€ 500,00

(inclusief btw)
165

4.3 gebaseerd op 165 klantbeoordelingen

77
75
7
3
3
Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Toestel waarover is nagedacht!

DSC-HX90V 10-06-2015 door Gliedebeir

De Viewfinder en een 30x optische zoom waren voor mij doorslaggevend maar na enkele testen was ik ook nog aangenaam verrast door de kwaliteit van de foto's en de beeldstabilisatie. Handig is ook de aparte knop voor foto en film, instelbare functies van de knoppen en draairing, omklapbare display, .. etc etc

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

8

0

Meest handig (kritisch)
0

optische zoeker voldoet

DSC-HX90V 17-04-2017 door Arend JJ

had eerst HX60V , bij zon in rug /opzij vrijwel niets goed te zien op display. Mooie Zeiss lens en wederom smaller en lichter

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

167 klantbeoordelingen

0

Degelijk toestel

DSC-HX90V 07-11-2019 door Sanssouci

Gemakkelijk te bedienen met veel voorgeprogrammeerde functies.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

derde compactcamera van Sony.

DSC-HX90V 05-10-2019 door eriksml

Deze aankoop is mijn derde compactcamera van Sony. Steeds heel tevreden geweest en ook nu weer heel aangenaam verrast door de alweer gestegen kwaliteit en nieuwe opties

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prima

DSC-HX90V 05-09-2019 door Luca11

precies wat ik zocht, kon niet beter, prima de luxe

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede camera voor dat geld.

DSC-HX90V 03-09-2019

Vorige maand gekocht werkt prima ook in combinatie met mijn Sony smartphone Z2 compact.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Had vorig type en wilde vernieuwen

DSC-HX90V 04-08-2019 door MarjaX

Compact, duidelijk voor gelegenheid foto's en vakantie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima camera, goede opvolger voor de HX60V

DSC-HX90V 19-07-2019 door Anja100

De camera is wel wat fragiel, gevoelig voor extreem weer (water, stof)

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Compact en veelzijdig

DSC-HX90V 17-07-2019 door mdukker

Ik zocht een compacte camera met een groot zoombereik en kwam op deze Sony uit. De zoeker en het kantelbare display trokken mij over de streep. Heb hem nu ruim een maand in gebruik en ben er zeer tevreden mee. De camera heeft verrassend veel functies en maakt haarscherpe foto's die je simpel op je smart TV kunt bekijken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mooi klein

DSC-HX90V 15-07-2019 door janenkit

Nog wennen aan het formaat van het toestel , maar het gaat steeds beter.Ik heb het toestel speciaal gekocht om vogels mee te fotograferen en de eerste resultaten zijn goed te noemen Om al de functie's van het toestel te leren gebruiken gaat nog wel even duren Belangrijkste niet te zwaar en niet te groot Je neemt het dus steeds mee

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super kwaliteit Fijne compacte camera

DSC-HX90V 14-07-2019 door Frank 1965

Voor het eerst veel gebruikt en de foto's zijn erg mooi. Ook het filmen vind ik beter van kwaliteit dan de coolpix die ik hiervoor had. Je hoort het in en uitzoemen niet meer. Ik mis alleen de macro stand.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

leuke camera

DSC-HX90V 01-07-2019 door Knots mooie foto

enkele weken geleden gekocht en zeer tevreden om mee te werken

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

klein en veelzijdig

DSC-HX90V 24-06-2019 door jdrnd

had een toestel in bezit en heb een tweed bijgekocht, gemakkelijk en geen dicusie

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

veel mogelijk in een klein apparaatje

DSC-HX90V 23-06-2019 door Mies1962

Vorige maand gekregen, fijn met tasje en geheugen kaartje. Alleen de foto overzenden naar telefoon of computer via WiFi gaat heel moeilijk tot niet.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prima camera met alle mogelijkheden

DSC-HX90V 15-06-2019 door Hans310

Ik heb deze net dus afwachten hoe de foto's worden en het gebruikers gemak

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Compact en handig

DSC-HX90V 12-06-2019 door Richaar

Dit is reeds mijn 4de toestel uit de DSC-reeks sedert 2002. Mocht ik er niet van tevreden zijn, zou ik nooit 4 toestellen gehad hebben van Sony. De laatste 2 waren met de optische zoom van 30X. Deze geeft zeer duidelijke beelden op afstand (onder voorbehoud van de atmosferische omstandigheden) tot op 1,5 km afstand. Het enige minpunt van dit toestel ten opzichte van mijn vorige is datd eze net iets te klein is waardoor ze iets minder lekker in de hand ligt.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig resultaat

DSC-HX90V 08-06-2019 door Hummelen35

We hebben het toestel vorige maand gekocht en de afgelopen 2 weken uitgereikt gebruikt. Makkelijk te bedienen, super foto en video. Zoom bevalt uitstekend

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geen uitgebreide handleiding bijgeleverd.

DSC-HX90V 07-06-2019 door Antony 999

De camera is super licht en klein. De resultaten zijn goed. Naast de automatische mogelijkheden kan je handmatig veel instellen. Te veel eigenlijk. Daarmee komen we gelijk op een groot minpunt. Er zit geen fatsoenlijke handleiding bij. Deze is wel digitaal beschikbaar, maar ga eens 270 pagina`s met een thuisprinter afdrukken. Ik heb gevraagd aan Sony of zij mij de handleiding toe willen zenden. Maar dat vinden ze milieuvervuiling!!! Jammer want via je telefoon in die 270 pagina`s gaan zitten zoeken is geen doen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

goed

DSC-HX90V 23-05-2019 door adendiny

Zo tevreden over dit toestel dat we er een tweede hebben bijgekocht voor mijn vrouw!!!!

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

waarom werk de wifi niet?

DSC-HX90V 12-05-2019 door Jannnnnnn

Als een camera draadloze overdracht van afbeeldingen ondersteunt en het blijkt niet te werken, dan ben ik echt zwaar teleurgesteld.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

makkelijk te bedienen en prachtige foto's

DSC-HX90V 07-05-2019 door Jolanda1964

Het is een mooie compacte camera makkelijk te bedienen en maakt mooie foto's.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goede camera

DSC-HX90V 02-05-2019 door gvdgvd

goede camera moet er niet veel van kunnen om er toch mooie foto mee te kunnen maken

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

handig en compact, zeer mooie foto's

DSC-HX90V 02-05-2019 door Mardho

heel tevreden met de aankoop, handig toestel, mooie en zuivere foto's, een aanrader

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig lichtgewicht compactcamera

DSC-HX90V 15-04-2019 door Frisosal

Veelzijdige compactcamera, ideaal voor op reis en dagelijks gebruik.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

3

0

0

Een professionele Camera in zakformaat,

DSC-HX90V 14-04-2019 door Leonard 01

Fijne Camera, maar het maken van connectie tussen mijn Camera en en I-Phone 6 lukt niet, ook niet door Kamera expres (verkoper) en Foto Vincent van Dijk Heemstede. Please Help Heb ook de HX90V met sucses aanbevolen aan een vriendin nu ook een HX90V

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Klein maar superfijn

DSC-HX90V 11-04-2019 door jaspoe

Als je er even aan gewend bent, wil je niet meer anders.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Gebruiksvriendelijk en toch hoge kwaliteit

DSC-HX90V 09-04-2019 door Riavp

Kocht het twee weken geleden en tot nu toe zeer tevreden

Beeldkwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heel goed

DSC-HX90V 21-03-2019 door Papsiewapsie

Goed hoor, goed hoor, goed hoor, goed hoor, goed hoor.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Veel mogelijkheden

DSC-HX90V 07-03-2019 door Boot123

Mijn spiegelreflex ingeruild voor de HX90V. lekker compact en toch heel veel mogelijkheden. Nog weinig gebruikt maar wel een eerste indruk. Flitser en uittrekbare zoeker zijn fragiel. Instel mogelijkheden genoeg. Groot zoom bereik.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Ideale vakantiecamera

DSC-HX90V 06-03-2019 door Wesper

Met de optische zoom kan je quasi alles aan en de ingebouwde gps zorgt ervoor dat je precies weet waar je de foto nam. Het automatisch programma levert goed werk, maar 's nachts zijn de foto's soms te helder. Gelukkig kan je zelf het een en ander aanpassen. Het kantelbare scherm en de elektronische zoeker waren niet echt een reden om dit toestel te komen, maar achteraf bleken ze beide zeer handig. Een grote meerwaarde. Het toestel is zeer compact en mocht gerust wat dikker zijn.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Makkelijk broekzakformaat

DSC-HX90V 19-02-2019 door Saxtaz68

Na een gsm met goede richt-knip camera, wil ik wel meer met fotografie gaan doen. Niet te moeilijk of duur beginnen. Op automatische stand enkel met voldoende licht, selecteert een te hoge ISO waarde waardoor je geen scherpe foto krijgt, maar dat is handmatig allemaal in te stellen macro's zijn fantastisch . Klopjes zijn fragiel (USB, zoeker, flits)

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekend toestel

DSC-HX90V 25-01-2019 door mkerdel

Ik ben uitermate tevreden over dit toestel. Geen minpunten.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Handig klein toestel

DSC-HX90V 22-01-2019 door GerNic04

Heel goede foto's gemaakt Wel eerst goed de gebruiksaanwijzing bestuderen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfect

DSC-HX90V 20-01-2019 door stafvh

Compact en veelzijdig. Perfecte beeldkwaliteit. Mooi.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Lekker klein!

DSC-HX90V 18-01-2019

Door de geringe grootte heb ik de camera praktisch altijd bij mij. Goeie zoeker wat het fotograferen van bewegende objecten en fotograferen bij felle zon mogelijk maakt.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Superfijn klein toestel

DSC-HX90V 14-12-2018 door Jolleke

Cadeau gekregen, heel makkelijk te bedienen, compact

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super makkelijke camera

DSC-HX90V 27-11-2018 door Ikdusje

De camera is licht en handzaam. De menu’s zijn duidelijk en alle opties zijn goed te vinden. Het occulair is erg handig bij zonnig weer en het opklapbare scherm heel handig bij het maken van foto’s dicht bij de grond. Ook de gegevens die op het display getoond worden zijn precies voldoende. Ik heb nog veel opties niet gebruikt, maar ik ben nu al erg tevreden!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Traag

DSC-HX90V 09-11-2018

Ik heb fototoestel gekocht. En toen getwijfeld tussen 2 toestelle. 1 van Sony die ik nu heb en een ander. Heb eigenlijk spijt van de Sony. Reden : veel te traag in trekken van achtereenvolgende foto's. Het panorama-programmatje is goed. Maar kan enkel in een bepaalde hoek trekken. Bovendien is de foto zeer smal. Mocht wel een groter bereik hebben.

Beeldkwaliteit

Slecht

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Super kleine krachtpatser

DSC-HX90V 26-10-2018 door Henkie325

Zeer tevreden mee omdat het het product klein is, veel mogelijkheden biedt, en makkelijk mee op reis te nemen is.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prima toestel

DSC-HX90V 25-10-2018 door Wim54

ik ben tevreden met dit toestel doet waarvoor ik het heb gekocht

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede camera om altijd mee te nemen

DSC-HX90V 17-10-2018 door Marius 14

Kleine camera met vele mogelijkheden die tot voor kort alleen voor DSLR en bridge camera's beschikbaar waren. De 30x optische zoom is geweldig , er is GPS ingebouwd die geotags aan de foto's toevoegt zodat altijd bekend is waar de foto gemaakt is , mogelijkheid om datum print toe te voegen , objectief van Zeiss geeft messcherpe foto's.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

super handzaam met uitstekende prestaties

DSC-HX90V 10-10-2018

voor onze vakantie deze sony -HX90 V gekocht om niet altijd de spiegelreflexcamera's met verwisselbare objectieven uit de tas te moeten halen en toch betere foto's te maken dan met een telefoon. Nou, eigenlijk bijna alle foto's alleen met de HX 90 V gemaakt, en super resultaat

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitestekende camera

DSC-HX90V 09-10-2018 door Bas1956

De HX90V is relatief klein voor zijn krachtige zoom lens. Foto's zijn scherp en de bediening is eenvoudig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Veel mogelijkheden voor een goede prijs.

DSC-HX90V 04-09-2018 door berntel

Onlangs heb ik dit toestel weer gekocht nadat ik het eerste exemplaar had laten vallen waardoor de lenzen niet goed meer waren. Omdat ik zeer tevreden was over de kwaliteiten van het toestel (compact en goede kwaliteit foto's) heb ik hetzelfde toestel weer gekocht. Een minpuntje vind ik wel dat de lens niet meer lichtgevoelig is.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een zeer complete compactcamera.

DSC-HX90V 23-08-2018 door ferwich

Ik heb de camera sinds kort in gebruik en ik zie dat de resultaten tot nu toe uitstekend zijn.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Veel zijdige camera

DSC-HX90V 20-08-2018 door Peter02

Het is een goed produkt, waar veel mee kan en maakt goede foto's

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prima camera, goede zoom

DSC-HX90V 13-08-2018 door piet1

zeer goede camera, goede zoom en veel opties, prima prijs

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ideaal op reis

DSC-HX90V 10-08-2018 door Gooikenaar

Klein en toch krachtig apparaat dat superscherpe fotos en videos maakt; ook met de telelens op maximum. De viewfinder is voor mij de kers op de taart. Eindelijk een compactcamera waarmee je in volle zon rustig je cadrage maken kan.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Heerlijke camera voor elke reisbestemmingen

DSC-HX90V 31-07-2018 door GoDavis

Camera mee op reis genomen naar Thailand. In de broekzak mee en altijd binnen handbereik. Snel de mooiste foto’s mee kunnen schieten. Gekozen voor sluitertijd voorkeuze optie (S) 1/200. Via het menu kan je de auto ISO aanpassen. Beetje moeilijk te vinden. Fotobestanden én MP4(!) bestanden kan je wel via app naar telefoon versturen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

veelzijdig en compact

DSC-HX90V 22-07-2018 door jacques 129

Ik heb een tweede gelijkaardig toestel aangeschaft, dan kunnen mijn vrouw en ik onafhankelijk van elaar prachtige foto's maken.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Kompact toestel

DSC-HX90V 18-07-2018 door JoopVS

Nu 6 weken in gebruik, maakt mooie foto's, ook in de optische zoomfunctie. Functietoetsen soms te klein, maar je kan de toetsen ook zelf een functie geven. Handig dat je in de zoeker ook een ingezoomd beeld kunt instellen om scherp te stellen.Op mijn MAC is het soms lastig om films te importeren, in menu aangepast, naar MP4 aanmaken, nu lukt dat beter. Foto's importeren gaat goed. Programma Play Memories vind ik lastig, importeren duurt lang. Handleidingboekje is een beetje te beknopt, op internet staan nog wat extra tips. http://helpguide.sony.net/dsc/1510/v1/nl/index.html

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Leuk cameraatje, wel erg klein

DSC-HX90V 10-07-2018 door Lalybra

Leuke camera met op zich goede specificaties, maar wel erg klein. D.w.z. mooi klein om dagelijks mee te nemen, iets te klein om prettig mee te werken.

Beeldkwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Mijn nieuwe camera

DSC-HX90V 06-07-2018 door CvdK

Het was even wennen aan mijn nieuwe camera de DSC-HX90V. Niet eerder had ik een toestel met zoveel mogelijkheden. Met veel plezier heb ik prachtige foto's en filmpjes kunnen maken. Helaas liet het toestel het na een paar weken afweten. Was niet meer te starten?? Nu opgestuurd ter reparatie, hopelijk is de service goed en krijg ik mijn toestel snel terug en ondervind in de toekomst dan geen moeilijkheden meer.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Powerhouse in een zeer compact formaat!

DSC-HX90V 16-06-2018 door Jacky69

Zeer tevreden met deze RX100MKIV Goede bouwkwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

musthave!

DSC-HX90V 22-05-2018 door TTVK

gedacht dat ik naast mijn iphone geen camera meer hoefde. maar deze gaf de mogelijkheod om de beelden te sturen naar mijn telefoon. ik gebruik de camera vooral voor zakelijke social media. nu ook mee op vakantie genomen. erg blij met dit handige apparaat. ik deel mijn fotos met het hele gezin. beter dan dat het op een schijfje blijft staan die vervolgens in de kast komt. mooi product, veel mogelijkheden. ik hou van simpel, dus had wel wat simpeler gemogen... maar perfect beeld! blij mee dus!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige product.

DSC-HX90V 16-05-2018 door Lutgart

Het is mijn tweede Sony apparaat. Geweldige camera. Uitklapbaar scherm, fantastische zoom, handig in gebruik en vooral compact voor op vakantie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

echt veel mogelijkheden en scherpe foto's

DSC-HX90V 07-05-2018 door maudynap

ik heb de camera nu een week, weet nog niet wt ik er allemaal mee kan doen, maar het is tot nu toe een perfecte camera, klein, scherpe foto's, kan de foto's hee dicht bij halen TOP camera

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Niet echt een verbetering..

DSC-HX90V 20-04-2018

Recent aangeschaft als betere versie van mijn 'oude' HXV50. Helaas bleken de verbeteringen minimaal dus snel weer teruggestuurd en iets anders uitgezocht...

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

een lekker klein maar zeer veelzijdig cameraatje

DSC-HX90V 08-04-2018 door ghtjyu

Je kunt er "alles" mee doen, de resultaten zijn haarscherp, hij past in je handpalm zodat je hem ongezien kunt inschakelen en snel kunt fotograferen, vrijwel zonder dat men het in de gaten heeft, vaak zijn ook opnamen mogelijk b.v. in musea waar het niet mag

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Compact, groot bereik en goede foto's

DSC-HX90V 06-04-2018 door Theo_X

Als aanvulling op mijn Nikon D7100, deze camera gekocht. Dit alles om het bereik van de D7100 aan te vullen in het bovengebied en voldoende kwaliteit te behouden.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

HX90V-compactcamera

DSC-HX90V 29-03-2018 door Hansno

Lekkere lichte kleine camera met zeer goede resultaten van zowel foto's als film

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Compact en veelzijdig

DSC-HX90V 13-03-2018 door DG van Hoeven

Compacte camera die prettig in de hand ligt. Handige zoeker met horizon. Zeer veel instelmogelijkheden die wel forse gewenning vragen qua bediening.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mijn Sony HX90V Camera

DSC-HX90V 28-02-2018 door Padang

Nu twee weken in huis en ben er zeer content mee. Design, kwaliteit, gebruikersvriendelijk alles in één.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Prima kleine allround camera

DSC-HX90V 16-02-2018 door Rob67

Prima camera met groot zoombereik. Prettig dat je ook kunt zoomen met de lensring, dat gaat nauwkeuriger dan met het pookje rond de ontspanknop. De kleine flitser werkt buiten verwachting goed (binnenshuis). De pop-up zoeker is weliswaar klein maar is een uitkomst bij te lichte omstandigheden. Bij slecht licht zijn de opnamen als geheel wel prima, maar als je het volledige beeld bekijkt zit er wel veel ruis in en is de scherpte weg. Het fotograferen van vogels te ver weg geeft dan bij slecht licht geen goed resultaat. Maar je moet voor deze prijs natuurlijk ook geen spiegelreflex kwaliteit verwachten. Wel kun je er veel op instellen en maakt hij op super automaat instelling verbluffend mooie foto's onder sterk wisselende lichtomstandigheden zoals in een kerk met glas in lood ramen door een hdr reeks te fotograferen en in de camera samen te stellen tot één foto. Zowel het interieur als de ramen zijn dan goed zichtbaar. Beeldkwaliteit is verder erg goed De accuduur is prima te noemen. Ik heb wel een reserve accu, maar als je de dag met een volle accu begint kom je niet gauw tekort. Verder is hij lekker klein voor in de broekzak en kun je hem altijd met je meedragen. Een aanrader dus!

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldig toestelletje

DSC-HX90V 13-01-2018 door fredericske

vorige maand gekocht en een zeer goed in de hand liggend toestel met enorm veel mogelijkheden in de fotografie.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig apparaat

DSC-HX90V 10-01-2018 door peener

Ik had al enkele jaren een Sony HX20V waar ik zeer tevreden over was. Maar aan alle mooie liedjes komt een einde. Na de zoveelste valpartij was de behuizing nu echt serieus gekraakt en bleek de beeldstabilisatie niet meer te werken. Bij 20x zoom is het niet meer mogelijk een goede foto uit de losse hand te maken. Sommige bedienknoppen werkten ook niet goed meer (te veel stof) en de lens liet weeral stofvlekken op de foto achter (hoewel ik die er gelukkig nog eens uitkreeg met de stofzuigertruuk). Dus op zoek naar een vervanger en omdat de HX90V al een tijdje in het zicht van mijn radar stond, was de keuze snel gemaakt. Ondertussen al een paar weken in bezit, nog niet intensief gebruikt maar toch al enige ervaring opgedaan. Ligt goed in de hand. De elektronische zoeker is praktisch in bepaalde omstandigheden, de lensring is prima om precies te zoemen. Het menu is anders dan bij de HX20V maar voelt zeer snel vertrouwd. Handig dat het snel mogelijk is diafragma of sluitertijd in te stellen (aparte keuze op de modusknop). De 30x zoom is fabuleus, en uit de losse hand mogelijk. Lichtgevoeligheid is minder als bij de vorige maar dat is in de meeste gevallen op te lossen met de 'Gouden' automatische instelling. Flitser heeft goed bereik (en met een knop op te roepen - je hoeft tegen vreemden niet weer telkens te zeggen dat ze moeten opletten voor de uitspringende flitser onder de linker wijsvinger). Het wordt afwachten of de Zeiss lens ook zo gevoelig is voor het binnentrekken van stof. De WiFi functionaliteit is niet zo handig in te stellen. Daar zou de handleiding wat duidelijker mogen over zijn, of het zou gewoon eenvoudiger moeten. Maar, tot dusver zeer tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijne kleine handzame kamera met groot zoombereik.

DSC-HX90V 16-12-2017 door Hans80

Deze kamera heb ik gekocht als opvolger van de HX60V en bevalt mij uitstekend. Prima resultaten.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een "stop in je jaszak" camera

DSC-HX90V 22-11-2017 door Vlinderpop

Het toestel nog slechts weinig ter hand genomen. Alleen gebruik gemaakt van de automatische stand. Resultaat: schitterende foto's. Later meer mogelijkheden uit proberen. Maar wil je een makkelijk handzaam toestel, dan is deze DE optie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goed toestel

DSC-HX90V 31-10-2017 door bammeken

een tweetal weken in huis en volop aan het uittesten, werkt heel goed, vooral de optische zoom in geweldig, haarscherpe foto's op grote afstand, wel gelukkig dat je na wat proberen gewoon terug op fabrieksinstellingen kan terug gaan, zou anders moeilijker zijn voor een leek

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

timelampse

DSC-HX90V 16-10-2017

jammer genoeg geen timelampse app voorhanden. Anders perfect toestel.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige heldere foto's

DSC-HX90V 13-10-2017 door Bijke172

Goede prestaties in het donker. Prachtige heldere foto's en een mooi telebereik. Wel vreselijk kleine knopjes. Voor een vrouwen hand goed te doen, voor een man minder. Door formaat fijne camera om mee te nemen op bv een stedentrip

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Compatibel met iPhone

DSC-HX90V 06-10-2017 door Sbo123

Door steeds verdergaande beperkingen tijdens vliegreizen werd mijn spiegelreflexcamera te groot om mee te nemen. Voor korte vakanties is de Sony met wifi en gps zeer geschikt.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Geweldige camera

DSC-HX90V 29-09-2017 door karin9

Ik heb deze camera gekocht voor mijn vakantie, en heb er mooie scherpe foto's meegemaakt.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

klein, maar toch handig

DSC-HX90V 22-09-2017 door alfie001

Dit fototoestel past precies tussen de goedkope modelletjes en de wat serieuzere toestellen. Ondanks het kleine formaat kan ik het toestel prima bedienen. Ik vind de kwaliteit van de foto's, scherpte ed goed, wat ik door de zoeker zie en wat uiteindelijk het resultaat is, redelijk. Omslachtig om de zoeker na het uitpoppen naar voren te moeten trekken, voelt ook niet heel stevig aan. Ga binnenkort een stedentrip maken en dan is dit formaat prima. Dan zal ik zien of dit toestel werkelijk de moeite waard is.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0