€ 140,00

(inclusief btw)
105

4.3 gebaseerd op 105 klantbeoordelingen

47
49
8
0
1
Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

handig, snel, goed menu

DSC-W830 26-03-2017 door NL_Jazzman

Nog niet veel gebruikt, getest want aangeschaft voor vakantie ipv meeslepen van DSLR camera-tas

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

3

0

Meest handig (kritisch)
0

Leuke camera maar slechts resolutie

DSC-W830 26-11-2015 door Lollovanderexpo

Goed: veel leuke functie e de panorama foto Slecht: resolutie

Beeldkwaliteit

Slecht

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

105 klantbeoordelingen

0

Echt handig cameraatje!

DSC-W830 20-07-2019 door Micdemi

Mee op vakantie genomen en super foto’s mee gemaakt!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed toestel voor de prijs

DSC-W830 12-07-2019

Goed, functioneel en gemakkelijk te bedienen toestel.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi dun, maar traag en binnen een week kapot

DSC-W830 18-06-2019 door inventio

Plus: Deze camera is een stuk dunner dan andere vergelijkbare camera's. Grappig detail: de handleiding is zwaarder dan de camera mét batterij erin :-) Min: - De bediening is tergend traag. Het kan zo 5 seconde duren voordat je een gemaakte foto kunt bekijken door op het play-knopje te drukken. En dan duurt het weer zo'n periode voordat het zoomknopje reageert. - Na een week kon de camera geen scherpe opnames meer maken, niet meer zoomen en vroeg hij telkens om uit- en weer aangezet te worden. Nu is het zoom-systeem altijd al een gevoelig onderdeel, maar ik verwacht wel enige robuustheid.

Beeldkwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Compact,handig en goede kwaliteit van foto's

DSC-W830 17-05-2019 door eddy 57

Ik heb dit toestel ongeveer een half jaar geleden gekocht en heb ondertussen mooie foto's kunnen maken van ons eerste kleinkind.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goede scherpe foto's

DSC-W830 06-05-2019 door oele

Ik heb de camera aangeschaft omdat de vorige moeite had met foto's van dichtbij. Deze maakt van dichtbij scherpe foto's van uitstekende kwaliteit zelfs als je de foto achteraf nog vergroot. Perfect!!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig een makkelijk toestel.

DSC-W830 12-04-2019 door Janvanineke

Geweldig een makkelijk toestel prettig te bedienen..

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Eenvoudige camera

DSC-W830 06-04-2019 door veldje100

Ik heb de camera nu twee dagen uitgeprobeerd op alles wat erop en eraan zit en ik ben uitermate tevreden met deze camera. Alles op deze camera is eenvoudig te bedienen en levert een hoog gekwalificeerde foto of film als eindproduct.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

fantastisch handige compacte camera + mooie fotos

DSC-W830 07-02-2019

De camera is heel compact en zeer eenvoudig te bedienen en toch in staat hele mooie en ook technisch moeilijke foto''s zeer goed ermee te fotograferen. De accu gaat ook echt goed lang mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantatisch

DSC-W830 25-01-2019 door walterboy25

Compact en efficient in gebruik en handig in gebruik

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima toestel

DSC-W830 28-12-2018 door jasnip

Heb het toestel nu 5 maanden en naar volle tevredenheid in gebruik mede gezien de prijs. Ben er ook mee op vakantie naar Spanje geweest en heb daar leuke vakantie kiekjes kunnen maken. Natuurlijk is het geen dure spiegelreflex camera, daar zijn de opnames wel beter van maar dit kleine toestel is handig mee te nemen en blijft lang werken op de een oplading.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Klein, compact, doet wat het moet.

DSC-W830 05-12-2018 door geurt

Kleine camera die mooie foto's maakt. Mooi ontwerp.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Tevreden met aankoop

DSC-W830 26-10-2018 door Debbie S

Tevreden met mijn aankoop, alles is nog wel nieuw en even wennen en uitzoeken. Maar verder maakt het apparaat mooie foto's . Vind de uiterlijke look wel coowl al mis ik soms wel het stevige van mijn oude compact sony cybershot, dus het is even wennen dat deze kleiner/ dunner is. En mis de sepia/ zwart wit functie, kan die nog niet vinden op dit toestel, dus denk dat dat er niet op zit?

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

compact, verwisselbare accu, SD kaart

DSC-W830 24-10-2018 door naam te kort

Camera bevalt goed. Merkspecifieke laadkabel is wat mij betreft uit de tijd.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

klein maar voor mij groot genoeg

DSC-W830 18-05-2018

ik heb mijn apparaat nu een maand en ik ben zeer tevreden over

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gaat de prijs te hoog voor het toestel

DSC-W830 17-05-2018 door Joan2017

Pas gekocht omdat oude ander merk camera er in 1x mee stopte helaas te weinig tijd gehad om goed te zoeken. Maar dit toestel valt me voor de prijs een beetje tegen. Aan/uit knopje zit heel laag in het toestel dus moeilijk bij te komen.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Handig in gebruik

DSC-W830 25-04-2018 door RuddyChallenger

Nog maar een 100 tal fotos genomen...maar...heel tevreden van het resultaat.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goed

DSC-W830 11-03-2018 door goyer005

goed in gebruik en handig om dat ie klein is.makkelijk foto,s over zetten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

gemiddeld als beoordeling

DSC-W830 26-12-2017 door almahenk5665

prijs kwaliteit is goed. Bij nader inzien had ik toch liever een duurdere camera aangeschaft. Kwaliteit va de foto's is matig.

Beeldkwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Toptoestel

DSC-W830 17-08-2017 door Pirre10

De verhouding prijs/kwaliteit is uitstekend voor dit toestel.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekend

DSC-W830 12-06-2017 door PeterG24

Werk goed bij dag licht. Avond opname binnenshuis te weinig flits capaciteit. Beide bij foto's en film

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Toestel voldoet goed

DSC-W830 06-06-2017 door Truton

Handig in gebruik, hebben we moeten kopen bij Walmart in Phoenix omdat ons toestel na de douane controle spoorloos verdwenen was..... 1 klein minpuntje is het kleine aan-uit schakelaartje.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

zeer gemakkelijk hanteerbare kompakte kamera

DSC-W830 30-05-2017 door herman48

is een zeer gemakkelijke compacte camera met veel functies voor fotografie en videootjes

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

handig, snel, goed menu

DSC-W830 26-03-2017 door NL_Jazzman

Nog niet veel gebruikt, getest want aangeschaft voor vakantie ipv meeslepen van DSLR camera-tas

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

3

0

0

Prima !

DSC-W830 17-03-2017 door leejoo

Ik heb hem nog maar 2 weken en ben er nog steeds tevreden mee. De foto's zijn van prima kwaliteit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Goed in de hand ligged toestel

DSC-W830 06-02-2017

Ik heb dit toestel een paar maanden en ben er zeer tevreden mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldige foto's

DSC-W830 03-02-2017 door Japiero

Ik heb deze Sony DSC-W830 in januari gekocht en ben er tevreden over. Het enige nadeel is dat je niet vlug 2 foto's achterelkaar kan nemen omdat hij er wat lang over doet om de foto op te slaan. Maar de kwaliteit van de foto's in prima.

Beeldkwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Goede prijs kwaliteit verhouding

DSC-W830 13-01-2017 door timodal

trekt mooie foto's en is compact en gebruik vriendelijk koop er wel een hoesje bij want het is fragiel

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

mooie camera

DSC-W830 15-11-2016 door gd25

Mooie compacte en eenvoudig te bedienen camera. Kwaliteit is naar verhouding van de camera goed. Makkelijk mee te nemen

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

goede camera voor een goede prijs

DSC-W830 21-10-2016 door westlander

ik vind het een goede camera hij is lekker klein dus makkelijk mee te nemen en waar ik hem voor gebruik maakt hij goede en duidelijke foto s

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Sony - DSC - W830 Comp- Dig - Cam - 8 x opt - zoom

DSC-W830 08-09-2016

Verleden maand opnieuw gekozen voor een compacte camera van Sony. DSC W830 COMPACTE DIGITALE CAMERA MET 8 X OPTISCHE ZOOM. Het handig gebruik is wat de bediening betreft bijna hetzelfde als mijn vorige camera. Zo had ik geen opzoekingswerk te doen om ermee van start te gaan. Het is een prima camera voor een beginner of een wat gevorderde . Het is klein van formaat, handig om mee te nemen . Het doet waarvoor het bedoeld is: mooie foto's maken. Voor wie nog op zoek is....koop deze camera met een gerust hart. Ik ben er heel tevreden over.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Mooie compacte camera

DSC-W830 08-09-2016 door Lwilbrink

Afgelopen maand gekocht en doet het erg goed. Ik dacht dat hij wel iets groter was, maar hij is erg klein ( dus compact zeker ! ). Verder is het handig dat hij een panorama stand heeft, en je foto's van personen mooier kunt maken.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Veelzijdig en erg klein

DSC-W830 03-09-2016 door Hate

Door de afmetingen kun je deze camera makkelijk meenemen in je broekzak . Het formaat doet geen afbreuk aan de kwaliteit en mogelijkheden van het toestel.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Fototoestel

DSC-W830 30-08-2016 door wildwan1

Ben er heel tevreden over,al een hoop foto's mee gemaakt

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

lekker handig deze kleine camera

DSC-W830 09-08-2016 door jozefien1956

De camera is erg klein, kleiner dan ik dacht, maar wat een gebruiksgemak. Heb alle mogelijkheden meteen uitgeprobeerd, nadat ik de korte maar duidelijke beschrijving heb gelezen. Ik ben vooral blij met de panorama foto en de video opname mogelijkheid. Zo goed en duidelijk. De foto's zijn ook van een mooie kwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Handige digitale Camera

DSC-W830 11-05-2016 door Raijmond

De DSC-W830 is een handzame kleine en platte camera die mede door de Zeiss Vario lens zeer goede resultaten levert. Het software pakket in deze camera maakt gebruik simpel met een goede foto als resultaat. We zijn tevreden met deze camera.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

1

0

Eenvoudig en doet wat het moet doen.

DSC-W830 10-05-2016

Eenvoudig en doet wat het moet doen. Past in je broekzak en maakt stukken betere foto's dan een smart phone.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Heel goede foto camera.

DSC-W830 23-04-2016 door EDDY 50

Het is een hele goede koop dat ik heb gedaan gekocht te Saturn te Oberhausen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

Voldoet niet aan de verwachtingen

DSC-W830 08-04-2016 door Zagros

Ik heb dit vorige maand gekocht en had best veel hoge verwachtingen omdat ik een Sony sybershot fan ben. Dit vanwege mijn eerdere ervaringen. Tevreden ben ik wel maar hij is wat traag na het maken van een foto. De display is wat korrelig en minder scherp.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

leuk toestel goed klein om mee te nemen

DSC-W830 16-03-2016

te vrede met dit toestel goed te bedienen klein maar fijn

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Makkelijk toestel

DSC-W830 27-02-2016 door f15t15t15

Het fototoestel voldoet aan al mijn eisen.Gemakkelijk te bedienen,mooie foto's duidelijke handleiding compact Wel fijn dat ik er een tasje bij gekocht heb.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

zéér handig en eenvoudig

DSC-W830 25-02-2016 door luc1946

Ik heb het vorige maand cadeau gekregen . Het is een gemakkelijk formaat ,goed weg te bergen .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

handige compacte camera

DSC-W830 17-02-2016 door merlyn11

prachtige foto's en zeer simpele bediening een zeer compacte camera

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

handig en compact

DSC-W830 21-01-2016 door Vilano27

Mooie kleur en uitvoering, handig en eenvoudig in gebruik.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Panoramische fotos

DSC-W830 26-12-2015

Top kwaliteit voor een goede prijs, klein en licht genoeg om gemakkelijk mee te zeulen op mijn wandeltochten en zeer eenvoudig in gebruik.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

camera DCS W830

DSC-W830 03-12-2015 door Henkie61

Op zich maakte hij prachtige foto's maar ik had de pech met een maandagmorgen product te zitten, die zijn accu niet goed oplaadde

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Leuke camera maar slechts resolutie

DSC-W830 26-11-2015 door Lollovanderexpo

Goed: veel leuke functie e de panorama foto Slecht: resolutie

Beeldkwaliteit

Slecht

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Prijs/kwaliteit goed

DSC-W830 30-10-2015 door John555555

Geen top camera ,maar prijs is erook na.doet wat die moet doen

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima apparaat

DSC-W830 12-10-2015

Ik heb mijn Sony DSC-W830 al een paar maanden. Hij is klein en handzaam; de kwaliteit van de foto's is prima en er zitten interessante opname-mogelijkheden in.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

handig toestel

DSC-W830 03-10-2015 door berke

toestel dat gemakkelijk te hanteren is, met veel mogelijkheden om mooie foto's te nemen

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Super goeie camera

DSC-W830 16-09-2015 door Hanny16

Ik heb deze voor mijn verjaardag gekegen , samen met een vakantie en ik heb er prachtige foto,s mee gemaakt. De kleuren zijn prachtig zoals we gewend zijn van Sony. Mijn man heeft ook een Sony maar dan een grote met heel veel mogelijkheden. maar deze kleine rakker kan er ook wat van.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Toestel voldoet volledig aan de verwachtingen

DSC-W830 11-09-2015 door Wiki

De camera is een tiptop product. Het toestel is zeer gebruiksvriendelijk.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heel fijn toestel

DSC-W830 11-09-2015 door Petries

Handig toestel in gebruik, mooi klein en handig mee te nemen. Maakt hele duidelijke foto's. Enigste minpuntje het digitale schermpje is door het compacte formaat moeilijk de foto's goed terug te zien of ze mooi gelukt zijn. Maar als je de fotos op de computer zet zijn ze wel heel duidelijk.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

easy to use

DSC-W830 11-09-2015 door ary1

Gemakkelijk in gebruik en heel schoon foto's. goed prijs kwaliteit verhouding.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne compacte foto én filmcamera!

DSC-W830 11-09-2015 door JoLeT

Waar was ik naar op zoek? Een in je broekzak op te bergen, kwalitatief hoogstaande, compacte foto en filmcamera. Heb ik dat hiermee gevonden? Jazeker! Hij is handzaam, makkelijk in het gebruik je kunt zowel met fotograferen, als filmen in- en uitzoomen. Je moet echter wel zorgen, dat je een kleine vinger en/of een lange nagel hebt om de aan/uit-knop te bedienen, want die is bizar klein en moeilijk in te drukken. Maar over de film en fotokwaliteiten en de overige bedieningsknoppen zul je mij niet horen klagen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super camera

DSC-W830 06-08-2015 door Motormuis_x

Mooie en goede camera. Maakt goede foto's bij weinig licht. Handige en makkelijke optie's

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

zeer tevreden!

DSC-W830 18-07-2015 door Helena 64

Door de "antitril" functie, heb ik nu geen onscherpe foto's meer; je kan ook heel goed inzoemen en dan maak je nog scherpe foto's. Verder is de camera zeer simpel in gebruik en doe je erg lang met de accu. Filmpjes maken gaat ook erg goed en eenvoudig. Ik ben heel tevreden met deze kleine camera

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Veel mogelijkheden voor een klein toestel.

DSC-W830 03-07-2015 door Allenamenzijnalbezet

Ik kocht dit toestel in vervanging van een iets kleiner toestel van een ander merk, dat ik altijd bij me had en dat na jaren trouwe dienst defect was. De knoppen van de Sony werken nogal stroef en de verwerking van de foto's gaat wat traag, maar de resultaten zijn zeer goed. Scherpe foto's met correcte kleurweergave. De resultaten van de macro en tele zijn ook behoorlijk. Zelfs de panoramafunctie geeft een goed resultaat. De gebruiksinstructies op het scherm zijn bijzonder handig. In het algemeen vrij tevreden.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Handige en kwalitatief hoogwaardige rits rats came

DSC-W830 30-06-2015 door radioloo

Toestelletje geselecteerd op specificaties, prijs en formaat. Past goed in de binnenzak. Ideaal om bij je te dragen. Maakt heel heldere en scherpe foto's. (Eén van de redenen waarom ik voor een toestel met Zeiss lens ben gegaan.) Het zoombereik is goed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Handig formaat met goede kwaliteit

DSC-W830 11-06-2015 door rudfon

Ik kocht dit toestel om mee te nemen op fietstochten omdat het zo klein is en het erg handig is in gebruik met een perfecte kwaliteit van de foto's.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige camera mooie kleuren.

DSC-W830 10-06-2015 door Timi

Mooie fotos en mooie kleuren een fijne camara.zijn erg veel mogelijk heden.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goede camera voor een goede prijs

DSC-W830 08-06-2015 door Jo69

zeer tevreden over deze camera en dat allemaal voor die prijs !

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Klein en handig om mee te nemen

DSC-W830 28-05-2015 door Robert4u

Compact maakt scherpe foto's, makkelijk in gebruik en veel mogelijk heden zoals macro en in zomen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima toestel voor zijn prijs

DSC-W830 26-05-2015 door chrisgntns

Na enige weken gebruik ben ik zeker tevreden met de resultaten

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Handig toestel

DSC-W830 23-05-2015 door Elstje

Handig en praktisch toestel om overal mee te nemen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

lekker simpel

DSC-W830 17-05-2015 door essie

3 weken Amerika, super camera, batterijen gaan lang mee

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Nederlandse omschrijvingen

DSC-W830 17-05-2015 door Wendy huifkartochten

Camera behoefte geen uren lange uit leg. Een voorbijganger kan ook van u een kiekje maken

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

uitstekend product

DSC-W830 11-05-2015 door Maartje

Ik vind mijn dsc-w830 een geweldig fototoestel ! Goeie inzoom , gemakkelijk in te stellen. Prijs/kwaliteit is erg goed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goede camera

DSC-W830 08-05-2015 door mauricio1

al weer zo,n mooie foto gemaakt in leeuwarden met mijn nieuwe camera

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede camera

DSC-W830 29-04-2015 door Rickovic1972

Mooie compacte camera die doet wat ik wil. Lekker klein dus lekker handig.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Leuke kleine camera

DSC-W830 27-04-2015 door Maximiliaan

Camera gekocht voor mijn dochter. Ze maakt er goede foto's mee. Ook de video's zijn goed voor 720 resolutie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Klein, hoge prestaties en handig

DSC-W830 24-04-2015 door pipke

Gemakkelijk , alles wijst zijn eigen aan . Handig.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goede kenmerken

DSC-W830 12-04-2015 door theo 65

Ik heb hem 3 weken geleden gekocht ben tot nog toe tevreden geweldig fototoestel voor een redelijke prijs

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0