Vlogcamera ZV-1

Gemaakt voor creativiteit

*Weergegeven met optionele GP-VPT2BT-handgreep

Illustratie
Nieuwe software is nu beschikbaar.

Deze software-update maakt livestreams en online communicatie in hoge kwaliteit mogelijk.

Ontworpen voor contentmakers
Creëer de wereld naar uw evenbeeld
Opnamen maken en eenvoudig delen
Gemaakt om te vloggen
Fotografeer als een professional
Basisprincipes van contentcreatie
Ontworpen voor contentmakers

U hebt geen ervaring nodig om video's op te nemen die er prachtig uitzien. De ZV-1 is gemaakt om zonder moeilijke voorbereidingen geweldige video's van u en uw wereld te maken.

Prachtige en natuurlijke huidtinten voor iedereen

De ZV-1 zorgt ervoor dat alle huidskleuren er levendig, natuurlijk en gezond uitzien. Er is ook een optionele Soft Skin Effect-modus (zachte huidtinten) voor een nog gladdere uitstraling.

Achtergrond-bokeh voor een professionele look
Achtergrond-bokeh voor een professionele look

De grote CMOS-sensor van 13,2 x 8,8 mm en de lens met breed diafragma bieden beelden met professioneel achtergrond-bokeh maar ook met heldere details, zelfs in moeilijke omstandigheden met weinig licht.

Laat de camera uw oog vinden
Laat de camera uw oog vinden

Met de AI-technologie kunt u erop vertrouwen dat de autofocus op uw gezicht en ogen gericht blijft, zonder af te dwalen. Als u ergens anders op wilt scherpstellen, raakt u dat gewoon op het scherm aan en laat u de camera scherpstellen.

Snelle en nauwkeurige overgang van scherpstelling

Met het snelle hybride autofocussysteem van de ZV-1 verandert u eenvoudig en snel de scherpstelling van een gezicht naar de achtergrond, voor stijlvollere en aantrekkelijkere video's.

Professionele controle over bokeh met één aanraking

U kunt de achtergrond-bokeh in- en uitschakelen door middel van de bokeh-schakelaar. Ingewikkelde handmatige aanpassingen zijn niet nodig. Nu is het makkelijk om met één druk op de knop een professionele onscherpe achtergrond te selecteren of de hele scène scherp te houden.

Productpresentatiefunctie, ideaal voor productbeoordelingen

Met de functie voor productpresentaties kunt u met slechts één druk op de knop omschakelen naar de perfecte instellingen voor productbeoordelingen. De beeldhoek wordt vergroot en er wordt direct op het onderwerp scherpgesteld. Zo hoeft u niet te wachten op de overgang van de scherpstelling of uw hand achter het product te plaatsen om op het onderwerp scherp te stellen.

Maak geweldige video's, waar u ook bent
Maak geweldige video's, waar u ook bent

Met de ZV-1 legt u geweldige beelden vast tijdens het bewegen. Dankzij de geweldige beeldstabilisatie maakt u soepele video's tijdens het lopen. De automatische belichting (AE) volgt gezichten en zorgt dat deze altijd goed belicht blijven, ook als het licht verandert.

Eenvoudig videostreamen

U hebt slechts één kabel nodig om de ZV-1 als online communicatiemiddel te gebruiken. Verbind de ZV-1 met een pc of met een Sony Xperia™-smartphone via een USB Type-C®-kabel om de ZV-1 als externe camera te gebruiken.

Afbeeldingen van mensen die online communiceren door de ZV-1 op een pc/smartphone aan te sluiten
Hoogwaardige videostream

U kunt de ZV-1 gebruiken om op hoge kwaliteit te livestreamen. De sensor van 13,2 x 8,8 mm zorgt voor scherpe opnamen, zelfs bij weinig licht. Dankzij de directionele microfoon met drie capsules klinkt uw stem helder, ook tijdens een livestream.

Gemaakt voor nog betere audio
Gemaakt voor nog betere audio

U kunt heldere stemmen vastleggen, zelfs als u in een menigte aan het opnemen bent. De unieke directionele microfoon van de camera legt geluid dat zich voor de camera bevindt helder vast, ideaal voor filmopnamen. 

Windscherm voor opnamen buiten
Windscherm voor opnamen buiten

Het meegeleverde windscherm vermindert windruis voor zorgeloze opnamen buiten. Naast eersteklas geluidskwaliteit betekent dit ook dat u minder tijd kwijt bent aan het herhalen van opnamen en het bewerken van de opnamen die last hebben van windruis.

Gebruik uw favoriete microfoon
Gebruik uw favoriete microfoon

Dankzij de microfoonaansluiting en MI-schoen kunt u een microfoon kiezen die precies het geluid oplevert dat u wilt.

Creëer de wereld naar uw evenbeeld

De ZV-1 is gemaakt om eenvoud en kracht samen te brengen, waardoor er creatieve mogelijkheden zo breed als uw verbeelding ontstaan.

Dynamische video dankzij slow motion
Dynamische video dankzij slowmotion

Laat elke beweging er uitzien als in de bioscoop met super slow motion-video, waarmee u de meest korte momenten tot 40 keer langzamer dan realtime kunt afspelen.

Time-lapse voor een bioscoopeffect
Time-lapse voor een bioscoopeffect

Interval-opnamemodus legt automatisch reeksen beelden vast met intervallen van 1 tot 60. Hiermee maakt u een pc bioscoopeffecten zoals time-lapse-video's, waar wolken als water voorbij stromen en hele dagen in een paar seconden voorbij zijn.

Maak geweldige foto's en video's
Maak geweldige foto's en video's

Met de ZV-1 legt u beelden vast die echt stralen op uw timeline en als miniatuurweergave. De haarscherpe ZEISS® 24–70mm-lens vangt het licht op een grote Exmor RS™ CMOS-beeldsensor van 13,2 x 8,8 mm en geeft het door aan de krachtige BIONZ X™-beeldverwerkingsprocessor.

Druk uzelf uit met creatieve effecten
Druk uzelf uit met creatieve effecten

Met beeldeffecten en creatieve stijlen hebt u bijna onbeperkte visuele mogelijkheden, van eenvoudig monochroom en kleurpartikelfilters tot complexe miniatuureffecten.

Opnamen maken en eenvoudig delen

Wilt u snel beelden delen? Dan hoeft u nu niet meer in te boeten op de kwaliteit door opnamen te maken met de camera van uw smartphone. De ZV-1 biedt zowel geweldige beelden als naadloze connectiviteit om content beter en eenvoudiger te kunnen posten.

Draag films direct over naar uw smartphone
Draag films direct over naar uw smartphone

De gratis app Imaging EdgeTM voor iOS en Android maakt het mogelijk om eenvoudig de beelden van de ZV-1 over te dragen, te bewerken en te uploaden naar sociale mediaplatforms, waar u ook bent.

Perfect voor elk platform
Perfect voor elk platform

Gebruik de add-on Movie Edit voor geavanceerde stabilisatie bij bijzonder onstabiele opnamen of snijd video's bij voor populaire sociale media.

Eenvoudig verticaal films opnemen voor mobiel
Eenvoudig verticaal films opnemen voor mobiel

Dankzij het automatisch taggen van verticaal geörienteerde video's kunt u content uploaden die speciaal is gemaakt voor smartphoneschermen.

Gemaakt om te vloggen

Het ontwerp van de ZV-1 maakt het makkelijk om uitstekende selfies en content voor vlogs te maken. De ZV-1 sluit tot in de kleinste details aan bij uw doel om inspirerende content te maken. 

Zie uzelf op uw best

Het vari-angle lcd-aanraakscherm is horizontaal te kantelen, perfect voor selfies en vloggen. Het scherm zit niet in de weg van poorten, microfoons of accessoireschoenen, voor perfecte frames en een eenvoudige bediening, zelfs vanaf voor de camera.

Zie direct of u aan het opnemen bent
Zie direct of u aan het opnemen bent

Het is makkelijk om te zien of u aan het opnemen bent dankzij de duidelijke opnamelamp aan de voorkant van de camera. Deze kan ook eenvoudig worden uitgeschakeld als u dat wilt. U vergeet nooit meer om de opname te starten.

Geoptimaliseerde handgreep voor selfies
Geoptimaliseerde handgreep voor selfies

De diepere, voorgevormde handgreep is comfortabeler voor gewone opnamen en bied een stabiele greep om vermoeidheid bij vloggen of het maken van selfies te voorkomen.

Werkt met draadloze handgreep
Werkt met draadloze handgreep

De ZV-1 is compatibel met de Sony Bluetooth® draadloze GP-VPT2BT-handgreep, waarmee u zonder kabels kunt zoomen, opnemen en meer. U kunt de handgreep ook gebruiken als ministatief voor stabiele handsfree opnamen.

Fotografeer als een professional

Professionele videokwaliteit op zakformaat met schitterende 4K HDR-details en krachtige hulpmiddelen voor belichting zodat uw content altijd indruk maakt.

Professionele 4K HDR-filmfuncties
Professionele 4K HDR-filmfuncties

De ZV-1 neemt ongelofelijk gedetailleerde 4K HDR-video op via 1,7x pixel-resampling, zodat u de realiteit zonder een enkele concessie kunt vastleggen.

S-Log-gamma voor professionele workflows
S-Log-gamma voor professionele workflows

Opties voor S-Log2 en S-Log3-gamma zijn beschikbaar voor kleurafstemming van de camera en flexibiliteit in kleurgradatie, samen met een reeks aan beeldprofielinstellingen voor de perfecte esthetiek.

Ingebouwd ND-filter
Ingebouwd ND-filter

Een ND-filter (Neutral Density) opent de deur voor creatieve mogelijkheden door middel van belichtingsregeling, verbeterde scherptediepte en de mogelijkheid om lange sluitertijden te gebruiken voor prachtige weergaven van water, licht en beweging.

Functies van de camera en basisprincipes van contentcreatie

Bekijk de functies van de ZV-1 voor vloggen en contentcreatie.

Overzicht van de functies van de ZV-1

Bekijk deze uitgebreide video met een overzicht van de functies van de ZV-1.

Imaging Edge Desktop
Imaging Edge Desktop™

Perfectioneer uw fotografie met Imaging Edge-desktoptoepassingen. Gebruik 'Remote' om live-opnamen te maken via uw pc, 'Viewer' om snel foto's te beoordelen en te selecteren uit grote beeldbibliotheken; en 'Edit' om RAW-gegevens te ontwikkelen tot hoogwaardige foto's. Haal het beste uit Sony RAW-bestanden en beheer uw producties op efficiëntere wijze.

Capture One voor Sony
Capture One voor Sony

Capture One Express (Sony) is gratis, bekroonde bewerkingssoftware voor RAW-verwerking en eenvoudig bestandsbeheer, met krachtige tools. Capture One Pro (Sony) is beschikbaar voor meer bewerkingsfuncties en opnamemogelijkheden met pc-aansluiting.

Afbeelding van videochatten op het grote scherm van BRAVIA met een verbonden camera
Geniet van videochatten op het grote scherm van BRAVIA

Klets bij met uw vrienden en familie via het grote scherm door uw BRAVIA-TV aan te sluiten op een camera.

Illustratie
Imaging Edge™ Webcam

Met de app Imaging Edge Webcam (met brede compatibiliteit) kunt u uw camera van Sony eenvoudig als hoogwaardige webcam gebruiken voor live streaming en vergaderingen.

Specificaties en kenmerken

De ZV-1 is ontworpen voor contentcreatie met een selfie-vriendelijk vari-angle lcd-scherm, een behuizing met handgreep en een opnamelamp. Een directionele microfoon met 3 capsules en windscherm pikt uw stem duidelijk op en met minder windruis. En met de bokehschakelaar en de Product Showcase Setting (instelling voor productpresentatie) maakt u video's boeiender met minder inspanning.
  • Grote Exmor RS CMOS-beeldsensor (13,2 x 8,8 mm)

  • BIONZ XTM beeldverwerkingsprocessor

  • 4K-filmopnamen

  • Directionele microfoon met 3 capsules en windscherm

  • Vari-angle lcd-scherm, behuizing met handgreep en opnamelamp

Type sensor
Exmor RS CMOS-sensor type 1.0 (13,2 mm x 8,8 mm), beeldverhouding 3:2
Aantal pixels (effectief)
Ca. 20,1 megapixels
ISO-gevoeligheid (foto's) (Recommended Exposure Index)
Auto (ISO100-12.800, instelbaar met boven-/onderlimiet), 100/125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200/4000/5000/6400/8000/10.000/12.800 (uit te breiden naar ISO64/80), multi-frameruisonderdrukking: Auto (ISO100-12.800), 100/200/400/800/1600/3200/6400/12.800/25.600
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen en awards

Meningen van gebruikers