SRS-RA3000 

Ervaar ruimtevullend geluid

Of u nu lekker op de bank ligt met een goed boek of zich uitslooft in de keuken, geniet ondertussen van sfeervol geluid dat de hele ruimte vult. Met deze compacte draadloze speaker kan het overal in uw huis.

ALLE DRAADLOZE SPEAKERS

SRS-RA3000 Premium draadloze speaker met sfeervol geluid dat de hele ruimte vult

SRS-RA3000
SRS-RA3000 in zwart

whiteblack

€ 400,00

(inclusief btw)
Ontdek de SRS-RA3000 
Wat is sfeervol geluid dat de hele ruimte vult?

Of u nu aan het lezen, koken, werken of bijkletsen bent, sfeervol geluid dat de hele ruimte vult is perfect voor op de achtergrond. Net als achtergrondmuziek in uw favoriete café is de muziek rustig en onopvallend. Het geluid wordt zowel horizontaal als verticaal verspreid, zodat u overal in huis de juiste sfeer kunt creëren.

Conventioneel, ruimtevullend geluid
CONVENTIONEEL, RUIMTEVULLEND GELUID
Ruimtevullend geluid
SFEERVOL, RUIMTEVULLEND GELUID
Zo werkt sfeervol, ruimtevullend geluid

Sfeervol, ruimtevullend geluid wordt gecreëerd door diverse technologieën, die samen muziek produceren die u volledig meesleept met geluid dat ieder hoekje van de kamer bereikt.

Slim en eenvoudig in gebruik

Eenvoudig in te stellen en moeiteloos in gebruik. De RA3000 past net zo naadloos in uw leven als in uw huis.

Bluetooth®-logo
Draadloos met Bluetooth®-technologie

Koppel uw speaker via Bluetooth®-technologie met uw smartphone of tablet om uw muziekcollectie naadloos te streamen.

Wi-Fi-pictogram
Wi-Fi-connectiviteit

Gebruik een WiFi-verbinding om via uw speaker toegang te krijgen tot uw favoriete online streamingsdiensten en om de afspeellijst vanaf uw telefoon te bedienen.

Logo van Spotify Connect™
Compatibel met Spotify Connect™

Speel Spotify direct via uw speaker af met de Spotify Connect™-app op uw apparaat voor volledige afstandsbediening.

Logo Chromecast ingebouwd
Chromecast built-in

Stream muziek, online radio en podcasts vanaf uw smartphone, tablet of laptop naar uw audio-apparaat. Tik gewoon op de Cast-knop.

Muziek in meerdere kamers

Voeg de RA3000 toe aan een speakergroep in de Google Home- of Amazon Alexa-app. Zo kunt u verschillende nummers afspelen in verschillende kamers, of dezelfde muziek afspelen in het hele huis, via de app of via de speaker van uw Assistent.

Illustratie die laat zien dat dezelfde muziek door het hele huis wordt afgespeeld
DEZELFDE MUZIEK
Illustratie die laat zien dat er in verschillende kamers verschillende muziek wordt afgespeeld
VERSCHILLENDE MUZIEK
Illustratie van stembesturing
Voice control (Stembesturing)

Hebt u een apparaat met ingebouwde Alexa of Google Assistant? In dat geval kunt u de RA3000 bedienen met uw stem. Voeg de RA3000 toe aan de speakergroep via de app van Google Home of Amazon Alexa en vervolgens hoeft u alleen nog maar een spraakgestuurde opdracht te geven. Of u nu muziek wilt afspelen, het volume wilt wijzigen of gebruik wilt maken van de vele andere functies.

Pas uw instellingen aan met de Sony | Music Center-app

Download de Sony | Music Center app naar uw smartphone en geniet van draadloze bediening van uw muziek. Daarnaast kunt u afspeellijsten selecteren, nummers in de wachtrij zetten en instellingen wijzigen, zoals EQ.

Logo voor Sony | Music Center
Automatische volumeregeling
Past het volume automatisch aan

Sommige nummers worden harder afgespeeld en sommige zachter, dus moet u telkens het volume veranderen. De RA3000 lost dit probleem op door elk nummer te analyseren en automatisch af te spelen op een consistent volume. U hoeft dus niets meer te doen.

Draadloze verbinding met uw TV

Wilt u het geluid van uw tv verbeteren? Met Bluetooth®-verbinding sturen compatibele BRAVIA®-TVs draadloos geluid naar de RA3000, voor een spannende kijkervaring. Met minder vertraging wordt het geluid beter afgestemd op wat er te zien is op het scherm.

Maakt draadloos verbinding met uw tv
Waar zet u uw SRS-RA3000 neer?

Dankzij het compacte formaat en de kleine voetafdruk kunt u de RA3000 bijna overal plaatsen. De speaker is bestand tegen vocht, dus kunt u hem zelfs in de keuken of in de badkamer gebruiken. Waar u hem ook neerzet, de automatische geluidskalibratie en het automatische volume zorgen voor optimale audioprestaties.

SRS-RA3000 in de badkamer
Vochtbestendig

De RA3000 is bestand tegen vocht, dus u kunt hem gebruiken in vochtige ruimtes, zoals de keuken of zelfs de badkamer.

Automatische geluidskalibratie

Waar u uw RA3000 ook neerzet, zet hem aan, speel muziek af en het apparaat kalibreert zichzelf automatisch voor optimale audioprestaties, dankzij een interne microfoon en het unieke algoritme van Sony. U hoeft de microfoon niet handmatig te testen, want er wordt standaard al gezorgd voor perfect, sfeervol geluid dat de hele ruimte vult.

Automatische geluidskalibratie

Specificaties en kenmerken

Maak uw dagelijks leven leuker met de ultieme achtergrondmuziek. De SRS-RA3000 met sfeervol geluid dat de hele ruimte vult is een compacte, draadloze speaker. Eenvoudig in gebruik en kan overal in huis worden gebruikt.
  • Ruimtevullend geluid

  • Immersive Audio Enhancement

  • Eenvoudig muziek streamen via Wi-Fi of Bluetooth®

  • Auto Volume zorgt voor een continu volume, nummer na nummer

  • Automatische geluidskalibratie voor eenvoudige installatie

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers