LSPX-S3 GLASS SOUND SPEAKER

Fijne sfeer, kristalhelder geluid

Geniet van perfect kristalhelder geluid door organisch glas. Creëer meteen sfeer met de regelbare verlichting, inclusief een rustgevend kaarslichteffect.

Creëer een ontspannen sfeer met geluid en verlichting

Of de LSPX-S3 je nu 's ochtends wekt of je woonkamer verlicht, het stijlvolle en subtiele ontwerp gaat naadloos op in elke omgeving.

Sony LSPX-S3 Glass Sound Speaker op een bureau naast een werkende persoon.
Sony LSPX-S3 Glass Sound Speaker zorgt voor muziek op een eettafel waaraan twee mensen aan het dineren zijn.
Kristalhelder geluid door kunststof

De Advanced Vertical Drive-technologie in de LSPX-S3 maakt gebruik van drie actuatoren die op het uiteinde van het kunststofglas tikken. Het vibrerende glas verspreidt het geluid vervolgens in alle richtingen.

Zijaanzicht van de Sony LSPX-S3 Glass Sound Speaker met een doorsnede die de interne speaker toont die voor meer basgeluid zorgt.
Meer bas met de Bass Boost-modus

Als je extra bas wilt toevoegen, kun je in de Music Center-app de Bass Boost-modus selecteren voor indrukwekkendere baslijnen.

Zijaanzicht van de Sony LSPX-S3 Glass Sound Speaker met een doorsnede die de tweeter toont die het geluid door de kamer verspreidt.
Heldere, hoge tonen voor een breed geluidsbereik

Welk soort muziek je ook beluistert, je hoort heldere, hoge tonen uit de tweeter met kunststof buis die je hele kamer vult met hoogwaardig geluid.

Breed geluidsbereik

Zet de Glass Sound Speaker waar je maar wilt in je kamer. De hele kunststof buis trilt en zorgt voor uiterst helder geluid dat zich 360 graden verspreidt, zodat je overal naar helder geluid kunt luisteren.

Sony LSPX-S3 Glass Sound Speaker op een salontafel tussen twee mensen die met elkaar aan het praten zijn.
LSPXS3_L_RoomFilling
Verlicht je avond

In de 'Kaarslichtmodus' flikkert het licht net als een echte kaars. Je kunt zelfs kiezen uit twee lichtstanden die passen bij je situatie: 'Helder' voor algemeen gebruik en 'Zacht' om 's avonds te ontspannen.

Sony LSPX-S3 Glass Sound Speaker op een tafel naast een lezende persoon, met het zachte licht aan.
Creëer de perfecte fijne ambiance

Met het zachte licht dat kan flikkeren als een echte kaars is de LSPX-S3 perfect om de juiste sfeer te creëren voor een ontspannen of romantische avond thuis. Je kunt de verlichting zelfs synchroniseren, zodat deze op het ritme van de muziek beweegt.

Slanke, gestroomlijnde vormgeving 

Deze stijlvolle speaker gaat naadloos in je woning op dankzij het subtiele ontwerp. De Mineral Silver-afwerking geeft de speaker een metaalachtige look die doet denken aan gepolijst mineraal.

Vier afbeeldingen van de Sony LSPX-S3 Glass Sound Speaker die de speaker uit verschillende hoeken laten zien.
Een jonge vrouw houdt de Sony LSPX-S3 Glass Sound Speaker vast en laat zien hoe draagbaar deze is.
Neem hem overal mee naartoe

De Glass Sound Speaker is draagbaar, zodat je de speaker overal mee naartoe kunt nemen en elke ruimte tot leven kunt brengen met verlichting, muziek en sfeer.

Koppel een tweede speaker voor stereogeluid

Door twee Glass Sound Speakers draadloos op elkaar aan te sluiten, kun je genieten van duidelijk gescheiden stereogeluid. De stereomodus maakt het ook mogelijk om de speakers als linker- of rechterkanaal te gebruiken.

Twee Sony LSPX-S3 Glass Sound Speakers die gesynchroniseerd zijn en de multi-room-modus laten zien.
Sony LSPX-S3 Glass Sound Speaker en een smartphone, om te laten zien hoe de speaker via de app kan worden bediend
Eenvoudige bediening met de Sony | Music Center-app

Download de Sony | Music Center-app voor iOS of Android om helderheid en muziek op afstand te bedienen of een sleep timer in te stellen.

Hoe werkt het?
Bovenaanzicht van drie schalen met materialen: hout- en plantaardige vezels, stukken helder glas en kleurrijke plastic fragmenten
Met het oog op duurzaamheid

Onze producten zijn stijlvol en speciaal ontworpen om het milieu te beschermen. De verpakking van de LSPX-S3 bestaat voor minder dan 5 procent uit plastic, wat de inzet van Sony onderstreept om de ecologische voetafdruk van producten en productie te verlagen.

Specificaties en kenmerken

Dankzij geweldig geluid, prachtige sfeerverlichting en veel extra functies is de LSPX-S3 de ultieme lamp voor je huis. Of je nu geniet van entertainment in de woonkamer of ontspant voordat je naar bed gaat, je kunt verschillende verlichtingsmodi instellen, waaronder sfeervol kaarslicht. En terwijl het geluid pulseert via het kunststofglas kun je genieten van je favoriete muziek, waar je ook bent.
  • Tweeters van kunststof buizen voor heldere, hoge tonen en een geluidsweergave van 360 graden

  • Ingebouwde speaker van 46 mm voor gebalanceerde middentonen

  • Passieve radiator zorgt voor heldere, lage tonen

  • 32 helderheidsniveaus en twee kaarslicht-modi die flikkeren als een echte kaars

SPEAKERTYPE
Tweeter: Cilindertype van kunststof
AFMETINGEN SPEAKER
Diameter van speakereenheid (woofer): Circa 46 mm diameter.
BATTERIJDUUR
Ca. 8 u
FREQUENTIE TRANSMISSIEBEREIK
Ja
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen en awards

Meningen van gebruikers