€ 600,00

(inclusief btw)
103

4.6 gebaseerd op 103 klantbeoordelingen

60
41
2
0
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

103 klantbeoordelingen

0

prima functies en lens

DSC-RX100 09-09-2019 door JayjayKaykay

Ik heb de camera al langere tijd in mijn bezit en heb hem altijd bij me . Vooral op reis een prima camera om mee te nemen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Wat een mooi toestel

DSC-RX100 26-08-2019 door HermanChr

Ik heb de RX100 vii nu 2 weken in mijn bezit. Op zoek naar een compact camera bleek de Sony RX100 vii net uitgebracht. De supersnelle AF, het mooie zoombereik en de microfoon ingang waren de top 3 redenen om dit toestel aan te schaffen. De 4K video is dan mooi meegenomen. Toch nog even geaarzeld vanwege de prijs, maar uiteindelijk de knoop doorgehakt en geen seconde spijt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goede foto's

DSC-RX100 06-07-2019 door Ivon22

Gekocht in 2014. Nu hapert toestel af en toe. Kan dan niet meer in- en uit-zoemen en is niet meer in te stellen, bediening hangt vast ? Ook schuifje beveiliging lens bleef soms hangen. Loont herstelling nog ???

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Kwaliteit en bedieningsgemak in één

DSC-RX100 01-06-2019 door Bram1949

Ik heb de Sony RX100-IV vorige maand gekocht en hem meegenomen op mijn reis naar Schotland alwaar ik zowel landschappen als mensen in actie heb gefotografeerd. Het gemak en de snelheid waarmee je instellingen kunt aanpassen, zoals een beetje over- of onderbelichten, of de functies onder de Fn toets kunt aanpassen, verbaasden mij. Ik heb de Sony veel vaker gebruikt dan ik dacht en ik ben blij met de resultaten. En dat wil wat zeggen want ik ben een verwende gebruiker van een grote DSLR met professioneel glas. Hierbij twee onbewerkte foto's, zo uit de camera.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heavy Duty.

DSC-RX100 13-05-2019 door Antardis

Gekregen wat ik wilde hebben: goede wideangle maar te klein zoombereik dat niet in verhouding staat met het formaat van de beeldchip en bij te weinig licht te korrelig is. Blijf bij een redelijke zoom, dan heb je een perfecte camera

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Voor z’n geld een uitstekende compactcamera

DSC-RX100 12-05-2019 door EvertJan

Vooral lichtgevoeligheid en instelmogelijkheden zijn top!

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede kwaliteit

DSC-RX100 24-03-2019

Mijn ouders hebben dit toestel al enkele jaren en zijn er nog altijd heel tevreden mee; daarom ook dit fototoestel aangeschaft.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beeldkwaliteit

DSC-RX100 08-03-2019

Enorme mooie fotokwaliteit. Je moet wel even de tijd nemen om het apparaat te leren kennen, maar daarna is het een prachtig toestel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

DSC-RX100

DSC-RX100 03-12-2018 door ts1958

het een heel mooi compacte camera, heel te blij mee wat ik er mee kan doen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige kenmerken

DSC-RX100 25-11-2018 door theovdewp

Foto's zijn van goede kwaliteit. Vooral macro! Handige bediening.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi klein toestel

DSC-RX100 02-09-2018 door Rob44

Maand in gebruik, doet wat je wilt, wel even wennen aan knopje om foto te maken, zit iets te laag.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Weet waaraan je begint ...

DSC-RX100 30-07-2018 door Mishmar

Perfect fototoestel, maar het is geen géén videocamera.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldige techniek

DSC-RX100 04-07-2018 door WillemSony

Klein, maar fijn....................................

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Verbluffende kwaliteit!

DSC-RX100 30-06-2018 door aviation photographer

Bijna iedere gemaakte foto bevestigt mij dat ik de juiste keuze gemaakt heb.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

verbazingwekkend!

DSC-RX100 09-06-2018

Ik kocht de rx100, de eerste versie, tweedehands voor een heel prettige prijs. Ik ben verbaasd over de kwaliteit van het toestel zelf....de foto's en de videoopnames. Vooral in manual kun je fantastische plaatjes maken. Een apparaat om niet meer te verkopen maar om later in je glazen kast te zetten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Prettige handzame camera

DSC-RX100 25-02-2018 door EPWvT

Haarscherpe beelden en prima en heldere videobeelden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

compacte camera

DSC-RX100 16-01-2018 door gemakdientdemens

compacte camera, makkelijk mee te nemen dus, en goede kwaliteit foto's

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

leuke camera om erbij te hebben

DSC-RX100 11-12-2017 door geengebruiksnaam

prima klein ding, met zoom. flitser staat op een beetje "dun" pootje dus oppassen !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige specificaties

DSC-RX100 03-08-2017 door phdegroot

Vorige maand de RX 100 gekocht. De eenvoudigste versie heeft een geweldige sensor, die andere vergelijkbare toestellen niet hebben. Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Blij mee.

DSC-RX100 08-07-2017 door Mooque

Sinds een jaar heb ik deze camera. Kan nu pas voor de helft zeggen hoe goed hij is. Zit zoveel op dat ik niet direct nodig heb, maar nog uit wil zoeken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Even wennen

DSC-RX100 18-05-2017

Dit toestel maakt soms verrassend mooie hdr-opnames in de 'gouden' stand. Doorgaans hebben de opnames echter minder contrast dan die van mijn oude Sony DSC-H3. De handgreep van dat toestel mis ik wel op de RX100. Het lastigst is vooralsnog dat het toestel de kleur groen kennelijk veel hoger waardeert dan rood, waardoor eigenlijk vrijwel elke foto correctie nodig heeft en dan nog achterblijft qua rood. Ik heb wat dit betreft vergeleken met de DSC-H3. Bepaald dus niet alleen enthousiast na zo'n dikke 500 opnames.

Beeldkwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldige camera, mooie foto's bij weinig licht

DSC-RX100 26-03-2017 door Mark1966

Camera reeds een paar weken in bezit, ben zeer tevreden. Leent zich bij uitstek voor familiebijeenkomsten thuis (vaak s'avonds) en het maken van close ups. Ook buiten geeft deze een prima plaatje. Met recht een compact camera met een plus. De bediening is eenvoudig en heeft zeker niet teveel poespas.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

absolute topklasse!

DSC-RX100 25-03-2017 door HermaRX100

Enkele weken in gebruik. In de volledig autostand superieure beeldkwaliteit. Overzichtelijk menu, met de FN knop persoonlijke instellingen te maken. Degelijk gebouwde camera. Min: erg kleine ophangoogjes voor een (niet originele) camera riem

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Mooie foto's

DSC-RX100 08-02-2017 door eterijdt

Deze maand gekocht als kleine camera voor vervanging grote camera. Deze maakt voor wat je betaald. Kwalitatief hele goede foto's. Zeer tevreden mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig apparaat

DSC-RX100 25-01-2017 door Weergave

Handzaam , hoge resolutie, makkelijk te bedienen, en veel extra mogelijkheden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

klein, maar fijn

DSC-RX100 24-01-2017 door jannes26

een fijne, kwalitatief zeer goede camera naast een spiegelreflex, maar ook voor dagelijks gebruik

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sony - DSC-RX100 - een aanrader!

DSC-RX100 09-08-2016 door Jan127

Ik heb de sony DSC-RX100 vooral aangeschaft om zijn 1'' sensor en de bijgevolg goede resultaten voor foto's bij weinig licht. De camera reageert snel bij het opstarten en bij het indrukken van de sluiter. De foto's zijn zeer goed voor een pocket camera. De plaatsing van de flitser vind ik minder geslaagd gezien men de neiging heeft om deze met de linker wijsvinger af te dekken. De camera voldoet aan mijn verwachtingen. Het ontbreken van een degelijke handleiding is wel een minpunt, een uitgebreide handleiding is wel te vinden op de sony-website.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

uitstekend resultaat

DSC-RX100 24-07-2016 door Victor01

Fijne camera , ligt goed in de hand simpel te bedienen met uitstekend resultaat

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Hele goede camera

DSC-RX100 08-05-2016 door Josie16

Ik ben heel tevreden met de Sony DSC RX100camera, om het gebruikersgemak. Ook de foto's in Jpeg en RAW bestanden was voor mij belangrijk. Goede lichtsterke camera. De zoomfunctie werkt alleen niet zo soepel

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prima toestel

DSC-RX100 07-05-2016 door wilhfred

Toestel voelt goed, ben nog bezig toestel te ontdekken, maar ziet er veelbelovend uit. Testshots tot nu toe zijn mooi scherp, goed van kleur. Erg jammer en beetje onbegrijpelijk) dat er geen Nederlandse handleiding beschikbaar is, vind dit echt een gemis en heb al begrepen dat ik daar niet de enige in ben.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfecte camera

DSC-RX100 05-05-2016 door Sint Arnoldus

Camera na veel opzoekwerk en vergelijk vorige maand gekocht. Ik zocht een eenvoudige te bedienen camera met toch vele mogelijkheden. Dat is hem !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goed toestel ook met weinig licht

DSC-RX100 18-04-2016 door hobby fotograaf

Mooie foto's zelfs bij weinig licht. veel instellingsmogelijkheden voor een gevorderde gebruiker maar zeker ook goed te gebruiken voor de beginnende foto hobbyist. Helaas 1 minpunt de plaats van de flitser zit niet erg handig, maar ook dat weet wel. Goede camera lekker compact. Hier krijg je geen spijt van.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer geschikt in combinatie met mijn Zeiss digisco

DSC-RX100 15-04-2016 door Ghandi46

Gemakkelijk in gebruik en zeer goede opnamen. Robuuste uitvoering.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldige camera

DSC-RX100 14-04-2016 door pino123

pas in het bezit van de sony rx100. super tevreden. Mooie foto's in low light. en super scherpe foto's overdag en gewoon op automaat. Veel instelmogelijkheden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige compact!!

DSC-RX100 16-02-2016 door Pjottr60

Deze compact overtreft alle compacts die ik hiervoor heb gebruikt. Ik laat nu vaak mijn spiegelreflex thuis, dat zegt genoeg!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

1

0

Maakt mooie foto's in donkere omgeving

DSC-RX100 08-02-2016 door NA220246na

Ik heb deze camera gekocht op basis van de specificaties: lichtsterke lens hoge Isowaarde (tot 25600) en CMos processor waardoor fotograferen in een donkere omgeving, zonder flits, goed mogelijk is. En dat blijkt in de praktijk ook zo. Ben uiterst tevreden. Oh ja, maakt met veel licht ook mooie foto's.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed in de hand liggende, compacte camera.

DSC-RX100 22-01-2016 door Matthijs70

Prettige vakantiecamera. Helder scherm, ook bij veel zonlicht. De macro functie valt tegen, daar min. 20 cm. afstand om nog scherp te stellen teveel is.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super camera

DSC-RX100 10-01-2016 door olga81

Ik heb getwijfeld om mij een goedkoper te kopen maar omdat het een Carl Zeisslens was heb ik er toch voor gekozen. Ik heb het mij nog geen minuut beklaagd. Het toestel is heel snel, goede realistische kleurweergave, een groothoek die geen vervorming geeft. voor mij een minpuntje is de flits, die klapt uit waar ik mijn hand hou, dat was even wennen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Snel-discreet- mooi resultaat

DSC-RX100 24-12-2015 door Barry2003

Snel-discreet-altijd bij de hand en probleemloos overal mee te nemen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

TOP kamera

DSC-RX100 10-12-2015 door rhoekenga

Ik gebruik ook een Canon met  MP APS-C CMOS-sensor, maar deze RX 200 camera scoort heel veel beter bij matig licht. Unieke kwaliteit voor zo'n compacte camera, perfecte Zeis lens.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Reflexcamera un zakformaat

DSC-RX100 18-11-2015

Ik kocht deze camera een maand geleden omdat mijn Nikon coolpix 4800 (2004)het nu en dan liet afweten en ik een grotere sensor wouw. Wat een kwaliteit deze kleine Sony. Kan gerust wedijveren met mijn Nikon D5100,waar ik overigens zeer tevreden over ben.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Eerste gebruik van de DSC-RX100

DSC-RX100 27-10-2015 door RuudW

De eerste ervaringen zijn positief, handig in gebruik. Wel vind ik de gebruiksaanwijzing erg onoverzichtelijk. Ben er nog niet helemaal uit hoe alle opties te gebruiken van het toestel. In Macro vind ik de beelden vaak wat onscherp

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige prestaties

DSC-RX100 30-09-2015 door Leonardus

Vorige maand heb ik de Sony RX100 aangeschaft. Als fotograaf was ik op zoek naar een kleine compact camera met professionele mogelijkheden. De Sony RX100 voldoet hier volledig aan. Het is een fijne camera om mee te werken en de kwaliteit van de beelden is uitstekend. Ik ben er in ieder geval super tevreden over.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

4

0

0

Super toestel

DSC-RX100 17-09-2015 door juleke

Ik heb dit toestel een paar weken geleden aangeschaft . Eerst was ik in twijfel tussen de II ,de III of zelfs de IV maar de prijs liet me beslissen om naar de RX100 te gaan. Heb de kans gehad reeds een paar zaken uit te testen en alles wat ik in de magazines en de revieuws gelezen is bewaarheid geworden. Niet echt goedkoop maar een SUPER toestel . Ik ben tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

heel goed

DSC-RX100 12-09-2015

pas gekocht naar aanleiding van CHIP artikel jaren geleden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

3

0

weet niet wat er bedoelt wordt

DSC-RX100 15-07-2015 door Greet de vijfde

De camera werkt makkelijk voor mensen met weinig foto-ervaring

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

2

0

Lekker klein toestel.

DSC-RX100 25-06-2015 door Jacques10

Een paar weken in huis en ik ben tevreden. Het is een fijn klein toestel. Je valt er niet mee op tijdens bijeenkomsten met veel mensen. De foto's zijn van prima kwaliteit.Je hoeft bij daglicht in ruimtes niet te flitsen. De foto's blijven dan scherp. Erg goed!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Scherpe beelden, ook met weining licht.

DSC-RX100 15-06-2015 door Liesbeth J

Mooie kleine camera. Veel mogelijkheden, daardoor ook wel even uitzoeken hoe hij werkt. Gebruiksaanwijzing niet zo duidelijk.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

uitstekende beeldkwalitieit!

DSC-RX100 10-06-2015 door GHVi

Ik heb decenialang een spiegelreflexcamera gebruikt. Omdat ik veel reis heb ik de veel compactere Sony DSC - RX100 gekocht. Met een fabelachtig goede sensor en zeer uitgebreide mogelijkheden voor fotografie en film. Nog geen moment spijt gehad!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

4

0

Echt geweldig.

DSC-RX100 08-06-2015 door Hasse H

Ik ben altijd op zoek naar de ideale camera (en ik heb er echt veel geprobeerd). Dat wil zeggen, een hoog scheidend vermogen, een groot dynamisch bereik, met de hand instelbaar maar ook een goede automatische mogelijkheid, betrouwbaar en klein. Het lijkt erop dat dit echt heel erg dicht in de buurt komt. Het enige wat ik mis een een EVF.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

5

0

Geweldig, makkelijk, perfecte fotos en snel

DSC-RX100 29-05-2015 door Doootjuhhh

Geweldig toesstel, snel, perfecte fotos, dat kan je zelf instellen. Drukt snel af en geheel naar eigen wensen aan te passen. Zoals uit meerdere recenties blijkt, Deze is misschien zelfs beter dan een goeie spiegelreflex.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

wonder van techniek

DSC-RX100 22-05-2015 door arieb

Maakt bijzonder mooie opnamen zelfs bij weinig licht. De camera is klein, voorzien van vele automatische programma's, en uitgebreide mogelijkheden om deze handmatig in te stellen. Kortom, een juweeltje van techniek. Ik ben hier bijzonder blij mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

2

0

Alweer een uitstekende camera

DSC-RX100 20-05-2015 door Fred01

Ter vervanging van mijn Sony DSC-WX 10, waarmee ik fantastische foto's heb gemaakt maar waar het klepje van het accu compartiment is afgebroken (slijtage?) heb ik de Sony RX-100 gekocht. De eerste resultaten zijn weer uitstekend. Mooie scherpe contrasterende foto's ook onder moeilijke lichtomstandigheden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

1

2

0

Heel goede camera

DSC-RX100 09-05-2015 door Jan P

Ik er geen spijt van heb en er veel mee fotograveer.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

3

4

0

Onbegrensde mogelijkheden

DSC-RX100 07-05-2015 door Uil43

Ik heb het nog maar sinds kort en moet nog veel studeren om het te kunnen gebruiken met méér dan de automatische instellingen. Het ziet er in ider geval veelbelovend uit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

2

0

Grote camera in een kleine verpakking

DSC-RX100 05-05-2015

Via meerdere beoordelingen en meningen over de dsx- rx 100, was ik er nagenoeg van overtuigd dat deze camera voor mij de juiste keuze zou zijn. Niets is minder waar, fantastische foto's, een "grote camera in een klein hoesje".

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

1

0

Helemaal tevreden

DSC-RX100 15-04-2015 door Herbert10

De automatische macrofunctie is onvoorstelbaar goed, zowel voor zakelijk onderzoekwerk als prive foto's!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig mooie beeldkwaliteit

DSC-RX100 01-04-2015 door fotovriend

Ik heb de camera een tijd geleden gekocht, ben zeer tevreden. Goede beeldkwaliteit De handleiding was in het begin even zoeken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Onopvallend goed !

DSC-RX100 26-03-2015 door JakkeS

Prima product, zeer goede snelheid en fotokwaliteit, veel instelmogelijkheden en hoge kwaliteit van het toestel. Stille werking.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

de beste compact camera

DSC-RX100 25-02-2015 door Smarahd

Reeds 2 maanden geleden kocht ik de camera. Ik hou van goede portretten, dieren en natuur fotografie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige compacte camera !!

DSC-RX100 18-02-2015 door DavyP

Deze kleine compacte Sony heeft absoluut de allures van een DSLR camera. Geweldige beeldkwaliteit in je vestzak. Ben er zeer content mee. Makkelijk om mee te op vakantie om snel even een mooi plaatje te schieten zonder dat je een hele tas met lenzen mee hoeft te slepen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Superieure compact camera!!!

DSC-RX100 14-02-2015 door Maximaaltijd

Wat een kwaliteit in zo'n compact formaat! Foto's zijn scherp, ruisvrij en mooi verzadigd van kleur (typisch Sony). Bouwkwaliteit is ook zoals ik van Sony gewend ben, perfect dus!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldige camera!

DSC-RX100 11-02-2015 door henk1

Camera is mee geweest naar Nepal, handig in rugzak én in broekzak. Snel gestart, snel wegschrijven van shots, haarscherpe beelden. Accu gaat lang mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Magie in je broekzak

DSC-RX100 09-02-2015 door Santista

In plaats van een SLR en videocamera in een grote tas mee te zeulen, nu een magisch klein toestel in je broek- of jaszak. En dat met dezelfde of meer mogelijkheden en prestaties. Nu ruim 2 weken met het toestel gewerkt en elke keer sta ik weer verbaasd, wat een mogelijkheden. Zelfs in auto-mode nog legio mogelijkheden tot aanpassing van de opname. Panorama opnamen een fluitje van een cent bij wijze van spreken. Video in HD "no problem". Onnodig te zeggen dat ik zeer tevreden ben met mijn RX-100. Een aanrader in vele opzichten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super aankoop

DSC-RX100 14-01-2015 door mesy

Kocht rx100 omdat het op de eerste plaats staat van beste compactcamera's

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prestaties goed, maar soms onhandig

DSC-RX100 09-01-2015 door Shipper

Ik was op zoek naar een vervanging van mijn Exlim pocket camera. Na wat research en gesprekken ben ik uitgekomen op de RX100. De keuze werd bepaald door de scherpte van de lens bij weinig licht. Dit was voor mij belangrijk met het oog op binnenopnamen. De foto's en video's die ik tijdens het testen heb gemaakt voldoen aan mijn verwachtingen. Maar door zijn gewichtsverdeling bij uitgeschoven lens en het ontbreken van zones die stroef zijn, kan ik bij het uit de hand foto's en video's maken moeilijk grip op het toestel houden en glijdt het gemakkelijk uit mijn handen..

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Real eXtra camera naast translucent body

DSC-RX100 04-01-2015 door PeeM

Kwaliteit op zakformaat. Scenes geven wisselend resultaat tov de Alpha. Maar scherpe resultaten, ook met weinig licht. Maakt automatisch portret icm face detection; leuk.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige prijs-kwaliteit

DSC-RX100 29-12-2014 door Britt

Wij waren op zoek naar een compact camera met goede beeldkwaliteit en meer creatieve mogelijkheden. De RX100 is precies wat we zochten en voor een geweldige prijs. Aanrader!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Hartstikke goed

DSC-RX100 28-12-2014 door Nelus

Voldoet volledig aan de verwachtingen en ik heb nog niet alle mogelijkheden uitgeprobeerd. Kan alleen maar beter worden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

degelijk en mooie resultaten

DSC-RX100 11-12-2014 door kiekeboe

Al een aantal maanden in gebruik maar sommige functies willen niet echt lukken zoals panorama-opnamen. De handleiding vind ik niet duidelijk genoeg.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

zeer kleine camera maakt scherpe foto's

DSC-RX100 22-11-2014 door Wout

De RX100 is nu veel goedkoper dan de RX100ii of de RX100iii. Voor het geld krijg je een van de beste compact camera's. Ik heb er een boek bij gekocht: "Photographers guide to the Sony RX100". Met dat boek is het veel gemakkelijker om spelenderwijs met alle mogelijkheden van de camera vertrouwd te raken. De goedkope manual van Sony is te summier.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

zelfs (of misschien juist) met stand'goud' subliem

DSC-RX100 30-10-2014 door Retlow

Een camera zoeken, en vinden, die met 1 stand zowat alle mogelijkheden heeft om een goede foto af te geven is bijna het bekende zoeken in een hooiberg. Maar met de Sony RX100 heb ik hem gevonden. Een zeer compact lichtgewicht toestel die makkelijk mee te nemen is, maar die ook mee wilt nemen vanwege de kwaliteiten. De Carl Zeiss lens is echt geweldig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0