DRAAGBARE DAB/DAB+-RADIO

Productbeoordelingen

€ 120,00

(inclusief btw)
31

4.3 gebaseerd op 31 klantbeoordelingen

14
13
4
0
0
Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Geweldige radio

XDR-S61D 27-10-2017 door koldewij

Ik heb de radio vorige maand gekocht als wekkerradio vanwege de veronderstelde goede geluidskwaliteit. Die geluidskwaliteit is inderdaad erg goed alsmede het enorme aantal stations dat kan worden ontvangen. De enige tegenvaller is het display: dit heeft in de praktijk slechts twee standen, aan of uit. Als deze aan is kun je er de krant bij lezen en dus heb ik deze uitgeschakeld, maar dat betekent dat je 's nachts de tijd niet kunt aflezen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

4

0

Meest handig (kritisch)
0

dab is niks voor binnen

XDR-S61D 15-06-2018 door Henkhifi

fm gaat binnen nog wel dab in een fabriekshal,is helemaal niks. ontvangt geen enkele zender op dab, dus stoorvrij radio luistern is er niet bij. buiten gaat prima en het geluid id ook goed. Groetjes Henk

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

1

0

35 klantbeoordelingen

0

Goede koop!

XDR-S61D 27-11-2019 door JGH71

Goed geluid en duidelijke en eenvoudige bediening, kortom: TOP!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfecte radio

XDR-S61D 27-11-2019 door Marcel84

Perfecte prijs kwaliteit verhouding. Doet alles perfect. Audio is goed voor op kantoor en slaapkamer en keuken. Makkelijk mee te nemen. Stevige constructie. Gaat lang mee met een set batterijen. 1 puntje tijdens vakantie is dat hij geen alarm doet zonder netstroom..... Zo jammer. maar voor de rest is het super. geen reden om het niet te doen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super radiootje

XDR-S61D 26-11-2019 door Sjoerd1

Robuuste uitvoering, eenvoudige bediening, goede geluidskwaliteit

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima toestel

XDR-S61D 12-11-2019 door Jip86

Ik heb al eerder deze radio gekocht en bevalt prima

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede radio

XDR-S61D 12-09-2019 door Robert WM

Ik heb dit product verleden jaar gekocht en het bevalt prima

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Fijne radio!

XDR-S61D 18-07-2019 door suzanina

Ben zeer tevreden over deze radio, mooi uitzicht en goede kwaliteit muziek.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Eenvoudige bediening

XDR-S61D 15-07-2019 door Jozef8220

Net gekocht, duidelijke handleiding en werkt uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prettige bediening

XDR-S61D 06-07-2019 door Pgapronk

Uitstekende radio voor b.v. In de keuken. Geluid is uitstekend voor zo’n kleine radio

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goede radio

XDR-S61D 05-07-2019 door Breue001

Heb nu ongeveer een maand deze radio in gebruik. Deze bevalt prima, helder geluid, maar ook goede bass tonen. Makkelijk bediening. Enige nadeel is dat de antenne precies uitgericht moet worden, als je in een flat woont met betonnen muren. Maar verder voldoet de radio prima. Voordeel zijn de extra zenders die per station worden meegestuurd. Vaak zonder reclame.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed geluid, sleeptimer met keuzetijden

XDR-S61D 14-05-2019 door Cornelia123

Erg prettig dat het licht uitgaat na een aantal seconden, dus geen hinderlijk licht tijdens het slapen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfecte ontvangst en sound!

XDR-S61D 24-04-2019

Perfecte DAB+ ontvangst, vele mogelijkheden en uitstekende sound!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een kwalitatieve meevaller !

XDR-S61D 23-04-2019 door DirkW

Na de vele minder goede berichten over de DAB+ ontvangst in het algemeen, moet ik constateren dat de ontvangst- en de geluidskwaliteit mij erg mee zijn gevallen, Alhoewel deze tuner met 1 luidspreker is uitgerust en dus alleen mono kan weergeven, wordt met een bekabelde verbinding met de autoradio een helder stereogeluid weergegeven. De geluidskwaliteit is goed en het volume is meer dan voldoende.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed geluid

XDR-S61D 14-04-2019 door Marlies63

December 2018 gekocht, begin deze week problemen. Na enkele minuten spelen valt de radio uit en ik krijg hem dan ook niet meer aan.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

fantastische radio met zeer goed geluid

XDR-S61D 05-04-2019 door pinky1969

Ben er heel erg tevreden mee maar trekt wel mega snel de batterijen leeg!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed met 2 kanttekeningen

XDR-S61D 04-04-2019 door Kraakman

Ik ben tevreden over mijn Sony wekkerradio.Veel mogelijkheden, maar ik moet in actie komen om in het donker te zien hoe laat het is. Mijn vorige wekkerradio (ook Sony) had een display waarop ik de tijd wel kon aflezen. Nu moet ik op een knop drukken.De wekker is ingesteld op de radio. Geen keuze voor een zoemer.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sony XDRS61DB dab radio

XDR-S61D 01-03-2019 door Nimbus

Sony radio gekocht omdat wij in onze nieuwe auto met dab ontvangst ontdekten dat er aantrekkelijke zenders op dab uitzenden die je met een gewone FM radio niet kunt ontvangen, de Sony voldoet geheel aan de verwachting, storingsvrije ontvangst, voldoende volume, netvoeding en een zeer eenvoudige bediening maken dit een prettige radio.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

goed

XDR-S61D 21-02-2019 door Wil44

ik heb last van een zware ondertoon die ik niet weet te verwijderen.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super goed apparaat!

XDR-S61D 11-02-2019 door Gert H

Ik ben zeer tevreden met dit apparaat. De bediening is erg gemakkelijk en de ontvangst is zeer goed! Het apparaat doet bijna alles zelf. Je hoeft hem eigenlijk alleen maar aan te zetten. Ik koop er binnenkort waarschijnlijk nog één bij.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Hele mooie radio

XDR-S61D 08-01-2019 door inigo987

Ik heb deze radio nu ruim een half jaar en hij bevalt uitstekend. Goede geluidskwaliteit, prachtige vormgeving en gemakkelijke bediening. Een aanrader voor iedereen tussen een portable en een hifi-installatie.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekend

XDR-S61D 07-01-2019 door overdiep

Heerlijk handzaam apparaat met praktische vormgeving en goed bedrijfsgemak

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijne dab radio

XDR-S61D 17-12-2018 door Kleermaker

Zeer tevreden. Prima geluid en makkelijk te bedienen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima apparaat

XDR-S61D 09-12-2018 door Frits63

Vorige week gekocht en aangesloten. Makkelijk om te installeren en programmeren, uitstekend geluid. Het apparaat, een DAB Radio voldoet voor hetgeen ik hem heb gekocht

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede ontvangst en snel bruikbaar

XDR-S61D 05-10-2018 door Smartie12

Goede ontvangst en veel extra zenders die nu makelijk te vinden en te slecteren zijn. Alleen jammer dat hoge tonen en bas niet regelbaar zijn. Alleen volume regelaar voorhanden.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede handleiding

XDR-S61D 22-09-2018 door Bofa

Alles normaal - makkelijk te hanteren Duidelijk scherm

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

DAB

XDR-S61D 28-07-2018 door Marleeno

Goede klank , maar moeilijk om DAB de Vlaamse programma’s te vinden

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

dab is niks voor binnen

XDR-S61D 15-06-2018 door Henkhifi

fm gaat binnen nog wel dab in een fabriekshal,is helemaal niks. ontvangt geen enkele zender op dab, dus stoorvrij radio luistern is er niet bij. buiten gaat prima en het geluid id ook goed. Groetjes Henk

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

1

0

0

Prachtig geluid

XDR-S61D 13-04-2018 door Mavadeja

Mooi vormgegeven radio met een prachtig geluid en simpele bediening. Duidelijke handleiding, en makkelijk in te stellen. Goede ontvangst aan DAB+ stations, maar je moet wel even zoeken hoe de antenne te plaatsen, Een aanrader, enige minpuntje is dat de wekkerfunctie niet werkt als de radio op de batterijen speelt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prima Dab+ (wekker radio)

XDR-S61D 26-03-2018 door Vicon

Ik was al een tijd op zoek naar een wekker radio met goed geluid en goede ontvangst van radio stations. Deze radio maakt de verwachtingen helemaal waar. Super simpel in gebruik, ontvangst (ook binnen) prima en mooi vol geluid. Verlichting gaat automatisch uit na aantal secondes. Tijd is dan ook niet zichtbaar maar licht meteen op als 1 van de knoppen wordt ingedrukt.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top radio.

XDR-S61D 26-02-2018 door dmaters

Dit toestel voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Het geluid is prachtig.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Functioneel en stijlvol

XDR-S61D 15-01-2018 door Amfion

Compact apparaat, mooie vormgeving. Duidelijke bediening.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

1

0

0

prima

XDR-S61D 01-01-2018 door 2018

dab + radio is echt storingsvrij. een hele lijst stations is beschikbaar. ik had eerst een vergelijkbare dab+ radio van een gloeilampenfabriek uit het zuiden des lands. maar die begaf het( buiten de garantie) wat een verschil. ik raad de radio ten zeerste aan. mooi strak ontwerp ook nog eens.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Leuke, handige,mooie radio

XDR-S61D 23-12-2017 door Japio54

Mooie blauwe DAB+ radio met een voortreffelijk geluid met 5 voorkeuzezenders op DAB en 5 op de FM en ziet er leuk uit!!!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Een degelijk product.

XDR-S61D 04-12-2017 door Henkiepenkie

De radio heeft een prima geluid en is is goed te bedienen. Een opmerking wil ik plaatsen. Jammer dat het schermpje niet dimt. Is echt veel te fel als je gaat slapen. Ik heb het uitgezet, maar dan kan ik in de nacht niet zien hoe laat het is. Daar had men iets beter over moeten nadenken. Als radio beveel ik hem ondanks deze tekortkoming toch aan.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

DAB/DAB+ radio beoordeeld door radio DX'er

XDR-S61D 19-11-2017 door KenwoodNX700

Prima radio, hij is echter niet draagbaar zoals de draagbare radio van weleer. Zelf een draagbeugel erop gemaakt is mijn oplossing daarvoor. Gevoelige FM ontvanger, goede RDS met stationsnaam en radiotext, gevoelige ontvanger voor de DAB blokken 5 t/m 13 met stationsnaam en radiotekst. Mooi duidelijk display en info over bloknummer, frequentie, bitrate, multiplex naam en RSSI. Externe antenneaansluiting ontbreekt helaas. Zelf een antenneaansluiting erop gemaakt is mijn oplossing daarvoor als fervent radio DX'er. M.b.t. radiotekst bij DAB: lange teksten scrollen herhaald in display, echter bij langere tekst is het laatste woord net niet meer te lezen omdat het herhalen al weer begint voor het laatste woord van de tekst volledig op display staat. Iets langer wachten aan het eind van de regel tekst voordat het scrollen vanaf het begin van de regel wordt herhaald. Dit is er één om met een software update op te lossen. Bij gebruik op het lichtnet kun je de displayverlichting alleen op volle sterkte laten branden, dat houdt je absoluut uit de slaap... Het is in principe mogelijk om de LCD verlichting softwarematig zeer gedimd te laten branden (processor uitgang zou niet hoog of laag moeten worden voor aan en uitzetten van de verlichting maar zou een 100 a 200 Hz blokspanning moeten geven met duty cycle van 10% o.i.d.). Ook dit zou een mooie softwareupdate zijn... Er is een micro USB aansluiting aanwezig aan de onderzijde achter een luikje, zou deze zijn om de software te flashen en de updates te doen...?

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

17

2

0

Geweldige radio

XDR-S61D 27-10-2017 door koldewij

Ik heb de radio vorige maand gekocht als wekkerradio vanwege de veronderstelde goede geluidskwaliteit. Die geluidskwaliteit is inderdaad erg goed alsmede het enorme aantal stations dat kan worden ontvangen. De enige tegenvaller is het display: dit heeft in de praktijk slechts twee standen, aan of uit. Als deze aan is kun je er de krant bij lezen en dus heb ik deze uitgeschakeld, maar dat betekent dat je 's nachts de tijd niet kunt aflezen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

4

0