€ 280,00

(inclusief btw)
18

4.3 gebaseerd op 18 klantbeoordelingen

7
10
0
1
0
Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

18 klantbeoordelingen

0

Geweldige kenmerken

DSC-TX30 04-05-2019 door Arezina

ik heb dit al 5 jaar en het werkt nog heel goed. De scherm is heel goed, de foto's zijn heel duidelijk

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig gebruiksvriendelijk toestel

DSC-TX30 02-02-2017

Ik was al tevreden met zijn voorganger(spijtig genoeg onderweg verloren) en ben uiterst tevreden met deze versie ,vooral het gebruiksgemak en de snelheid waarmee je een foto kan nemen onder alle omstandigheden zijn prachtig(1 spijtig verschil :de SD-kaarten zijn nu mini,terwijl de vorige versie zowel de sony qls normale sd kongebruiken

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

hanteerbaar

DSC-TX30 14-12-2016 door Weekend10

Net als de vorige 2 modellen op de fiets hanteerbaar door het schuifje. Direct klaar voor gebruik. Enige nadeel is het touchscreen dat snel verwisseld bij het aanraken van de beeldmerkjes. Dat gaat op de fiets net is te snel als je er niet op let.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony-TX30 waterdichte camera

DSC-TX30 03-12-2016

al een jaar gekocht en voor mij klein en fijn toestel

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Kwetsbaar toestel

DSC-TX30 29-09-2016 door Staallekker

Ik heb 3 weken geleden dit toestel aangeschaft en ben er nog niet tevreden over. De batterij is snel leeg en het toestel wordt erg warm

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Degelijk apparaat, toch compact

DSC-TX30 19-08-2016 door Sjaaktrekhaak

Maakt goeie foto's, accu is alleen wel wat snel leeg en jammer dat het scherm niet bedienbaar is na 1 druppel water.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super camera

DSC-TX30 29-01-2016 door Cuall

Handzaam eenvoudig te bedienen. Camera die je snel kan gebruiken, weinig ruimte inneemt en mooie kwaliteit foto's maakt

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie compacte camera met veel mogelijkheden!

DSC-TX30 26-01-2016 door WPel

Deze camera vervangt een eerder model Cybershot en een outdoor camera (niet van Sony). Het ontwerp, het begrijpelijke menu en de manier van bedienen maken dat ik het een erg goede vervanging vind. Deze camera zal heel erg veel meegaan in de broekzak.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prijs kwaliteit is echt ok maar 1 groot minpunt

DSC-TX30 15-07-2015 door Alfredd

Algemeen genomen ben ik tevreden met deze camera. Prijs/kwaliteit is zeker ok. Groot voordeel : lens zit beschermd , dus krassen op de lens zijn bijna onmogelijk. Het is een echt all round toestel waarmee je in elke omstandigheden mooie foto's kan maken. Filmpjes maken , gaat ook heel makkelijk. De camera is effectief waterdicht doch ik merkte enkele minuscule druppeltjes binnenin ter hoogte van de rubbers toen ik het klepje opendeed nadat het al een tijdje kon drogen. Er zat zeker geen zand of zo tussen want het toestel was splinternieuw. Het klepje was ook perfect dicht. Ik denk dat Sony toch beter naar een duurzamere dichting had gezocht. Een zeer zeer groot nadeel is dat er geen 'waterpas' functie ter beschikking is. Ik heb onlangs zeer veel buitenopnames gemaakt en ik stel toch vast dat de horizon of zee dikwijls 'schuin' staat. Echt jammer dan. Want steeds je toetstel perfect horizontaal houden is toch heel moeilijk. De rasterlijnen kunnen wat helpen maar het blijft toch echt onvoldoende. Bij mijn volgende aankoop van dergelijk toetstel zou ik echt wel zoeken naar dergelijke functionaliteit. Tip : kies de oranje versie , het is een eye catcher

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

5

1

0

compact en goed

DSC-TX30 02-07-2015

een hele fijne compacte camera, makkelijke touch screen bediening en veel mogelijkheden

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

SUPER

DSC-TX30 29-04-2015 door Loumea

Fototoestel gestest en blijkbaar is de kwaliteit zeer goed. De JPG 'S zijn goed, en 18 miglioen pixels is prima.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

3

0

Handige camera, maar ook een compromis

DSC-TX30 20-02-2015

De TX-30 werkt prima en het automatische programma maakt er bijna altijd een behoorlijke foto van. Bij weinig licht is hij minder goed. Mijn foto's uit Lapland hadden een sterke blauwzweem. Ook zijn tijdopnames niet mogelijk, zodat het Noorderlicht aan mijn neus voorbij ging. Bij hoge ISO-waardes zijn behoorlijke kunstlichtopnamen te maken. Ondanks sterk inzoomen kon ik toch een nachtelijke skishow fotograferen. Opnames maken met één hand tijdens actie gaat met wat handigheid, zelfs met lichte handschoenen aan (zorg voor vingertips doe de touchfunctie ondersteunen). Pas op met de linkerhand want die zit vaak voor de lens. Het aanzetten via het deurtje is een uitkomst en het touchscreen werkt goed, maar is bij zonlicht slecht af te lezen. Fijn is de ingebouwde gebruiksaanwijzing met trefwoorden. Er zit een heel goede panoramafunctie op. De camera is heel compact en daar kocht ik hem voor: je kunt hem zelfs in hele lichte kleding meenemen. Wat ik erg fijn vind is dat je tegen de zon in kunt fotograferen. De sensor elimineert de overstraling en je hoeft niet te schutteren met je andere hand om schaduw over de lens te krijgen zonder die hand in beeld te krijgen. De batterij ging ook in de kou (-5 tot -10) redelijk lang mee. Ik heb geen ervaring met de waterdichtheid, maar van condens heb ik geen hinder gehad. Ik stak hem zonder tasje in mijn zak zodat hij snel paraat was, maar stop niets anders in die zak, want dat kan het scherm beschadigen. Bij elkaar een goed product dat je verstandig moet gebruiken.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

3

0

0

Fijn robuust apparaat

DSC-TX30 20-11-2014 door NWSV Helix

Handig in het gebruik en lekker snel. Mooie plaatjes en ook nog eens stof- en waterdicht!

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

2

0

Super handig en super kwaliteit !

DSC-TX30 10-10-2014 door Frenchcore

Waterdicht en tot 5m onder water ! Heb de camera speciaal gekocht voor bij het vissen vanaf te boot. Snel en handig gebruik met super mooie foto's en video

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

Goede Camera

DSC-TX30 16-08-2014 door Leros

Goede camera voor weinig geld, perfecte beeldkwaliteit van de foto's.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

2

0

Prima toestel

DSC-TX30 07-06-2014 door Ricky1

Schitterend toestel, enkel de automatische instellingen waren op de vorige versie beter qua foto-resultaat.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Zeer mooie opvolger

DSC-TX30 03-06-2014 door Lauraa

Ik ben bekend met de voorgangers, en deze is weer een stuk beter! Duidelijk mooiere heldere foto's. Meer bedien gemak. Wel is een snel geheugenkaartje minimaal 45 MB's schrijfsnelheid aan te raken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfecte Broekzakcamera voro foto en video

DSC-TX30 03-06-2014 door Sjoerd

Erg fijne compacte foto camera en ook goed in gebruik voor video (zelf onder water!).

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

3