ALLE DRAADLOZE SPEAKERS

HG1 h.ear go draagbare BLUETOOTH®-speaker

SRS-HG1
Afbeelding van HG1 h.ear go draagbare BLUETOOTH®-speaker

redpinkgreengrayblack

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
Afbeeldingen van HG1 h.ear go draagbare BLUETOOTH®-speaker
Afbeeldingen van HG1 h.ear go draagbare BLUETOOTH®-speaker
Afbeeldingen van HG1 h.ear go draagbare BLUETOOTH®-speaker
Afbeeldingen van HG1 h.ear go draagbare BLUETOOTH®-speaker
Afbeeldingen van HG1 h.ear go draagbare BLUETOOTH®-speaker
Afbeeldingen van HG1 h.ear go draagbare BLUETOOTH®-speaker
Afbeeldingen van HG1 h.ear go draagbare BLUETOOTH®-speaker
Afbeeldingen van HG1 h.ear go draagbare BLUETOOTH®-speaker
Afbeeldingen van HG1 h.ear go draagbare BLUETOOTH®-speaker

Kenmerken

Hi-res audio voor uitzonderlijk geluid

Haal alles uit uw digitale muziek met hi-res audio. Door muziek vast te leggen met een hogere snelheid dan op cd en zo zowel het aantal geluidsfragmenten per seconde als de nauwkeurigheid van de bitsnelheid van elk sample te verhogen, is hi-res audio een bijna perfecte weergave van muziek. Geniet van elke ademhaling en subtiele wending voor een werkelijk emotionele ervaring.

NFC One-Touch voor directe connectiviteit

Dankzij Near Field Communication (NFC) en de Bluetooth®-technologie behoren verbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. Je hoeft alleen je apparaat met NFC-functionaliteit tegen de speaker te houden voor een snelle, naadloze verbinding, en je bent klaar voor het streamen van je muziekcollectie. Geen NFC? Geen probleem. Maak verbinding via Bluetooth® en je bent er helemaal klaar voor.

LDAC™: voor de overdracht van hi-res audiobestanden

LDAC ondersteunt verschillende overdrachtsnelheden afhankelijk van je draadloze omgeving. Hiermee kun je genieten van hi-res audiobestanden met uitzonderlijke geluidskwaliteit van bijna hi-res, doordat gegevens worden verzonden op de maximale overdrachtsnelheid: 990 kbps (circa drie keer zoveel gegevens als bij conventionele Bluetooth®-audio). Met LDAC geniet je van een verbeterde draadloze luisterervaring voor al je muziek, zoals de artiest het heeft bedoeld.

Koppel meerdere speakers met Sony | Music Center

Gebruik de Sony | Music Center-app om geselecteerde Soundbars en speakers van Sony te groeperen. Stream vervolgens muziek van verschillende muziekdiensten via een pc, smartphone of DLNA-netwerk in meerdere ruimten in huis.

Luister langer met een batterijlevensduur van wel 12 uur

Wil je langer luisteren zonder onderbrekingen? Na één keer volledig opladen kun je met de h.ear go tot wel 12 uur draadloos van muziek genieten. 

Breng je muziek bij elkaar met Sony | Music Center

Download Sony | Music Center voor je smartphone of tablet en neem de controle over je muziekcollectie. Maak verbinding via Bluetooth® of Wi-Fi® en je hebt direct naadloze toegang tot al je favoriete nummers, ongeacht of deze op je pc, server of favoriete online muziekdienst staan. De app kan ook worden gebruikt om geluidsinstellingen aan te passen, zodat je gegarandeerd kunt genieten van geweldige, gebalanceerde audio, en om het luisteren in meerdere kamers te regelen. 

Voel de kracht van EXTRA BASS™

Deze speaker met innovatieve EXTRA BASS-technologie is perfect voor EDM en andere muziek met veel bas. EXTRA BASS zorgt met behulp van een unieke digitale-signaalprocessor voor diep, stevig basgeluid met minimale vervorming voor ongekend helder geluid.

DSEE HX herstelt je muziekbestanden

Kies voor meer dan cd-kwaliteit. DSEE-HX bouwt voort op onze eigen DSEE-technologie en schaalt gecomprimeerde audiobestanden op naar een niveau dat dichter bij hi-res audio ligt. Door de subtiele details van de originele opname te herstellen die tijdens het compressieproces verloren zijn gegaan, levert DSEE HX een rijke audio-ervaring van studiokwaliteit.

Digitale S-Master HX-versterker

De ingebouwde digitale S-Master HX-versterker haalt het beste uit je hi-res audio. Ruis die je doorgaans hoort bij hoge frequenties wordt verminderd zodat je kunt genieten van een helder en contrastrijk geluid.

ClearAudio+™ verrijkt je muziek

ClearAudio+™ is een unieke technologie waarin de over meerdere generaties ontwikkelde expertise van Sony op het gebied van digitale signaalverwerking en het perfectioneren van geluid is toegepast, wat een rijke en hoogwaardige luisterervaring oplevert.

Dé manier om muziek naar je speakers te zenden

Met Chromecast ingebouwd kun je jouw favoriete muziekapps naar je speakers streamen vanaf je persoonlijke apparaat. Druk op de Cast-knop in een muziekapp op je Android-telefoon of -tablet, iPhone, iPad, Mac®, Windows-laptop of Chromebook en selecteer een speaker of een groep speakers om aan de slag te gaan.

Specificaties

De stijlvolle draadloze h.ear go-speaker combineert krachtig geluid met eenvoudige connectiviteit en draagbaarheid.
  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • Eenvoudige Bluetooth®-connectiviteit met NFC One-Touch

  • EXTRA BASS voor diep, krachtig geluid

  • Lichtgewicht, draagbaar ontwerp

  • Tot 12 uur met batterij

SPEAKERTYPE
Het gehele assortiment
AFMETINGEN SPEAKER
Volledig bereik: Diameter van circa 35 mm x 2
BATTERIJDUUR
12 uur
UITGANGSVERMOGEN
12 W + 12 W
AANSLUITINGEN INGANG EN UITGANG
Ingang stereoministekker, Micro-USB
FREQUENTIE TRANSMISSIEBEREIK
20 - 20.000 Hz (met samplefrequentie van 44,1 kHz)
WI-FI
Ja
CHROMECAST BUILT-IN
Ja
SPOTIFY CONNECT
Ja

Inhoud van de verpakking

Netspanningsadapter, Gebruiksaanwijzing, Garantiekaart

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers