel enorm vervelend, daarom wou ik absoluut een toestel met een kantelbaar scherm. Nog niet veel gebruikt nu. Blijf wel voor alles (hifi en tv) trouw aan Sony. De Oled-zoeker is ook wel tof en handig.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goeie beginners camera

DSC-HX80 09-12-2016 door patgat1967

ik heb de camera nu twee weken. het is een goeie camera voor beginners met leuke effecten. ik heb er heel veel plezier van. ook het geluid bij het filmen is uitstekend. de zoom op de camera is ook super goed. zeker een aanrader. twee nadelen: 1 de camera heeft kleine knopjes dus als je wat dikke vingers heb is het wel lastig. 2 de flitser en het klepje voor de oplader zijn nogal breekbaar.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

klein, makkelijk te bedienen en overzichtelijk.

DSC-HX80 23-11-2016 door tjeu

Een klein en makkelijk te bedienen apparaat met een overzichtelijk display. Zeker het scharnierende display is van toegevoegde waarde.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Verbeterd mijn VLOG

DSC-HX80 26-10-2016 door Semnails

Ontzettend blij met de camera. Mijn vlog is hopelijk een groot succes! #semnailsvlogt

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische lens

DSC-HX80 09-10-2016 door Baaren

De eerste foto's zijn zeer scherp. De beeldstabilisatie is uitstekend voor mijn leeftijd 80+. Zowel binnen als buiten ben ik zeer tevreden met de scherpte van de foto's

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

een verbetering t.a.v HX60 vanwege et oculair

DSC-HX80 15-08-2016 door mampuys

voordeel tav HX is het oculair, jammervind ik wel dat je de foto op het toestel niet kunt bijsnijden. Verder prima makkelijk mee te nemen toestel dat toch mooie foto's maakt

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Uitermate Tevreden!

DSC-HX80 16-07-2016

Ik heb deze camera een aantal weken in mijn bezit en tot nu toe ben ik zeer tevreden. Heb nog geen tijd gehad om all functies te testen / gebruiken, maar voor de 'gewone' foto's doet hij prima zijn werk, inclusief de buitengewoon goede zoom mogelijkheden. De extra functionaliteit kan ik echter nog niets over zeggen, maar die zal ik de komende maanden nog wel gaan uitproberen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

4

3

0

Uitstekende compact camera

DSC-HX80 11-06-2016 door jemaco65

Wij hebben deze camera vorige maand gekocht en hebben deze eens getest tijdens een city-trip. Verbetering van camera vergeleken met onze vorige, een Sony WX350. Men moet natuurlijk rekening houden dat de camera dubbel kost. Camera is gemakkelijk in gebruik, compact en met de Sony bijhorende draagtas gemakkelijk mee te nemen. Batterij gaat heel lang mee.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

5

0