€ 500,00

(inclusief btw)
202

4.3 gebaseerd op 202 klantbeoordelingen

91
93
10
5
3
Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Toestel waarover is nagedacht!

DSC-HX90V 10-06-2015 door Gliedebeir

De Viewfinder en een 30x optische zoom waren voor mij doorslaggevend maar na enkele testen was ik ook nog aangenaam verrast door de kwaliteit van de foto's en de beeldstabilisatie. Handig is ook de aparte knop voor foto en film, instelbare functies van de knoppen en draairing, omklapbare display, .. etc etc

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

8

0

Meest handig (kritisch)
0

optische zoeker voldoet

DSC-HX90V 17-04-2017 door Arend JJ

had eerst HX60V , bij zon in rug /opzij vrijwel niets goed te zien op display. Mooie Zeiss lens en wederom smaller en lichter

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

202 klantbeoordelingen

0

Compact en praktisch

DSC-HX90V 20-01-2021 door FerdieHendriks

Fijn toestel, gebruiksvriendelijk en prima opnames

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

big zoom camera

DSC-HX90V 18-01-2021 door jotabasco

handige pocketcamera met vele mogelijkheden, zoals de zoom

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Handig formaat ,super kwaliteit

DSC-HX90V 15-01-2021 door fluffie55

Zoals in de titel aangegeven, een handig formaat en superkwaliteit. Bediening is makkelijk en dingen worden duidelijk uitgelegd . Super tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie camera maar waardeloze service

DSC-HX90V 09-01-2021 door ProfessorPaljas

Ik ben zeer tevreden over de camera wat betreft kwaliteit en gebruiksgemak, maar onlangs is er een update geweest van de android app om foto's mee over te zetten en sindsdien werkt deze niet meer op mijn (nieuwe) telefoon. Contact opgenomen met support maar na 3 keer contact opnemen wegens gebrekkige kundigheid medewerkers kreeg ik te horen dat mijn telefoon simpelweg niet ondersteund wordt. Klant afgescheept.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima foto's en handig toestel.

DSC-HX90V 28-12-2020 door Pierre7405

De gebruikers handleiding zowel schriftelijk op het toestel en online is ver onder de maat.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Zeer tevreden

DSC-HX90V 27-12-2020 door Chris D R

Had al goede ervaring met Sony DSC-HX9V en heb deze gekozen ivm 30x optische zoom, kantelbaar scherm, extra zoeker (zoeker miste ik bij vorig model bij veel zonlicht). Verder komt hij best veel overeen met de HX9V en is dus door zijn kleine formaat heel geschikt tijdens uitstapjes en vakantie. De grip is wel iets gladder dan die van de HX9V

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Veelzijdige camera, waar voor z'n geld.

DSC-HX90V 24-12-2020 door Hein91

Om goede foto's te nemen met een beperkt bdget ben je met deze camera aan het goede adres. Het toestel heeft een supergoed zoom van 720mm. De kleine sensor heeft als nadeel dat je foto's niet echt ver kunt vergroten. Dat wordt echter volledig gecompenseerd door de zoom. Leg je de foto's naast die van een 200mm tele van een toestel met een betere sensor dan is er nagenoeg geen verschil tussen de uitvergrote foto van het dure toestel en de telefoto van de HX90V. De elektronische zoeker werkt uitstekend, geen problemen met een reflecterend LCD scherm. Afstandsbediening met de smartphone (hebben alle Sony camera's) is prachtig en als je de Intelligente Afstandsbediening van de website download krijgt de afstandbediening nog meer functies. Het toestel is mooi klein en handzaam. Perfect om altijd bij je te dragen.

0

0

0

Veel mogelijkheden, mooi stukje techniek

DSC-HX90V 15-12-2020 door Arie Janus

Gekocht op aanraden van de verkoper. Maakt prima foto's. Alleen voelen de diverse klepjes, de viewer en de knopjes nogal fragiel aan. Ben bang dat er toch snel iets afbreekt.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Onvoorstelbaar wat dit "kleintje" allemaal kan!

DSC-HX90V 03-12-2020 door peter pp

Toestel meer dan oke`, zeer royaaal bereik van de lens en levert mooie foto`s! Gebruiksgemak van het menu valt nog wat aan te verbeteren. Echter de bijgevoegde handleiding is, abominabel onduidelijk en ronduit slecht!!!! Dit levert veel onnodig gepuzzel om gewenste zaken te vinden.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

mooie fotos maar gps werkt niet

DSC-HX90V 26-10-2020 door jannenman

Helaas werkt gps niet. Fotovakspecialist zegt dat ik moet registreren, maar ik moet zoveel invullen

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Uitstekende opties voor een dergelijke camera

DSC-HX90V 11-10-2020 door Janrad

Deze camera is precies wat ik zoek een wat ik bij geen enkele andere compact camera heb kunnen vinden. De mogelijkheid voor het maken van panorama foto's en de ingebouwde GPs waren voor mij overtuigend.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Kleine kwaliteitscamera!

DSC-HX90V 11-10-2020 door BLBe

Vanaf mijn 16e fotografeer ik en de keuze van een nieuwe camera deed ik altijd heel serieus. Op mijn 80ste maakte een gebruikte Sony HX9V mij zo enthousiast voor dit type dat ik, na veel reviews te hebben gelezen en in detail testresultaten te hebben bestudeerd, besloot een Sony HX90V te kopen. Dat blijkt een goede keuze, want deze camera past in je hand en biedt toch enorm veel mogelijkheden. Ik heb meerdere grote superzooms van een ander merken gehad, maar was toch verbaasd over de kwaliteit van de beelden uit deze camera, zelfs bij 30x zoom uit een "oude" hand. Ik voeg twee testopnamen toe vanaf hetzelfde standpunt om dat aan te geven. Let wel, het gaat hier zuiver om testfoto's niet om mooie composities. De opname met 30x zoom is (uit de hand!) van een constructie aan een grijs-wit gebouw rechts en toen scheen de zon.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Pico bello

DSC-HX90V 04-10-2020 door Gmel

Klein handig en heel goede kwaliteit en makkelijk te bedienen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Maakt waar wat wordt beloofd

DSC-HX90V 04-09-2020 door Dellendorff

De HX90V heb ik nu 3 weken in bezit en heb deze volop kunnen uitproberen tijdens de vakantie. Ik ben er buitengewoon tevreden over. Met name de zoom is geweldig, terwijl de beeldscherpte meer dan voldoende blijft. Ook voor afdruk op A4 papier. Kortom een geweldige vervanger voor mijn Sony DSC 100 die ik kwijt ben geraakt.

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Aan te bevelen

DSC-HX90V 03-08-2020 door Adriaan01

Goed toestel wat alle mogelijkheden biedt voor een amateur.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

De kleine alleskunner

DSC-HX90V 25-07-2020 door Aloys123

Ik heb de HX90V één jaar in bezit. De kwaliteit van de foto's is uitstekend. Door de beeld stabilisatie zijn ook foto's met maximale zoom instelling zeer scherp. De extra zoeker is bij daglicht een prima hulp om het object goed te zien. Door de compacte indeling van de bedieningsknoppen, kan tot onbedoelde instellingen leiden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

klein maar goed

DSC-HX90V 03-07-2020 door Jozefus

Heb vorige maand gekocht maar nog geen foto's genomen

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top product

DSC-HX90V 20-06-2020 door Verwp01

Hele mooie camera en werkt werkt prima. Makkelijk te bedienen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Klein maar fijn

DSC-HX90V 18-06-2020 door jostwickler

Ze doet wat ze moet doen, en de resultaten zijn helemaal naar wens

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Beeldkwaliteit bij genoeg licht

DSC-HX90V 28-05-2020 door Wimba54

Was zeer tevreden,maar is voor garantie naar Sony ivm defecte zoommotor. 8 maanden in gebruik,wel de camera 6 tot 8 weken kwijt.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Klein, handzaam, heel licht

DSC-HX90V 22-05-2020 door Alexalmelo

Ik zal proberen de bediening en mogelijkheden onder de knie te krijgen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooie en uitermate complexe camera

DSC-HX90V 13-05-2020

We hebben deze camera onlangs gekocht en hadden de verwachting dat de Wifi gemakkelijk zou maken om foto's naar een telefoon te zetten. Niets is daarvan waar... helaas de app werkt niet op IOS, ook te complex. Mooie camera mooie beelden en goed bedacht echter slecht uitgevoerd.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

0

1

0

Grote zoom

DSC-HX90V 23-04-2020

Ik heb dit toestel enkele weken. Ik ben er zeer content. Compact, veel mogelijkheden,grote zoom.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfect toestel voor vakantie- / vrijetijdskiekjes

DSC-HX90V 18-04-2020 door DirkVG5

Licht, point en click, 180 ° kantelbaarscherm voor selfies en kiekjes met laag standpunt. Zeer groot zoombereik met redelijke kwaliteit. Past in je jaszak.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

kijken door een oogje

DSC-HX90V 09-04-2020 door Henny01

ik heb de camera gekregen voor mijn verjaardag en ben er heel blij mee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Handzaam, compact met flinke zoom en scherpte.

DSC-HX90V 09-03-2020 door HarMos

Na enige vergelijkingen en het lezen van revieuws deze Sony gekozen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne compacte camera

DSC-HX90V 19-02-2020

De Sony Cybershot DSC-HX90V heeft alles wat je van een compacte camera verwacht. Handig is dat het lcd-scherm 180 graden kan openklappen naar boven. Jammer alleen dat het geen RAW-foto's kan maken. Verder alle functionaliteiten van een grotere camera.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Handzame camera

DSC-HX90V 17-02-2020 door Simon66

Compacte camera, gaat zo mee in de jaszak. Is lekker snel. Ik gebruik 'm alleen voor foto's, maar filmpjes maken, kan ook. Heeft wel héél veel mogelijkheden: een handleiding erbij zou erg praktisch zijn (op internet werkt niet lekker, vind ik)! Toch maar bijvoegen?!

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super camera

DSC-HX90V 07-02-2020 door Tackske

Dit compacte toestel doet meer dan mijn vorige grote toestel. Handig formaat en eenvoudig in bediening

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Compact toestel

DSC-HX90V 27-01-2020 door Rallem

Makkelijk te bedienen toestel, ook als je zelf instelling wilt wijzigen. De zoeker ol het toestel is bij zeer zonnig weer een goede een goed alternatief voor het scherm. Let op het is een compact toestel en erg klein. Het gebruik van de polsband is een must.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer compact, voldoet uitstekend, groot bereik

DSC-HX90V 15-01-2020 door ernst61

Helaas is ons vorige toestel (exact hetzelfde) verloren gegaan. Deze beviel zo goed dat we wederom voor dit toestel hebben gekozen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

zoom 30X, viewfinder twee grote voordeln

DSC-HX90V 13-01-2020

Ik heb deze pas gekocht en ben wel tevreden van de kwaliteit; anderzijds vind ik de viewfinder en de flits, beide uittrekbaar en zeer fragiel, ik zal moeten oplossen ze niet te beschadigen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Compakte krachtpatser

DSC-HX90V 05-01-2020 door Mark2020

Eerste vakantie meegenomen en veel functies uitgeprobeerd. Toestel is echt makkelijk mee te nemen. Ik ben onder de indruk van de beeldkwaliteit, ook bij diepe zoom. Bij weinig licht goed afsteunen, anders toch wel snel bewogen foto's. Gelukkig heeft de camera goede grip, ook al is het een kleintje. Flitsen alleen in geval van nood, geeft erg hard licht (maar niet zo gek bij dit soort camera's natuurlijk) Ben toch wel erg blij met de zoeker, zeker bij ver inzoomen en veel omgevingslicht. Nog een beetje aan het stoeien met de menu's, m.n. manual instellingen niet altijd makkelijk te vinden. Kwestie van wennen, denk ik.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Goed apparaat

DSC-HX90V 29-12-2019 door Johan 70

Camera gekocht en ben er blij mee kan nu mooie foto maken met vakantie

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer vervelend...

DSC-HX90V 14-12-2019

...is de plaatsing van de geheugenkaart-lade onderaan het toestel. Om aan de geheugenkaart te kunnen moet het toestel los gevezen worden van een statief of van een snelkoppeling.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Degelijk toestel

DSC-HX90V 07-11-2019 door Sanssouci

Gemakkelijk te bedienen met veel voorgeprogrammeerde functies.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

derde compactcamera van Sony.

DSC-HX90V 05-10-2019 door eriksml

Deze aankoop is mijn derde compactcamera van Sony. Steeds heel tevreden geweest en ook nu weer heel aangenaam verrast door de alweer gestegen kwaliteit en nieuwe opties

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prima

DSC-HX90V 05-09-2019 door Luca11

precies wat ik zocht, kon niet beter, prima de luxe

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Goede camera voor dat geld.

DSC-HX90V 03-09-2019

Vorige maand gekocht werkt prima ook in combinatie met mijn Sony smartphone Z2 compact.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Had vorig type en wilde vernieuwen

DSC-HX90V 04-08-2019 door MarjaX

Compact, duidelijk voor gelegenheid foto's en vakantie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima camera, goede opvolger voor de HX60V

DSC-HX90V 19-07-2019 door Anja100

De camera is wel wat fragiel, gevoelig voor extreem weer (water, stof)

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Compact en veelzijdig

DSC-HX90V 17-07-2019 door mdukker

Ik zocht een compacte camera met een groot zoombereik en kwam op deze Sony uit. De zoeker en het kantelbare display trokken mij over de streep. Heb hem nu ruim een maand in gebruik en ben er zeer tevreden mee. De camera heeft verrassend veel functies en maakt haarscherpe foto's die je simpel op je smart TV kunt bekijken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mooi klein

DSC-HX90V 15-07-2019 door janenkit

Nog wennen aan het formaat van het toestel , maar het gaat steeds beter.Ik heb het toestel speciaal gekocht om vogels mee te fotograferen en de eerste resultaten zijn goed te noemen Om al de functie's van het toestel te leren gebruiken gaat nog wel even duren Belangrijkste niet te zwaar en niet te groot Je neemt het dus steeds mee

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super kwaliteit Fijne compacte camera

DSC-HX90V 14-07-2019 door Frank 1965

Voor het eerst veel gebruikt en de foto's zijn erg mooi. Ook het filmen vind ik beter van kwaliteit dan de coolpix die ik hiervoor had. Je hoort het in en uitzoemen niet meer. Ik mis alleen de macro stand.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

leuke camera

DSC-HX90V 01-07-2019 door Knots mooie foto

enkele weken geleden gekocht en zeer tevreden om mee te werken

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

klein en veelzijdig

DSC-HX90V 24-06-2019 door jdrnd

had een toestel in bezit en heb een tweed bijgekocht, gemakkelijk en geen dicusie

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

veel mogelijk in een klein apparaatje

DSC-HX90V 23-06-2019 door Mies1962

Vorige maand gekregen, fijn met tasje en geheugen kaartje. Alleen de foto overzenden naar telefoon of computer via WiFi gaat heel moeilijk tot niet.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prima camera met alle mogelijkheden

DSC-HX90V 15-06-2019 door Hans310

Ik heb deze net dus afwachten hoe de foto's worden en het gebruikers gemak

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Compact en handig

DSC-HX90V 12-06-2019 door Richaar

Dit is reeds mijn 4de toestel uit de DSC-reeks sedert 2002. Mocht ik er niet van tevreden zijn, zou ik nooit 4 toestellen gehad hebben van Sony. De laatste 2 waren met de optische zoom van 30X. Deze geeft zeer duidelijke beelden op afstand (onder voorbehoud van de atmosferische omstandigheden) tot op 1,5 km afstand. Het enige minpunt van dit toestel ten opzichte van mijn vorige is datd eze net iets te klein is waardoor ze iets minder lekker in de hand ligt.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Geweldig resultaat

DSC-HX90V 08-06-2019 door Hummelen35

We hebben het toestel vorige maand gekocht en de afgelopen 2 weken uitgereikt gebruikt. Makkelijk te bedienen, super foto en video. Zoom bevalt uitstekend

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geen uitgebreide handleiding bijgeleverd.

DSC-HX90V 07-06-2019 door Antony 999

De camera is super licht en klein. De resultaten zijn goed. Naast de automatische mogelijkheden kan je handmatig veel instellen. Te veel eigenlijk. Daarmee komen we gelijk op een groot minpunt. Er zit geen fatsoenlijke handleiding bij. Deze is wel digitaal beschikbaar, maar ga eens 270 pagina`s met een thuisprinter afdrukken. Ik heb gevraagd aan Sony of zij mij de handleiding toe willen zenden. Maar dat vinden ze milieuvervuiling!!! Jammer want via je telefoon in die 270 pagina`s gaan zitten zoeken is geen doen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

goed

DSC-HX90V 23-05-2019 door adendiny

Zo tevreden over dit toestel dat we er een tweede hebben bijgekocht voor mijn vrouw!!!!

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

waarom werk de wifi niet?

DSC-HX90V 12-05-2019 door Jannnnnnn

Als een camera draadloze overdracht van afbeeldingen ondersteunt en het blijkt niet te werken, dan ben ik echt zwaar teleurgesteld.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

makkelijk te bedienen en prachtige foto's

DSC-HX90V 07-05-2019 door Jolanda1964

Het is een mooie compacte camera makkelijk te bedienen en maakt mooie foto's.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goede camera

DSC-HX90V 02-05-2019 door gvdgvd

goede camera moet er niet veel van kunnen om er toch mooie foto mee te kunnen maken

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

handig en compact, zeer mooie foto's

DSC-HX90V 02-05-2019 door Mardho

heel tevreden met de aankoop, handig toestel, mooie en zuivere foto's, een aanrader

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig lichtgewicht compactcamera

DSC-HX90V 15-04-2019 door Frisosal

Veelzijdige compactcamera, ideaal voor op reis en dagelijks gebruik.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

3

0

0

Een professionele Camera in zakformaat,

DSC-HX90V 14-04-2019 door Leonard 01

Fijne Camera, maar het maken van connectie tussen mijn Camera en en I-Phone 6 lukt niet, ook niet door Kamera expres (verkoper) en Foto Vincent van Dijk Heemstede. Please Help Heb ook de HX90V met sucses aanbevolen aan een vriendin nu ook een HX90V

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Klein maar superfijn

DSC-HX90V 11-04-2019 door jaspoe

Als je er even aan gewend bent, wil je niet meer anders.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Gebruiksvriendelijk en toch hoge kwaliteit

DSC-HX90V 09-04-2019 door Riavp

Kocht het twee weken geleden en tot nu toe zeer tevreden

Beeldkwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heel goed

DSC-HX90V 21-03-2019 door Papsiewapsie

Goed hoor, goed hoor, goed hoor, goed hoor, goed hoor.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Veel mogelijkheden

DSC-HX90V 07-03-2019 door Boot123

Mijn spiegelreflex ingeruild voor de HX90V. lekker compact en toch heel veel mogelijkheden. Nog weinig gebruikt maar wel een eerste indruk. Flitser en uittrekbare zoeker zijn fragiel. Instel mogelijkheden genoeg. Groot zoom bereik.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Ideale vakantiecamera

DSC-HX90V 06-03-2019 door Wesper

Met de optische zoom kan je quasi alles aan en de ingebouwde gps zorgt ervoor dat je precies weet waar je de foto nam. Het automatisch programma levert goed werk, maar 's nachts zijn de foto's soms te helder. Gelukkig kan je zelf het een en ander aanpassen. Het kantelbare scherm en de elektronische zoeker waren niet echt een reden om dit toestel te komen, maar achteraf bleken ze beide zeer handig. Een grote meerwaarde. Het toestel is zeer compact en mocht gerust wat dikker zijn.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Makkelijk broekzakformaat

DSC-HX90V 19-02-2019 door Saxtaz68

Na een gsm met goede richt-knip camera, wil ik wel meer met fotografie gaan doen. Niet te moeilijk of duur beginnen. Op automatische stand enkel met voldoende licht, selecteert een te hoge ISO waarde waardoor je geen scherpe foto krijgt, maar dat is handmatig allemaal in te stellen macro's zijn fantastisch . Klopjes zijn fragiel (USB, zoeker, flits)

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekend toestel

DSC-HX90V 25-01-2019 door mkerdel

Ik ben uitermate tevreden over dit toestel. Geen minpunten.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Handig klein toestel

DSC-HX90V 22-01-2019 door GerNic04

Heel goede foto's gemaakt Wel eerst goed de gebruiksaanwijzing bestuderen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfect

DSC-HX90V 20-01-2019 door stafvh

Compact en veelzijdig. Perfecte beeldkwaliteit. Mooi.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Lekker klein!

DSC-HX90V 18-01-2019

Door de geringe grootte heb ik de camera praktisch altijd bij mij. Goeie zoeker wat het fotograferen van bewegende objecten en fotograferen bij felle zon mogelijk maakt.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Superfijn klein toestel

DSC-HX90V 14-12-2018 door Jolleke

Cadeau gekregen, heel makkelijk te bedienen, compact

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super makkelijke camera

DSC-HX90V 27-11-2018 door Ikdusje

De camera is licht en handzaam. De menu’s zijn duidelijk en alle opties zijn goed te vinden. Het occulair is erg handig bij zonnig weer en het opklapbare scherm heel handig bij het maken van foto’s dicht bij de grond. Ook de gegevens die op het display getoond worden zijn precies voldoende. Ik heb nog veel opties niet gebruikt, maar ik ben nu al erg tevreden!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Traag

DSC-HX90V 09-11-2018

Ik heb fototoestel gekocht. En toen getwijfeld tussen 2 toestelle. 1 van Sony die ik nu heb en een ander. Heb eigenlijk spijt van de Sony. Reden : veel te traag in trekken van achtereenvolgende foto's. Het panorama-programmatje is goed. Maar kan enkel in een bepaalde hoek trekken. Bovendien is de foto zeer smal. Mocht wel een groter bereik hebben.

Beeldkwaliteit

Slecht

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Super kleine krachtpatser

DSC-HX90V 26-10-2018 door Henkie325

Zeer tevreden mee omdat het het product klein is, veel mogelijkheden biedt, en makkelijk mee op reis te nemen is.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0