GTK-PG10

Perfect geluid voor buitenfeesten

De GTK-PG10 is ideaal voor gebruik buitenshuis dankzij de speciale modus voor buitenfeesten die geluid beter verspreidt — en zelfs een spatbestendig bovenpaneel voor je drankjes. 

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
Buiten of binnen, de keuze is aan jou

Draadloos, draagbaar, lange batterijlevensduur: de GTK-PG10 is ideaal voor gebruik buiten, bijvoorbeeld voor een feest, picknick of kampeervakantie. Of klap het bovenpaneel in en neem hem mee naar binnen voor kamervullend geluid zonder veel ruimte in te nemen.

Lifestyle-afbeelding van een GTK-PG10 die buiten wordt gebruikt
BUITEN
Lifestyle-afbeelding van een GTK-PG10 die binnen wordt gebruikt
BINNEN
GTK-PG10 met bovenpanelen gesloten
Luid en duidelijk

De GTK-PG10 levert binnen en buiten ruimtelijk, krachtig geluid zonder concessies aan de helderheid. De DSP (Digital Signal Processor) past automatisch de geluidsinstellingen aan voor optimale prestaties in elke omgeving.

GTK-PG10 met bovenpanelen gesloten voor naar voren gericht geluid
Naar voren gericht geluid

Met de bovenpanelen gesloten en de bovenste tweeters naar voren gericht, projecteert de GTK-PG10 het geluid voorwaarts voor meer volume en helderheid.

GTK-PG10 in modus voor buitenfeesten met bovenpanelen geopend
Modus voor buitenfeesten

Met de bovenpanelen geopend en de bovenste tweeters naar boven en naar buiten gericht, voor een wijder verspreid geluid voor buitenfeesten. 

Pictogram batterij van 13 uur
De mogelijkheid om overal te feesten

Heb je ergens een feest, maar geen stopcontact? Geen probleem. De ingebouwde oplaadbare batterij voorziet jouw feest tot 13 uur van energie bij een volumeniveau van 25. Zelfs met het volume voluit gaat de batterij tot 5 uur mee.

Bluetooth®-logo
Bluetooth®-connectiviteit voor het eenvoudig streamen van muziek

Met Bluetooth®-technologie kun je al je favoriete muziek en afspeellijsten van je smartphone naar je geluidssysteem streamen.

Pictogram USB
Met de USB-poort kun je verbinding maken, afspelen en opladen

Sluit een USB-geheugenstick, smartphone of tablet aan en speel al je digitale bestanden af. Je kunt mp3, WMA, AAC en WAV afspelen, zodat het feest altijd door kan gaan. Bovendien kun je tegelijk je apparaat opladen.

Symbool FM-tuner
FM-radiotuner voor je favoriete programma's

Wil je je favoriete dj's, sportevenementen of radioprogramma's beluisteren? Stem dan eenvoudig de FM-radio af met de tuning-knop en ontdek wat er allemaal te beluisteren is.

Spatbestendig bovenpaneel

Wanneer het bovenpaneel opengeklapt is, kun je daar gemakkelijk eten en drinken op neerzetten. Je hoeft je niet druk te maken over knoeien, want het bovenpaneel heeft diepe, geïntegreerde bekerhouders en is spatbestendig en gemakkelijk schoon te maken.

GTK-PG10 wordt gedragen
Eenvoudig mee te nemen 

Je kunt nu overal een feestje bouwen. Of je nu je vrienden thuis uitnodigt of het feest buiten de deur viert, je neemt de GTK-PG10 gemakkelijk mee dankzij het compacte vierkante ontwerp met handige ingebouwde handgrepen.

GTK-PG10 op een statief
Compatibel met statief 

Dankzij een ingebouwde bevestigingsopening kan de GTK-PG10 met een speakerstatief op een verhoogde positie worden geplaatst.

Logo voor Sony | Music Center
Pas je instellingen aan met de Sony | Music Center-app

Beheer je instellingen met de Sony | Music Center-app. Download de app op je smartphone en bedien draadloos je muziek. Je kunt de audio-instellingen aanpassen, je favoriete USB-afspeellijsten selecteren van je telefoon of het volgende nummer starten zonder dat je gebonden bent aan het geluidssysteem.

Leuke en eenvoudige bediening via de Fiestable-app

Speel muziek af vanaf je smartphone met de Fiestable-app, die je kunt openen nadat je de Sony Music | Center-app hebt gedownload. Verander het nummer of pas het volume aan door eenvoudigweg in te spreken op je smartphone — selecteer gewoon de spraakbediening in de Fiestable-app en spreek je opdracht in.

Smartphone maakt verbinding met de GTK-PG10 via de Fiestable-app
Google Play-logo
Sony | Music Center voor Android
App Store-logo
Sony | Music Center voor iOS
Fiestable voor Android
Fiestable voor iOS
Illustratie van verbinding met meerdere apparaten
Verbinden met meerdere apparaten

Koppel tot wel drie smartphones en tablets tegelijkertijd via Bluetooth®-technologie. Zo kunnen jij en je vrienden nummers uit verschillende muziekbibliotheken afspelen, zodat er nog meer keuze is.

Pictogram van microfoon
Maak de popster in je wakker

Als je mee wilt zingen met je favoriete muziek, of de gastheer wilt zijn op een feestje, sluit dan gewoon een microfoon aan. De GTK-PG10 neemt je stemgeluid direct mee.

Specificaties en kenmerken

De GTK-PG10 is draagbaar, draadloos en oplaadbaar en is ideaal voor gebruik buitenshuis. Het geluidssysteem heeft zelfs een modus voor buitenfeesten die geluid beter verspreid en een spatbestendig bovenpaneel om je drankjes op neer te zetten. Het geluidssysteem is dankzij de compacte afmetingen en het heldere geluid ook ideaal om binnen te gebruiken.
  • De modus voor buitenfeesten verspreidt het geluid verder

  • Het spatbestendige bovenpaneel heeft geïntegreerde bekerhouders

  • Oplaadbare batterij voor maximaal 13 uur afspelen

  • Bluetooth®-connectiviteit voor het draadloos streamen van muziek

  • Met de FM-tuner kun je je favoriete radioprogramma's beluisteren

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers