HX95

Krachtige zoom en geavanceerde functies

Met de zeer compacte HX95 bent u klaar om elke situatie vast te leggen in uitzonderlijke kwaliteit, met functies zoals een zoombereik van 24-720 mm, 4K-video, snelle en nauwkeurige autofocus en een OLED elektronische zoeker met hoog contrast.

COMPACTCAMERA'S

HX95-compactcamera met 24–720 mm zoom

DSC-HX95
Afbeelding van HX95-compactcamera met 24–720 mm zoom

€ 500,00

(inclusief btw)
Alle belangrijke functies in de palm van uw hand

Met een 24-720 mm ZEISS ®-zoomlens en 4K-video-opnamen

Met de HX95, 's werelds kleinste camera met een zoombereik van 24-720 mm, legt u alle actie vast. Dankzij de ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-720 mm-lens en geavanceerde functies zoals snelle, intelligente AF en responsieve eye-autofocus levert de camera ongekende prestaties, ongeacht de omstandigheden.

Indrukwekkend zoombereik
Indrukwekkend zoombereik
Heldere, prachtige beelden
Heldere, prachtige beelden
Snelle AF-prestaties
Snelle AF-prestaties
Veelzijdigheid
Veelzijdigheid
Indrukwekkend zoombereik
De kleinste compactcamera ter wereld
met een zoombereik van 24-720 mm

Met een sterk vergrotende ZEISS® Vario-Sonnar® T*-lens

Ondanks het compacte formaat beschikt de camera over een breed zoombereik, van 24 mm groothoek tot 720 mm telefoto. Met de functie Clear Image Zoom kan het onderwerp worden vergroot met behoud van hoge resolutie, tot 1440 mm.

Optical SteadyShot voor prachtige foto's

[1] SteadyShot UIT [2] SteadyShot AAN

Optical SteadyShotTM voor prachtige foto's

De geavanceerde algoritmes en krachtige gyro-sensor van de HX95 werken samen om camerabewegingen te compenseren. Dit zorgt voor een aanzienlijke vermindering van trillingen, zelfs bij opnamen met hoge vergrotingsfactor zonder statief.

Zoom Assist voor kadering van bewegende onderwerpen

Met Zoom Assist kunt u bewegende onderwerpen in telefotobereik snel terugvinden. Wijs een knop toe aan deze functie en de camera zoomt automatisch uit als u deze knop indrukt.

Zoom Assist voor kadering van bewegende onderwerpen
Heldere, prachtige beelden
4K -video met hoge resolutie en hoogwaardige foto's

De geavanceerde beeldverwerkingstechnologie zorgt voor een superieure beeldkwaliteit in zowel video's als foto's. U krijgt prachtige afbeeldingen onder alle opname-omstandigheden, van natuurgetrouwe portretten tot levendige beelden bij weinig licht.

Prachtige weergave van fijne texturen
Prachtige weergave van fijne texturen

Geavanceerde beeldverwerkingstechnologie voor een hoge resolutie en weinig ruis

De Exmor RTM CMOS-sensor met achtergrondverlichting, een resolutie van 18,2 effectieve megapixels en het geavanceerde BIONZ XTM-beeldverwerkingssysteem werken samen voor minder ruis bij hoge ISO-instellingen, zoals ISO6400 (uitgebreid). Fijne texturen worden nauwkeurig weergegeven, ook bij zwak licht. De kleurreproductie is verbeterd, speciaal voor menselijke huidtinten.

4K voor video-opnamen met de fijnste details

4K-video's (QFHD: 3840 x 2160), volledige pixeluitlezing, zonder pixelsamenvoeging

De camera neemt circa 1,6 keer zoveel gegevens op als vereist is voor 4K-video's. Dit leidt tot beelden met een uitstekende resolutie met minder moiré en onregelmatigheden. In video's worden ook nauwkeurig texturen en fijne details weergegeven, in een mate die niet mogelijk is met Full HD.

Snelle AF-prestaties
Leg speciale momenten vast zodra ze gebeuren

Dankzij de snelle autofocus, in combinatie met continu fotograferen tot 10 fps (max.), kunt u snelbewegende onderwerpen volgen, waardoor het nog makkelijker is om actiefoto's van beslissende momenten te maken. 

Snelle, intelligente AF die scherpstelt binnen 0,09 s
Intelligente AF die scherpstelt in 0,09 s

Het ruimtelijke onderwerpdetectiealgoritme van de HX95 en de snelle lensaandrijving helpen bij het vastleggen van vluchtige momenten. Het algoritme voorspelt het focuspunt, waarna de AF snel scherpstelt als de sluiterknop half wordt ingedrukt.

Eye-autofocus voor perfecte portretfoto's
Eye-autofocus voor perfecte portretfoto's

De functie eye-autofocus detecteert automatisch de ogen van de belangrijkste onderwerpen en stelt daarop scherp, ook onder moeilijke omstandigheden, bijvoorbeeld wanneer het onderwerp naar beneden kijkt of bij gezichten in zwak licht of tegenlicht.

Supersnel continu fotograferen tot wel 10 fps
Supersnel continu fotograferen tot wel 10 fps

Continu opnamen maken tot wel 155 frames

Als u snelbewegende onderwerpen volgt, komen de indrukwekkende mogelijkheden voor continue opnamen helemaal tot hun recht. Continu opnamen kunnen ook in groepen worden weergegeven, verwijderd en beschermd.

Veelzijdigheid
Handige functies om nog makkelijker foto's te maken

De compacte behuizing van de camera bevat een aantal handige functies die het fotograferen makkelijker en comfortabeler maken. 

Een 180° kantelbaar lcd-scherm voor leuke selfies
Een 180° kantelbaar lcd-scherm voor leuke selfies

Het Extrafine lcd-scherm van 7,5 cm met 922.000 dots kan 180° naar boven worden gekanteld, zodat u snel de compositie van zelfportretten of foto's met vrienden kunt controleren.

Eenvoudig draadloos delen met de Imaging Edge Mobile-app
Eenvoudig draadloos delen met de Imaging Edge Mobile-app

U kunt de sluiter- en zoomfuncties en ook andere functies met een smartphone of tablet bedienen en foto's en video's draadloos overzetten. En via een Bluetooth®-verbinding met uw smartphone is het zelfs mogelijk om uw foto's automatisch van een geo-label te voorzien.

Illustratie
Imaging Edge™ Webcam

Met de app Imaging Edge Webcam (met brede compatibiliteit) kunt u uw camera van Sony eenvoudig als hoogwaardige webcam gebruiken voor live streaming en vergaderingen.

Specificaties en kenmerken

De HX95 is de kleinste compactcamera ter wereld, gemakkelijk mee te nemen en met een zoombereik van 24-720 mm. Het model biedt video-opnamen in 4K , snelle, intelligente AF, eye-autofocus en Optical SteadyShotTM, alsmede een OLED Tru-FinderTM met hoog contrast en een 180° kantelbaar scherm voor meer gebruiksgemak.
  • ZEISS® Vario-Sonnar® T*-zoomlens van 24–720 mm

  • Video-opnamen in 4K met een maximaal aantal pixels opgenomen

  • Zeer nauwkeurige snelle, intelligente AF en eye-autofocus

  • Intrekbare OLED Tru-Finder™ voor helderdere weergave en meer gebruiksgemak

  • 180° kantelbaar lcd-scherm voor gemakkelijke selfies

Type sensor
Type 1/2.3 (7,82 mm) Exmor R®-CMOS-sensor
Aantal pixels (effectief)
Circa 18,2 megapixels
ISO-gevoeligheid (foto's) (Recommended Exposure Index)
Auto (ISO 80–3200, instelbaar met boven-/onderlimiet), 80 / 100 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 (uitbreidbaar naar ISO 6400), multi-frame ruisonderdrukking: Auto (ISO 80–3200 gelijk aan het geselecteerde bereik in Auto), 100 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 / 6400 / 12.800

Inhoud van de verpakking

Oplaadbare batterijen NP-BX1, netadapter, micro-USB-kabel, polsriempje, handleiding

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers