€ 85,00

(inclusief BTW)
24

4.6 gebaseerd op 24 klantbeoordelingen

14
10
0
0
0
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

24 klantbeoordelingen

0

handig, klein en goede klank

SRS-X11 15-08-2017

handig om mee te nemen, klein om in een valies te steken en goede klank , voor deze prijs

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed product

SRS-X11 02-07-2017 door Gedou

Mooi, strak design. Goed geluid, ook mooie bastonen. Helaas valt het bereik buiten soms tegen maar mogelijk verlang ik te veel

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Lekker boxje

SRS-X11 28-05-2017 door Splataa

Vorige maand gehaald en zeer tevreden. Lekker compact en goed geluid.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi geluid

SRS-X11 19-02-2017 door jaap61

Deze speaker geeft gezien het formaat een veel beter geluid dan ik zou verwachten, de vormgeving verdiend ook een dikke plus.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige luidspreker

SRS-X11 22-12-2016 door Elswhere

Dat er zoveel geluid uit zo'n klein boxje kan komen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Volle klank

SRS-X11 11-12-2016 door Roeling

Prima toestel! Snel geïnstalleerd. Toffe vorm. Verbazend dat uit zo'n klein ding zulke volle klank komt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Klein maar goed geluid

SRS-X11 06-12-2016

Het koppelen met mijn Sony Xperia X ging simpel via Bluetooth. Uit zo'n klein boxje echt een goed geluid. Kan me voorstellen dat het met meerdere boxjes helemaal super klinkt

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Bijzonder goede speaker!!

SRS-X11 14-11-2016 door WillysWay

Begin november gekocht op basis van goede recenties. Deze ware niet gelogen. Voor zo'n klein speakertje een zeer goed geluid. Verwacht geen vette boombox maar voor zijn formaat is het geweldig. Ik overweeg dan ook er een tweede bij aan te schaffen om een mooi stereo-effect te krijgen want dit is ook mogelijk. Ik gebruik de speaker overigens onder andere met een bluetooth MP3speler en gsm.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Handig in genruik,en prima geluid!

SRS-X11 10-11-2016 door Mianki

Gebruik hem bij mijn Ipad, bij het Horizon TV kijken. Heb nu prima geluid erbij, en kan hem makkelijk harder of zachter zetten.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig geluid

SRS-X11 02-09-2016 door Ervé

Gewoon verbazend welk geluid er uit zo'n klein ding kan komen. Super.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Prima geluid

SRS-X11 11-08-2016 door Henk61

Vorige maand deze speaker gekocht. Wel even gebruiksaanwijzing nodig voor Bluetooth maar daarna alles werkend. Geluid en bereik is prima.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi formaat super geluid.

SRS-X11 30-04-2016

Het kubus luidspreker box is super klein met goed geluid.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische geluidskwaliteit !

SRS-X11 26-02-2016 door Yarre

Ik kocht een paar weken geleden de draadloze speaker van Sony, SRS-X11. Ben er zeer tevreden over niet alleen qua gebruiksgemak; maar ook qua geluidskwaliteit. Vanaf nu kan ik overal uren genieten van kwaliteitsvolle muziek.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

erg goed

SRS-X11 03-02-2016 door edje71

Heb het boxje vorige week gekocht en ben zeer tevreden

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Leuk item!

SRS-X11 29-12-2015 door busyboelie

Ik heb deze speaker de afgelopen maand gekocht en hij bevalt me uitstekend. Het apparaat is gemakkelijk te koppelen met laptop of gsm. Ik heb nu overal war ik in huis ga zitten mijn muziek bij de hand. Bovendien is de geluidskwaliteit van zo'n klein apparaat boven verwachting goed.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer tevreden

SRS-X11 22-12-2015 door Guy43

Ik ben er heel tevreden over. Goede klankkwaliteit.Verbazend hoe zo'n klein boxje zo goed bassen kan weergeven. Moet wel vlugger opnieuw opgeladen worden dan beweerd wordt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch

SRS-X11 06-10-2015 door GJBBB

Dat zo'n klein apparaatje, zo'n geweldige sound kan voortbrengen, ongelooflijk

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig geluid

SRS-X11 30-09-2015 door Sixty

Ik heb deze portable speaker gekocht omdat ik veel buiten met vrienden ben. En het fijn is om wat muziek op de achtergrond te hebben. Het geluid is zeer goed vooral als je nagaat hoe klein hij eigenlijk is. Wat dus ook voor voordeel heeft dat hij makkelijk mee te nemen is. Uit mij ervaring gaat hij zeker meer dan 12 uur mee, iedereen kan hem gebruiken en die NFC maakt het alleen maar makkelijker.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Leuk hebbeding

SRS-X11 25-09-2015 door nitteke

Ik kocht deze gadget 2 maand geleden en werkt super, meer moet dat niet zijn!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed geluid

SRS-X11 13-09-2015

De bleutooth functie doet niet goed wat hij moet. Als ik er mijn smartphone naast leg vindt hij het toestel niet

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Leuk!!!

SRS-X11 11-09-2015 door Shadow2

Perfect geluid voor zo'n klein boxje. Handig om buiten op tafel te zetten. Bellen via de box gaat ook prima.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi compact

SRS-X11 08-07-2015 door EGYA

Compact, snelle koppeling, mooi vormgeving en goed geluid zonder moeilijke fratsen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige draadloze speaker voor op vakantie

SRS-X11 18-06-2015 door ThomasC

De speaker biedt een goed helder geluid, waarbij de speaker een kleine groep mensen (0-10) naast conversaties nog steeds voldoende geluid biedt. Deze speaker zelf voornamelijk op het strand gebruikt. Samen met Amerikanen, Russen, Ieren & Engelsen een prima strandfeestje kunnen houden.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een geinig ding

SRS-X11 30-05-2015 door Luxman

Kwaliteit zoals ik gewend ben van Sony, gebruik hem voor op het balkon, ben er erg blij mee, SuperB

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0