€ 400,00

(inclusief btw)
57

4.3 gebaseerd op 57 klantbeoordelingen

25
28
0
2
2
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Top camera voor een prima prijs

DSC-WX500 04-10-2018

In deze prijsklasse is dit een top camera met veel mogelijkheden. De kwaliteit van zowel foto’s als video’s zijn zeer goed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

2

0

Meest handig (kritisch)
0

Mooie foto's, toestel minder

DSC-WX500 27-11-2016 door toscaw

Ik heb deze camera gekocht voor de vakantie. Alle functies zijn makkelijk te begrijpen en vrijwel alle foto's waren meteen gelukt. Alleen het scherm van het toestel was na een paar weken al helemaal gevlekt en vervaagd, dus foto's moeten worden teruggekeken op de computer.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

57 klantbeoordelingen

0

Niet zo geweldig

DSC-WX500 18-09-2019 door PeggyL

Enkele weken compact fototoestel gekocht, speciaal om de foto's via WiFi op te laden maar dit werkt totaal niet. Er wordt ook geen beschermhoes bijgeleverd. Je moet dan maar een plastiek zakje gebruiken? Ik heb altijd Canon gehad en die service is veel beter. Mijnvolgende is terug Canon.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Een geweldige kleine Compact Camera

DSC-WX500 22-08-2019 door JoB45

Deze niet al te dure camera voldoet aan al mijn wensen. Royale digitale zoom, voldoende pixels heel stabiel beeld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prima fotokwaliteit

DSC-WX500 24-07-2019 door jansys

met name de kwaliteit van de foto's is buitengewoon. Hierin onderscheidt het toestel zich van andere.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

2

0

0

Mooi ding

DSC-WX500 18-07-2019 door Ingsharow

Mooi ding en tja ik ben een beginner,. Dit leek me de beste keuze. T bevalt me

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super toestel. Compact, maar super lens!

DSC-WX500 11-07-2019 door EllySVP

Ik heb het toestel sinds 1 juli en ben er mega tevreden van. 30x optische zoom in een compact toestel! Een aanrader!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig

DSC-WX500 13-05-2019 door Teun123

Vorige maand gekocht. Nu uitproberen. SUPER toestel

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig

DSC-WX500 28-04-2019 door Emmie281182

Zeer tevreden mee, ben nog van alles aan t uitvogelen maar maakt mooie foto’s en filmpjes!

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prettige, handzame camera

DSC-WX500 16-03-2019 door Yvonne54

Ik gebruik deze camera veelvuldig vanwege mijn werk. Nu ben ik al met nummer 3 bezig. De andere 2 zijn gesneuveld ( div. malen laten vallen), toch heb ik weer gekozen voor dit toestel vanwege de goede kwaliteit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Veelzijdig

DSC-WX500 11-03-2019 door VanessaVV

Gekregen voor mijn verjaardag en heel tevreden over!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig!

DSC-WX500 23-02-2019 door Antwerpen

Ik heb het pas deze morgen gekocht bij Kamera Express Antwerpen. Uitgepakt opgeladen en foto's gaan nemen maar een foto toevoegen is voor later. Ben zeer tevreden!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prima toestel lekker compact

DSC-WX500 11-02-2019 door Arie01

Gisteren gekocht maar nu al dik tevreden, geen verkorte nederlandse beschrijving,die is wel te vinden op internet. gelukkig het dikke boekje is niet zo handig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed in de hand liggend toestel.

DSC-WX500 05-12-2018 door D K Diepeveen

Ik heb dit toestel vorige maand gekocht, tot op heden zeer tevreden. Ik ben nog wel in de gewenningsfase.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige camera!

DSC-WX500 28-11-2018

Ik heb dit product al meer dan een jaar en bevalt me zeer goed! Gebruik het voor fotografie en youtube, en het werkt allebei heel goed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top camera voor een prima prijs

DSC-WX500 04-10-2018

In deze prijsklasse is dit een top camera met veel mogelijkheden. De kwaliteit van zowel foto’s als video’s zijn zeer goed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

misplaatste arrogantie

DSC-WX500 23-08-2018 door phoogenboom69

als ik mijn foto's wil opslaan op mijn computer, dan vindt Sony dat ik dus maar eerst een nieuwere computer moet kopen. Dus eigenlijk had ik beter een duurdere camera kunnen kopen, die wel in staat zou zijn om te communiceren met mijn huidige computer.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Zeer tevreden

DSC-WX500 30-07-2018 door DCA55

Ik heb deze aangekocht en de camera voldoet meer dan verwacht

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

geweldige zoom

DSC-WX500 16-07-2018 door pdb007

Ten zeerste tevreden over het kenmerk waarvoor ik eigenlijk dit toestel aankocht : de zoom-functie. Prachtige foto's bij maximaal inzoomen. Eigenlijk bijna niet te geloven dat zo'n klein toestelletje dit kan!!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne camera voor een schappelijke prijs

DSC-WX500 14-07-2018 door sjjvl

Leuk toestel, gemakkelijk in bediening.Veel mogelijkheden voor een schappelijke prijs. Klein minpuntje: bij fel daglicht is het beeldscherm lastig te bekijken.Bij normale - en binnenverlichting is het overigens een heel duidelijk, scherp beeld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

1e indruk Topcameraatje

DSC-WX500 06-05-2018 door Hanssie

1e indruk dik tevreden. Ik heb zelf al een Nikon digitale Spigelreflex. Maar wil iets kleins voor de Vakantie waar je toch wat meer mee kunt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top product

DSC-WX500 24-02-2018 door Gerardlankheet

Mooie en goede compacte camera. Echt waar voor je geld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima prijs/kwaliteit verhouding

DSC-WX500 25-11-2017 door keys31

Ik was zeer benieuwd naar deze camera, uit de meeste tests kwam deze er het beste uit voor wat ik zocht. Ik kan alleen maar zeggen dat ik er erg tevreden mee ben, het is ook precies wat ik zocht. Point & shoot. De zoom is erg goed (als je die al nodig hebt) en de bediening is eenvoudig.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig klein en handig apparaat

DSC-WX500 22-08-2017 door sast75

superhandig en handzaam toestelletje die je lekker snel pakt

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

nieuw toestel

DSC-WX500 21-07-2017

Mijn oude fototoestel ging stuk. Ik ben nu weer up to date met het nieuwe toestel.De gebruiksaanwijzing is te compact.B.v wifi instellen is niet nauwkeurig uit de gebruiksaanwijzing te halen. Mij lukt het in ieder geval niet.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

1

0

0

GEWELDIG

DSC-WX500 05-07-2017 door auri1806

Goede camera, goede kwaliteit, kan heel ver inzoomen is dus heel handig voor iets te laten zien, ik vindt het een goede camera om te vloggen (je dagelijks leven filmen) omdat je het schermpje omhoog kan doen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super compactcamera!

DSC-WX500 03-07-2017 door shagadelic

Deze camera gekocht na bezoek aan cameraspeciaalzaak. Op zoek naar een compactcamera met goede kwaliteiten. bij deze gevonden. Veel mogelijkheden en haarscherpe 4k resolutie foto's. Snel apparaat en daarmee mogelijkheid om snel achter elkaar foto's te schieten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

een goede camera

DSC-WX500 19-06-2017

Wat ik dit een goede camera Scherp beeld en goed geluid Deze is ook ideal voor youtude is als youtuder werk er graag me Dit is een mooi product voor een mooie prijs

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

fijn veel zoombereik

DSC-WX500 17-06-2017 door Hans67

het is een erg fijn toestel, licht goed in de hand, je steekt t zo bij je en het zoombereik is super! Er zitten zo veel mogelijkheden op, dat we nog steeds niet alles geprobeerd hebben..

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig design

DSC-WX500 09-06-2017 door Miejan

Ik heb hem nu twee weken in huis en ben inmiddels doorgedraaid. De filmpjes die ik opgenomen heb krijg ik niet zonder slag of stoot op mijn iPad. ik heb een connexionkit van Apple en bij mijn vorige cybershot camera kon ik foto's en filmpjes zeer ernvoudig op iPad zetten..nu gaat dat niet merr. Groot nadeel.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Geweldige camera

DSC-WX500 19-05-2017 door Daan67

Sinds een paar weken in bezit.Het overgaan van de ene instelling naar de andere word goed en duidelijk aangegeven in het scherm.fijn toestel voor in de natuur.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijne camera, veel mogelijkheden, hoge kwaliteit

DSC-WX500 02-05-2017 door ECWa

Heerlijke camera met geweldige kwaliteit foto's en video's!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer scherpe kleurrijke foto's

DSC-WX500 28-03-2017 door Ikkevake

Na de eerste foto's ben ik zeeer tevreden. Zeer scherpe fot's, prachtige kleuren.!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooi toestel

DSC-WX500 24-03-2017 door steenuil

Nieuwe camera gekocht de Sony WX 500.mooie makkelijke camera goede kwaliteit

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige camera

DSC-WX500 12-03-2017 door k1epdexe1

Gekocht nov. 2016. Door de enorm uitgebreide mogelijkheden (gebruikershandleiding 196 blz.) heb ik de camera nog maar voor een deel ontdekt. Maar de kwaliteit van de opnames is nu al fantastisch! Van macro tot tele: alles is haarscherp en evenwichtig belicht.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prachtige foto´s

DSC-WX500 08-02-2017 door ria123

makkelijk in te stellen een fantastisch toestel makkelijk in de hand en gemakkelijk in de broekzak prachtige foto´s. Kortom een geweldig toestel waar ik heel gelukkig mee ben naast mijn grote camara is dit heerlijk om er bij te hebben en ik denk dat ik deze meer ga gebruiken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Mooie foto's, toestel minder

DSC-WX500 27-11-2016 door toscaw

Ik heb deze camera gekocht voor de vakantie. Alle functies zijn makkelijk te begrijpen en vrijwel alle foto's waren meteen gelukt. Alleen het scherm van het toestel was na een paar weken al helemaal gevlekt en vervaagd, dus foto's moeten worden teruggekeken op de computer.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

kwaliteit foto's valt erg tegen

DSC-WX500 01-10-2016

Dit cameraatje noodgedwongen gekocht omdat de Sony compact camera die ik wilde (20 x zoom) al vier weken niet leverbaar was en ik moest toch wat hebben. Bijna de helft van mijn foto's zijn onscherp. Lukte me gewoonweg niet om een rups op een blaadje scherp in beeld te krijgen. Ook mijn geflitste foto's zijn vaak onscherp. Geen klachten over mijn andere Sony camera's zoals de DSC-WX300 (die helaas kapot is, de lens komt niet meer uit de camera) en mijn nieuwe WX500, die allebei geweldig zijn om te filmen.

Beeldkwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

2

2

0

Geweldig toestel

DSC-WX500 19-09-2016

Ik gebruik deze camera voor YouTube vlogs en meer en het is echt een super fijne camera makkelijk mee te nemen stelt zich goed automatisch scherp ben er echt heel erg blij mee! Maakt ook super mooie foto's in dierentuinen of op vakantie!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Eenvoudige bediening

DSC-WX500 07-08-2016 door baccarat006

de Sony - WX500- nu 3 weken gebruikt en bevalt erg goed. Makkelijke bediening met zeer goed resultaat. Kan deze iedereen aanbevelen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Snelle foto s. mooi beeld. Makkelijk bedien.

DSC-WX500 06-08-2016 door Sandenhc

Mooi apparaat... sony xws 500 verschillende kleuren. Makkelijk bedienen....

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super Sony WX500

DSC-WX500 03-07-2016 door KarlijnV

Vorige maand heb ik de aankoop gedaan van de Sony WX500. Ik zocht naar een goede camera voor het gebruik in de vakanties. De camera is gemakkelijk te bedienen. Daarnaast vind ik de functies van de camera in combinatie met mijn smartphone ideaal. De foto's staan, na het downloaden van de PlayMemories Mobile, vrijwel direct op de smartphone. Echt een aanrader in mijn ogen!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Handig

DSC-WX500 01-07-2016 door Jimmy55

Handige kleine compacte camera welke ook nog heel mooie foto's maakt

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed

DSC-WX500 22-05-2016 door Slager51

Ik heb het twee weken geleden gekocht maar ben er tevreden over ligt fijn in de hand maakt mooie fito's

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldig en erg mooi .

DSC-WX500 03-04-2016 door sjaak27

foto,s gemaakt met de sony camera zijn te groot om te verstuuren

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig zakformaat camera wx500

DSC-WX500 08-03-2016 door Henkiepenkie

Ik ben zeer tevreden met deze camera en hij is geen blok aan je been.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed

DSC-WX500 07-03-2016

Heb dit vorige maand gekocht en tot nog toe erg tevreden.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

scherpe foto's op afstand en een handzaam formaat

DSC-WX500 29-02-2016 door Laurine

Lekker klein, ligt goed in de hand met een grote optische zoom. Maakt messcherpe foto's. Daarbij heeft de camera een handig opklapbaar scherm voor bij voorbeeld foto's laag bij de grond en voor de selfies. In een zwarte, witte en voor mij de leukste, een rode uitvoering. Precies wat ik hebben wilde!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Compacte camera met zeer goed resultaat

DSC-WX500 08-02-2016 door Snadger

Deze camera geeft een zeer goed resultaat voor wat betreft de foto's en video's. Er zijn voldoende instellingen mogelijk, automatisch en handmatig. Compact dus makkelijk mee te nemen. Mooi toestel met voldoende mogelijkheden met een aantrekkelijke prijs.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

superscherpe foto`s

DSC-WX500 05-02-2016 door charlie65

Ik heb het toestel 3 weken in bezit en ben echt heel blij met dit toestel het ligt heerlijk in de hand en maakt super scherpe foto`s bij zowel digitaal als optisch inzoomen. De batterij gaat ook heel lang mee. Ik heb van 1 ding spijt en dat is dat ik dit toestel niet eerder heb gekocht

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

scherpe foto's en handig

DSC-WX500 02-02-2016 door gietdeco

ik ben tevreden over de scherpte van de foto's en de mogelijkheden. Het toestel is wel niet echt licht in gebruik

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Klein beeldwondertje

DSC-WX500 02-02-2016 door jasmijn56

Een fijne en makkelijk te bedienen camera. Wel vergen de vele instelmogelijkheden tijd om te verkennen en eventueel te gebruiken. De camera maakt scherpe foto,s ook bij weinig licht. Flits bereik verbaasde me vanwege de grote afstand die nog belicht kon worden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Makkelijk te hanteren toestel

DSC-WX500 10-01-2016 door Regina_64

Scherpe beelden makkelijk te bedienen met veel mogelijkheden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

gezellig en vriendelijk verblijf.

DSC-WX500 08-01-2016 door voorthuijsen

gemakkelijk en licht van gewicht om tijdens vakantie bij je te hebben en maakt bovendien mooie foto's ook met de zoom.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede en handzame camera

DSC-WX500 04-01-2016 door fevande2086

Ik heb deze camera gekocht voor onze rondreis door Pategonië. Ik wilde geen grote camera 'meeslepen'. Het zoombereik is geweldig en zuiver. Het fotograferen gaat makkelijk. Het is wel raadzaam een extra accu aan te schaffen. Groot nadeel was dat bij veel licht, je in het scherm (er is geen zoeker) niet kon zien wat je aan het fotograferen of filmen was. Dit moest dus op goed geluk. Je kan (half) automatisch fotograferen, maar er zijn ook veel mogelijkheden om te werken met eigen instellingen. Beschikt over een Zeiss-lens

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijn toestel!

DSC-WX500 04-01-2016 door dhtuin

Enkele weken kocht ik dit toestel ter vervanging van een oudere compact camera. Het toestel heeft zeer veel mogelijkheden voor zowel de beginner als de gevorderde fotograaf. Met de gemaakte foto's ben ik tot nu toe erg tevreden. Mooi, helder en duidelijk.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

compact en handig in gebruik

DSC-WX500 31-12-2015 door marin04

Super handig in gebruik. Veel tips bij hetnrmrn van fotos in bepaalde standen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig toestel !

DSC-WX500 18-11-2015 door The Fonzie

Prachtig toestel. Beantwoord volledig aan mijn verwachtingen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

sony wx500

DSC-WX500 08-09-2015 door lieveke

ben er heel tevreden over maakt prachtige foto's en je maakt ook mooie selfies

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

5

5