Fotografeer je maatje op zijn best

Dierenportretten en wildlife-fotografie zijn nooit meer hetzelfde dankzij de unieke realtime eye-autofocus voor dieren van Sony.

De evolutie van de realtime eye-autofocus van Sony

De veelgeprezen op AI gebaseerde realtime eye-autofocus van Sony is verder ontwikkeld en biedt nu ook betrouwbare realtime eye-autofocus voor dieren.

Realtime eye-autofocus
Ontdek onze realtime eye-autofocus voor mensen

De realtime eye-autofocus van Sony is een tool om mensen te fotograferen, van spelende kinderen tot portretfoto's.

Maak mooie foto's van je huisdieren

Door automatisch scherp te stellen op de ogen van je huisdieren maakt realtime eye-autofocus voor dieren het eenvoudig om prachtige dierenportretten te maken door de sluiterknop half in te drukken.

Leg expressies op het juiste moment vast

Speelse puppy's blijven niet stilzitten, maar je kunt hun uitdrukkingen toch snel, zelfverzekerd en met precisie vastleggen.

Fotografeer je huisdieren als ze bij je zitten

Realtime eye-autofocus voor dieren werkt perfect in combinatie met de stille sluiterfunctie, zodat de sfeer ontspannen blijft.

Klaar om dieren vast te leggen

Met de realtime eye-autofocus voor dieren haal je alles uit je korte maar bijzondere ontmoetingen met wilde dieren.

Realtime eye-autofocus is nu ook geschikt voor dieren
Realtime eye-autofocus is nu ook geschikt voor dieren

De geavanceerde, op AI gebaseerde onderwerpherkenningstechnologie van de realtime eye-autofocus-functie van Sony heeft een nieuw algoritme dat zowel mensen als dieren ondersteunt. Zo kunnen de ogen van dieren snel, automatisch en met precisie worden herkend en gevolg.

Overschakelen naar de Dier-modus

Er is een speciale menu-instelling voor onderwerpherkenning van dieren. Selecteer 'Dier' in de menu-instellingen voor 'Onderwerpherkenn.' Nu kun je oogherkenning activeren voor je onderwerp door de sluiterknop half in te drukken of op een zelf ingestelde knop te drukken.

Overschakelen naar de Dier-modus
Betrouwbaar focussen en volgen — overal
Betrouwbaar focussen en volgen — overal

Realtime eye-autofocus voor dieren is betrouwbaar, zelfs wanneer andere objecten zich in de buurt van of deels voor het onderwerp bevinden, zoals een raamkozijn, handen, bomen, bosjes, etc.

Dierenfoto's vanuit een ander perspectief
Dierenfoto's vanuit een ander perspectief

Met een kantelbaar lcd-beeldscherm van de α-serie kun je vanuit verschillende hoeken fotograferen en het brede autofocusgebied en de touch-focus-functies maken het makkelijk om scherp te stellen op het onderwerp.

Stil fotograferen helpt om ze natuurlijk vast te leggen
Stil fotograferen helpt om ze natuurlijk vast te leggen

De functie voor stil fotograferen van compatibele α-camera's is ideaal voor dierenfotografie. Realtime eye-autofocus voor dieren stelt blijvend scherp en de sluiter maakt geen geluid; perfect voor continu fotograferen.

Bewegende dieren volgen
Breed autofocusbereik maakt de scène natuurlijk

Zelfs als puppy's niet stil willen blijven zitten, kun je op ze scherpstellen dankzij het brede autofocusbereik van de camera en de realtime eye-autofocus voor dieren.

Hoe werkt het?
Ontdek camera's met eye-autofocus van Sony

Camera's met verwisselbare lens

Compactcamera's

Ontdek een wereld vol visuele expressie