LSPX-S3 GLASS SOUND SPEAKER

Fijne sfeer, kristalhelder geluid

Geniet van de perfecte combinatie van geluid en verlichting met kristalhelder geluid door organisch glas en het kaarslichteffect dat onmiddellijk sfeer creëert.

Creëer een ontspannen sfeer met geluid en verlichting

Of de LSPX-S3 u nu 's ochtends wekt of uw woonkamer verlicht, het stijlvolle en subtiele ontwerp gaat naadloos op in elke omgeving. 

Sony LSPX-S3 Glass Sound Speaker op een bureau naast een werkende persoon.
Sony LSPX-S3 Glass Sound Speaker zorgt voor muziek op een eettafel waaraan twee mensen aan het dineren zijn.
Kristalhelder geluid door kunststof

De Advanced Vertical Drive-technologie in de LSPX-S3 maakt gebruik van drie actuatoren die op het uiteinde van het kunststofglas tikken. Deze vibreren om het geluid in alle richtingen te verspreiden.

Zijaanzicht van de Sony LSPX-S3 Glass Sound Speaker met een doorsnede die de interne speaker toont die voor meer basgeluid zorgt.
Meer bas met de Bass Boost-modus

Als u extra bas wilt toevoegen, kunt u in de Music Center-app de Bass Boost-modus selecteren voor indrukwekkendere baslijnen.

Zijaanzicht van de Sony LSPX-S3 Glass Sound Speaker met een doorsnede die de tweeter toont die het geluid door de kamer verspreidt.
Heldere, hoge tonen voor een breed geluidsbereik

Welk soort muziek u ook beluistert, u hoort heldere, hoge tonen uit de tweeter met kunststof buis die uw hele kamer vult met hoogwaardig geluid.

Breed geluidsbereik

Zet de Glass Sound Speaker waar u maar wilt in uw kamer. De hele kunstof buis trilt en zorgt voor uiterst helder geluid dat zich 360 graden verspreidt, zodat u overal naar helder geluid kunt luisteren.

Sony LSPX-S3 Glass Sound Speaker op een salontafel tussen twee mensen die met elkaar aan het praten zijn.
LSPXS3_L_RoomFilling
Verlicht uw avond

In de Kaarslichtmodus flikkert het licht net als een echte kaars, en u kunt zelfs kiezen uit twee lichtstanden die passen bij uw situatie: Helder voor algemeen gebruik en Zacht om 's avonds te ontspannen.

Sony LSPX-S3 Glass Sound Speaker op een tafel naast een lezende persoon, met het zachte licht aan.
Creëer de perfecte fijne ambiance

Met het zachte licht dat kan flikkeren als een echte kaars is de LSPX-S3 perfect om de juiste sfeer te creëren voor een ontspannen of romantische avond thuis. U kunt de verlichting zelfs synchroniseren, zodat deze op het ritme van de muziek beweegt.

Slanke, gestroomlijnde vormgeving 

Deze stijlvolle speaker gaat naadloos in uw woning op dankzij het subtiele ontwerp. 'Mineral Silver' zorgt voor een metaalachtig uiterlijk en gevoel dat tegelijkertijd warmte uitstraalt en glimt als een mineraal.

Vier afbeeldingen van de Sony LSPX-S3 Glass Sound Speaker die de speaker uit verschillende hoeken laten zien.
Een jonge vrouw houdt de Sony LSPX-S3 Glass Sound Speaker vast en laat zien hoe draagbaar deze is.
Neem hem overal mee naartoe

De Glass Sound Speaker is draagbaar, zodat u de speaker overal mee naartoe kunt nemen en elke ruimte tot leven kunt brengen met verlichting, muziek en sfeer. 

Geniet van stereogeluid door koppeling

Door Glass Sound Speakers draadloos op elkaar aan te sluiten kunt u genieten van duidelijk gescheiden stereogeluid. De stereomodus maakt het ook mogelijk om de speakers als linker- of rechterkanaal te gebruiken.

Twee Sony LSPX-S3 Glass Sound Speakers die gesynchroniseerd zijn en de multi-room-modus laten zien.
Sony LSPX-S3 Glass Sound Speaker en een smartphone, om te laten zien hoe de speaker via de app kan worden bediend
Eenvoudige bediening met de Sony | Music Center-app

Download de Sony | Music Center-app voor iOS of Android om helderheid en muziek op afstand te bedienen of een sleep timer in te stellen.

Hoe werkt het?

Specificaties en kenmerken

Dankzij geweldig geluid, prachtige sfeerverlichting en veel extra functies is de LSPX-S3 de ultieme lamp voor uw huis. Of u nu geniet van entertainment in de woonkamer of ontspant voordat u naar bed gaat, u kunt verschillende verlichtingsmodi instellen, waaronder sfeervol kaarslicht. En terwijl het geluid pulseert via het kunststofglas kunt u genieten van uw favoriete muziek, waar u ook bent.
  • Tweeters van kunststof buizen voor heldere, hoge tonen en een geluidsweergave van 360 graden

  • Ingebouwde speaker van 46 mm voor gebalanceerde middentonen

  • Passieve radiator zorgt voor heldere, lage tonen

  • 32 helderheidsniveaus en twee kaarslicht-modi die flikkeren als een echte kaars

Speakertype
Tweeter: Cilindertype van kunststof
Speakerformaat
Diameter van speakereenheid (woofer): Circa 46 mm diameter.
Batterijlevensduur
Ca. 8 u
Frequentiebereik zender
Ja
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu