€ 160,00

(inclusief btw)
115

4.7 gebaseerd op 115 klantbeoordelingen

88
24
2
1
0
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Meest handig (positief)
0

Well designed and made

SRS-X33 19-12-2015 door Boomer99 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Great sound and tone - works with all my blue tooth gear but range is a bit limited by internal walls - a good product but at this price i would have expected a carry case to have been included.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

3

0

Meest handig (kritisch)
0

Great performance, until .....

SRS-X33 07-04-2016 door Wafu (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought the SRS-X33 in November 2015. Making the Bluetooth connection wasn't quite as straightforward as expected. It took several attempts to capture the iPhone and laptop, perhaps the sensor was confused by having two Bluetooth devices to choose from - lesson 1, make sure there is only one Bluetooth device in range. When the connection was made the sound performance was very good. The problem arose on the first attempt at recharging the battery, it would not hold a charge. Whether connected to the device or not, mains AC plugged in, the battery would not charge. So, the speaker has survived only one operating cycle before it died. A pity.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

115 klantbeoordelingen

0

Great Speaker at a good price

SRS-X33 02-03-2018 door Mr Kain (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought this a few years ago and still going strong. only criticism is that the accessories are no longer available

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

1

0

Geweldige bt speaker

SRS-X33 08-07-2017 door larth (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Mooie geluid Batterij houdt zich lang Handig om mee te nemen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

So easy!

SRS-X33 10-01-2017 door Lleucu (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Best Christmas present. Great sound quality. Easy to set up. Looks good and quite unobtrusive.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Big sound from small box - really great!0

SRS-X33 17-10-2016 door Pedley (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Got this as a gift and love it. Use it always with my iPhone.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

top product

SRS-X33 22-08-2016 door tony5911 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Vorige maand op advies van vrienden gekocht. Geweldig geluid en heel makkelijk in gebruik een geweldig toestel.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Great Product

SRS-X33 30-07-2016 door catrinm (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought this product a month ago and I'm so happy I did! My music has never sounded better, and considering the size of the product - the volume is great too!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Super geluid uit zo'n klein boxje.

SRS-X33 27-07-2016 door Antoine01 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb hem nu een maand en ben er dagelijks mee bezig. Geluid is super en kan nog redelijk hard ook. Mensen met een ander merk zijn nu ineens jaloers. Leuk he.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Great sound

SRS-X33 14-07-2016 door Whynotone (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought this on recommendation of family member. Sound is superb even outside in garden. Easy to set up.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Bijzonder goed

SRS-X33 01-07-2016 door Lexiemusic (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Na een hoop reviews gelezen te hebben deze speaker 2 weken geleden gekocht. Dit is een van de weinige die een echt stereobeeld neerzet. Midden/hoog is bijzonder goed! Lage tonen zijn simpel te verbeteren door een equalizer te gebruiken en het sublaag zo'n 3 db te verminderen. Als je dat gedaan hebt kan deze de concurentie met duurdere speakers gemakkelijk aan.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima geluidskwaliteit

SRS-X33 27-06-2016 door Hazes 68 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Het apparaat doet wat het beloofd en brengt een fantastisch geluid voort. Ik had het eigenlijk al veel eerder moeten aanschaffen.,

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Good solid design

SRS-X33 14-06-2016 door Rousey (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Great sound easy to use and connects quickly holds charge for good time.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Awesome sound

SRS-X33 11-06-2016 door Andrewgpr (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought this at the airport- it's fabulous for light, portable sound

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Quality of sound

SRS-X33 11-06-2016 door Stump Barnsley (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I'm well impressed with the sound quality and ease of use.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

attractive and such great sound

SRS-X33 10-06-2016 door Reaksie (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

We needed something to deliver better sound quality from a number of bluetooth devices, especially our phones, when on the move. Most importantly around the house, but also when we travel. The red speaker is attractive and the sound is fantastic wherever we are. Perfect.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Generous present

SRS-X33 03-06-2016 door Robspic (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Birthday present from my son that gives me good music wherever I am.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Nice Bluetooth Speaker

SRS-X33 03-06-2016 door SteveieG (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Great sound quality from such a small unit. Well made and simple to use. Connects quickly without problems to my Xperia Z5. Recommended.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Lekker geluid, compact, enz ....

SRS-X33 29-05-2016 door Chris 1965 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Na enig zoekwerk heb ik op aanraden van een buur dit product gekocht, prijs kwaliteit is dit een schitterend product, heel gemakkelijk te installeren, werkt overal, Sony..... bedankt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Great Little Speaker

SRS-X33 27-05-2016  (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought this after seeing an X3 in a hotel, It works really well, the bluetooth has been faultless, sound quality is very good for the size and battery life is great. love it.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Big Sound from little Box.

SRS-X33 15-05-2016 door Ken4 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

My wife bought this for my 77th birthday.Am I glad she did? Yes.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Klein, maar fijn

SRS-X33 14-05-2016 door Simsax (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb dit product gekocht om muziek van de telefoon te beluisteren. Dit gaat geweldig goed, zowel via bluetooth als via een kabeltje. Echt een aanrader

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Unbelievable effective!

SRS-X33 26-04-2016 door Tom71 (Verenigd Koninkrijk)

I was looking for an upgrade of my old JBL to some wireless, great sounds, not too big and long battery working speaker. Listened to lots of possible on market speakers. Sony beat all in some level of price. Unbelievably deep sound, small size and 12h. Great price in some retailers. Big respect for engineers and thanks for all Sony. Definitely going to LDAC with my headphones and smartphone.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Speaker

SRS-X33 22-04-2016 door pugwash (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I have owned this for a month and it has performed very well

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Absolutely great product!

SRS-X33 19-04-2016 door Kuwag (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought this item and can highly recommend. Great powerful sound complete surround sound. Long lasting recharge battery. Five star *****

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

1

0

Great little speaker

SRS-X33 19-04-2016 door Toddler (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Excellent sound quality so I bought three of them for my children.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

sounds great,

SRS-X33 18-04-2016 door noneurvjy (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

fills room with sound, discreet, can be put anywhere

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Excellent sound!

SRS-X33 15-04-2016 door miomir (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I got this for my birthday and was blown away by the sound quality coming out of such a small enclosure. Bass is really good.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Superb quality

SRS-X33 14-04-2016 door Stevie D (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Had this speaker four months now and really pleased with my purchase. Use this with my iphone and great to have my music anywhere in the house. Sound quality is excellent as you would expect from a Sony product.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Great performance, until .....

SRS-X33 07-04-2016 door Wafu (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought the SRS-X33 in November 2015. Making the Bluetooth connection wasn't quite as straightforward as expected. It took several attempts to capture the iPhone and laptop, perhaps the sensor was confused by having two Bluetooth devices to choose from - lesson 1, make sure there is only one Bluetooth device in range. When the connection was made the sound performance was very good. The problem arose on the first attempt at recharging the battery, it would not hold a charge. Whether connected to the device or not, mains AC plugged in, the battery would not charge. So, the speaker has survived only one operating cycle before it died. A pity.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Nice sound.

SRS-X33 07-04-2016 door flukia (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Very pleased with speaker, an update from an older model.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Love this speaker!

SRS-X33 06-04-2016 door aj14 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Small and portable. Great sound and battery lasts ages.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Good speaker

SRS-X33 04-04-2016 door dogs body (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Good speaker for the price but mains lead too short

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Sounds great !!!

SRS-X33 24-03-2016 door Tjg68 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Had this a couple of weeks and love it. Music sounds brilliant from my iPad as this sounds quite tinny. Would highly recommend this item, great value for money. I don't usually give feedback but this warrants it!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Must buy!

SRS-X33 20-03-2016 door Meechee (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Got this last month and couldn't be more impressed with it. Sound is unbelievable for a small speaker, and the bass...phowr! Definitely packes a punch!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Compact and reasonably powerful

SRS-X33 20-03-2016 door jazzfool (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

First bluetooth speaker purchase and, so far, I'm not disappointed.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Ģood sound quality

SRS-X33 11-03-2016 door allypally69 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I was given this by my family and it is a really useful speaker.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

The whole package

SRS-X33 09-03-2016 door Wisey (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

It does what it say, an awesome piece of kit look good feels solid

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Great small speaker

SRS-X33 20-02-2016  (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought this for my 'shed/gym' when on the bike n treadmill instead of using headphones. For a little room (or shed) this is a great speaker. Wouldn't recommend for larger rooms or if you are a sound connoisseur. For the price and the application the sound is really good.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

well built equipment

SRS-X33 12-02-2016 door mart279 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I Purchased about a month ago love this item i use it all over the house

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Excellent value, wonderful performance.

SRS-X33 10-02-2016 door Funkyjaze (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

The best portable speaker for the money, well built, with a depth of sound that is simply amazing. Easy to connect with a good battery life. Fills a large room with beautiful sound.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Excellent

SRS-X33 10-02-2016 door Fishcake 1950 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

A present for a birthday - very impressed with it. Good to be able to play music where ever I want.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Decent speaker for a reasonable price

SRS-X33 03-02-2016 door screamangel (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought this speaker so that I could listen to music wherever I am in the house. For that purpose it is great. I listen to a wide variety of music ranging from pop through to extreme metal so the speaker has had a good amount of testing. For anything that is bass heavy it does seem to struggle a bit with the sound clarity with the bass coming across slightly distorted and muddy sounding. I haven't had any issues with the high end sound which is quite clear. It does feature a "sound" button on it which increases the clarity with most styles of music, but still doesn't make the bass sound any better if listening to bass heavy music. The speaker specifications state the battery life is 12 hours but this is not the case. After about 5 hours of play on a high volume the speaker reduces the volume automatically to a volume so low it's impossible to carry on using it without charging it first. I was disappointed with this due to the stated battery specification being 12 hours but it isn't much of an issue unless you are going to listen to it at high volume for more than 5 hours continuously. My other main issue with this speaker is that you can't play music through it while it is charging, so if you forget to charge it you can't use it for a couple of hours while it charges. I tend to listen to music by attaching an MP3 player to the auxillary port that the speaker has and don't really use the bluetooth connection, although the wireless connection seems to work fine. The speaker is heavier than I thought it would be but it is still small and easily portable. The casing on it feels sturdy enough. In summary, if you are a casual music listener this speaker is ideal as it is great for listening to while doing other things.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

BIG sound

SRS-X33 01-02-2016  (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

For the size of it I wasn't expecting the sound volume and quality to be this high. But I love it

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Sounds Great, at the acceptable livel

SRS-X33 28-01-2016  (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Great little machine, with big attitude :) I Love It

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Excellent powerful sound for its size

SRS-X33 27-01-2016 door GloomyJD (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Compared in store to other speakers at the same price point and this was easily the best. Clear, loud sound and surprising bass from such a small speaker. Keeps a strong connection and almost one touch to setup. Very impressed.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Great quality!

SRS-X33 23-01-2016 door Megan2974 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought the portable speaker about a month ago and it's ability to fill the air with sound is impressive for its size.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Easy To Use

SRS-X33 22-01-2016 door mick1957 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Easy to set up. Easy to use. I cannot give a greater recommendation.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Good value

SRS-X33 22-01-2016 door dfnpms (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought this a few months ago and it does most things extremely well. The sound quality is excellent. The volume is good. Battery life excels. Size excellent and quality of construction better than most others that I have seen, Overall I am very pleased with my purchase and would buy it again. Pity it does not charge from a USB port. It has to be charged using the mains adapter provided, despite using an apparently standard USB cable. Also this cable has to be purchased (If you require a spare or a longer cable, the supplied cable is very short.) from Sony or risk trying a standard cable and risking damage if you get it wrong

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

1

0

Good sound quality

SRS-X33 20-01-2016 door Johnglebe (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought this for my wife for christmas for he iPod Nano. Works well and very pleased with it.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Great Sound

SRS-X33 20-01-2016 door Darren33 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

There are many models to consider when choosing a bluetooth wireless speaker in this price price. I am glad I choose this unit as it produces a sound that suits my collection and transfers hardly any hiss from my pc bluetooth transmitter.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

good sound from small package

SRS-X33 18-01-2016 door leann (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Have only had the sound bar for a couple of weeks but really pleased. It was easy to set up and charges quickly. I haven't used it for longer than 3 hours at a time so can't comment on the battery life. Would recommend.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Beautiful piece of work

SRS-X33 15-01-2016 door popswills (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought it about 3 weeks ago and i have not regret buying it. Good value for money.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

great design

SRS-X33 14-01-2016 door mechanic (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

i have had this a month and am impressed with the sound

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Portable wireless speaker with blue tooth

SRS-X33 14-01-2016 door Not got one I am too old (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Makes my music more enjoyable to listen to. The sound is much more rounded

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Lot of research and went for this

SRS-X33 13-01-2016 door JC1111 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Excellent sound quality, competitive with Bose, easy to set up and works well

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Boven verwachting

SRS-X33 13-01-2016 door Sjakie1 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb nu eindelijk de tv weer eens uit staan en muziek aan

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0