Afbeeldingen van DSC-W810 CCD-Camera Fototoestel
Afbeeldingen van DSC-W810 CCD-Camera Fototoestel
Afbeeldingen van DSC-W810 CCD-Camera Fototoestel
Afbeeldingen van DSC-W810 CCD-Camera Fototoestel
Afbeeldingen van DSC-W810 CCD-Camera Fototoestel
Afbeeldingen van DSC-W810 CCD-Camera Fototoestel
Leuke, snelle fotografie

Leg alles vast, van uw avondje uit tot fraaie vakantiefoto's. De W810 heeft allerlei functies waarmee u eenvoudig leuke, duidelijke foto's en HD-video's maakt. Maak gedetailleerde close-ups met 6x optische zoom en maak bovendien eenvoudig prachtige foto's van een avondje uit dankzij de Party-modus.

Het zit 'm in het detail.

Leg moeiteloos de schoonheid van elke scène vast. Een beeldsensor met hoge resolutie van 20,1 MP werkt met ingebouwde automatische scherpstelling om scherpe en zeer gedetailleerde resultaten te garanderen. Dat is iets dat uw smartphone niet voor elkaar krijgt.

Persoonlijker kan het niet dankzij 6x zoom

Haal een ver onderwerp naar u toe met 6x optische zoom die de scène in de grootste details vastlegt.

Het leven is een feest

De Party-modus is perfect voor een avondje uit. Een geavanceerde flitser gecombineerd met geoptimaliseerde instellingen voor ISO, belichting en chromatische intensiteit, voor heldere, duidelijke opnamen - met name bij een avondje dansen.

Maak en deel HD-films

Druk op de filmknop om soepele 720 p HD-videoclips te maken en speel ze meteen af om het moment opnieuw te beleven met uw vrienden.

Vloeiend en stabiel

Geniet van heldere, scherpe foto's en films, zelfs bij het zoomen. SteadyShot maakt gebruik van een buffergebied rond de randen van de sensor om camerabewegingen te compenseren.

Bekijk het grotere plaatje met 360° Sweep Panorama

De camera kan een reeks snelle burstopnamen automatisch samenvoegen tot één panoramafoto waarin een hele scène is vastgelegd.

Specificaties

  • Beeldsensor met 20,1 megapixels

  • ingebouwde automatische scherpstelling

  • 6x optische zoom

  • Party-modus

  • 720p HD-filmopnamen

Type sensor
Type 1/2,3 inch (7,76 mm) Super HAD CCD
Aantal pixels (effectief)
20,1 MP
Waterproof
-
ISO-gevoeligheid (foto's) (Recommended Exposure Index)
ISO 100-3200

Inhoud van de verpakking

Oplaadbare batterijen (NP-BN), Netadapter, Polsriempje, Multi-USB-kabel, Handleiding, *Items kunnen variëren per land en model

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers