€ 85,00

(inclusief btw)
31

4.3 gebaseerd op 31 klantbeoordelingen

14
12
4
1
0
Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Uitstekend draagbare radio

XDR-S40DBP 27-01-2016 door Sabinus

Ik ben volledig tevreden over mijn Sony. Natuurlijk is de luidspreker niet van de kwaliteit van een jukebox, maar hij is prima voor een klein draagbare radio!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

Meest handig (kritisch)
0

Mooi design maar voor mij als DAB waardeloos

XDR-S40DBP 07-12-2015 door Karel2820

DAB-ontvangst onmogelijk wanneer LED-verlichting ingeschakeld is.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

5

0

31 klantbeoordelingen

0

fijne radio, maar met vreemde storing

XDR-S40DBP 05-03-2018 door KtChP

Dagelijks storing op FM alsof het een storing is door slechte DAB+ ontvangst. Door dan even van FM naar DAB en terug te wisselen is storing over... verder fijne radio, aangesloten op HiFi-installatie levert mooi stereo-geluid.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Degelijke radio

XDR-S40DBP 04-02-2018 door ChristV

Vorige maand dit mooi en degelijk toestel aangekocht, gemakkelijk in gebruik en goede klankkwaliteit.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Handig en gebruiksvriendelijk

XDR-S40DBP 13-09-2017

Zeer gebruiksvriendelijk en licht toestel. Maar ik verwachtte een betere geluidskwaliteit van een Sony produkt.

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima apparaat!

XDR-S40DBP 22-10-2016 door Cbu010

De radio werd snel geleverd en bevalt prima. Goed apparaat, veel zenders te ontvangen met DAB+.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Gemakkelijke bediening

XDR-S40DBP 01-08-2016

Zeer eenvoudig in gebruik: de eerste maal aanzetten en hij zoekt alle stations automatisch. Ik gebruik de voorkeurzenderinstellingen niet omdat het veranderen van zender zo eenvoudig is. Absolute topontvangst in DAB voor nieuws en spraak. Voor kwalitatieve muziekweergave schiet de luidspreker van 0,5 W wel iets te kort, maar voor een toestel in de keuken is dit voor mij perfect.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Helemaal tevreden !

XDR-S40DBP 20-06-2016 door Tonnie1945

Ik heb de radio op Vaderdag van de kinderen kado gekregen !! Prima geluid voor zo'n kleine radio, de zenders zijn heel makkelijk instelbaar en zoekt ook zelf de te ontvangen zenders in !! Prima Koop.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Eindelijk goede ontvangst.

XDR-S40DBP 11-02-2016 door sjekkie44

In huis op veel plaatsen slechte FM ontvangst, dat is nu afgelopen met deze radio.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekend draagbare radio

XDR-S40DBP 27-01-2016 door Sabinus

Ik ben volledig tevreden over mijn Sony. Natuurlijk is de luidspreker niet van de kwaliteit van een jukebox, maar hij is prima voor een klein draagbare radio!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Mooi design maar voor mij als DAB waardeloos

XDR-S40DBP 07-12-2015 door Karel2820

DAB-ontvangst onmogelijk wanneer LED-verlichting ingeschakeld is.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

5

0

0

DAB+ ontvanger

XDR-S40DBP 30-11-2015 door PHoAH

handig en gebruiksvriendelijk model FM en DAB+ radio. goed mobiel te gebruiken goede radio ontvangst goede geluidsweergave

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Beter dan gedacht

XDR-S40DBP 08-11-2015 door rikiboy

Ik kocht deze radio enkele weken terug. Ik was versteld wat een geweldig geluid uit deze kleine radio kwam, echt weer Sony, proficiat.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

2

0

had de gebruiksaanwijzing niet gelezen

XDR-S40DBP 27-10-2015 door piet61

deze radio al in december 2013 gekocht geen tijd gehad om het juist in te stellen luister veel naar regionale zenders werd er op geattendeerd door de uitzending dab+ is voorbeeldig alleen wel als je goede ontvangst wil hebben moet je het regelmatig verplaatsen, geen verloop met dit toestel ben erg tevreden met deze radio.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

formidabele afstemming

XDR-S40DBP 26-10-2015 door alve

Onze oude draagbare radio was niet meer goed af te stemmen en de Sony heeft dit probleem opgelost

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een prima apparaat

XDR-S40DBP 19-10-2015 door Jaap122

De DAB+ radio was heel makkelijk te installeren en de zenders worden automatisch in de lijst geplaatst. Voor dit geld een goede geluidskwaliteit

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed product!

XDR-S40DBP 04-10-2015 door Truus38

Een handig apparaat waar ik naar op zoek was sinds de middengolfzenders niet meer te ontvangen zijn. Met lichtnetsnoer geleverd en/of kiezen voor 4 AA batterijen. Prima digitaal geluid via kop/oortelefoon.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Handig keukenradiootje

XDR-S40DBP 19-05-2015

Een handzaam 2e radiootje met een goed geluid.De DAB-functie is wel erg gevoelig voor de plaats waar de radio staat. Het is all-or-none, dwz hij ontvangt niet of goed. Dat is dan even zoeken naar een goede plaats in huis. Verlenging van de antenne met 2 meter schelledraad verbetert de ontvangst aanmerkelijk.Hij heeft dan geen "dode plekken" meer in huis.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geen goede ontvangst DAB+

XDR-S40DBP 17-02-2015 door jackie48

Ik heb dit product deze maand gekocht helaas is de ontvangst van digitale zenders slecht. Op de begane grond is er alleen, op een specifieke plaats op de keuken tafel goede ontvangst, en boven op de slaapkamer valt de ontvangst vaak weg.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Heel doelmatig apparaat

XDR-S40DBP 18-01-2015 door Hermanus

Mooi compact en stevig toestel. Ik gebruik het om bij in slaap te vallen, de sleeptimer werkt prima. Makkelijk en intuïtief in de bediening. DAB+ geeft een prima stabiele en storingsvrije ontvangst. Van het luidsprekertje mag je natuurlijk niet te veel verwachten in zo'n klein apparaat. Ik gebruik alleen de oortelefoonuitgang. Ik ben er zeer tevreden mee.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

komt goed over!

XDR-S40DBP 09-01-2015 door Youp1

Op zich gemakkelijk te bedienen en een goed geluid. Vond de gebruiksaanwijzing niet zo duidelijk!!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig geluid zonder ruis

XDR-S40DBP 03-01-2015 door Arcotina

Een mooie compacte radio. De bediening is erg eenvoudig.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

perfect toestelletje prima geluid en ontvangst

XDR-S40DBP 29-11-2014 door blitje 34

perfect prima geluid en ontvangst alleen fm moeilijk in te stellen voor 80 jarige

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prima techniek en gebruikersvriendelijk

XDR-S40DBP 27-11-2014 door Lulo

Prachtig product met uitstekende prestaties een aanrader.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Radio XDR-S40DBP

XDR-S40DBP 05-11-2014 door Harry_1

Ik heb dit product gekocht om voor eens en altijd af te zijn van FM ontvangstproblemen. De ontvangst van DAB+ is vele malen beter dan met FM. Dankzij de presets is afstemmen op een andere zender heel eenvoudig. Het apparaat is zonder uitgetrokken antenne te gebruiken.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Mijn zoon wil dit hebben, hij weet wat een goed is

XDR-S40DBP 24-10-2014 door Kruimel

Heb het cadeau gedaan, op verzoek van iemand met een Android telefoon.

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prima geluid en goede ontvangst

XDR-S40DBP 23-10-2014 door sissyII

Geweldig alleen letters op scherm zouden groetter en zwartermogen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Veel gemak en plezier voor weinig geld.

XDR-S40DBP 21-10-2014

Vorige maand heb ik een digitale radio gekocht. M.i. heeft digiradio de toekomst. Het is weliswaar een kleintje, maar met een draadje naar een homesystem gebruik je hem eigenlijk als tuner, en dan is het geluid goed. Stand alone klinkt het geluid wat blikkerig, maar het is dan als radio bij je werk goed. Ik hang hem wel eens aan mijn TV op de component aansluiting

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Goede DAB+ radio

XDR-S40DBP 16-08-2014 door Rossy

Goed geluid. Uitstekende ontvangst , vooral van de DAB+

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

dab+

XDR-S40DBP 08-08-2014 door Leonke

Vooral de "dab+" van dit toestel spreekt me aan. Ik luister vooral naar het nieuws en programma's waar allerlei thema's aan bod komen, zoals 'Houtekiet' en dergelijke, maar wat ik het meest interessant vind, ='NIEUWS+' op "dab" dat je ten alle tijde kan beluisteren. Een suggestie misschien, nu moet ik de antenne volledig uittrekken voor een goede ontvangst, maar mocht de ontvangst evengoed zijn met een niet uitgetrokken antenne, zou het prima zijn. Maar ik ben er zeker van dat het jullie in de toekomst wel zal lukken !

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Review

XDR-S40DBP 07-08-2014 door Emile

Vorige maand gekocht en redelijk tevreden. Grootste minpunt: slechte geluidskwaliteit (zacht, geen diepe tonen), grootste pluspunt: design.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Doet het gewoon

XDR-S40DBP 28-07-2014 door Andre houdt van Sony

ben benieuwd hoe het toestel zich gedraagt als we op vakantie zijn. Verder een handzaam apparaat dat gewoon doet waarvoor ik het gekocht heb: experimenteren met DAB en DAB+

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

compact en helder

XDR-S40DBP 06-06-2014 door pintje007

Eenvoudige radio met helder geluid, werkt zowel op batterijen als adaptor.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0